Mikä on mikroneulaus, milloin ja kuinka usein sitä tulisi käyttää?

Uskotko, että joudut tietyn iän jälkeen turvautumaan invasiivisiin ihonhoitomenetelmiin? Olet väärässä ja mikroneulaus on erittäin tärkeä esimerkki tästä. Tällaisten kehittyneiden menetelmien ansiosta voit korjata epätäydellisyydet ja saada ihon näyttämään samalla nuoremmalta. Laaja tehostevalikoima ja korkea tehokkuus innovaatioiden ansiosta tekevät tästä kosmetiikkapalvelusta yhä suositumpaa. Tässä on noudatettava suurta varovaisuutta, koska kokematon henkilö voi käsittää, että tämä menetelmä voi myös aiheuttaa suurta vahinkoa. Ennen kuin ryhdyt tähän, sinun tulee olla hyvin perillä menettelystä. Tämä on tämän artikkelin tarkoitus.

Mikroneulaus voi tehdä paljon, mutta se voi vahingoittaa huonojen kosmetologien käsissä

Kasvojenhoitotrendit, kauneudenhoitoideat

Hanki yleiskatsaus mikroneulalaitteista

Ennen kuin kirjoitamme yksityiskohtaisesti tämän kosmeettisen toimenpiteen vaikutuksesta, haluaisimme perehtyä siihen käytettäviin laitteisiin. Koska niiden laatu yhdessä kosmetologien ammattitaidon kanssa on ratkaiseva tekijä siinä, pilaatko tai kaunistatko ihoasi heidän kanssaan.

Tällä hetkellä markkinoilla on vähintään kolme erityyppistä laitetta, ja ne ovat seuraavat:

  • Dermapen

Tälle laitteelle on useita synonyymejä termejä, ja ne kaikki päättyvät sanaan “kynä”. Käytännössä tarkoitat aina samaa asiaa. Se on sähkötyökalu, jossa on neula. Sen avulla puhkaisut tehdään ihossa erittäin tarkasti. Tämä on vähemmän invasiivinen, nykyaikaisempi ja turvallisempi versio dermarollerista.

  • Dermaroller

Dermaroller oli tyypillisempi mikroneulausmenettelyn alussa. Mutta sitä käytetään edelleen siellä täällä. Suurin ero innovatiivisempaan Dermapeniin on, että vedät neulat ihon yli Dermarollerilla. Siksi on olemassa suurempi riski, että tässä syntyy ei -toivottuja halkeamia. Lisäksi tulehdus ja epäpuhtaudet voivat siirtyä paikallisesta alueesta toiseen.

  • Dermastamp

Dermastamp, joka tunnetaan myös nimellä Dermastamp, toimii samalla periaatteella kuin Dermapen. Tämä voi kuitenkin kattaa suuremman alueen kerralla. Se on myös moderni ratkaisu, mutta ei välttämättä kaikkein tarkin.

Juuri sanotun perusteella voidaan päätellä, että Dermapenin kanssa ollaan turvallisella puolella. Tässä tapauksessa neulat liikkuvat ylös ja alas. Käsittelet pieniä alueita yksitellen erittäin tarkasti. Tällainen lähestymistapa saavuttaa parhaat tulokset ja vähentää halkeamien riskiä ja epäpuhtauksien siirtymistä minimiin.

Laadukas hoito torjuu ihon epäpuhtauksia ja ikääntymisprosesseja

Mikroneulauksen trendit kauneudenhoidossa

Mitä voit saavuttaa mikroneulauksella??

Parhaassa tapauksessa voit saavuttaa halutuimmat kosmeettiset vaikutukset iholle mikroneulauksella kerralla. Siksi jokainen mikroneulalaite on niin suosittu ja sitä ostetaan myös kotikäyttöön. Tämän menetelmän käytön todistetut upeat tulokset 1990 -luvulta lähtien vahvistavat tätä suuntausta.

Mikroneulaus auttaa yleensä ihoa uudistumaan ja voi siten poistaa ihon epäpuhtaudet pysyvästi. Vanhemmalla iholla rypyt vähenevät selvästi. Tällä toimenpiteellä on kiristävä vaikutus kaikkiin naisiin. Iho tulee joustavammaksi, näyttää paljon terveemmältä jälkikäteen ja näyttää tasaiselta.

Mikroneulaus voi tehdä invasiivisten kosmisten menettelyjen käytön tarpeettomaksi vanhuudessa

Kauneudenhoito terveydenhuolto ihonhoito

Kuinka kauan näet tulokset ja kuinka monta menettelyä tarvitaan?

Esittämällä tämän kysymyksen kosmetologillesi saat selville paljon heidän taidoistaan. Hyvä ammattilainen kertoo kokemuksistaan ​​yksityiskohtaisesti. Hän korostaa myös, että kaikki on hyvin yksilöllistä. Regeneratiiviset prosessit tapahtuvat kaikissa ikäryhmissä ja erilainen jokaiselle henkilölle. Se riippuu myös pääongelman syvyydestä. Joillekin ihmisille yksi menettely voi tuottaa uskomattoman hyviä tuloksia. Toisten on odotettava kauemmin ja ehkä toistettava prosessi muutaman kerran. Varmaa on kuitenkin se, että vaikutus ilmenee hitaasti ajan myötä. Muutaman viikon kuluttua näet tulokset.

Voit käyttää Dermarolleria, Dermapenia tai Dermastampia

Kauneudenhoidon mikroneulausideoiden trendit

Kuinka usein mikroneulausmenettely voidaan toistaa??

Nyrkkisääntö on, että mitä pidempiä neuloja käytetään, sitä suurempi on etäisyys eri sovellusten välillä. Toimenpiteiden syvyys liittyy vuorostaan ​​ongelman vaikeusasteeseen. Sanomme, että et voi toistaa tätä menettelyä useammin kuin kerran kuukaudessa. Jos sinulle tarjotaan jotain muuta, ole skeptinen.

Dermapen on kuumin laite mcroneedlingille

Kauneudenhoidon mikroneulauksen edut Haitat

Riskit

Yleensä emme suosittele mikroneulauksen käyttöä kotona. Saatat ajatella, että olet sen mukaan Kosmetologi-Tallennetaanko vierailut? Älä erehdy: prosessin aiheuttama vahinko on aivan liian suuri. Tämän korjaaminen maksaisi myös paljon aikaa ja rahaa. Parasta on tehdä työtä ja aikaa löytääkseen todella hyvä ammattilainen. Sinun tulisi mieluiten luottaa henkilöön, joka nauttii erinomaisesta imagosta Internetissä ja entisten asiakkaiden kanssa. Kun olet saanut yksityiskohtaisia ​​tietoja, sinun tulee esittää kriittisiä kysymyksiä ensimmäisen kuulemisen aikana. Yritä selvittää, tietääkö kosmetologi itse menetelmän riskit ja hyödyt. Kysymällä kriittisiä kysymyksiä sinun tulee arvioida hänen pätevyytensä tasoa. Älä käytä tätä menetelmää kasvoillasi, ellet ole täysin varma, että olet tekemisissä jonkun kanssa, johon luotat.

Varoitus: mitä pidemmät neulat, sitä suurempi on ongelmien riski 

Kauneudenhoidon mikroneulausideoita

Muunnelmat

Menettelyssä on monia muunnelmia, ja ne liittyvät sovelluksen tarkoitukseen. Näillä prosesseilla on myös eri nimet markkinointitarkoituksiin. Esimerkiksi on olemassa ns. BB-menetelmä tasaisen tahran saavuttamiseksi. Tämän toimenpiteen aikana neulojen ansiosta ihoon työstetään tiettyjä aineita, joilla saavutetaan tämä vaikutus. Muilla mikroneulausmenetelmillä hyaluronihappoa tai C -vitamiinia voidaan viedä syvälle ihon rakenteeseen. Tämä tekee heistä nuorempia, kiinteämpiä ja terveempiä. Tämä parantava lähestymistapa on erittäin suosittu etenkin loppukesällä.

Saatat myös kohdata termin “lääketieteellinen neula”. Tällä tarkoitetaan yksinkertaisesti menettelyä, jossa ihon viat ja vakavat iho -ongelmat paranevat.

Akne ja ihon tulehdus

Ihon epäpuhtauksien lisäksi tulehdusta ja aknea voidaan hoitaa mikroneulauksella. Kuitenkin vain harvat hallitsevat sen hyvin. Haasteena on työskennellä ihon rakenteessa sen syvyydessä jakamatta bakteereja muulle iholle. Tässä tarvitaan erittäin tarkkaa, hygieenisesti puhdasta ja ammattitaitoista työtä. Luota tällaisiin toimenpiteisiin vain erittäin kokeneille kosmetologille, jotka voivat näyttää täydellisiä ja luotettavia viittauksia työstään.

Dermarolleria käytetään edelleen, mutta on parempi käyttää dermapenia tai dermaleimaa 

Kauneudenhoidon mikroneulan edut

Joten mikroneulausta suositellaan yleensä?

Kosmeettiset toimenpiteet, kuten mikroneulaus, ovat sinänsä tulevaisuuteen suuntautuneita kaavoja nuorelle, puhtaalle iholle. Jos ne suoritetaan suurella tarkkuudella ja ammattitaidolla, tarvitset vain enemmän invasiivisia ihon kiristämismenetelmiä hyvin myöhään. Joillekin ihmisille ne voivat olla jopa tarpeettomia. Se on loppujen lopuksi menetelmä, joka käsittelee ihoa perusteellisesti, joten sinun on oltava varovainen. On parempi käyttää tällaista menettelyä harvemmin ja varmista, että olet valinnut erittäin hyvän ammattitaitoisen kosmetologin.

Toivotamme sinulle hauskaa matkalla täydelliseen ihoosi!

Parhaassa tapauksessa parannat ihosi ihoa monin tavoin 

Kauneudenhoitotrendit mikroneulauksessa

Kun kyse on mikroneulauksesta, luota vain parhaaseen kosmopoliittiseen

Upea kasvojen kauneudenhoito