Ota vastaan ​​vuodenajan vaihtuminen (kesä-syksy) rennosti

Puolet vuodesta on nyt ohi ja vuodenajat vaihtuvat jälleen. Yleensä tämä aiheuttaa tiettyä melankoliaa. Yhdessä nykyisten vaikeuksien kanssa ympäri maailmaa tunnemme olomme epävarmaksi. Psyykeemme kärsii siitä, mutta sen ei tarvitse olla. Oikeiden vinkkien avulla voimme varmasti omaksua mahdollisimman myönteisen asenteen vuodenaikojen vaihtumiseen. Seuraavissa riveissä kerromme mielellämme, miten tämä tehdään!

Ota syksy vastaan ​​hyvällä tuulella!

ideoita terveellisestä omenasta

Vinkkejä vuodenajan hellävaraiseen vaihtamiseen

Nauti kesän viimeisistä päivistä täysillä

Voit kyllästyä mihin tahansa! Jopa kesäpäiviltä! Etsi tilaisuuksia viettää mahdollisimman paljon aikaa raikkaassa ilmassa.

Treenaa ulkona ja käy kävelyllä. Syö terassilla, puutarhassa tai parvekkeella. Kävele töihin, jos voit. Jos käytät julkista liikennettä pitkään, voit jäädä pois muutaman pysäkin aikaisemmin. Viikonloppuisin kannattaa lähteä patikoimaan tai viettää enemmän aikaa luonnossa jollain muulla tavalla. Jos todella nautit kesästä, kokeile pientä rentoutumista syksyyn.

Jokaisella kaudella on oma kauneutensa! Opi tunnistamaan ne ja nauttimaan niistä!

terve elämä - loistava idea vuodenaikojen vaihtamiseksi

Terveellinen ravitsemus

Terveellinen ruokavalio on erityisen tärkeä mielenterveydellesi, erityisesti vuodenaikojen vaihdon aikana. Kesä tarjoaa sesongin vihanneksia ja hedelmiä. On osoitettu, että ne vahvistavat immuunijärjestelmäämme. Se saa sinut tuntemaan itsesi energisemmäksi ja siten positiivisemmalle tuulelle. Hyvän ravitsemuksen ja terveen henkisen tilan välinen yhteys on jo osoitettu useita kertoja.

Pysy rentoina vuodenaikojen vaihtuessa. Olet siis myös terveempi

terve elämä hyvä syksy kuvia

Vapaa -ajan suunnittelu

Vapaa -ajan suunnittelu on kesällä helpompaa kuin muina vuodenaikoina. Hyvällä säällä voit kävellä spontaanisti puistossa. Tunnet olosi hyväksi, vapaaksi ja tapaat useammin ystäviä ja tuttavia. Pohjimmiltaan se ei vie niin paljon vaivaa, jotta voit nauttia täysin työpäivän jälkeisistä tunneista. Vuodenaikojen vaihdon jälkeen kesästä syksyyn tunnet olosi masentuneemmaksi kylmempien lämpötilojen vuoksi. Et pidä ulkoilusta ja se näkyy heti mielialassasi. Kesän spontaaniuden tulisi korvata hyvä vapaa -ajan suunnittelu. Kalenteriin kannattaa laittaa tarpeeksi pieniä ja suuria tapahtumia. Tämä pitää sinut kiireisenä ja estää sinua lankeamasta talviseen melankoliaan.

Luova toiminta tekee meistä onnellisempia syksyllä

Syksy jättää maisemavinkkejä ja trendejä

Osta jotain uutta talveksi

Vuodenaikojen vaihtelu vaatii muutoksia vaatekaappiin. Ota lämpimät vaatteet kaapista. Selvitä kaikki, mitä et enää käytä. Ota selvää, mitä uutta tarvitset. Tarvitsetko uusia kenkiä tai takkia siirtymäkaudeksi? Osta nämä vaatteet hyvissä ajoin. Ne ovat itsessään syy odottaa tulevaa talvea.

Löydä tilaisuuksia viettää enemmän aikaa ulkona

voimakkaita elämänvaihteluja

Syksyn sisustus ja DIY -taide

Taiteella on parantava vaikutus ja me kaikki voimme tehdä kauniita töitä. DIY -ideoilla syksyn koristeisiin on useita käyttötarkoituksia. hän rauhoittaa psyykeemme ja ymmärrä pitkät kotitunnit huonolla säällä. Ne ovat myös tilaisuus rakentavaan viestintään. Jos asut yksin, voit esitellä DIY -taideteoksia Internetissä. Saatat jopa pystyä myymään ne ja ansaitsemaan jotain! Perheessä tai yhteisössä, jossa asumme, tämä on yhteinen toiminta, joka yhdistää meidät. Kaiken tämän pitäisi sisältää valikoima upeita lisävarusteita syksyn ja talven koristeluun. Skandinaavinen tyyli ja hygge sopivat erityisen hyvin kodikkaan tunnelman luomiseen keskellä talvea.

Yhdistä kävelyretket lukemiseen tai kirjojen tai meditaatioiden kuunteluun

Järvi syksyllä terveen elämän

Äänikirjat, lukeminen ja musiikki

Syksyllä tunnemme usein yksinäisyyttä. Tämä näkyy erityisesti korona -aikoina. Lukeminen ja keskittymisongelmat – äänikirjat, meditaatiot, musiikki ovat kaikki ihmelääkkeitä sisäiseen tasapainoon. Valitse kaikista rentoutumismenetelmistä sinulle sopivat. Jos pidät television katselusta, sinun tulee keskittyä mielekkäisiin ohjelmiin aina kun mahdollista. Kaikki, mikä saa meidät ajattelemaan ja koskettaa meitä sisällä, on hyväksi itsemme löytämiselle ja siten – autuudelle.

Melankolia ei saa hukuttaa sinua vuodenaikojen vaihtuessa!

aurinkoisella tavalla suuntaukset ideoita suuntauksia

Vietä mahdollisimman paljon aikaa ulkona

Loppujen lopuksi sinun ei missään tapauksessa pidä jättää vapaa -aikaa raittiiseen ilmaan vuodenajan vaihtumisen jälkeen. Jopa talven kuollessa monet menevät lenkille tai uimaan. Se riippuu asenteestasi! Uima -allaskäynnit olivat myös suurelta osin sallittuja koronatoimenpiteiden aikana. Stadionit ja puistot ovat edelleen käytettävissä. Pukeudu hyvin ja pysy ulkona niin kauan kuin mahdollista.

Vuodenaikojen vaihtuminen on haaste psyykeellemme. Jos hallitset nämä asiat, tulet kuitenkin itsesi kehittämisen korkeammalle tasolle. Löydät uusia kykyjä DIY -taiteen kautta tai kehität vanhoja edelleen. Virkistä vaatekaappiasi, kouluta itseäsi kirjojen avulla ja harjoittele kestävyyttä ulkourheilun avulla. Kaikki tämä kuulostaa jännittävältä, eikö niin? Joten tervetuloa, värikäs syksy!

Tee käsitöitä syksyn lehdillä. Syksyllä siis selvästi parempi olo!

Vuodenaikojen vaihto - upeat syksyn koristeet

Hyvä mieliala vuodenaikojen vaihtumisen aikana on täysin mahdollista!

Vuodenaikojen vaihtelu terveelliseen elämään