Missä imusolmukkeet ovat ja miten ne tunnistetaan?

Missä ovat imusolmukkeet? – kysymys, johon jokaisen pitäisi pystyä vastaamaan

Imusolmukkeet muodostavat hyvin erityisen järjestelmän, joka torjuu kaikenlaisia ​​tulehduksia. Onko sinulla koskaan ollut kyhmy kainalon alla, aivan kainalossa? Sitten meillä on imusolmuke, joka tekee tehtävänsä! Tämä on esimerkki, mutta voimme antaa sinulle paljon muuta.

Alla jaamme kaiken, mitä sinun pitäisi tietää imusolmukkeista.

Jotkut perustavanlaatuiset tosiasiat yhdellä silmäyksellä:

Imusolmukkeiden määrä kehossamme on 600,

Imusolmuke on noin herneen kokoinen,

Jokainen imusolmuke on vastuussa imukudoksen imeytymisestä ja suodattamisesta kehossamme.

Missä ovat ihmiskehon imusolmukkeet?

missä ovat imusolmukkeet tummat 6

Imusolmukkeet toimivat näin:

Juominen ja koulutusjärjestelmä liittyvät läheisesti toisiinsa. Joka kerta, kun veri kiertää kehossa, se jättää yhden prosentin nesteestä kudoksiin.

Missä ovat imusolmukkeet? Imusolmukkeet liikkuvat imusolmukkeiden välillä.

Tämä on eräänlainen polku, joka johtaa kehon kehältä sydämeen. Tämän järjestelmän tehtävänä on palauttaa menetetyt nesteet ja suojella meitä sairauksilta.

Niin herkät alueet nivusissa ovat 

missä imusolmukkeet ovat tummat 5

Paljon liikuntaa suojaa imusolmukkeiden tulehdukselta 

missä imusolmukkeet liikkuvat

Imukudoksessa on myös immuunisoluja. Ne suojaavat meitä pahoilta bakteereilta. Ne myös torjuvat viruksia. Kun ne lopettavat nämä haitalliset elementit, ne siirtyvät lähimpään mahdolliseen imusolmukkeeseen. Tässä kohtaa immuunisolut yleensä asuvat. Sieltä ne “lähetetään” antigeeneille ja sitten “vapautetaan” uudelleen kiertojärjestelmässä.

Kun solmut ovat kulkeneet, imusolmukkeet kulkevat edelleen verisuonten läpi ja tämän “matkan” suorittamisen jälkeen ne palaavat verenkiertojärjestelmään.

Imusolmukkeiden tarkat sijainnit löytyvät kaaviosta 

missä imusolmukkeet ovat tummat 2

Tunnet solmun varsin hyvin kainalon alla 

missä imusolmukkeet ovat tummat 3

Miksi mukulat muodostuvat?

Miksi sipulit muodostuvat kainaloiden alle tai muualle kehossamme? Mitä tuo tarkoittaa? Jotkut solmut on koottu yhteen. Ne sijaitsevat niskassa, kainalossa ja lantiovartaloissa.

Tällainen lamppu on varoitusmerkki, mutta samalla erittäin hyvä merkki. Se osoittaa, että immuunijärjestelmäsi toimii erittäin hyvin ja suojaa sinua vakavilta kehon infektioilta.

Vain lääketieteellistä hoitoa suositellaan imusolmukkeiden komplikaatioille 

missä imusolmukkeet ovat tummat 4

Tarkemmin sanottuna tapahtuu seuraavaa: Heti kun keho havaitsee vaarasignaalin, immuunisolujen määrä kasvaa erittäin jyrkästi. Jotkut ilmapallon kaltaiset reagoivat kärsineillä alueilla. Jos tämä tapahtuu liian usein, älä huoli: se tarkoittaa, että immuunijärjestelmäsi on erittäin varovainen! Silloin tiedät heti, jos et tee jotain oikein.

Tämä kuva auttaa sinua ymmärtämään kehosi paremmin 

missä ovat imusolmukkeet tummat 9

Turvotus? mene lääkäriin!

Imusysteemin tehtävä on poistaa ylimääräinen vesi kudoksista. Jos se ei kuitenkaan toimi kunnolla, se voi aiheuttaa turvotusta. Heti kun huomaat tämän käsissäsi ja jaloissasi, mene heti lääkäriin!

Kehomme on monimutkainen ja älykäs järjestelmä 

missä imusolmukkeet ovat tummat 7

Ratkaisu liiallista hikoilua vastaan

Usko meitä: et halua tehdä imunestejärjestelmää laiskaksi! Tämä johtaa ylimääräiseen nesteeseen ja turvotukseen! Toisin kuin verijärjestelmä, jossa sydän liikuttaa kaiken, imunestejärjestelmässä ei ole mitään, joka pumppaa ylimääräisen nesteen ulos.

Sen sijaan se liikkuu puristamalla lihaksia varovasti. Tämä tapahtuu heti, kun muutat. Tästä syystä vähintään 30 minuutin liikunta päivässä on erittäin tärkeää. Tämä pitää imukudoksen normaalissa tilassa.

Terveyttä voidaan arvioida imusolmukkeiden kunnon perusteella 

missä ovat imusolmukkeet tummat 8

Ne voivat tehokkaasti torjua kipua

Kun infektio on voitettu, imusolmukkeet palaavat normaaliin tilaansa ja mukulat häviävät. Jos se sattuu liikaa tällä välin, voit rauhoittaa aluetta lämpimillä pakkauksilla. Joissakin harvinaisissa tapauksissa, kun kipu ei mene ohi, turvonneet imusolmukkeet voivat olla oire vakavasta sairaudesta.!

missä ovat imusolmukkeet

missä imusolmukkeet ovat tummat