Negatiivisilla ioneilla on positiivinen vaikutus terveyteemme

Negatiiviset ionit ovat happiatomeja, jotka on ladattu ylimääräisellä elektronilla. Ne syntyvät luonnossa veden, ilman ja auringonvalon vaikutuksesta. Negatiivisesti varautuneet ionit ovat yleisimpiä ulkona, erityisesti juoksevan veden lähellä tai ukonilman jälkeen.

Ehkä tiedät myös sen ainutlaatuisen tuoksun ilmassa ja sen erityisen tunteen rannalla tai vesiputouksen lähellä. Tämä tarkoittaa sitä, että keho on kyllästynyt negatiivisiin ioneihin.

Nauti raikkaasta ilmasta, joka on täynnä negatiivisia ioneja ulkona

Negatiivisilla ioneilla on positiivinen vaikutus terveyteemme

Etkö halua viedä tätä miellyttävää tunnetta kotiin mukanasi ja nauttia raikkaasta ilmasta? Tämä on kuitenkin mahdollista! Tarvitset vain ionisaattorin, joka tuottaa negatiivisia ioneja ja varmistaa, että allergeenit poistuvat kodin ilmasta. Kotitalouksien ionisaattorilla on myös positiivisia vaikutuksia terveyteesi.

Mitkä ovat? Katso alta …

Mitä negatiiviset ionit tekevät?

Kun negatiiviset ionit ovat erittäin pitoisia, ne pystyvät puhdistamaan ympäröivän ilman homeen itiöistä, siitepölystä, hajuista, tupakansavusta, bakteereista, viruksista, pölystä ja muista vaarallisista ilmahiukkasista.

Tämä on mahdollista, koska negatiiviset ionit yhdistyvät positiivisesti varautuneisiin suspendoituneisiin hiukkasiin, jotka koostuvat likahiukkasista ja muista epäpuhtauksista. Tämä tekee bakteereista, homeista, siitepölystä ja muista allergeeneista liian raskaita. Ja ne putoavat maahan tai kiinnittyvät lähellä olevaan pintaan. Tämä poistaa ne huoneilmasta eikä voi enää aiheuttaa astmaa, allergioita ja esimerkiksi keuhkosairauksia.

Negatiiviset ionit ovat happiatomeja, jotka on ladattu ylimääräisellä elektronilla

Negatiiviset ioni -ionisaattorit

Valitettavasti kodeissamme ja työpaikoillamme ei ole tarpeeksi negatiivisia ioneja. Vaikka pidät ikkunat auki, negatiivisten ionien pitoisuus ilmassa on aivan liian alhainen. Suurten kaupunkien ilmansaasteet ja kaikki ilmastointilaitteet ja sähkölaitteet, jotka tuottavat paljon positiivisia ioneja, vaikuttavat tähän.

Valitettavasti kaupungin ilma on saastunut ja runsaasti positiivisia ioneja 

Negatiiviset ionit puhdistavat raitista ilmaa

Miten ionisaattorit toimivat?

Sinulla on jo ionisaattori kotona tietämättäsi. Suihkussa syntyy luonnollisesti negatiivisia ioneja. Siksi monet ihmiset tarvitsevat aamulla suihkun herätäkseen.

Nyt tiedämme vielä yhden syyn siihen, miksi suihku on meille hyväksi

Negatiivisia ioneja syntyy suihkussa

Valitettavasti suihku ei voi virkistää makuuhuoneesi tai olohuoneesi ilmaa. Onneksi tutkijat ovat keksineet toisen, vieläkin tehokkaamman tavan luoda negatiivisesti varautuneita ioneja – nimittäin ionisaattorin.

Ionisaattoreilla ja salamoilla on jotain yhdessä

Negatiivinen ioni -ionisaattorimenetelmä vilkkuu

Nykyaikaiset ionisaattorit käyttävät menetelmää, joka on itse asiassa samanlainen kuin salaman esiintyminen luonnossa. Neulakärkeä käytetään johtamaan pieni virran virtaus ilman läpi kahden elektronin välillä. Mitä lähempänä elektronit pääsevät neulan kärkeen, sitä lähemmäksi ne puristuvat. Koska elektronit luonnollisesti hylkivät toisiaan, ne (neulan kärkeen päästessään) työnnetään lähimpään ilmamolekyyliin. Tällä tavalla ne muuttuvat negatiivisiksi ioneiksi, jotka tieteellisesti tunnetaan myös anioneina. Nämä myös hylkivät toisiaan niin, että niitä tuotetaan yhä enemmän ja päästetään yhä kauemmas huoneeseen. Ja osana tätä prosessia (nimeltään ionisaatio) on otsoni tuotettu sivutuotteena.

Ionisaattorilla voi olla positiivinen vaikutus terveyteesi

Negatiivinen ioni -ionisaattori raikas ilma kotona terveydelle

Jotkut negatiivisten ionien terveysvaikutukset:

Mitä ionisaattori -ioniterapia voi auttaa parantamaan terveyttäsi ja hyvinvointiasi? Alla on joitain negatiivisten ionien terveyshyötyjä:

  • Negatiivisilla ioneilla on positiivinen vaikutus hyvinvointiin. Niitä kuvataan usein luonnollisena masennuslääkkeenä.
  • Ionisaattoreiden on osoitettu poistavan ilmasta pölyä, siitepölyä, homeitiöitä ja muita mahdollisia allergeeneja.
  • Ionisaattorit voivat vähentää merkittävästi ilmassa leijuvia viruksia ja bakteereja.
  • Riski hengityselinten sairauksiin, kuten vilustumiseen ja flunssaan ja jopa heinänuhaan ja astmaan, vähenee merkittävästi.
  • Koska negatiiviset ionit imeytyvät suoraan verenkiertoon, ne taistelevat kehon haitallisia vapaita radikaaleja vastaan.
  • Kalifornian yliopiston tutkimus osoittaa, että negatiiviset ionit normalisoivat aivojen serotoniinitasoja ja mahdollisesti parantavat henkilön positiivista asennetta.
  • Negatiiviset ionit vähentävät päänsärkyä ja sairauksia. Ionisaattoreita käytetään Euroopan sairaaloissa, koska niillä on myönteinen vaikutus potilaiden terveyteen.
  • “Negatiiviset ionit lisäävät hapen virtausta aivoihin; mikä lisää valppautta, vähentää uneliaisuutta ja lisää henkistä energiaa ”, niin Pierce J.Howard, tohtori sovellettujen kognitiivisten tieteiden keskuksessa
  • Tutkimukset ovat osoittaneet, että negatiivinen ionikuormitus parantaa myös fyysistä suorituskykyä.

Vietä enemmän aikaa luonnossa!

Negatiiviset ionit luonnon vesiputouksessa positiivista energiaa

Ionisaattorit ja niiden tuottamat negatiivisesti varautuneet ionit voivat puhdistaa ilman ja ehkäistä positiivisten ionien lamauttavia vaikutuksia ja ilmansaasteita. Ja negatiiviset ionit tarjoavat monia terveyshyötyjä, joita tiede on vasta alkamassa havaita.

Todennäköisesti, jos asut saastuneessa kaupunkiympäristössä ja modernissa talossa, joka on täynnä sähkölaitteita, harkitse negatiivisten ionien terveyshyötyjä. Kannattaa käyttää ionisaattoria. Pysyä terveenä!