Seitsemän terveellistä ruokaa kesän grillaukseen

Illat ystävien kanssa grillissä ovat erottamaton osa kaunista kesää. Liitämme tämän kuitenkin usein ei erityisen terveellisiin perinteisiin, jotka sisältävät paljon lihaa ja alkoholia. Mutta kaikki voi olla myös erittäin terveellistä! Voisimme auttaa sinua valitsemaan grillille terveellisiä ruokia. Tässä meidän 7 vinkkiä! Ne valittiin kahden erityisen tärkeän kriteerin perusteella: Toisaalta on kyse tuotteista, joilla on itsessään erittäin terveellisiä ominaisuuksia. Lisäksi nämä ovat elintarvikkeita, jotka eivät menetä tai jopa parantavat laatuaan lämpökäsittelyn aikana.

Kesäkurpitsa on herkullista ja helppo valmistaa grillillä

kesäkurpitsa terveellinen idea loistava

kesäkurpitsa

Kesäkurpitsa on esimerkki terveellisistä elintarvikkeista, jotka on helppo valmistaa grillillä. Itse asiassa se on yksi terveellisimmistä tavoista valmistaa se. Et lisää melkein mitään kaloreita ruokalistallesi. Ne ovat myös erittäin maukkaita ja toimivat erittäin hyvänä useiden vitamiinien lähteenä.

Ne sisältävät myös paljon folaattia ja kuitua. Lisää makua lisäämällä hieman valkosipulia, suolaa, mustapippuria ja oliiviöljyä.

Avokadot ovat herkullisia terveellisiä ruokia grillille

avokado grillillä terveellistä ruokaa

avokado

Avokado sopii täydellisesti leipäviipaleelle. Avokadot voitaisiin keittää upeasti grillillä ja tehdä niistä erityisen rapeita. Sinun tarvitsee vain leikata ne kahtia, poistaa kuoppa ja grillata muutaman minuutin ajan. Herkullisilla avokadoilla saat enemmän terveellisiä kasvirasvoja, K -vitamiinia, folaattia ja kuitua. Tällainen vihannes on erityisen hyvä sydämelle.

Ehkä suosikki terveellinen ruokasi on maissi?

maissi grillillä terveellistä ruokaa

Maissi

Grillattu maissi on herkullista! Tiesitkö, että tämä on myös erittäin terve grilliidea? Mutta nämä maissintähkä, joka asetetaan grillille yhdessä lehtien kanssa, maistuvat parhaalta. Tällä tavalla saavutat kaksi tärkeää asiaa: Toisaalta olet valmistanut jotain maukasta grillillä ja lisäksi monet terveellisistä maissintähkä -aineista säilyvät grillauksessa. Tässä tapauksessa nämä ovat kuitua, kaliumia, proteiineja ja arvokkaita antioksidantteja.

Terveellinen syöminen voi sisältää vegaanisten aterioiden valmistamisen grillillä

lihapullat, jotka on valmistettu kikherneistä terveellistä ruokaa

Kikherneen lihapullat

Herneet ovat myös terveellisiä elintarvikkeita, ja ne korvaavat myös vegaanisen lihan. Tästä voidaan tehdä upeita lihapullia ja kaikki ovat tyytyväisiä grilliin! Olemme varmoja, että jotkut lihan ystävät kokeilevat myös lihapullia. Löydät loistavan reseptin täältä Siksi! Kikherneet sisältävät runsaasti kuitua, folaattia, proteiinia, kalsiumia ja rautaa. Reseptin lisäaineet tekevät niistä maukkaampia ja terveellisempiä. Niitä ovat valkosipuli, sipuli ja persilja.

Kalaa voi kypsentää uunissa, mutta myös grillissä

kala grillillä terveellistä ruokaa

kalastaa

Taimen ja muut rasvaiset kalat ovat erityisen maukkaita grillissä. Näiden terveellisten ruokien tulisi olla osa kesämenua vähintään muutaman kerran viikossa. Lohi on erinomainen valinta. Tämä antaa sinulle runsaasti terveellisiä omega-3-happoja. Parannat aivotoimintaa, vähennät masennuksen ja sydänongelmien riskiä. Kehon tulehdus vähenee myös terveellisen ruokavalion ansiosta.

On aivan varmaa, että kana maistuu myös grillissä erittäin hyvältä

vartaat hienoja terveellisiä ruokia

Kana vartaat

Kana- ja vihannesvartaat yhdistävät monia terveellisiä ruokia. Me kaikki tiedämme tämän tyyppisen lihan edut. Saamme paljon proteiinia hyvin pienestä määrästä kaloreita. Muutamalla erityisellä vihanneksella kaikki maistuu paljon paremmalta ja muuttuu paljon terveellisemmäksi. On parasta yhdistää kesäkurpitsa, munakoiso, paprika, sipuli ja sienet. Näin saat paljon terveellisiä ainesosia, kuten A- ja C -vitamiineja, rautaa, sinkkiä ja kalsiumia.

Terveellisiä ruokia, kuten hedelmiä, on myös helppo valmistaa grillillä

grillattuja hedelmiä terveellistä ruokaa

Hedelmiä grillillä

Lopetamme monille yllätyksen: Monenlaisia ​​hedelmiä voidaan valmistaa upeasti jälkiruokana grillissä. Tämä toimii esimerkiksi erittäin hyvin persikoiden ja aprikoosien kanssa. Monet muut kesähedelmät ovat myös erittäin maukkaita tämän tyyppisen valmistuksen jälkeen! Tämä antaa sinulle paljon vitamiineja, kivennäisaineita ja flavonoideja.

… Samoin kaikenlaista lihaa

liha ja salaatti terveellistä ruokaa

Tee joitain tutkimuksia terveellisistä vinkkeistä ja elintarvikkeista

Julkaisimme viime viikolla artikkelin, jossa terveellisistä elintarvikkeista tehdään arvokkaampia lämpökäsittelyn avulla. Tästä ja vastaavista artikkeleista voit selvittää, millaisia ​​tuotteita haluat mieluummin syödä raakana tai valmistettuna. Näillä tietysti lämpökäsittelyn tyyppi on erittäin tärkeä! Tämä on tärkeää kaikille vihanneksille. Mutta jopa lihan kanssa sinun on muistettava muutama sääntö. Jos se pysyy grillissä pidempään, se voi olla hieman maukkaampaa, mutta se voi ärsyttää esimerkiksi vatsaa. On myös hienoja reseptejä, kuten edellä mainitut kikherneistä valmistetut lihapullat voivat tuoda pöydälle erityisen alkuperäisen aterian. Ota aikaa ja kehitä luovuuttasi viettääksesi kesän erityisen terveenä ja nautittavana.

Kaikki nämä vihannekset sopivat grilliin …

terveellinen ruoka runsas vihannekset loistava

… aivan kuten tämäkin

terveellisiä ruokaperunoita ja muita ideoita

Pidätkö myös tästä sekoituksesta terveellisiä ruokia?

terveellinen ruoka maukkaita vihanneksia

Paista grillissä paljon terveellistä ruokaa …

terveellinen ruoka maukas sekoitus

… jotta sinulla olisi laaja valikoima!

terveellistä ruokaa sieniä ja muita vihanneksia

Tässä on joitain muita hienoja ruokia, jotka voidaan lisätä terveelliseen ruokavalioon!

terveellinen ruoka erilaisia ​​ajatuksia

maukkaita ideoita terveellistä ruokaa

sekoitus kasviksia terveellistä ruokaa

Tietysti voit viimein koristella kaiken haluamallasi tavalla!

loistava lautanen terveellistä ruokaa

hienoja vihanneksia grillillä terveellistä ruokaa