Mikä auttaa hiustenlähtöä vastaan ​​- tärkeimmät menetelmät ja vaihtoehdot

Hiustenlähtö päivittäin on hyvin normaali asia. Hiukset uudistuvat säännöllisin väliajoin, aivan kuten ihomme, verimme ja kehomme solut. Itse asiassa tyypillisesti jopa 100 karvaa häviää päivässä. Vain jos sinulla on suurempi määrä, sinun kannattaa miettiä sitä ja löytää oikea hoito hiustenlähtöön syistä ja kunnosta riippuen. Olet luultavasti kuullut tai edes ajatellut hiusten siirtoa hiustenlähtöön. Sitä ei tällä hetkellä pidetä kaikkein tehokkaimpana menetelmänä turhaan. Siitä huolimatta on olemassa joitakin hiustensiirtovaihtoehtoja, joita suositellaan joissakin erityistapauksissa. Seuraavilla riveillä opit lisää tästä sekä erilaisista hiustenlähtöistä ja niiden yleisimmistä syistä.

hiustenlähdön hoitoon naisilla

Millaisia ​​hiustenlähtöjä on olemassa?

Jotta voisimme antaa perusteellisen vastauksen tällä tavalla esitettyyn kysymykseen, meidän tulisi myös etsiä samanaikaisesti yleisimpiä hiustenlähdön syitä. Yleisin hiustenlähtötyyppi miehillä tiedetään olevan perinnöllinen, joka tunnetaan myös nimellä androgeeni hiustenlähtö. 60–80% Saksan miehistä kärsii ja lähes joka kolmas nainen kärsii myös siitä. Tyypillisesti 25-45-vuotiaille miehille tämä hiustenlähtö johtuu myös hormoneista. Tässä tapauksessa herkät karvatupet reagoivat liian voimakkaasti miessukupuolihormoniin testosteroniin, joka muuttuu kehossa aktiiviseksi dihydrotestosteronimuodoksi perinnöllisen alttiuden kautta. Vaiheet menevät laskevasta hiusrajasta puoliksi kaljuun pisteeseen pään takana kokonaan kaljuun päähän joissakin tapauksissa.

Hajanaista, ei-sairauteen liittyvää hiustenlähtöä havaitaan useammin naisilla. Siihen voi olla hyvin erilaisia ​​syitä – stressi, aliravitsemus, muuttuneet hormonitasot tai erilaiset ruokavaliot. Tämän tyyppisellä hiustenlähdöllä päänahassa ei ole täysin kaljuja paikkoja, mutta hiukset muuttuvat kevyemmiksi ja ohuemmiksi.

Alopecia Areataa kutsutaan pyöreäksi hiustenlähtöksi teknisessä ammattikielessä. Tämän seurauksena päänahassa on pyöreitä kaljuja täpliä, jotka ovat usein kolikon kokoisia. Se vaikuttaa yleisimmin naisiin ja nuoriin. Syynä epäillään olevan erityinen immuunijärjestelmän heikkeneminen, joka vahingoittaa hiusten juuria.

Liiallinen kuumuus, kitka, jotkut lääkkeet, tulehdus ja radioaktiivinen altistuminen ovat muita mahdollisia syitä hiustenlähtöön sekä miehillä että naisilla.

hiustenlähtö aiheuttaa

Hiustenlähdön hoito – tärkeimmät asiat yhdellä silmäyksellä

  • Hiusten siirto

Ei ole turhaa, että tätä menetelmää kutsutaan myös hiusten siirtoksi, mutta se on erityisen hyödyllinen perinnölliseen hiustenlähtöön. Hiustensiirto ei ole enää tabu, ja sitä tekevät sekä miehet että naiset. Yksinkertaisesti sanottuna tämä tarkoittaa omien hiusten siirtämistä pään takaa tai pään sivuilta alueilla, joilla hiustenlähtö vaikuttaa, esimerkiksi miesten hiusraja. Hiustensiirto on itse asiassa ainoa tehokas menetelmä tällä hetkellä, jolloin hyvin kaljuista pään alueista voi tulla taas hiuksia. Voit valita kolmesta vaihtoehdosta – kokeiltu ja testattu FUT, joka tunnetaan myös nimellä nauhamenetelmä, FUE tai uusin DHI -menetelmä. Menettely ja kunkin menetelmän hinnat eroavat toisistaan ​​melko paljon, ja tapauksesta riippuen niillä on etunsa ja haittansa.

hiustenlähtö hiusten siirto miehillä

Ja mitkä ovat hiustensiirron peruskustannukset? Hinnat vaihtelevat valitusta menetelmästä, maasta, hiusklinikasta ja tarvittavasta siirrettävien siirteiden / hiusjuureiden määrästä 1800 ja 10000 euron välillä. Ei halpa asia, mutta useimmissa tapauksissa se saavuttaa parhaat tulokset ja ennen kaikkea edistää paljon itsetuntoa. Onneksi on olemassa vertailuportaalin kaltaisia ​​verkkosivustoja TopHairClinic, jossa voit vertailla hiusten siirtoa vain muutamalla napsautuksella ja valita parhaan ratkaisun.

  • Hiusten pigmentti

Toisin kuin hiustensiirto, tämä menetelmä ei ole kirurginen toimenpide. Hiusten pigmentaation myötä pienet väripigmentit sijoitetaan päänahkaan. Tällä tavalla luonnolliset hiuspigmentit ja siten optinen hiusraja jäljitellään pään kaljuissa kohdissa. Jopa potilaat, joilla on vaaleat, ohuet hiukset, voivat hyötyä tästä lempeästä vaihtoehtoisesta menetelmästä ja antaa hiuksilleen paljon paremman ulkonäön. Naiset, jotka kärsivät hajanaisesta hiustenlähdöstä ja haluavat täyteläisempiä hiuksia, voivat myös kokeilla hiusten pigmenttiä ensin. Sinun on kuitenkin uusittava prosessi 2-3 vuoden välein, jotta vaikutus pysyy optimaalisena. Tämä menetelmä on suhteellisen halpa. Kustannukset vaihtelevat 300 ja 3000 euron välillä.

hiustenlähtö miehet

  • Autohemoterapia (PRP)

Vähemmän mielenkiintoinen vaihtoehto hiustensiirrolle on PRP -hoito. Ei ole turhaa, että tätä kutsutaan myös autologiseksi veriterapiaksi. Tässä hoidossa verta otetaan potilaan käsivarresta, käsitellään tietyllä menetelmällä ja ruiskutetaan sitten päänahkaan. Tämä vahvistaa heikkoja hiuksia ja hidastaa hiustenlähtöä jonkin verran. PRP ei myöskään ole kirurginen toimenpide, ja se voidaan suorittaa suhteellisen nopeasti ja helposti. Kustannukset ovat yleensä 500–2000 € ja riippuvat palveluntarjoajasta, saadun PRP: n määrästä ja istuntojen säännöllisyydestä.

Syyt hiustenlähtöön miehillä

Johtopäätös:

Olipa kyseessä hiusten siirto miehille tai hiustensiirto naisille, tämä plastiikkakirurgia on ehdottomasti sen arvoinen, ainakin useimmissa tapauksissa. Tätä menetelmää suositellaan ehdottomasti, varsinkin kun kyse on perinnöllisestä hiustenlähdöstä. Sinun tulisi silti saada hyviä neuvoja etukäteen ja selventää ehdot, sijainti ja hinnat. Tapauksesta ja henkilökohtaisesta rakenteesta riippuen vaihtoehtoinen menetelmä voisi tarjota riittävää apua ja johtaa haluttuihin tuloksiin. Löydä paras ratkaisu hiuksillesi ja vahvista itseluottamustasi ja henkilökohtaista onneasi!

Hiustensiirron hoito miehillä