Ruusuöljyn vaikutus, historia ja vielä enemmän faktoja, jotka kannattaa tietää

Kaikki tietävät ruusuöljystä, että se on uutettu ruusun terälehdistä ja että sinun on maksettava erittäin kalliita summia puhtaasta eteerisestä ruusuöljystä. Mutta mikä määrittää tarkasti ruusuöljyn korkean hinnan ja voitko poimia arvokkaan öljyn jokaisesta ruusunlehdestä, haluaisimme selvittää alla.

Ensinnäkin haluamme määritellä ruusuöljyn merkityksen. Kaikki tietävät ruusun kukan tuoksun. Tämä tuoksu ei olisi mahdollista ilman terälehtien sisältämää eteeristä öljyä.

Planeetalla on tuhansia ja tuhansia ruusulajeja, jotka aina miellyttävät silmää, mutta vain harvat niistä sopivat hyvin ruusuöljyn valmistukseen. Kolme tunnetuinta ja arvokkainta ruusutyyppiä, joita arvostetaan hajusteissa ja aromaterapiassa, ovat Rosa Damascena ja Rosa Sentifolia. Numero kolme, Rosa Alba, on ainoa valkoinen ruusu, jonka kukista uutetaan jalo tuoksuva öljy.

1 litra ruusuöljyä saadaan noin 4 tonnista terälehtiä

ruusuöljy peittää kaikki luonnolliset eteeriset öljyt

Ruusutyypit, joista tuoksuva öljy saadaan

 Dosacus toi Rosa Damscenan Eurooppaan noin 300 vuotta sitten, ja sitä kasvatetaan monilla erikoisaloilla. Maailman menestyneimmät valmistajat, joiden ruusuöljylle on ominaista erinomainen laatu, ovat Ranska, Bulgaria, Turkki ja Intia.

Rosa Damscena on tunnetuin ruusulaji, joka tuotiin Eurooppaan Damaskoksesta noin 300 vuotta sitten

ruusuöljyn perinne varhain aamulla

Sovellus ja vaikutus

Ruusun eteeristä öljyä käytetään monien kosmetiikkatuotteiden valmistuksessa. Maailman parhaat ja kalleimmat hajuvedet tuoksuvat päiviä niiden käytön jälkeen vain ruusuöljyn takia, mikä tekee kaikista hajuvedistä mestariteoksen jopa pieninä määrinä.

Ruusuöljyä koristeltu. Vaikka tämä lause kuulostaakin pinnalliselta, siitä voi vain olla samaa mieltä. Ruusun jaloilla tuoksuilla on samanaikaisesti masennuslääke ja aphrodisiac -vaikutus. Herkkä tuoksu koskettaa sydäntä ja henkilö tuntee puhtaan autuuden.

Parhaat hajuvesi- ja kosmetiikkatuotteet sisältävät arvokasta ruusuöljyä

ruusuöljyperinne pienet määrät korkea hinta

ruusuöljyn perinne

Psykologisten vaikutusten lisäksi ruusuöljyä voidaan pitää parhaana luonnollisena lääkkeenä kaikenlaisiin ihoärsytyksiin. Päivittäiseen ihonhoitoon sinun tulee sekoittaa hieman ruusuöljyä jokaiseen voiteeseen ja voiteeseen. Vaikutus näkyy heti.

Ruusun luonnollisella eteerisellä öljyllä on myös sisäinen käyttö. Vaikeiden migreenikohtausten ja kuukautiskipujen tapauksessa tippa ruusuöljyä liuotettuna veteen auttaa hetkessä. Ruusuöljyllä sanotaan olevan myös verta puhdistavia ja laksatiivisia ominaisuuksia.

Tislausprosessin kautta saat tuoksuvaa öljyä ruusun terälehdistä

hajusteiden valmistus 2

Toistaiseksi ruusuöljyllä ei ole viimeistä käyttöpäivää

ruusuöljyn perinneprosessin pudotus

ruusuöljyn perinne sentifolia

kestävyys

Puhdas ruusuöljy on yksi harvoista luonnontuotteista, jolla ei ole viimeistä käyttöpäivää. Voidaan sanoa, että ruusuöljy kestää ikuisesti eikä menetä mitään erinomaisista ominaisuuksistaan. Tämä on yksi syy siihen, miksi ruusuöljyn lopullinen hinta on niin korkea.

Maailmankuulut hajusteiden nimet ovat arvostaneet ruusuöljyä erityisen korkealla vuosikymmenien ajan

ruusuöljyn perinteiden valmistustekniikan kanava

Monet masennuslääkkeet ja aphrodisiac -ominaisuudet johtuvat ruusuöljystä

ruusuöljy

ruusuöljyperinne damaskoksen ruusu

Valmistus

Ruusuöljyn tuotanto tapahtuu tislausprosessin kautta. Vanha tuotantoperinne säilytetään edelleen, ja vaikka tekniikat ovatkin nykyään hyvin kehittyneitä, ei ole tunnettua “modernia” tapaa saada suurempia määriä ruusuöljyä nopeammin. Sanotaan, että neljä litraa ruusun terälehtiä saadaan noin litra ruusuöljyä. Litran ruusuöljyn hinta on tällä hetkellä 12 000 euroa. Toinen syy, joka oikeuttaa hinnan, on se, että ruusun terälehdet on kerättävä ja lajiteltava yksinomaan käsin. On myös tiettyjä vuorokaudenaikoja, jolloin eteerisen öljyn määrä ruusun terälehdessä on korkeampi. On todettu, että sato 4:00 on ruusuöljyteollisuuden palkitsevin aika. Aamunkoiton kosteuden ja lämpötilan vuoksi ruusu vapauttaa paljon enemmän eteeristä öljyä kuin muina vuorokaudenaikoina.

Sen valmistusprosessi on työläs, mutta uutettu öljy kannattaa varmasti lopulta.

Ruusu tuntee olonsa kotoisaksi alueilla, joilla on runsaasti luonnollista kivennäisvettä

ruusuöljyn perinne ja hoito

ruusuöljyn perinteinen valmistustekniikka

Kukat poimitaan ja lajitellaan käsin

Ruusuöljyperinne poimittu

Ruusuöljyperinne poimittu

ruusuöljyn perinteinen tuotanto

Ruusuöljyperinne lukee terälehdet

ruusuöljyn perinneprosessi

Tuotanto on työlästä, tarkkaa ja melko perinteistä

ruusuöljyn perinnearkisto

ruusuöljyn perinne ostaa ruusuöljyn valmistus

ruusuöljyn kannen kuva


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80