Metsien uiminen – vanha luonnollinen periaate löydetään uudelleen

Metsäuiminen on suhteellisen uuden Japanista peräisin olevan terveysterapian nimi. Niitä kutsutaan “Shirin-Yokuiksi”, ja valtio on tukenut niitä vuodesta 1982 tehokkaana ennaltaehkäisevänä terveydenhuollona. Tämä luonnollinen hoito on jo vakiinnuttanut asemansa tässä maassa ja vakuuttaa yhä useammat ihmiset, jotka kaipaavat enemmän rauhaa ja tasapainoa luonnollisella tavalla. Ei ole turhaa, että monet luonnonterapeutit ja erämaa -opettajat tarjoavat metsäkylpyä, kuten kohdennettua hoitoa pienryhmissä. Tietenkin voit myös harjoitella tätä rentouttavaa metsäterapiaa yksin. Siksi haluamme antaa sinulle muutamia ehdotuksia ja vinkkejä, jotka auttavat sinua tässä.

Rentoudu lisää tietoisuutta metsässä

Luonnollinen hoito terveen metsän uimiseen

Miksi metsässä uiminen on niin terveellistä??

Monilla metsäterapian osa -alueilla on myönteinen vaikutus kehoon, mieleen ja sieluun. Ja aina on uusia, jotka voit löytää yksilöllisesti itsellesi. Aloitetaan ensin fysiologisista eduista. Vain sukeltaminen vihreään metsään täyttää keuhkomme paljon enemmän happea ja antaa meille todellisen energian.

Luonnollinen detox on käynnissä. Puut vapauttavat myös terpeenejä ilmaan. Nämä ovat fytonisideja eli sanansaattajia, joita sitten hengitämme. Nykyiset tutkimukset ovat jo osoittaneet, että terpeeneillä on myös positiivinen ja terveellinen vaikutus meihin ihmisiin lisäämällä niin kutsuttujen tappajasolujen määrää elimistössä ja vähentäen siten merkittävästi syöpäriskiä. Metsäilma sisältää myös paljon terveellisiä eteerisiä öljyjä, jotka vahvistavat lisäksi hyvinvointiamme ja immuunijärjestelmäämme.

Ole tietoinen myös pienistä asioista

metsä uiminen mindfulness luontohoito

Ja tämä on vain pieni osa varsinaisesta metsäkylpylästä, koska paljon tärkeämpi tekijä on psykologinen puoli. Aistien täydellinen avautuminen, jota usein tiedostamattomasti vältetään jokapäiväisessä elämässä. Kiireisen jokapäiväisen elämämme ulkoinen yliarviointi on liian voimakasta ja digitalisoidun maailman kiihtyvyys liian suuri. Kun upotat itsesi luontoon, harjoitat lähinnä mindfulnessia. Kyky olla täysin tietoinen tässä ja nyt ja tuntea jokainen hengitys. Juuri tämä hidastaa ja johtaa meidät sisäkeskukseen, jossa tunnemme olomme todella turvalliseksi. Metsässä muistamme voimakkaasti maalaismaisen, ikuisen siteen luontoon, joka ravitsee ja parantaa meitä.

Nauti kesän hartsimaisesta tuoksusta havumetsässä

luonto terve vaikutus metsä uiminen

Miten metsäkylpyjä harjoitellaan?

Se on itse asiassa suhteellisen helppoa. Mutta sinun ei tarvitse verrata sitä tavalliseen kävelyyn. Metsässä uiminen on jotain, mitä teet hyvin tietoisesti ja keskittyvästi. Uppoudut luontoon yksinkertaisesti kaikilla aisteillasi. Voit tehdä monia yksinkertaisia ​​harjoituksia, kuten ripustaa henkisesti kaikki huolesi, negatiiviset ajatuksesi ja pelkosi puuhun. Kosketa tarkoituksella puunrunkojen karkeaa kuorta ja pehmeää sammalta ja tunnet pinnan jopa silmät kiinni. Halata tietyn puun runkoa ja antaa itsesi pudota silmät kiinni.

Ota aikaa ja ole varovainen

puuhoito luonto metsä uiminen terve

Jos harjoittelet jo pranayamaa, joogaa tai meditaatiota, nyt on tietysti hyvä aika tehdä niin, jos siltä tuntuu. Metsän uiminen voidaan yhdistää täydellisesti myös maadoitukseen. Hyödyllinen vaikutus kasvaa moninkertaisesti paljain jaloin.

Voit myös uida metsässä puistossa

metsä uiminen terve puisto luontohoito

Luota parantaviin luonnonvoimiin ja ole aktiivinen. Uppoudu metsään ja löydä kultainen keskitie, missä ei ole stressiä ja missä tunnet olosi todella turvalliseksi!

Harjoittele metsäuimista niin usein kuin mahdollista

Harjoittele luonnonhoitoa metsäuinnissa

shinrin yoki metsä uiminen terve hoito

metsäkylpy terveellinen hoito Japanista

metsä uiminen luonto terveellinen hoito

metsä uiminen luonnollinen hoito terveellisiä vaikutuksia

vinkkejä metsän uimiseen

harjoittele terveellistä metsäuimista

terveen luonnonhoidon metsäkylpyvaikutus