Ravitsemusvinkit – 6 yleisintä ruokailuvirhettä

Suojele terveyttäsi laihduttaessasi – erilaisia ​​ravitsemusvinkkejä

Käymme läpi eri vaiheita ja noudatamme erilaisia ​​ravitsemusvinkkejä syödäksemme oikein ja hallitaksemme terveyttämme. Meillä on tapana korvata huonot ruokailutottumuksemme vaihtoehdoilla, jotka voivat valitettavasti myös olla haitallisia meille. Hyvä fyysinen kunto tulee päivittäisestä ruokavaliosta.

ravitsemusvinkit terveelliset ruokavalion virheet laihduttamisessa ravitsemus orgaaninen raaka ruoka

Luota ravintolisiin

Matkalla hyvään terveyteen käytämme usein lisäravinteita ja tinktuureja laihtumiseen nopeammin. Kun tinktuurit ja lisäaineet ovat korkealaatuisia, ne toimivat yleensä paremmin ja nopeammin kuin perinteiset lääkkeet.

Mutta mikään näistä tuotteista ei päästä ongelman ytimeen. Ne peittävät oireet niin, että useimmiten jatkamme myrkyllistä elämäntapaa etsimättä syytä siihen. Ravintolisät on käytettävä täydentämään ruokaa, ei korvaamaan sitä.

Liian paljon luomutuotteita, jotka eivät itse asiassa aina ole terveellisiä

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalion virheet laihduttamisessa ravitsemus

Se, että se on orgaaninen, vegaaninen tai “BIO” -merkitty, ei tarkoita, että sen on oltava terveellistä. Jalostettuja elintarvikkeita ja valmiiksi pakattuja elintarvikkeita tulee käyttää varoen, vaikka ne on merkitty luonnollisiksi. Hyvinvointimme liittyy vahvasti ruoan käsittelyyn. Lisäksi ns. Luomutuotteet ovat yleensä ylihinnoiteltuja, mutta eivät eroa paljoa tavanomaisista raaka-elintarvikkeista.

Nauti syömisestä ravintolassa kotitekoisen sijaan

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio ravitsemusravintolat pikaruoka

Terveellinen syöminen ei ole helppoa. Jopa terveellistä ruokaa tarjoavissa ravintoloissa on ruokia, jotka eivät ole meille täysin hyviä. Lähes mikään kauppa ei voi korvata terveellisiä ja ravitsevia ateriamme. Tätä varten meidän on ponnisteltava valmistaa omaa ruokaa kotona. Tietenkin voit hemmotella itseäsi herkullisella ruokalistalla aika ajoin ravintolassa. Meidän pitäisi mieluummin välttää pikaruokaketjuja, olipa ne sitten ruokahaluisia. Paitsi jos olemme lomalla tai meillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

Liioittele sokerin kanssa – Yleensä sokeri on viimeinen asia, jonka terveysfanit ovat valmiita jättämään pois valikostaan. Sokeriruoko mehu, ruskea riisisiirappi, agaavimehu ja muut luonnolliset makeutusaineet, jotka nyt tulevat mieleen, stevian lisäksi, on yksi yhteinen asia – ne on valmistettu puhdistetusta sokerista, jota virukset, bakteerit, candida ja muut sienet syövät, samoin kuin lähes kaikki muut loiset, jotka vaikuttavat meihin. Nämä ovat myös taudinaiheuttajia.

Ravinteiden menetys mehustettaessa

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio virheitä laihtuessa tärkeitä ravintoaineita

Sokerin osalta mehut ja ravistelut kuuluvat samaan luokkaan. Kun mehu valmistetaan hedelmistä ja makeista vihanneksista, ne menettävät paljon ravintoaineita. Näitä ovat kuidut, jotka auttavat viivästyttämään sokerin imeytymistä. Raakatuotteet itse asiassa jalostetaan muuttamalla ne yksinkertaisiksi sokereiksi mehustettaessa. Säännöllisellä mehustamisella on paikkansa jokapäiväisessä elämässämme. Tuotteilla, joissa on vähän sokeria, voimme saada paljon ravintoaineita kehomme kerralla. Mehustaminen sopii myös sairaille, jotka voivat sulattaa ruoan vain nesteen muodossa. Jos haluat puhdistaa kehosi, mehustaminen voi olla hyvä tapa saada ravinteita helposti. Siten organismi ei ylikuormitu myrkkyjen vapautumisen aikana.

Ei tarpeeksi raakatuotteita – Noin kahdeksankymmentä prosenttia ruokavaliosta pitäisi koostua raakatuotteista. Useimmille tämä on paras mahdollinen askel terveyden palauttamiseksi ja elämän täyttämiseksi elinvoimaisuudella. Tuoreet elintarvikkeet, raaka- ja luomutuotteet (jos mahdollista) ovat avain terveelliseen ruokavalioon. Perinteiset raaka -aineet ovat parempia kuin luomutuotteet. Huomautuksella tietysti, että näitä elintarvikkeita ei ole muunnettu geneettisesti. Tässä vaiheessa on mainittava, että luomuruokaa on ostettava ja kulutettava. Mutta jos ekologisista tuotteista on pulaa, ei pitäisi välttämättä turvautua vähemmän terveisiin luomupakkauksiin.

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio virheet laihduttamisessa ravitsemussyöminen

Ravintolisät ovat tietyissä tapauksissa hyväksyttävä vaihtoehto

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio virheitä laihdutus ravitsemus ravintolisät

Makeisia tulee syödä kohtuullisina määrinä

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio virheitä laihdutus ravitsemus makeiset

Pikaruoka voi olla vaarallista terveydelle!

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio virheet laihduttamisessa ravitsemus pikaruoka

Ravitsemusvinkkejä – Älä jää ilman raakoja vihanneksia ja syö mahdollisimman terveellisesti!

ravitsemusvinkit terveellinen ruokavalio ruokavalio virheet laihduttamisessa ravitsemus luomutuotteet