Siksi sinun pitäisi olla shungiittijalokiviä toimistossa ja kotona

Arvokas kallio shungiitti, joka tunnetaan myös nimellä shungiittihiili, ei enää ole pelkästään legendojen varassa, vaan se on ehdottomasti osoittautunut hyödylliseksi ja samalla halpaksi keinoksi haitallista elektrosmogia vastaan ​​paljon tieteellisen tutkimuksen jälkeen. Tästä syystä ennen kaikkea todella kannattaa olla sungiitti kotona ja mikä tärkeintä, toimistossasi. Varsinkin jos työskentelet paljon tietokoneellasi ja matkapuhelimellasi, olisi ehdottomasti järkevää, että työpöydällä ja lähellä langatonta reititintä olisi pyramidi, joka on tehty shungiitista tai kiven kiven laatta. Siellä on myös pieniä pyöreitä shungite -levyjä, jotka voidaan liimata suoraan älypuhelimeen.

Käytä suojaavaa ja parantavaa kiven shungiittia elektrosmogia vastaan

shungiitti esmogin terveellisiä vaikutuksia vastaan

Tätä merkittävää kiveä on kunnioitettu parantavana kivenä ja talismanina muinaisista ajoista lähtien. Ja aivan oikein. Koska sen vaikutus ihmisten terveyteen on niin monipuolinen, että jalokiviä voidaan käyttää käytännössä kaikilla elämänaloilla. Saat lisätietoja tästä seuraavilla riveillä. Katsotaanpa nyt tarkemmin, mitä shungiitti todella on ja mitä vaikutuksia tällä ihmekalliolla on.

Muinainen kallio, jolla on parantavia ja mystisiä ominaisuuksia

shungiittivaikutus sähkömagneettista savusumua vastaan

Alkuperä ja luonne

Uusimpien biogeologisten tutkimusten mukaan shungiitti on yli 2 miljardia vuotta vanha ja koostuu lähes kokonaan hiilestä. Uusi teoria väittää jopa, että tämä jalokivi tuli Phaeton -planeetalta, jonka oli tarkoitus olla aurinkokunnassamme. Shungiitti nimettiin Shun’ga -kylän mukaan, joka sijaitsee Onega -järven rannalla nykyisessä Venäjällä. Todellista shungiittia löytyi vain sieltä tai ainakin ensimmäistä kertaa sieltä.

Todellinen shungiitti Karjalan Venäjän osasta

shungiitti jalokivi terve vaikutus

Tämän jalokiven molekyylit koostuvat hiiliatomeista ja niitä kutsutaan fullereeneiksi. Nämä syntyivät luonnostaan ​​sukupuuttoon kuolleiden alkueläinten pitkän fossiilisoitumisprosessin kautta. Shungiitti on itse asiassa vahvan terveyttä edistävän ja puhdistavan vaikutuksensa ansiota näille luonnollisille molekyyleille, joita kaikki tuntijat ja tieteelliset asiantuntijat vannovat.

Jalokivellä on hieman metallista kiiltoa ja se on yleensä lasimaista mustaa. Shungiitin väri ja laatu vaihtelevat myös hiilipitoisuuden mukaan.

Kivi käsitellään eri muodoissa

shungiitti jalokivi vastaan ​​esmog terve

Mikä vaikutus jalokivellä on??

Tai pikemminkin: vaikutukset! Koska, kuten edellä jo mainittiin, shungiitti on jalokivi, jolla on lukuisia myönteisiä vaikutuksia terveyteemme ja elinympäristöön. Tätä ihmekiveä ei käytetä ainoastaan ​​haitallista sähkömagneettista säteilyä vastaan, vaan sillä on myös arvokas ominaisuus puhdistaa ja mineralisoida juomavettä. Shungiitti stimuloi immuunijärjestelmää ja sillä on todistettu antibakteerinen ja antiviraalinen vaikutus sekä kadehdittava kyky johtaa sähköä. Kivi voi myös sitoa vapaita radikaaleja ja rakentaa uudelleen vesimolekyylejä.

Jotkut kutsuvat myös shungiittia katalyytiksi. Itse asiassa kivi tehostaa muiden jalokivien vaikutusta eikä koskaan tule negatiivisesti varautuneeksi. Kirjassaan “Shungite” kirjailija ja geobiologi Regina Martino jopa kutsuu sitä “Elämän energiakivi”. Hän on vakuuttunut siitä, että tämä jalokivi stimuloi ensimmäistä chakraa, joka tunnetaan edelleen nimellä “juurchakra”, ja avaa siten pääsyn elämänenergiaan.

Ei ole turhaa, että jalokivi on usein suosittu meditaatioissa sekä Feng Shui

shungiitti jalokivi bambu terveellinen vaikutus

Shungiitti voi jopa lievittää kipua ja sillä on monia väittämiä ikääntymistä estäviä ominaisuuksia. Jälkimmäinen johtuu siitä, että kiven muodostavat luonnolliset fullereenit edistävät entsyymiaktiivisuutta ja kehon solujen vastustuskykyä ja samalla stimuloivat kudoksen uusiutumiskykyä.

Vesiliuoksena shungiitti ja sen luonnolliset fullereenit ovat yksi tehokkaimmista antioksidanteista, kuten professori Andrievskyn johtama tutkimusryhmä on jo havainnut. Lisäksi sillä on myös detoksifikaatiovaikutus. Kivimolekyyleillä on ominaisuus neutraloida myrkkyjä kehossa ja edistää niiden poistumista elimistämme. Lisäksi shungiitti tunnetaan jo antihistamiinivaikutuksistaan ​​ja sitä käytetään jopa kokeellisessa lääketieteessä apuna neurotransmitterien vaihdossa aivoissa.

Siksi on suositeltavaa juoda shungitilla mineralisoitua vettä useammin

valmistamalla shungiittiveden terveellinen vaikutus

Ja miten sen positiivinen vaikutus elektrosmogia vastaan ​​selitetään? Tosi helposti. Sähkömagneettinen säteily, jota pääasiassa tuottavat matkapuhelimemme ja tietokoneemme ja joka on erittäin haitallista keholle ja psyykeelle, koostuu niin sanotuista vasemmalle kääntyvistä torsiinikentistä. Näillä on erittäin negatiivinen vaikutus bioenergeettiseen tasapainoomme, mikä tarkoittaa, että fyysinen, emotionaalinen, energinen, psykologinen ja jopa hengellinen tasapaino on vaarassa. Shungite muuttaa nämä vasenkätiset torsing-kentät oikeakätisiksi. Nämä eivät puolestaan ​​ole meille haitallisia, päinvastoin. Väitetään jopa, että jalokivi itse vahvistaa ihmisen energistä elintärkeää kenttää ja suojaa häntä tällä tavoin negatiivisilta ympäristövaikutuksilta. Tästä syystä shungiittia kutsutaan usein “suojakiveksi”.

Voit jopa sijoittaa sungiittipyramidisi langattomaan reitittimeen

shungiitti sähkömagneettista säteilyä vastaan ​​wlan

Monipuolinen käyttö keholle ja mielelle

  • Vahvaa jalokiviä käytetään pyramidina ja matkapuhelinlevynä pääasiassa sähkösmogia vastaan. Sileän, mustan pinnan ja pienen metallin kiillon ansiosta se näyttää erittäin tyylikkäältä ja ylelliseltä ja sopii käytännöllisesti katsoen kaikkiin tyyleihin toimistossa tai omiin neljään seinään.
  • Shungiittia suositellaan usein myös kauniina koruna tai alkuperäisenä koristeena. Kauniita rannekoruja tai kaulakoruja, korvakoruja tai sormusrenkaita, pieniä Buddha -hahmoja tai norsuja – lista on todella pitkä.
  • Ensisijainen kivi tunnetaan jo puhdistavana, mineraloivana vedenä, ja monet juovat sitä säännöllisesti.
  • Shungiitti on myös meditaatioiden ja parantavien hierontojen listan kärjessä, ja joogit ja vaihtoehtoiset harjoittajat ottavat sen mielellään vastaan.
  • Jalokivi leikkaa hienon hahmon jopa luonnollisena lannoitteena kasveillesi

Shungiittilevyt neutraloivat elektrosmogin

kännykkä shungiittilevyllä

Tai pidätkö siitä pienemmistä versioista?

shungiitti esmogia vastaan ​​matkapuhelimessa

Kauniit, pyöreät helmet terveellisille koruille tyylikkäästi

luonnolliset shungiittihelmet koruna

Jos mahdollista, hemmottele itseäsi rentouttavalla hieronnalla shungiittikivillä

kuuma shungiitti jalokivet terve hieronta

Kauniit shungiittikorut ovat onnistunut lahjaidea hänelle ja hänelle

shungiittikorut jalokivilevyllä terveellinen vaikutus terveet shungite -korut

Tai pikemminkin klassisena pyramidina toimistoon tai kotiin?

Shungiittipyramidi esmogia vastaan

Voit valita eri kokoja tarpeistasi riippuen 

Shungite pyramidi erikokoisia

Tyylikäs shungiittipyramidi, jolla on terveellinen vaikutus kehoon ja mieleen

Shungiittipyramidiefekti toimistossa