Luonnon voima influenssaviruksia vastaan

Kesä on tulossa: shortsien, rantalentopallon ja vilunväristysten aika. Mutta on myös yrtti kesäinfluenssaa vastaan. Voit torjua tämän näillä terveellisillä superruoilla.

Termi kesäinfluenssa saattaa kuulostaa oudolta, mutta oireet ovat yleisiä. Olemme vasta pakanneet paksut talvitakkimme ja toivotamme kesän tervetulleeksi ensimmäisinä kodikkaina iltoina ulkona. Ja sitten vähän ennen lomaa monet ihmiset ilmoittavat röyhkeästi kesäinfluenssasta. 20% kaikista saksalaisista kärsii siitä joka kesä.

Miksi “jäähdytetään” lämpimimpänä vuodenaikana?

Toimistossa kaikki ikkunat ovat auki, kun lämpötila on kesä; siirrymme “vedolle” jäähtymään hieman. Autoissa ja ostoskeskuksissa ilmastointilaitteet viilentävät ilmaa niin paljon, että hengitämme viilentämään limakalvojamme. Tämä tekee heistä alttiimpia viruksille. Sama tapahtuu, jos hörhötään liian kauan järven viileässä vedessä tai ulkouima -altaassa. Myös jääkylmien juomien havaittu ”virkistävä vaikutus” vahingoittaa meitä samalla tavalla.

On parempi olla altistamatta kehoa liiallisille lämpötilan vaihteluille. Jos saamme sen haltuun, voit käyttää luonnon parantavaa voimaa nopeasti estämään pienet influenssavirukset.

kesäinfluenssaviruksen voima luonnollinen lääke inkivääri tee sitruuna

Ehdoton tähti: inkivääri. Sitä voidaan käyttää mausteena tai teena ja auttaa sekä ennaltaehkäisevästi että parantavasti. Muuten, tuore inkivääri auttaa paljon paremmin kuin valmiit tuotteet. Leikkaa sormen kokoinen pala viipaleiksi ja keitä se kuumalla vedellä. Voila, tunnet olosi paremmaksi inkivääriteen kanssa. Ei ole turhaa, että inkivääriä kutsutaan “Luonnon aspiriini” nimetty. Toisella sijalla luonnollisten virusten tappajien joukossa: sipulit. Sen sisältämät rikkiyhdisteet – jotka tuovat kyyneleet silmiin, kun kuorimme sipulia – varmistavat, että edes kylmillä viruksilla ei ole mitään nauraa. Entä jos se ei ole tyydytys? Tyrnillä ja seljanmarjoilla on myös viruksia tappava vaikutus, koska ne ovat hieman monimutkaisempia käsitellä, joten on suositeltavaa ostaa mehu valmiina. Punajuuri – joko raakana salaatissa tai uunissa paistettuna ja sitten keittoina ja lisukkeena – on täynnä tulehdusta ehkäiseviä aineita.

kesäinfluenssavirukset inkivääri tee minttu sitruuna lime

Jos mikään näistä maagisista luoteista ei auta yskää ja vilustumista vastaan, sinun on etsittävä muita syitä kuivalle yskälle, koska influenssavirus ei ole aina syyllinen. Jos muita vieraita kappaleita, kuten homeitiöitä, pääsee keuhkoihin, keho yrittää tehdä niin yskimisen tarpeesta – ikkunan poistotoiminnon kautta – päästä eroon siitä.

kesäinfluenssa tappaa virukset luonnon korjaustoimenpiteet sipulit valkosipuli

Jos epäilet muuta syytä kuin kesäinfluenssaa, ota ehdottomasti yhteyttä lääkäriin. Tarkista myös, ovatko pienet homeitiöt joutuneet kotisi kylpyhuoneen kosteaan nurkkaan. Halvat kotihoitot apteekista ja säännöllinen tuuletus voivat joskus auttaa. Mutta ole varovainen “koko luonnoksen” kanssa!

kesäinfluenssaviruksen korjaustoimenpide luonto yskäallergiamuotti

kesäinfluenssavirukset hollistermarjat vahvistavat immuunijärjestelmää

kesäinfluenssavirukset luonnolliset korjaustoimenpiteet eteeriset öljyt kesäkukat