Matkustaminen ei ole mahdollista ilman kasvonaamioita!

Planeetallamme olevat yli seitsemän miljardia ihmistä eivät todennäköisesti unohda vuotta 2020 lähiaikoina. Koronapandemia, joka on jatkunut jo yli vuoden, on muuttanut suuresti tapaamme tehdä yhteistyötä. Tähän päivään asti yhteydenpito muihin on rajoitettava minimiin, yleinen naamiovaatimus on annettu ja erityisen pahoin kärsineet alueet, joilla on paljon tapauksia, asetetaan karanteeniin. Kaikki nämä toimenpiteet kehitettiin ja toteutettiin Saksan liittopäivillä yhteistyössä arvostettujen virologien kanssa. Niiden tulisi hillitä SARS-CoV-2: n leviämistä ja estää se mahdollisimman hyvin.

suun naamarit malediivit

Kaikki alkoi taudinpurkauksesta Wuhanissa Kiinassa. Virus ilmestyi ensimmäisen kerran metropolissa. Matkustajat Ranskasta ja Thaimaasta toivat sen myös Saksaan vilkkaan matkailuliikenteen kautta. Tämä koskee kuitenkin kaikkia 195 maan maata. Joten jos haluat matkustaa näinä aikoina, sinulla on oltava paljon kasvomaskeja matkatavaroissasi. On yksi ostaa Suunvartijat osoitteessa www.mundschutzmaske.de.

matkasuojat

Kuinka kasvomaskit suojaavat tarkalleen?

Vain muutama viikko koronan puhkeamisen jälkeen virologit havaitsivat viruksen leviävän erittäin nopeasti pisaratartunnan kautta. Puhuessamme, yskiessämme, hengittäessämme tai aivastaessamme luovutamme paljon nesteitä. Jos kyseessä on sairaus, tämä voi mahdollistaa tartunnan muille ihmisille. Lopulta tällä tavalla virukset joutuvat kosketuksiin muiden herkkien limakalvojen kanssa, jolloin ne voivat levitä myöhemmin. Osto riittää Suunvartijat osoitteessa www.mundschutzmaske.de voi estää tämän leviämisen. Suun naamioiden jatkuva käyttö suojaa sekä käyttäjänsä että välittömässä läheisyydessä olevia ihmisiä. Koronan leviäminen voidaan estää vain perusteellisella käsienpesulla ja desinfioinnilla ja riittävän etäisyyden päässä.

matkustaa koronapandemian kasvonaamarit

Et voi tehdä ilman kasvonaamioita lomalla

Maskin käyttäminen koko ajan on melko ärsyttävää. Se on kuitenkin ehdottoman välttämätöntä, jos emme halua antaa Coronalle mahdollisuutta. Naamarivaatimuksen laiminlyönnistä rangaistaan ​​mojova sakko ja se voi maksaa ihmishenkiä. Erityisesti matkailijoiden tulisi harkita useampaa kuin yhtä ennen matkan aloittamista Osta kasvonaamio. Loppujen lopuksi viruksia ei voi nähdä paljaalla silmällä, ja suojaustoimenpiteitä ei pidä pelkästään jättää huomiotta. Netistä voi ostaa riittävästi kasvomaskeja.

Käytä kasvonaamioita matkoilla

Hyvät olosuhteet ja nopea toimitus sekä jatkuva saatavuus tekevät hankinnasta mahdollisimman houkuttelevan. Lisäksi sieltä voi ostaa useita kasvonaamioita kerralla, mikä ei aina ole mahdollista luontaistuotteiden, apteekkien tai supermarkettien suuren kysynnän vuoksi. Suojele siis itseäsi ja lähimmäisiäsi ja auta estämään koronaa aiheuttamasta vielä enemmän vahinkoa.

     matkustussäännöt suun naamarit