Laihduta tammikuussa: 5 vinkkiä joulukuun pudottamiseen

Adventtiaika oli erittäin kaloreita. Painonpudotus on siksi yksi uudenvuoden lupauksista. Aloita uusi vuosi terveenä – esimerkiksi näiden 5 laihdutusvinkin avulla.

1. Aseta tavoitteet

Haluatko pudota vaaka -asteikon alle tai näyttää lähinnä hyvältä rannalla ensi kesälomallesi? Mikä tahansa motivoi sinua laihduttamaan, olipa se sitten pienempi tai suurempi: Aseta realistiset tavoitteet! Mieti tarkkaan, mitä haluat saavuttaa. Se motivoi.

Laihdutus tammikuussa

Lean Down tammikuussa 5 Vinkkejä päästä eroon joulun punta

2. Laihduta yhdessä

Halusitpa paastota viikon tai istua takaisin vanhoihin farkkuihisi kolmen kuukauden kuluttua: laihdutus on helpompaa yhdessä. Aloita ruokavaliohaaste kumppanisi, sukulaisesi tai tyttöystäväsi kanssa – voit pitää siitä kiinni ja juhlia menestystä yhdessä.

3. Älä mene crash -ruokavalioon

Laihduttaa viisi kiloa kymmenessä päivässä? Se voi toimia, mutta se ei ole tervettä eikä kestävää. Päinvastoin: energiaa kuluttavat törmäysruokavaliot edistävät jojo-vaikutusta. Jos haluat laihtua onnistuneesti, sinun on suunniteltava siihen riittävästi aikaa.

Laihduta tammikuussa vinkkejä päästäksesi eroon joulun kiloista

On järkevää muuttaa ruokavaliota ja kehittää pysyvästi terveellinen asenne syömiseen – ilman kaloreiden laskemisen vaivaa. Kokemus on osoittanut, että hanke on helpompi ravitsemussuunnitelman avulla. Netissä on runsaasti Reseptit jokaiseen ravitsemussuunnitelmaan löytää, jolla voit laihtua terveenä ja ennen kaikkea nautinnolla.

4. Pidä karkkitauko

Ei enää juhlia (ainakaan väliaikaisesti). Viime viikot ovat olleet rasvaisia ​​ja makeita kuin sokeri. Siksi yritä välttää jatkuvasti makeisia vähintään viikon ja jopa kuukauden ajan. Anna kehollesi ansaittu sokeritauko. Vinkki: Anna evästeet pois ja älä osta uusia makeisia. Sillä välin voit vahvistaa kehoasi terveillä hiilihydraateilla ja runsaalla arvokkaalla proteiinilla.

Laihdutus tammikuussa 5 Vinkkejä päästä eroon joulun puntaharjoituksesta

5. Liiku enemmän

Suurin osa heistä on rentouttavampia adventin aikana. Vain yksi asia auttaa: tuo enemmän liikuntaa arkeen, aktivoi ja vahvista lihaksia. Liikunta auttaa laihduttamaan stimuloimalla aineenvaihduntaa ja myös polttamalla kehon rasvaa. Kuntosalilla käyminen ei muuten ole pakollista. Jopa Kehonpainoharjoittelu kotona voi olla erittäin tehokasta ja mikä tärkeintä, hauskaa. Ja jos et voi tai halua harrastaa urheilua, sinun pitäisi

  • mene portaita useammin,
  • jää pois yhden pysäkin aikaisemmin ja kävele viimeinen kilometri,
  • kantaa ostokset kotiin.

On niin monia tapoja sisällyttää enemmän liikuntaa jokapäiväiseen elämään – kokeile niitä.

Kuvalähteet: 

Kuva 1: Unsplash / i yunmai

Kuva 2: Poista roiskeet / hyvin

Kuva 3: Unsplash / bruce mars