Poista venytysmerkit – kodin korjaustoimenpiteitä ja vinkkejä, jotka voivat todella auttaa

Me kaikki tiedämme ihon ohuet, vaaleat raidat. Vaikka naiset näyttävät vaikuttavan enemmän, monilla miehillä on myös venytysmerkkejä. Ne näkyvät useimmiten lantiolla ja vatsalla, mutta myös olkavarret, rinta ja pohja ovat usein “koristeltuja” niillä. Ihon nauhat eivät näytä niin kauniilta ja usein ihmetellään, kuinka päästä eroon niistä. Ja vaikka suuntaus on kohti hyväksyntää ja positiivista asennetta sosiaalisessa mediassa ja tähtien kanssa, useimmat meistä etsivät edelleen tapoja poistaa tai ainakin vähentää venytysmerkkejä. Katso alta, onko tämä mahdollista ja mikä voi auttaa siinä.

Venytysmerkkejä voi esiintyä monissa kehon osissa 

poista venytysmerkkien vinkit

Miksi venytysmerkkejä esiintyy?

Usein näitä kutsutaan edelleen venytysmerkeiksi. On totta, että monet naiset saavat venytysmerkkejä erityisesti vatsaan tai rintoihin raskauden aikana tai sen jälkeen. Mutta tämä ei koske vain raskaana olevia naisia. Hyvin usein saat tällaisia ​​juovia iholle murrosiässä.

Hormonaalinen tasapaino muuttuu nopeasti ja useimmissa tapauksissa sinulla on nopea kasvuvaihe. Kaikki sidekudokseen vaikuttavat tekijät. Jos tämä on melko heikkoa, se repeää siellä täällä. Sen voi nähdä venytysmerkkien muodossa. Jopa ylipainoiset ihmiset ja urheilijat, jotka uskaltavat rakentaa äärimmäisiä lihaksia, voivat saada ruma raidat monille kehon osille.

Nopea laihtuminen voi myös aiheuttaa venytysmerkkejä 

poista venytysmerkit kotona

Kuinka voit estää venytysmerkkejä??

Jotkut toimenpiteet voivat useimmissa tapauksissa johtaa venytysmerkkien näkyvään vähenemiseen. Tavoitteena on vahvistaa sidekudosta ja ihon pohjakerrosta sekä edistää verenkiertoa. Ensinnäkin sinun on kiinnitettävä huomiota tasapainoiseen ruokavalioon. Paljon tuoreita hedelmiä ja vihanneksia sekä pähkinöitä saa riittävästi A-, C- ja E -vitamiineja. Tällä tavoin kollageenin muodostumista edistetään ja hellävarainen detox -vaikutus saavutetaan. Iho voi saada tukea paitsi sisäpuolelta myös ulkopuolelta. Kosteuttavilla ja vitamiineja sisältävillä voiteilla ja öljyillä voit hieroa useimmin kärsineitä kehon osia säännöllisesti ja parantaa siten myös sidekudoksen joustavuutta.

On parasta käyttää luonnonkosmetiikkaa

minimoi venytysmerkit kotiin korjaustoimenpiteet aloe vera kookosöljy

Säännöllinen urheilu on tietysti myös erittäin suositeltavaa tässä tapauksessa. Niillä on erittäin positiivinen vaikutus energiatasoon, immuunijärjestelmään ja tietysti faskien tilaan. Ja jos nämä ovat hyvin saaneet verta, myös sidekudoksesi on huippukunnossa. Joten venytysmerkit voidaan estää suurimmaksi osaksi. Juominen runsaasti vettä ja riittävästi unta ovat myös muita tekijöitä, jotka voivat auttaa estämään myös raitoja.

Poista tai vähennä venytysmerkkejä näillä kotihoidoilla

Käsi sydämellä, venytysmerkit eivät voi poistua kokonaan. Silti voidaan tehdä paljon näkyvän vähennyksen saavuttamiseksi. Esimerkiksi kevyt kynityshieronta, vaihtoehtoiset suihkut tai mikroneula -apu. Erikoislaserhoitoja voidaan myös kokeilla hyvän asiantuntijan kanssa, jos venytysmerkit todella häiritsevät sinua.

Kuten useimmissa hoidoissa, tulos on aina hyvin yksilöllinen 

poistaa venytysmerkit ammattimaisesti

On myös muutamia hyvin kokeiltuja kotihoitoja, joita monet bloggaajat suosittelevat. Luettelemme joitain niistä alla. Jokainen voi vapaasti päättää, mikä näistä olisi paras ratkaisu tilanteeseensa ja vaikutusalueeseensa.

Makea manteliöljy

Poista venytysmerkit manteliöljyllä

Manteliöljy on ihana kotihoito ja voi päästä eroon kaikista iho -ongelmista, kuten kuivasta ihosta, tummista ympyröistä ja venytysmerkeistä. Koska julkkikset, kuten Hilary Duff, vannovat tämän ihmeöljyn raskauden jälkeen, voimme turvallisesti sanoa, että se toimii silmänräpäyksessä. Runsaasti E -vitamiinia ja muita välttämättömiä ravintoaineita sisältävä manteliöljy kosteuttaa syvältä vaurioituneita alueita, tukee solujen terveyttä, vähentää punoitusta ja poistaa ihon halkeamia ajan myötä. Kuumenna manteliöljyä ja hiero sitä iholle pyörivin liikkein ja anna sen imeytyä. Toista tämä kahdesti päivässä ja levitä sitten kosteusvoidetta.

risiiniöljy

Poista venytysmerkit risiiniöljystä

Risiiniöljy on myös tehokas kotihoito venytysmerkkeihin. Tutkimusten mukaan se toimii hyvänä kosteusvoiteena. Korkeat rasvahapot, kuten tässä öljyssä oleva risinoolihappo, ravitsevat ihoa syvästi ja estävät sen kuivumista. Vaurioituneiden alueiden hieronta tällä öljyllä voi vähentää venytysmerkkejä. Hiero vaurioituneita alueitasi säännöllisesti pienellä öljyllä noin 15 minuutin ajan. Anna vaikuttaa yön yli ja suihkuta aamulla. Huomaat pian optiset tulokset.

Kahvinpurut

Kahvijauhekuorinta venytysmerkkejä vastaan

Kahvijauheen rakeisella koostumuksella on kuoriva vaikutus ihoon. Uskotaan, että kuorinta voi tasoittaa ihoa ja haalistaa arpia. Ei kuitenkaan ole tieteellistä näyttöä siitä, että kuuraus voisi auttaa hoitamaan venytysmerkkejä. Siitä huolimatta monet kauneuden ystävät vannovat sen positiivista vaikutusta säteilevään, paljon nuoremman näköiseen ihoon. Voit kokeilla sitä itse sekoittamalla 1-2 tl kahvijauhetta samaan määrään sheavoita ja hieromalla ihoa. Tämän jälkeen voit pestä saastuneet kehon osat pois ja käsitellä niitä kosteuttavalla voiteella.

Leivinjauhe ja sitruuna

kotiin korjaustoimenpiteitä venytysmerkkeihin ruokasoodaa

Ruokasooda on monipuolinen kotihoito ja sitä käytetään pääasiassa kuorivan vaikutuksensa vuoksi. Venytysmerkkien uskotaan häipyvän poistamalla kuolleet ihosolut pinnalta. Ihon herkkyydestä ja omasta kunnostasi riippuen voit myös kokeilla sitä. Sekoita vain 1/2 tl leivinjauhetta puolen sitruunan mehuun. Levitä tahna venytysmerkkeihin ja kääri se kalvolla. Poista folio noin 20-30 minuutin kuluttua ja huuhtele iho huolellisesti vedellä. Älä käytä tätä menetelmää useammin kuin kaksi kertaa viikossa, jotta et rasita ihoa liikaa.

Aloe vera

poistaa venytysmerkit aloe vera

Tiedetään, että aloe veralla on voimakas kosteuttava vaikutus ihoomme. Kasvi voidaan joko hieroa raakana suoraan venytysmerkille tai sekoittaa hieman kookosöljyä ja levittää. Tällainen kotitekoinen kerma -seos sopii myös kevyesti vauvan hierontaan. Tee se erittäin helposti ja huolellisesti, ja jos olet epävarma, kysy neuvoa gynekologiltasi.

Vältä venytysmerkkejä varhaisessa vaiheessa oikeilla voiteilla ja öljyillä

poistaa venytysmerkit raskaus

Voit myös tehdä hyvän kosteuttavan ihovoiteen tuoreesta munanvalkuaisesta, sitruunasta ja hunajasta 

poista venytysmerkit

Kaneli sopii erittäin hyvin ihon kuorintaan 

venytysmerkit poistavat vartalon kuorinnan

Käytä luonnon kauneutta!

luonnollinen keino poistaa venytysmerkit

Sitruunamehu poistaa venytysmerkit

luonnonkosmetiikka poistaa venytysmerkit

Ja vaikka venytysmerkit näkyvät edelleen, ota ne rennosti ja rakastavasti!

poista epämiellyttävät venytysmerkit jaloista


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80