Miksi sinun pitäisi nousta aikaisin: ihme -aamuperiaate!

Aikainen herääminen tekee sinut onnelliseksi ja tyytyväiseksi? Ainakin näin väittävät monet varhain nousseet, monet heistä julkkiksia, huippujohtajia ja tunnettuja taiteilijoita. Yksi puhuu yhä enemmän ihme -aamuperiaatteesta ja aamutuntien kiehtovasta voimasta. Tunnetussa sanonnassa “Aamulla on kultaa suussa” on oltava jotain. Voit lukea kanssamme tänään, mitä ylistetty aikaisen nousun periaate tarkoittaa ja kuinka voit integroida sen helpommin jokapäiväiseen elämääsi.

Herää aikaisin ja varaa enemmän aikaa itsellesi joka päivä

juo kahvia nousta aikaisin

Herää aikaisin Miracle Morning -periaatteella

Motivaatiovalmentaja Hal Elrod kehitti tämän periaatteen, josta on jo tullut niin suosittu, kirjassaan “Miracle Morning: The Hour That Changes Everything”. Se kuvaa jäsenneltyä, hyvin harkittua aamurutiinia, joka voi muuttaa elämäsi lopullisesti.

Tuloksena pitäisi olla enemmän energiaa ja positiivinen asenne, tyytyväisyys ja menestys. Kuten muidenkin motivoivien ja itsensä kehittävien kirjojen kohdalla, sinun ei tarvitse jäljitellä kaikkea tarkasti. Kyse on paljon enemmän yhteisestä langasta ennen kuin voit luoda oman tulkintasi. Tässä ei ole pakko, vain inspiroivia neuvoja ja ideoita, jotka jokainen voi toteuttaa omien mieltymystensä mukaisesti.

Tervehdi auringonnousua joka aamu

nousta aikaisin auringonnoususta

Miracle Morning -periaatteen perusta on kuusi niin sanottua S.A.V.E.R.S, jotka auttavat sinua nousemaan aikaisin helpommin. Mitä sen takana on?

S. – tarkoittaa hiljaisuutta – kyse on hiljaisuudesta meditaation tai rukouksen muodossa

A. – on vahvistus – aika myönteistä asennetta tuoville lausunnoille

V – tarkoittaa visualisointia – visualisoi tavoitteet ja toiveet omalla mielikuvituksellasi

E. – tarkoittaa harjoituksia – herättää kehon kunnolla liikkeellä

R. – tarkoittaa lukemista – kirjoista tai artikkeleista lukemista

S. – on piirtämistä varten – päiväkirjan kirjoittaminen, muistiinpanojen tekeminen, päiväkirjan harjoittelu

Miracle Morning -periaatteen kuusi pilaria

Pohjimmiltaan kyse on siitä, että heräämme joka aamu tavallista aikaisemmin. Tämä tunti on silloin vain sinua varten. Seuraavat kuusi toimintaa ovat tärkeitä yksiköitä, jotka kestävät 5–20 minuuttia ja joita voidaan pidentää tai lyhentää omien mieltymystesi mukaan. Tässä ne on lueteltu kronologisesti ja selitetty lyhyesti.

# 1 hiljaisuus ja meditaatio

herätä aikaisin joogameditaatio

Ihmeaamun periaatteen mukaan sinun pitäisi alkaa olla hiljaa heti noustessasi. Mieluiten meditaation tai joidenkin pranayamaharjoitusten avulla, jos joku on hallinnut ne. Noin 5-10 minuuttia riittää tähän. Kuuntelet itseäsi ja nautit aamun ensimmäisistä minuutteista arvioimatta mitään. Anna ensimmäisten ajatustesi kulkea ohi, kuin kevyet pilvet taivaalla.

# 2 keksi vakuutuksia

Herää aikaisin, kirjoita motivaatiopäiväkirja

Periaatteen seuraava yksikkö kestää myös noin 5 minuuttia. Nämä ovat positiivisia sanamuotoja, joita voit ajatella itsestäsi ja jos haluat, voit jopa kirjoittaa ne muistiin. Positiiviset uskomukset voidaan muotoilla hyvin tarkasti tai kuulostaa yleisemmiltä nykyisistä tarpeistasi riippuen. Nämä liittyvät usein selkeisiin tavoitteisiin ja niiden merkitykseen sekä niihin johtaviin polkuihin. Vahvistukset tulee pitää mielessä ja toistaa useammin, jotta vanhat negatiiviset ajattelumallit heikentyvät ja vaihdetaan uusiin positiivisiin.

# 3 Harjoittele visualisointeja

herätä aikaisin harjoitusten visualisoinnit

Välittömästi sen jälkeen seuraa niin sanottuja visualisointeja. Tässä tarvitaan hieman mielikuvitusta ja mielikuvitusta. Tämä periaatteen vaihe on jälleen enintään 5 minuuttia. Tänä aikana voit kuvitella, kuinka tavoitteesi on jo saavutettu. Tämä antaa sinulle positiivisen asenteen ja lisää motivaatiota. Jos esimerkiksi tavoitteena on lähteä suurelle matkalle, voit kuvata sen konkreettisesti ikään kuin kokisit sen tällä hetkellä. Tällaisilla visualisointeilla, jotka tekevät sinut onnelliseksi, aivot kaataa enemmän onnellisuushormoneja, kuten dopamiinia ja serotoniinia, ja muuttuvat heti valppaammiksi.

# 4 harjoitus ja harjoittelu

kuntosali herätä aikaisin vinkkejä

Tietenkin keholla on erittäin tärkeä rooli heräämisessä kunnolla. Siksi tämä laite on hieman pidempi – noin 20 minuuttia. Täällä on tärkeää valita sopiva liikunta, joka sopii parhaiten elämäsi tilanteeseen ja yksilöllisiin mieltymyksiin. Energistävä joogavirta, kuntoharjoitus tai lenkkeily – se on täysin sinun.

# 5 lue kirjoja ja artikkeleita

herää aikaisin lukemaan kirjoja

Tässä vaiheessa on aika kehittää itseään. Tämä tarkoittaa uuden tiedon hankkimista tai tietyn alueen – kirjojen, artikkeleiden jne. – lukemista sen mukaan, mikä kiinnostaa sinua. Voit käyttää tätä vaihetta esimerkiksi uuden kielen oppimiseen tai parantamiseen. Jälleen kerran kyse on omasta hyvinvoinnista ja kunnianhimosta.

# 6 Kirjoita päiväkirja tai tee päiväkirjaa

päiväkirja -ideat heräävät aikaisin

Muotoile ajatuksia tai yksinkertaisesti kirjoita sielusi vapaasti. Se on Miracle Morning Principlen viimeisen yksikön tavoite. Ennen kaikkea on tärkeää ilmaista kiitollisuutta. Olla kiitollinen kaikesta kauniista elämässä, siitä, että olet hereillä ja nouset taas ylös, kun pystyt hengittämään ja näkemään. Lisäksi tällä kirjoituksella on syvä terapeuttinen vaikutus ja se auttaa meitä tuntemaan olonsa kevyemmäksi ja rentoutuneemmaksi. Löydät yksityiskohtaisen kuvauksen siitä, miten tämä tehdään ilmaisevaa kirjoittamista koskevassa viestissämme.

Älykkäitä vinkkejä tuleville varhain nousijoille

Huomenta, varo! Seuraavassa on muutamia fiksuja vinkkejä, jotka auttavat sinua myös heräämään aikaisemmin helpommin.

  • Aloita pienestä! Aseta herätyskello ensin noin 10-15 minuuttia aikaisemmin eikä tuntia taaksepäin. Joten lisää itsesi joka päivä muutamalla minuutilla ja saavutat pian haluamasi nousuajan.
  • Aseta herätyskello myös kauas sängystä. Joten et voi painaa torkkupainiketta ja joudut nousemaan joka tapauksessa.

Älä unohda – herätyskello ei ole vihollinen, vaan liittolainen

herää aikaisin herätyskellovinkkejä

  • Hanki itsellesi moderni älykäs herätyskello, jos haluat – joissakin on tuoksu, valo tai tiettyjä tehtäviä, jotka sinun on suoritettava hälytyksen sammuttamiseksi.
  • Ota kylmä suihku pian nousun jälkeen. Tämä todella saa verenkierron käyntiin ja heräät hyvin nopeasti.

herätä aikaisin kylmässä suihkussa stimuloimaan verenkiertoa

Voita oma heikompi itsesi ja opi taiteen nousta aikaisin joka päivä. Se voi olla vaikeaa alussa ja se maksaa sinulle paljon voimaa ja vaivaa. Mutta se on ehdottomasti sen arvoista ja tuo sinulle uutta energiaa ja positiivisen asenteen elämään.

Löydä muita ideoita ja temppuja, joilla voit helposti nousta aamulla!

vinkit herää aikaisin

 Auringonnousun aikana lenkille meneminen on hyväksi paitsi keholle myös mielellesi

nousta aikaisin auringonnoususta lenkillä

Lataa akut aamulla oikeilla jooga -asanoilla

   herätä aikaisin joogavirtaus aamulla

Terveellinen, ravitseva aamiainen täydentää koko asian täydellisesti

syö terveellinen aamiainen herää aikaisin