Kuinka voit edelleen nauttia laihtumisesta: Välipalaideoita nautinnolla

Ne, jotka haluavat laihtua, ovat usein erittäin motivoituneita – ja kärsivät. Ruokavalio liittyy raittiuteen. Loppujen lopuksi kyse on laihduttamisesta, ja mikä on maukasta, saa useimmat ihmiset painamaan. Joten jos haluat laihtua, sinun on ensin syötävä vähemmän ja sitten myös muita asioita. Esimerkiksi kaikkea hiilihydraatteja ja rasvaa sisältävää tulisi välttää. Useimmat välipalat ovat nyt kadonneet valikosta: sirut, suklaa, praliinit, praliinitikut ja useimmat hedelmät sisältävät yksinkertaisesti liikaa hiilihydraatteja. Se näyttää yhtä surulliselta kiinteiden aterioiden kanssa: pastaa, riisiä, ranskalaisia, hedelmiä ja kaikkea leivontaa on vältettävä. Useimmat kastikkeet sisältävät runsaasti hiilihydraatteja. Ja sitten ei ole paljon jäljellä. Herkullisia reseptejä pääaterioille, vähähiilihydraattisia, runsaasti proteiineja ja kuituja, löytyy sopivista keittokirjoista ja Internetistä. Mutta entä pienet välipalat aterioiden välillä?

laihdutus välipaloja 1

Laihtua: kun tulee nälkä …

hänet on imettävä. Tietysti. Ja salaatinlehdet ja kuiva kananrinta eivät auta tässä: nälkä on nälkä ja nälkä on stressaavaa. Stressi puolestaan ​​asettaa painonpudotusohjelman onnistumisen kyseenalaiseksi. Käsillä on siis oltava terveellisiä pikkupurtavia, jotka ovat mahdollisimman sokerittomia, vähähiilihydraattisia ja vähärasvaisia.

Kuuluisa kvarkki (niin kevyt kuin pilvi) jääkaapin hyllyltä jätetään myös pois, koska se sisältää paljon sokeria. Toisaalta hyvin toimivat kaikki juuri viipaloidut vihannekset. Ja muutamalla temppulla ne voivat olla todella herkullisia:

  • Kurkku hyötyy tillistä. Sen ei tarvitse olla kokonainen salaattikastike, muutama lehti jogurttiin ja kurkkuviipaleet sen kanssa ovat erittäin maukkaita.
  • Tomaatit kuin juusto. Paistettu tai ei, ei ole niin tärkeää: Kovat juustot, kuten parmesaani tai Grana Padano, antavat paljon makua pieninä määrinä. juusto

    tässä on mauste, tomaatti on välipala. Älä sekoita! Tomaatit sopivat myös mozzarellan ja pienen balsamiviinietikan kanssa.

  • Raejuusto on hyvä mehulinko ilman hiilihydraatteja, vähärasvaista ja runsaasti proteiinia. Tuoreilla yrteillä tai vihanneksilla, valinnaisesti kourallinen vadelmia tai herukoita, se ei ole vain herkullista, vaan houkuttelevaa.
  •  Kalkkunanrinta on vähärasvainen. Se voi tulla jäähdytyshyllyltä leikkeleinä, kuivaa se kuivaksi ja vie se toimistoon nauhoina lounaslaatikossa. Jos teet siipikarjan nauhat itse, poista kuori ennen paistamista, koska se on jälleen erittäin runsaasti rasvaa. Kevyesti maustettua salaattia, raakoja vihanneksia tai (eksoottista) papaijaa, siitä voidaan tehdä jopa kokonainen ateria.
  • Papaija on poikkeus hedelmien joukossa. Siinä on vähemmän sokeria kuin useimmissa muissa hedelmissä, ja siksi siinä on vähän hiilihydraatteja. Papaija maistuu hyvältä salaattina, vähärasvaisen lihan tai kalan kanssa ja tietysti juuri sellaisena. Jos haluat maustaa: Mausteinen sopii hyvin, papaija yhdistyy Karibian keittiössä kuminaa, maustepippuria, kardemummaa, pippuria ja piri-piriä.

laihdutus välipaloja 3

Miksi välipalat ovat niin tärkeitä??

Jos haluat laihtua, sinun on ehdottomasti oltava iloinen siitä. Koska muutos ruokavaliossa, joka koetaan vain kärsimyksenä, ei ole pysyvä. Jatkuvaan luopumiseen liittyvä stressi ei ole hyväksi keholle. Lisäksi laihtumisohjelma on järkevä vain, jos siihen liittyy pysyvä ruokavalion muutos jooo -vaikutuksen välttämiseksi. Tässä yhteydessä on DGE: n ravitsemusryhmä Suositellaan nimenomaan monipuolisen ja terveellisen ruokavalion kannalta. Välipalat ovat tärkeitä, jotta sinusta tuntuu hyvältä. Lisäksi silloin tällöin sinun on vain palkittava itsesi. Sinnikkyyttä, hyvää tahtoa, kaikkea työtä, urheilua tai vain siksi. Palkinnot varmistavat, että dopamiini vapautuu ja että se aiheuttaa riippuvuutta. Ruokavalion välipala on järkevä monella tapaa: sillä on psykologinen, biologinen ja sitten myös hormonien kautta.

Nauti ja arvosta ruokaa

Nykypäivän ongelma on, että usein on vain ajanpuute. Syömisestä on tullut vähäinen asia, kun sanomalehteä luetaan, työskennellään, television edessä tai tietokoneen edessä, se tehdään yksinkertaisesti sivussa. Jo Ruokimme lapsiamme Valitettavasti nämä puutteet ja väärät tavat muokkaavat Jumalaa usein. Sitä ei enää arvosteta. Hyvin valmistetut ateriat, jotka vaativat sekä ajattelua että aikaa ja toimintaa, ovat aivan eri asia. Ne, jotka valmistavat ateriansa ja välipalat käsin, syövät eri tavalla. Ihmiset syövät tietoisemmin, heidän ajatuksensa ovat syömisen aikana ja ennen kaikkea he syövät vähemmän.

laihdutus välipaloja 2

Ruokavalion muutos: vähemmän kaloreita, tuskin hiilihydraatteja

Ruokavalion muutoksen tarkoitus ei ole vain syödä muita elintarvikkeita, vaan myös palauttaa arvostus ruokaan. Siksi hiilihydraatteja vähennetään kahdella tavalla: ruokavalinnan ja tosiasiallisesti syötyn määrän kautta. Muuten, proteiinia, vitamiineja ja kivennäisaineita ei saa vähentää, koska sillä olisi vakavia terveysvaikutuksia. Muuten vähähiilihydraattisilla elintarvikkeilla on yleensä ”tärkeä rooli” laihduttamisessa – ne edistävät rasvanpolttoa pitkällä aikavälillä, koska kehon on palaututtava muihin energialähteisiin.

Muuten ei pidä unohtaa: vitamiinit ja kivennäisaineet. Näitä tarvitaan kehon perustoimintojen ylläpitämiseen, ja proteiinia tarvitaan kylläisyyden tunteen saamiseksi. Lisäksi kun energiansaanti vähenee, keho yrittää usein hajottaa lihaksia saadakseen lisää energiaa.

Ne, jotka syövät tarpeeksi proteiinia, estävät tämän. Jos noudatat tässä annettuja painonpudotusvälipaloja koskevia vinkkejä, voit saavuttaa molemmat: nautinnon JA saavutustunnon asteikolla.