Ohut vyötärö: ravitsemusvinkkejä ja harjoituksia vaahtotelalla

saavuttaa hoikka vyötärö urheilulajitteluvinkkien avulla

Mielenkiintoisia faktoja aiheesta “ohut vyötärö”

Ohuempaa vyötäröä varten on monia tapoja. Tämä on erittäin tärkeää monille naisille ja erityisesti uusille äideille heti synnytyksen jälkeen. Sinun ei tarvitse luopua hyvästä figuuristasi lasten saamisen ilon vuoksi.

Laihduta onnistuneesti ja nopeasti – mutta miten?

!

hoikka vyötärön laihdutus helpotti vinkkejä ja temppuja

Miksi vyötärö aluksi lihautuu??

Yksi mahdollisista syistä vyötärön lisääntymiseen on raskaus. Vatsa tulee paksummaksi ja siten rasitus, jonka selkä joutuu kantamaan, on vaikeampaa. Vyötärön alue vahvistuu. Keho ohjelmoi itsensä raskauden tilaan.

Laihtua terveellisesti synnytyksen jälkeen

hoikka vyötärö laihdutus synnytyksen jälkeen

Ei-raskaana olevilla naisilla ja miehillä on muita syitä painon nousuun, erityisesti vyötäröalueella.

Ajan myötä painovoima ja oma paino pienentävät kylkiluiden välistä tilaa. Ne puristetaan yhteen lähempänä toisiaan. Valitettavasti hoikka vyötärölinjamme on nyt lyhentynyt ja paksumpi.

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat erittäin tärkeitä

hoikka vyötärö laihdutus teki helppoja vinkkejä ja sopivia harjoituksia

Sisäelimet tarvitsevat edelleen tilaa ja ulottuvat ulospäin. Sama koskee lihaksia, rasvaa ja ihoa. Tämän seurauksena näytämme automaattisesti paljon paksummalta kuin todellisuudessa olemme.

Joten olipa se tarpeeksi huono, tämä tila aiheuttaa usein lisää vaivoja: huonontunut ruoansulatus, huono aineenvaihdunta, verenkiertohäiriöt, heikentynyt hapensaanti. Elimet ja rauhaset heikentyvät.

Nämä olosuhteet puolestaan ​​johtavat kaasuun, raskauteen ja tulehdukseen.

Tavoite: saada kunto uudelleen

hoikka vyötärö laihdutus helpotti vinkkejä

Tasaa tätä prosessia enemmän liikuntaa

Liike estää luonnollista prosessia kaventamaan kylkiluiden välistä tilaa. Valitettavasti useimmilla meistä on vähän aikaa liikuntaan jokapäiväisessä elämässä. Istumme liikaa ympärillämme. Ajamme autollamme ja istumme sitten tietokoneen tai älylaitteen edessä tekstiviesteillä.

Nykyajan ihmisten joustavuutta heikentää edelleen stressi, jännitys, huoli. Tämä tekee kehostamme vielä jäykemmän.

Takaisin koulutukseen

hoikka vyötärö laihdutus teki helpot vinkit harjoittaa enemmän liikettä

Kuinka kävelemme, on tärkeää

Tutkimus tutki juoksutyypin vaikutusta vyötärölinjaan. Länsimaalaiset ovat liian jäykkiä eivätkä liikuta koko kehon keskikohtaa kovin paljon. Tästä syystä juuri kuvatut prosessit toimivat nopeammin.

Latinalaisamerikkalaiset ja afrikkalaiset pitävät aina päänsä suorana ja heiluttavat lantiota enemmän. Osoittautuu, että tämä loistava liike on myös tehokas harjoitus hoikille vyötärölinjoille.

Laihduta lenkillä

laiha vyötärön laihtuminen helpotti urheilua

Kotelo

Kaikki hoikka vyötäröharjoitukset koskevat vartalon alueen faskiaa ja lihaksia. Vahvistat sitä ja samalla pääset eroon jännityksestä ja stressistä.

Faskia on erityisen kriittinen, koska sillä on tärkeä rooli kehon muokkaamisessa. Se edustaa jotain märkäpuvun kaltaista ihon alla, ympäröi jokaisen lihaksen ja pitää kaiken paikallaan.

Kun se on terve, se on läpinäkyvä kuin kalvo. Stressi, vamma, vino asento tai tunnetila voivat muuttaa niitä. Kotelo tulee tiukkaa, tiukkaa, liian pientä. Tämä rajoittaa kehon liikkeitä ja elinten toimintaa entisestään.

Hyvä uutinen on, että etulevy on muokattavissa. Se palaa alkuperäiseen tilaansa. Monet fyysiset harjoitukset, kuten venytys ja voimaharjoitukset, auttavat.

Ohuelle vyötärölle tehtävät harjoitukset auttavat tässä

ohut vyötärön paino helpotti vinkkejä vinkkejä menettää rasvaa

Voisitko saada ohuemman vyötärölinjan? Sama kuin vuosia sitten?

Jokaiselle ihmiselle on optimaalinen vyötärölinja, joka vaihtelee kehon tyypin, geenien ja muiden subjektiivisten tekijöiden mukaan. Voit saada hoikan vyötärön takaisin oikeilla harjoituksilla. Yritä olla realistinen odotuksistasi. Hyväksy rajasi ja kehosi sellaisena kuin se on.

Usko, että tavoitteesi on saavutettavissa!

hoikka vyötärö onnistuneesti laihdutusvinkkejä

Harjoitukset vaahtotelalla

Vaahtotelan avulla voit harjoitella ja saavuttaa ohuen vyötärön. Harjoitukset ovat erittäin helppoja.

 Harjoitukset ohuelle vyötärölle vaahtotelalla

Hävitä ohut vyötärösi harjoitusten avulla vaahtotelalla

Käytännössä sinun on vain käännettävä selkäsi sille. Tämä rentouttaa lihaksia ja fasciaa. Stressi vähenee merkittävästi, rentoutuminen leviää omassasi. Vaikutus on kuin hyvä hieronta.

Yksinkertaisia ​​harjoituksia, joilla on suuri vaikutus

hoikka vyötärö laihdutusvinkit harjoitukset vaahtotelalla

Lisäksi vaahtotela toimii myös hiukan Pilates -periaatteella. Se horjuttaa meitä ja meidän on työskenneltävä sisäisten lihaksiemme kanssa saadaksemme tasapainon takaisin.

Monipuolisia harjoituksia kuntosalilla tai ulkona

hoikka vyötärö laihdutus teki helppoja vinkkejä harjoituksiin vaahtotelalla

Suosittelemme, että teet paljon erilaisia ​​harjoituksia kuntosalilla. Ne kaikki löysentävät lihaksia, rakennetta ja fasciaa. Tee harjoitukset myös vaahtotelalla. Ne nopeuttaisivat vaikutusta ja saisivat vain paremman olon.