Salaattiideoita, joiden avulla voit viettää kesän täysillä ja laihalla

Salaattiideoita, joiden avulla voit viettää kesän täysillä ja laihalla

Vain ne, jotka ovat syöneet eri salaatteja tarpeeksi usein, tietävät, että salaatit voivat todella täyttää sinut. Olet kesän paras. Jos et vain luota meihin ja haluat käytännön todisteita, kokeile ainakin jotakin seuraavista yhdistelmistä. Takaamme, että olet täynnä energiaa ja kyllästynyt.

Terveellinen ravitsemus tuoreiden salaattien avulla

Salaattiideoita terveelliseen syömiseen ja guacamoleen

Kreikan salaatin eri muunnelmia

Aloitamme jostakin, jonka uskomme kaikkien tuntevan. Kreikkalainen salaatti yhdistää täydellisesti vihannekset proteiinipitoisiin tuotteisiin. Pienellä leivällä olet varmasti tyytyväinen ja saat itsellesi vitamiineja ja kivennäisaineita, toivon sinulle tarpeeksi energiaa.

kreikkalainen salaatti

Salaattiideoita terveellisestä syömisestä kreikkalaiselle salaatille

Siipikarja ja avokado

On upeita reseptiideoita, joissa yhdistetään siipikarja ja avokado. Näissä on monia muunnelmia rucolan tai muiden lehtivihannesten kanssa.

Kana- ja avokadosalaatti kirsikkatomaatin kanssa

Salaattiideoita terveellisestä syömisestä salaatti fetajuusto

Kanasalaatit sitrushedelmillä

Tomaatit sopivat yleensä erittäin hyvin siipikarjan kanssa. Voimme kuitenkin lisätä hieman mausteita sitrushedelmillä ja korvata tomaatit esimerkiksi mangolla. Sopivalla kastikkeella voit saada vertaansa vailla olevan karvas-makean maun.

Eksoottinen salaatti mangolla

Salaattiideoita terveelliseen syömiseen tarkoitettuun salaattiin mangon kanssa

Valmista suosikkisalaattisi ja tee terveellinen muutos prosessissa 

Mikä on oikeastaan ​​suosikkisalaattisi? Voit ehkä säätää siihen jotain pientä tehdäksesi siitä jotain uutta ja terveellisempää. Voit esimerkiksi lisätä uuden tyyppistä öljyä ja lisätä vähemmän valmiita tuotteita. Salaatisi maistuu täysin erilaiselta ja tarjoaa sinulle arvokkaampia ravintoaineita kuin ennen.

Sekoita hedelmät ja vihannekset ja mausta herkullisella kastikkeella

Salaattiideoita terveelliseen ruokaan salaatin valmistuksessa

Vihreät vihannekset ja quinoa

Vihreiden vihannesten ja quinoan yhdistelmä on täydellinen mihin tahansa detox -hoitoon. Esimerkiksi lehtikaali sopisi siihen upeasti. Tämä salaatti täyttyy samaan aikaan ja eri öljyjen ansiosta se voi aina maistua hieman erilaiselta.

Quinoa – tärkeä ainesosa salaatillesi 

Salaattiideoita terveelliseen syömiseen terveelliseen laihtumiseen

Hedelmiä ja salaattia

Toinen salaatti, jolla sinulla on suuret mahdollisuudet täyttää itsesi, on hedelmistä ja salaatista valmistettu salaatti. Suosittelemme sinappikastiketta tähän, mutta on olemassa muita sidoksia, joita voit kokeilla menemättä pieleen.

Mausta maun mukaan appelsiinimehulla

Salaattiideoita terveelliseen syömiseen vihreää salaattia siemenillä ja appelsiinimehulla

Kikherneet

Kikherneet sopivat hyvin useimpien salaattien kanssa ja ovat todellisia täyteaineita. Yritä lyödä näitä, jos haluat niiden helpottavan ruoansulatusta.

Lisää kikherneet salaattiin

Salaattiideoita terveelliseen syömiseen kevätsalaatti, jossa on kikherneitä ja marjoja

Täysjyväriisi

Oletko kokeillut täysjyväriisisalaatteja? Ne ovat erinomaisia ​​täyteaineita ja voivat nopeasti poistaa kehosi myrkyistä, etenkin kesällä.

Täysjyväriisisalaatti – terveellinen täyteaine

Salaattiideoita terveellisestä syömisestä kikherne salaattia sekoitettuna

Pinaatti, kala ja avokado

Jos tunnet olosi ilman energiaa ja olet todella nälkäinen, sinun ei pitäisi syödä mitään, mikä rasittaa vatsaasi, varsinkin kesällä. Sinun pitäisi mieluummin ajatella salaattiyhdistelmää, joka tarjoaa sinulle aminohappoja, vitamiineja ja kivennäisaineita. Tällainen terveellinen ”pommi” on salaatti, jossa on kalaa, avokadoa ja pinaattia.

Salaatti tuoretta pinaattia, lohta ja avokadoa

Salaattiideoita Terveellinen syömisalaatti avokado -lohen ja quinoan kanssa

Parsa ja pähkinät

Pidätkö parsasalaateista? Se on itse asiassa erittäin terveellinen valinta. Lisäämme jatkuvasti erilaisia ​​pähkinöitä. Tämä ruokalaji on täynnä ja antaa meille paljon energiaa. Joten voit nauttia tämän salaatin hyvin lounaaksi.

Parsasalaatti pähkinöillä

Salaattiideoita terveellisestä syömisestä parsasalaattia kapriksen kanssa

punaiset pavut

Punaiset pavut ovat suosittu salaattien ainesosa. Ne on syötävä vähintään kerran viikossa. Sinun pitäisi syödä näitä lounaaksi, koska ne antavat sinulle paljon energiaa ja rasittavat hieman vatsaa illalla. Ne maistuvat erittäin hyviltä yhdessä porkkanan ja tomaatin kanssa.

Yhdistä erilaiset pavut

Salaattiideoita terveellisestä syötävästä papusalaatista

Voit tehdä salaattiluettelon juuri mainittujen yhdistelmien perusteella. Sitten voit tehdä tämän joka kerta hieman eri tavalla. Joten sinulla on koko kesälle jotain uutta, joka pitää sinut laihana ja samalla antaa sinulle energiaa.

 Lisää herkullisia salaatteja täysillä syömiseen

Salaattiideoita terveellisestä syömisestä avokado -tonnikalasalaatti

Salaattiideoita terveellisestä syömisestä salaattia herkullista ja terveellistä Salaattiideoita terveellisestä syömisestä tuoreesta salaatista yksinkertaisia ​​reseptejä Salaatti -ideoita terveellistä syömistä tuoretta salaattia merenelävien katkarapujen kanssa Salaattiideoiden valmistaminen terveellistä syötävää kanasalaattia Salaattiideoita terveellisestä syömisestä sekoitettu salaatti terveellinen täyteSalaattiideoita Terveellinen syöminen Kana -avokado -Caeser -salaatti Salaattiideoita terveellisestä syömisestä kana -avokadosalaattia Salaattiideoita terveelliseen syömiseen syövä vihreä salaatti avokado Salaattiideoita Terveellinen syöminen Meksikon salaatti grillatulla lohifileellä Salaattiideoita terveellisestä syömisestä quinoa -salaattia Salaattiideoita terveellisestä syömisestä salaatti kikherneitä Salaattiideoita terveellisestä syömisestä parsan kuskusalaatista