Ruusufinni – millainen sairaus on kupariruusu ja miten käsitellä sitä

Ruusufinni on yleinen sairaus Saksassa. Useat miljoonat Saksan kansalaiset kärsivät saksankielisen alueen yleisistä asioista Kupariruusu. Suurin osa sairastuneista ei edes tiedä kärsivänsä ihosairaudesta. Tauti ei ole tarttuva ja yleensä vaaraton. Koska tauti voi olla erittäin stressaava esteettisistä syistä, on tärkeää diagnosoida ja hoitaa ruusufinni mahdollisimman varhain.

ruusufinni kupariruusun ihosairaus

Kupariruusun oireet

Ihosairaus etenee yleensä soihdutuksissa ja alkaa yleensä kasvojen punoituksesta. Potilaat tuntevat yleensä jännittävän tunteen kasvoillaan. Lisäksi iho tuntuu lämpimältä. Normaalin taudin myötä poskien ja nenän verisuonet tulevat näkyviin jonkin ajan kuluttua. Vaikeissa tapauksissa pieniä rakkuloita ja kyhmyjä muodostuu myös kasvojen iholle. Myös potilaat raportoivat kutinaa ja kipua kärsineillä alueilla.

ihosairaus ruusufinni oireet

Heikkeneminen ulkoisten vaikutusten vuoksi

Ruusufinni ei ole täysin parannettavissa, mutta kulkua voidaan merkittävästi lievittää havaitsemalla tauti varhaisessa vaiheessa. Lääkityksen antamisen lisäksi elämäntapamuutos auttaa usein, koska monet ulkoiset tekijät voivat laukaista kupariruusun kehittymisen. Aurinko, lämpö, ​​kylmä, tuuli, mutta myös alkoholin ja mausteisten ruokien kulutus voivat johtaa epämiellyttävien oireiden voimistumiseen. Kaikkien, joilla on ruusufinni tai jopa epäillään, että heillä on ruusufinni, tulisi välttää kaikkia edellä mainittuja tekijöitä, jotka voivat pahentaa tautia.

rosacea kupari ruusu kesä

Rosacea -potilaiden käyttäytymissäännöt

Kesällä on vältettävä suoraa auringonvaloa. On suositeltavaa pysyä sisätiloissa tai ainakin varjossa keskipäivällä, jolloin auringon säteet ovat voimakkaimpia. Lisäksi on suositeltavaa käyttää aurinkovoidetta. Tämä suojaa ihoa ja auttaa siten pitämään oireet hallinnassa.

Mutta myös kylminä talvipäivinä sinun ei pitäisi viettää liian kauan ulkona. Kylmä ja enimmäkseen epämiellyttävä tuuli voivat rasittaa ihoa ja pahentaa kupariruusun kulkua. Ruusufinni -potilaiden, jotka juovat paljon alkoholia, tupakoivat ja syövät epäterveellisesti, tulisi vähentää näitä tapoja rajusti. Eri tutkimukset osoittavat, että tämä voi lievittää oireita ja saada sairastuneet tuntemaan olonsa paljon mukavammaksi.

terveellistä ruokavaliota ruusufinni -taudin varalta

Hakeudu lääkäriin

Koska monet sairastuneet eivät ole tietoisia sairaudesta ja Kupariruusun oireet, ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin muiden sairauksien, on neuvoteltava ammattilaisen kanssa ennen kuin ryhdyt toimenpiteisiin. Lääkärit voivat yleensä luokitella oireet nopeasti, tehdä luotettavan diagnoosin ja ehdottaa sopivaa hoitoa. Tänään sinun ei tarvitse edes poistua kotoa puhuaksesi ihotautilääkärille. Käyttämällä sovelluksia terveydenhuollon yrityksiltä, ​​kuten Kry, voit ajoittaa videokonsultaation lääkärin kanssa vain muutamassa minuutissa. Kokeneet lääkärit voivat yleensä nopeasti tunnistaa ruusufinni lääkärin ja potilaan keskustelun ja videokuvien perusteella ja suositella sopivaa hoitoa.

ruusufinni kupariruusun diagnosointisovellus