Nämä seitsemän makuuhuoneessa olevaa ilmanpuhdistuslaitosta edistävät hyvät yöunet

Usein kysytään itseltään: Mitä nyt, ovatko kasvit terveitä makuuhuoneessa tai niiden ei pitäisi olla siellä? Oikea vastaus tähän kysymykseen on itse asiassa: “Jain”. Koska yleensä sisäkasvit ovat hyviä huoneidemme ilmanlaadulle. Monet niistä suodattavat ei -toivotut epäpuhtaudet ja varmistavat optimaalisen kosteuden. Mutta makuuhuoneiden ja kasvien suhteen mielipiteet ovat erilaisia. Ja aivan oikein. Koska kaikki kasvit eivät todellakaan kuulu makuuhuoneeseen. Esimerkiksi jotkut ovat liian tuoksuvia ja voivat jopa aiheuttaa päänsärkyä. Toiset sisältävät kasvis lateksia ja voivat aiheuttaa ongelmia monille allergikoille. Joten jos haluat kaunistaa makuuhuoneesi rehevällä vehreydellä ja toimittaa sille parempaa ilmaa, sinun pitäisi löytää oikeat sisäkasvit. Tässä esittelemme sinulle seitsemän parasta niistä. Pysy kanssamme ja saat lisätietoja siitä.

Oikeat kasvit makuuhuoneessa

terveellisiä ilmanpuhdistavia kasveja makuuhuoneessa

Seuraavilla kasveilla on pääasiassa ilmaa puhdistava vaikutus, ja ne voidaan tietysti sijoittaa myös olohuoneeseen tai keittiöön. Kiinnitä erityistä huomiota valo- ja kosteusolosuhteisiin, joissa kukin kasvi menestyy hyvin, ja harkitse, ovatko ne optimaalisia vastaavassa huoneessa.

Ehkä yksi kasveista pitää enemmän valosta ja tuntuu mukavalta ikkunalaudalla, tai ehkä sinun pitäisi olla varovampi vedon kanssa. Lisää tietoa etualalla on puolet taistelusta.

Aloe vera

aloe vera -kasveja makuuhuoneessa

Vaikka yhdistämme tämän subtrooppisen kasvin enemmän sen parantaviin ominaisuuksiin, se leikkaa myös hyvän hahmon omiin neljään seinään. Aloe vera on ehdoton pakko, etenkin makuuhuoneessa. Koska sillä on merkittävä ominaisuus tuottaa happea ja imeä hiilidioksidia ilmasta jopa yöllä pimeässä. Tämä puolestaan ​​edistää hyvinvointiamme ja siten myös hyviä yöunia. Lisäksi aloe veraa on melko helppo hoitaa ja sitä on harvoin kasteltava.

Nephrolepis exaltata

Nephrolepis exaltata miekka saniainen kasvit makuuhuoneessa

Kutsutaan myös miekka saniaiseksi, kasvi on myös todellinen lahjakkuus ilmanpuhdistuksessa. Erityisesti minkä tahansa huonekalun, lakan, maalin tai tekstiilien formaldehydi, tolueeni ja ksyleenit suodatetaan pois ilmasta ja neutraloidaan Nephrolepis exaltatalla. Arvokas kasvi sisältää myös muita terveellisiä komponentteja, kuten flavonoideja, ja sillä on erittäin positiivinen vaikutus hermostoon. Jopa heidän läsnäolonsa voi vapauttaa meidät stressistä ja varmistaa paljon paremman, rauhallisen unen.

Keulahamppu

Käännä hamppukasveja makuuhuoneessa

Tämä erottuva kasvi, joka tunnetaan usein latinalaisella nimellään Sansevieria, löytyy monista kotitalouksista. Se näyttää todella hyvältä kaikissa huoneissa, mutta sopii ihanteellisesti makuuhuoneeseen. Koska aloe veran tavoin se tuottaa myös happea, joka on niin tärkeä olemassaolollemme, yöllä nukkuessamme. Ilmaa puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta kasvi varmistaa myös terveellisemmän huoneilman ja vahvistaa immuunijärjestelmäämme.

Lehti

kasvit makuuhuoneessa yksilehtinen rauhan lilja

Tämä tunnettu toimistolaitos, joka tunnetaan myös nimellä rauhan lilja, on täydellinen valinta makuuhuoneeseesi. Koska yksittäinen lehti on yksi tehokkaimmista ilmanpuhdistuslaitoksista. Tieteellisesti kasvi on nimeltään Spathiphyllum ja suodattaa ehdottomasti kaikki ilman epäpuhtaudet, joita normaalisti voisi olla kotitalouksessamme. Yksi kasvi voi neutraloida noin 90% huoneen epäpuhtauksista 24 tunnin ajan. Tämä tekee yhdestä arkista parhaan mahdollisen luonnollisen ilmanpuhdistimen.

gardenia

gardeniakasveja makuuhuoneessa

Jokaisen, joka kaipaa pientä kukintaa makuuhuoneessa, pitäisi todennäköisesti hankkia gardenia. Tämä ei vain näytä kauniilta, vaan myös levittää miellyttävän tuoksun huoneeseen. Tämä rauhoittaa aistejamme ja voi auttaa unettomuuteen. Lisäksi viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että ihana kasvi vapauttaa ilmaan arvokkaita aineita, joilla on ahdistusta ehkäisevä vaikutus.

Kultainen hedelmäpalmu

kultainen hedelmäpalmu terve makuuhuoneessa

Jos haluat puhdasta ilmaa, optimaalista kosteutta ja samalla eksoottista tunnelmaa makuuhuoneeseen, kultainen hedelmäpalmu on ehdottomasti kasvisi. Suurten, pitkien lehtien ansiosta se näyttää melko rehevältä ja tuo paljon raikkautta mihin tahansa huoneeseen – todellinen juhla silmille. Lisäksi sitä on suhteellisen helppo hoitaa ja se voi menestyä myös osittain varjostetuilla alueilla.

jasmiini

jasmiinikasveja makuuhuoneessa

Tämä tuoksuva kasvi tekee vaikutuksen taivaallisella aromillaan aivan kuten gardenia, ja sitä suositellaan ehdottomasti makuuhuoneeseen. Paitsi että nukahdat paljon helpommin, myös heräät paljon rennommin. Voimakkaat tuoksut nukkuessa eivät kuitenkaan ole kaikille. Jos huomaat sen häiritsevän, säilytä tämä taivaallinen tuoksuva kauneus olohuoneeseesi tai keittiösi.

Löydä makuuhuoneesta itsellesi sopivat kasvit ja lisää huoneen viihtyisyyttä. Varmista puhdas ilma ja optimaalinen hyvinvointi!

Kalusta makuuhuone kaupunkien viidakkotyyliin kasveilla

terveitä kasveja makuuhuoneessa

Kaktus sopii myös makuuhuoneeseesi

kaktuskasveja makuuhuoneessa

Tuoreella laventelilla on rauhoittava vaikutus ja se edistää unta

laventelin tuoksuvat kasvit makuuhuoneessa

Kuivalla lämmitysilmalla ei ole tässä mahdollisuutta

ilmanpuhdistuslaitokset makuuhuoneessa