Omenasiideri -ruokavalio – kuinka terveellistä se todella on? Kaikki tiedot etikan trendistä

Jos jostain syystä haluamme laihduttaa muutaman ylimääräisen kilon, haluamme aina tehdä sen mahdollisimman pian. Useimmilla ihmisillä ei vain ole kärsivällisyyttä noudattaa kuukausia kestävää rajoittavaa ruokintasuunnitelmaa. Ruokavalio saa aina myös bonuspisteitä, jos se ei sisällä eksoottisia, kalliita, kyseenalaisia ​​tai vaikeasti löydettäviä ruokia. Näistä syistä olemme omistaneet tämän päivän artikkelin laajalti käytettyyn ja suosittuun omenaviinietikka -ruokavalioon. Heidän kuuluisuutensa johtuu D. C. Jarviksen 1950 -luvun kirjasta kansanlääketieteestä.

Itse asiassa omenaviinietikkaa on valmistettu ennen faraonien aikoja ja sitä on käytetty erilaisiin terveyttä edistäviin tavoitteisiin. Muinaisessa Kreikassa Hippokrates määräsi vedestä, etikasta ja hunajasta valmistetun eliksiirin haavojen, hengityselinsairauksien ja kurkkukipujen hoitoon. Roomalaiset legioonalaiset käyttivät sitä janonsa sammuttamiseen ja uskoivat sen antavan heille poikkeuksellisia voimia. Jopa Kleopatran itsensä tiedettiin käyttäneen omenaviinietikkaa osana kuuluisaa kauneusrutiiniaan. Nykyään monet omenaviinietikan terveysvaikutuksista ovat tunnettuja ja todistettuja. Seuraavilla riveillä saat selville, kuinka voit hyötyä omenaviinietikka -ruokavaliosta itse.

Omenaviinietikkaa on käytetty kulinaarisessa taiteessa ja lääketieteessä yli 10 000 vuotta

Omenasiideri -etikkaruokavalio - kuinka terveellistä se todella on Kaikki tiedot etikka -ruokatuotannosta terveen laihtumisen kannalta

Mitä omenaviinietikka sisältää ja miten se valmistetaan??

Omenaviinietikan ainesosat ovat ilmeisiä ensi silmäyksellä – tietysti omenat. Jotta hedelmät voidaan muuttaa etikoiksi, niiden on käytävä läpi kaksivaiheinen käymisprosessi. Ensinnäkin omenat jauhetaan ja yhdistetään hiivan kanssa, jotta niiden sisältämät luonnolliset sokerit muuttuvat alkoholiksi.

Sitten lisätään erityisiä bakteereja alkoholin käymiseksi ja sen muuttamiseksi etikkahapoksi. Perinteisesti omenaviinietikan valmistus kestää noin kuukauden. Nykyään valmistajat nopeuttavat tätä prosessia ja lyhentävät tuotantoaikaa muutamaan päivään.

Lopuksi omenaviinietikka koostuu noin 5-6% etikkahaposta. Vielä tärkeämpiä ovat kuitenkin toiset omenoista jäljelle jääneet ainesosat, jotka syntyvät käymisprosesseista. Näitä ovat omenahappo, A-, C-, E- ja B-vitamiinit, sinkki, rauta, kalium, pii, välttämättömät rasvahapot, rikki, kalsium, beetakaroteeni, rutiini, natrium, fosfori, kupari ja rauta.

Omenaviinietikka sisältää useita terveellisiä ainesosia

Omenaviinietikka -ruokavalio - kuinka terveellistä se on? Kaikki tiedot kotitekoisen luomuviinietikan etikkaravintotrendistä

Kotitekoinen etikka on jopa terveellisempää eikä sisällä haitallisia lisäaineita

Omenaviinietikka -ruokavalio - Kuinka terveellistä se todella on Kaikki tiedot etikan ruokatuotannosta kotitekoista etikkaa lasissa

Mitkä ovat omenaviinietikan ruokavalion edut??

Omenaviinietikka ruokavalio ei ole vain helpompi, halvempi ja nopeampi tapa pudottaa kiloja. Omenaviinietikalla on myös voimakkaita antibakteerisia ja antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka tuovat suuria terveyshyötyjä. Tässä on joitakin niistä:

  • Omenaviinietikka säätelee kehon pH -arvoa ja neutraloi happoja, joita syntyy tiettyjen elintarvikkeiden kulutuksesta.
  • Sillä on hämmästyttäviä puhdistus- ja detoksifikaatio -ominaisuuksia, jotka poistavat kertyneet toksiinit kehosta ja stimuloivat ruoansulatusprosessia.
  • Se parantaa verenkiertoa, säätelee triglyseridi- ja kolesterolitasoja ja säätelee verenpainetta. Säännöllinen omenaviinietikan käyttö lisää “hyvää” HDL -kolesterolia ja alentaa samalla “huonoa” LDL -kolesterolia.
  • Omenaviinietikassa olevat entsyymit nopeuttavat aineenvaihduntaa ja auttavat kehoa polttamaan rasvaa nopeammin.
  • Etikan sisältämät orgaaniset hapot varmistavat a Kylläisyyden tunne, estää ylensyöntiä.
  • Omenaviinietikka on erittäin vähäkalorinen tuote – ruokalusikallisessa omenaviinietikkaa on vain 3 kaloria eikä melkein lainkaan hiilihydraatteja.
  • Pian nielemisen jälkeen omenaviinietikka alentaa merkittävästi verensokeria ja insuliinitasoja.
  • Se taistelee bakteereja, jotka ovat vastuussa ruokamyrkytyksistä, mukaan lukien E. Coli ja Salmonella, sekä joitain viruksia.

Omenaviinietikalla on yllättävän paljon terveellisiä ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Omenaviinietikka -ruokavalio - kuinka terveellistä se on? Kaikki tiedot etikka -ruoan trendistä Käytä omenoita puutarhasta

Lusikallinen omenaviinietikkaa päivässä pitää lääkärin loitolla

Omenasiideri etikka ruokavalio - kuinka terveellistä se on Kaikki tiedot etikka ruoka trendi cocktail terveellinen herkullinen hoikka

Kuinka toteuttaa omenaviinietikka -ruokavalio jokapäiväisessä elämässä?

Ensimmäinen tehtäväsi ennen ruokavalion aloittamista on löytää luonnollinen, pastöroimaton, suodattamaton omenaviinietikka. Parasta on oppia hänelle valmistautua kotona tai ostaa vain terveyskaupasta. Kotitekoinen omenaviinietikka on miellyttävän tuoksuva, hieman makea ja vähemmän hapan kuin tavalliset supermarketit. Jos puutarhassa on oma omenapuu, tämä on loistava tapa kierrättää jääneet tai hieman ryppyiset omenat.

Juo 1-2 rkl etikkaa ja puoli teelusikallista hunajaa, liuotettuna lasilliseen lämpimään veteen, kolme kertaa päivässä, mieluiten ennen ateriaa. Tietenkin kasvissyöjät voivat korvata hunajan toisella luonnollisella makeutusaineella mieltymystensä mukaan. On tärkeää käyttää etikkaa vain laimennetussa muodossa, muuten se voi polttaa suun ja kurkun ja hyökätä hammaskiilteen.

Voit myös liuottaa omenaviinietikkaa teeseen tai hedelmämehuun

Omenaviinietikka -ruokavalio - kuinka terveellistä se on Kaikki tiedot etikka -ruoka -trendistä omenaviinietikka -cocktail terve

Pöytävedellä, tuoreella mintulla ja hiukan inkivääriä saat herkullisen immuniteetin vahvistavan cocktailin

Omenaviinietikka -ruokavalio - kuinka terveellistä se on Kaikki tiedot etikkaruoan trendikoketista kanelin kanssa

Yhdessä tasapainoisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan kanssa voit laihtua keskimäärin 2-5 kg ​​10 päivässä omenaviinietikka-ruokavalion avulla. Muista, että tulokset voivat vaihdella suuresti elämäntavan ja kehon kunnon mukaan.

Kuten minkä tahansa ruokavalion kohdalla, suosittelemme, että otat etukäteen yhteyttä kokeneen lääkärin tai ravitsemusterapeutin kanssa. Omenaviinietikka voi olla vuorovaikutuksessa tiettyjen lääkkeiden kanssa, ja terveydellisistä eduistaan ​​huolimatta se ei sovellu kaikille.

Omenaviinietikka -ruokavalion avulla sinun ei tarvitse nälkää, mutta sinulla on silti terveellinen ruokavalio

Omenaviinietikka ruokavalio - kuinka terveellistä se on?

Lopputulos vaihtelee aina henkilöstä toiseen

Omenaviinietikka ruokavalio - Kuinka terveellistä se on?

Ruokavalio onnistuu aina paremmin päivittäisellä liikunnalla

Omenasiideri -etikka ruokavalio - kuinka terveellistä se todella on Kaikki tiedot etikka -ruoan trendistä Liikunta kotona urheilu

Omenasiideri etikka ruokavalio - kuinka terveellistä se on Kaikki tiedot etikka ruoka trendi hunaja sitruuna etikka terve