Luonnolliset korjaustoimenpiteet turvonnut silmät

Luonnolliset korjaustoimenpiteet turvonnut silmät

Kärsitkö myös turvotuksista? Vaikka ne ovat epämiellyttävä oire, ne eivät suinkaan ole asia, jota et voi voittaa. Parasta on vähentää stressiä ja yrittää olla vilustumatta. Koska tämä ei ole aina mahdollista ja haluamme näyttää itsemme hyvässä kunnossa, meillä pitäisi olla nopeita korjaustoimenpiteitä käsillä.

Jotkut keinot turvonneet silmät löytyy jo kaapistasi.

turvonnut-silmät-terveys-vinkit-kauneus-vinkit

Kotilääkkeet turvonnut silmät

Kaksi naispuolista ystävää makaa sängyllä käyttäen kauneushoitoja leikkimässä

Vinkkejä rentoihin silmiin ja kauniiseen silmänympärysihoon

turvonnut-silmät-terveys-vinkit-natural-tarkoittaa-kurkkua

Teepussi

Teepussit ovat halpa ja tehokas lääke turvonnut silmät. Varmasti sinulla on niitä kotona! Kiehauta vähän vettä ja laita siihen teepusseja noin minuutiksi. Sitten sinun pitäisi säilyttää teepussit jääkaapissa lyhyen aikaa. Kun olet varma, että ne eivät pala siihen, voit laittaa ne silmiesi päälle.

Teepussit ovat halpa ja tehokas työkalu

turvonnut-silmät-terveys-vinkit-luonnolliset-korjaustoimenpiteet-teepussit

Kylmät lusikat

Kylmä lusikkahoito on toinen tapa turvota turvotus. Tämä menetelmä on myös hyvin yksinkertainen: liota lusikat kylmässä vedessä muutaman minuutin ajan, poista ne ja aseta ne silmiesi päälle.

Hoito kylmillä lusikoilla

turvonnut-silmät-terveys-vinkit-luonnollinen-keskikylmä-lusikat

Hoito munilla

Munia voidaan käyttää ulkoisesti moniin terveystarkoituksiin. Vatkaa valkuaiset, kunnes muodostuu tiheä massa. Levitä nämä silmäsi ympärille ja odota, että muodostuu puuvillan kaltainen rakenne. Anna vaikuttaa noin 20 minuuttia ja pese sitten silmät kylmällä vedellä.

Proteiini auttaa turvonneita silmäluomia vastaan

turvonnut-silmät-terveys-vinkit-luonnolliset-korjaustoimenpiteet-munat

Hoito kylmällä vedellä

Silmien ympärillä oleva iho on erittäin herkkä, joten sinun ei pitäisi käyttää tarpeettomasti erilaisia ​​tuotteita. Useimmiten vain kylmä vesi auttaa. Nyt sinun tulee pestä kasvosi runsaalla vedellä tavalliseen tapaan keskittyen erityisesti silmien ympärille.

Virkistystä kylmällä vedellä

turvonnut-silmät-terveys-vinkit-luonnollinen-tarkoittaa-vesi-virkistystä

maito

Tiedät varmasti legendat ihonhoidosta Cleopatran maidolla ja monilla muilla legendaarisilla kauneuksilla antiikin aikana. Maidon hyödyllinen vaikutus tuntuu erityisesti kasvoilla ja sopii hyvin herkälle silmäalueelle.

Ihonhoito maidolla

turvonnut-silmä-terveys-vinkit-luonnollinen-keskikokoinen maito

Terveellinen elämä välttää turvonneet silmät

Kaikki edellä mainitut ovat hyödyllisiä, mutta ne toimivat oireita vastaan, eivät turvonneiden silmien syitä. Sinun on muutettava elämäntyyliäsi välttääksesi ongelman sellaisenaan. Yritä nukkua yöllä, mutta älä myöskään herää myöhään. Syö vähemmän suolaa, jotta rasvakudokseen jää vähemmän vettä. Sisällytä edelleen runsaasti liikuntaa päivittäiseen rutiiniin tai ainakin jokin verenkiertoa parantava harjoitus.

Terve uni

kaunis tyttö nukkuu makuuhuoneessa

Hemmottele itseäsi pidemmillä oleskeluilla spa -alueilla ja uima -altaissa, jotka takaavat iholle ja hiuksille rentoutumisen rauhoittavan veden kanssa.

Rentoutua!

turvonnut-silmä-terveys-vinkit-hyvinvointi


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80