Mitä ovat yoni -munat ja miten ne tukevat naisten terveyttä

Rakkaat naiset, oletteko kuulleet yoni -munista, jade -munista tai rakkausmunista? Jos aihe on mielestäsi mielenkiintoinen, pysy siinä, koska tänään aiomme valaista sitä. Yoni-munat on valmistettu kauniista puolijalokivistä, jotka on kaiverrettu munan muotoon ja kiillotettu käytettäväksi vaipassa. Ne ovat yksi tehokkaimmista työkaluista herättääksesi seksuaalisen potentiaalisi ja naisenergian.

Tiedätkö mitä yoni -munat ovat?

Yoni-munat Ruusukvartsi Yoni-muna Miksi käyttää yoni-munan kokoa

Yoni -munaharjoitus on muinainen taolainen käytäntö, jota naiset ovat käyttäneet vuosisatojen ajan yhdistääkseen jumalallisen naisellisuutensa. Tästä voit lukea lisää …

Nauti naisellisesta energiasta!

Yoni-munat ruusukvartsi Yoni-muna naisellinen energiakoko

Mikä on yoni -muna?

Sana “Yoni” tulee alun perin sanskritista ja kirjaimellisesti käännettynä se tarkoittaa “kohdua”, “jumalallista kohtaa” tai “elämän lähdettä”. Nykyään sitä käytetään myös emättimen ja vulvan nimenä. Yoni -muna on pieni, sileä, kristallimuna (tunnetaan joskus nimellä jade -muna), joka työnnetään emättimeen muutamasta minuutista muutamaan tuntiin hyötyäkseen tietyistä fyysisistä ja henkisistä parantavista ominaisuuksista. Yoni -munia voidaan valmistaa erityyppisistä kristalleista, kuten ruusukvartsi, vihreä aventuriini ja musta obsidiaani. Ja jokaiselle niistä on ominaista erilaiset ominaisuudet.

Rakkausmunat on valmistettu puolijalokivistä

Yoni-munien puinen kulho, miksi käyttää yoni-munaa

Lyhyesti sanottuna, yoni-muna on leikattu munanmuotoinen kide, joka on suunniteltu asetettavaksi emättimeen. Voit tehdä erityisiä harjoituksia ja nauttia seuraavista eduista:

  • Herättää tunteen ja nautinnon emättimessä;
  • Paranna emättimen tunnottomuutta, jännitystä, kipua tai traumaa;
  • Vahvistaa lantionpohjan lihaksia (estää virtsankarkailua, kohdun prolapsia ja heikkoa emätintä);
  • Lisää elämäsi energiaa naisena;
  • lisää orgasmin voimakkuutta;
  • ja enemmän…

Jade -munat tukevat naisten terveyttä

Yoni-munien edut terveydelle Yoni-munan koko

Löydä sinulle sopiva yoni -muna!

Yoni-munat puolijalokivi Yoni-muna naisten terveyskoko

Miten yoni -munat toimivat??

Yoni -munien uskotaan toimivan sekä fyysisellä että energisellä tasolla.

Fyysisellä tasolla ne on suunniteltu auttamaan harjoittelua ja vahvistamaan lantionpohjaa kiristämällä emättimen lihaksia niiden asettamisen aikana (erityisesti käytettäessä yhdessä Kegelin harjoitukset). Vahvempi lantionpohja voi auttaa vähentämään virtsankarkailua tai kevyttä virtsarakon vuotoa, auttamaan sinua saavuttamaan voimakkaampia orgasmeja ja lisää seksuaalista nautintoa sekä estämään tai hoitamaan kohdun vajoamista.

Vahvista lantionpohjan lihaksia

Yoni Munat Libeseier Quartz Miksi käyttää Yoni-muna-kokoa

Henkisesti ja energisesti kristalli -yoni -munien sanotaan auttavan vapauttamaan kohtuun tai emättimeen tallennettuja emotionaalisia tai seksuaalisia traumoja ja auttamaan sinua yhdistämään uudelleen seksuaaliseen ja naiselliseen energiaasi. Eri kiteillä sanotaan olevan erilaisia ​​parantavia ominaisuuksia kohtuun. Valitse siis kivi, joka resonoi yoni -munaharjoituksesi takana.

Onko yoni -munilla todella parantavia ominaisuuksia??

Yoni-munat ruusukvartsi Yoni-muna kourallinen

Miten valitsen oikean yoni -munan minulle?

Yoni -munaa valittaessa on otettava huomioon kolme asiaa: kivityyppi, koko ja se, haluatko mieluummin porattua yoni -munaa (jota voidaan käyttää narun kanssa helpompaa poistamista varten) vai poraamatonta yoni -munaa ilman narua.

Aloita ruusukvartsi -yoni -muna, sitten jade -yoni -muna ja myöhemmin, kun olet valmis, käytä obsidiaanista yoni -munaa.

Yoni -muna ruusukvartsista

Tämä vaaleanpunainen kristalli on rakkauden ja myötätunnon kivi. Se rauhoittaa sisäisiä haavoja tarjoamalla emotionaalista helpotusta vaikeista ja / tai tuskallisista seksikokemuksista.

Ruusukvartsi tarkoittaa rakkautta

Yoni-munat ruusukvartsi Yoni-muna, erikokoinen

Yoni -muna, joka on valmistettu jade / nefriitistä

Jade on puhtauden ja viisauden kivi. Se vahvistaa kehon luonnollista itsekorjaavaa voimaa ja stimuloi immuunijärjestelmää. Se vapauttaa tukoksia lantion alueella ja herättää seksuaalista energiaa. Jade sopii erityisesti munuais- ja virtsatieongelmien, kuten inkontinenssin, hoitoon.

Nefriittimunat ovat täydellisiä aloittelijoille

Yoni-munan ruusukvartsi Yoni-munan kuoren koko

Yoni -muna obsidiaanista

Obsidian on vulkaaninen lasikivi, joka selkeyttää ja tasapainottaa. Se auttaa tuomaan esiin tiheät ja negatiiviset alueet, jotka ovat syvästi ankkuroituneet kehoon. Se imee negatiivisia energioita ja lievittää vihaa ja pelkoa. Näin se mahdollistaa vapautumisen haudatusta kärsimyksestä ja vihasta.

Siima on tärkeä osa munaa, varsinkin jos olet uusi

Yoni-munat ruusukvartsi Yoni-muna, jonka kokoa on muutettu

Ovatko yoni -munat turvallisia??

Niin kauan kuin pidät yoni -munaasi puhtaana, pidä se turvassa ja tarkista, ettei siinä ole halkeamia tai vaurioita ennen jokaista käyttöä, se on turvallista käyttää. Koska yoni -munat on valmistettu kivestä, joka voi halkeilla tai rikkoutua, sinun on aina tutkittava huolellisesti yoni -munasi pintavaurioiden varalta ennen käyttöä. Yoni -munien tulee olla täysin sileitä, eikä niissä saa olla rosoisia reunoja tai alueita bakteereille. Jos käytät porattua yoni -munaa, pujota se luonnollisella, hajusteettomalla ja mauttomalla hammaslangalla, jonka voit hävittää käytön jälkeen. Suosittelemme myös käyttämään yoni -munaasi tippaa voiteluainetta turvallisemman ja mukavamman kokemuksen saamiseksi.

Yoni -munat tarjoavat monia terveyshyötyjä naisille

Yoni Egg Rose Quartz Yoni Egg Love Egg-kokoa

Jos kristalli -yoni -munat eivät ole sinun juttusi, on olemassa muutamia muita tapoja vahvistaa lantionpohjan lihaksia.

Voit tietysti myös tehdä kegel -harjoituksia lantionpohjan vahvistamiseksi ilman yoni -munaa, kegelpalloa tai muuta laitetta. Nämä työkalut ovat kuitenkin loistava tapa viedä vahvistusrutiinisi seuraavalle tasolle – aivan kuten painojen lisääminen kuntosalilla! Ja tietysti kristalli -yoni -jäätelön käyttö voi olla loistava tapa muodostaa yhteys seksuaaliseen ja naiselliseen energiaasi ja vahvistaa niitä.

Olemmeko jo herättäneet kiinnostuksesi??

Yoni Egg Rose Quartz Yoni Egg Mountain Kristallikokoinen

Lisätietoja yoni -munista on seuraavassa videossa

Eri kokoiset Yoni-munat, miksi käyttää yoni-munaa Yoni-munat, miksi käyttää yoni-munaa