Tee oma inkiväärisi – terveyshyötyjä ja yksinkertainen resepti

Inkiväärikuvia voidaan nähdä pienissä mehupulloissa terveysruokakauppojen hyllyillä, ja niistä on tulossa yhä suositumpia. Jos et ole maistanut inkivääriä, olet todella unohtanut jotain. Koska päivän aloittaminen tuoreella inkiväärillä on hyvä idea, joka on hyväksi sekä ruumiille että sielulle. Ja parasta on, että voit tehdä inkiväärin itse. Saada selville miten …

Kuinka terveellistä on inkivääri?

Inkivääri -kurkuma -reseptin ainesosat vahvistavat immuunijärjestelmää

Seuraavassa etsimme suosittujen mausteiden terveyshyötyjä ja testaamme inkivääri -laukausreseptiä. Voit myös tehdä inkiväärin itse. Pysy sen kanssa …

Sekoita tiivistetty mehu inkiväärijuurista appelsiinimehuun

Inkiväärin kurkuma -reseptin terveyshyödyt

Tee oma inkiväärisi

Tee oma inkivääri -laukaus Resepti purista sitruunamehua

Miksi sinun pitäisi juoda inkivääriä joka päivä?

Inkiväärijuurta ei käytetä vain elintarvikkeiden maustamiseen. Kyllä, sillä on herkullinen, kirpeä maku ja se voi lisätä makua mihin tahansa ruokaan, mutta se ei ole ainoa syy, miksi inkivääriä rakastavat sekä ravitsemus että luonnontieteilijät. Inkiväärillä on itse asiassa monia ihania terveysominaisuuksia. Kiinan ja Intian kulttuureissa inkivääriä on käytetty lääkkeenä yli 4700 vuoden ajan. Se yksinkertaisesti merkitsee itsensä täydellisesti mihin tahansa terveelliseen ruokavalioon.

Hyödynnä inkiväärijuuren terveysvaikutukset

Ginger shot resepti terveys immuunijärjestelmä

Inkiväärijuuren taika piilee sen gingerolipitoisuudessa. Gingerol on öljyinen hartsi juuressa. Inkiväärissä esiintyvistä 115 erilaisesta kemiallisesta yhdisteestä gingeroli on tärkein niistä. Inkiväärin maine voimakkaana antioksidanttina ja tulehdusta ehkäisevänä aineena johtuu gingeroleista.

Inkivääri -laukaukset vahvistavat immuunijärjestelmää

Luo oma inkivääri -resepti vahvistaa immuunijärjestelmää

Inkivääri rauhoittaa vatsavaivoja ja auttaa ruoansulatusta

Inkiväärijuuri ei ainoastaan ​​rauhoita vatsaa, vaan myös edistää ruoansulatusta. Se lievittää kaasua ja ummetusta, koska inkivääri rentouttaa suoliston sileitä lihaksia ja auttaa siirtämään ruokaa ruoansulatuskanavan läpi. Se myös parantaa ravinteiden imeytymistä.

Inkivääri voidaan yhdistää erilaisiin hedelmiin

Ginger Shot Resepti Sitruunat ja omenat

Inkivääri vahvistaa immuunijärjestelmää

Antioksidanttina inkiväärijuuri auttaa torjumaan kehon vapaita radikaaleja ja toksiineja ja puhdistamaan imukudoksen. Imusysteemi on lähinnä ihmiskehon jätevesijärjestelmä. Joten jos tämä on riittävän puhdasta, toksiinien kertyminen elimistöön estyy. Jos olet jo sairas ja kipeä, ota inkivääriä tai siemailla inkivääriteetä auttaaksesi sinua parantumaan nopeammin ja tuntemaan olosi paremmaksi. Koska inkivääri on myös tulehdusta ehkäisevä aine, se rauhoittaa sisäistä tulehdusta, joten immuunijärjestelmän ei tarvitse toimia yhtä intensiivisesti.

Pysy terveenä tekemällä oma inkiväärisi

Ginger Shot Resepti Sitruunamehu Terveet juomat

Inkivääri taistelee infektioita vastaan

Inkiväärijuuri on luonnostaan ​​antimikrobinen eli tappaa bakteereja. Jos joudut säännöllisesti kosketuksiin bakteerien kanssa, esimerkiksi ajaessasi julkisilla liikennevälineillä tai työskennellessäsi lääketieteen alalla, inkiväärin syöminen voi suojata sinua tältä. Inkivääri on myös loistava luonnollinen sienilääke, joten se voi auttaa tappamaan kaikki sieni-infektiot kehossasi.

Käytä luonnollisia lääkkeitä ja suojaudu koronavirukselta! 

Ginger Shot Resepti Sitruuna kurkumahunaja

Inkivääri stimuloi aineenvaihduntaa

Halusitpa laihtua tai saada lihaksia, aamulla inkivääri on hyvä tapa saada aineenvaihdunta ylös.

Inkiväärijuuri saa vatsan tuottamaan enemmän happoa, mikä lisää aineenvaihduntaa. Tämä ylimääräinen happo auttaa kehoa polttamaan enemmän kaloreita ja rasvaa.

Laihduta inkiväärillä: Juo inkivääriä säännöllisesti aamulla tyhjään vatsaan

Ginger Lemon Shot Resepti Terveyshyödyt

Voit myös lisätä kurkumajauhetta

Inkivääri kurkuma Shot Resepti Terveellinen ruokavalio

Inkivääri auttaa elimistöäsi palautumaan nopeammin harjoituksen jälkeen

Palautuminen on erittäin tärkeää raskaan harjoittelun jälkeen. Lihasten on “korjattava” itsensä, mikä puolestaan ​​rakentaa uutta lihasmassaa ja tekee sinusta vahvemman. Tarvitset oikean polttoaineen toipuaksesi. Treenin jälkeinen inkivääri-laukaus voi todella auttaa tässä, koska inkivääri on voimakas tulehdusta ehkäisevä aine. Joten inkivääri voi nopeuttaa huomattavasti palautumista harjoituksen jälkeen.

Pieni laukaus voi vaikuttaa suuresti terveyteesi

Ginger Shot Resepti Sitruunamehu Appelsiinimehu

Inkivääri säätelee verensokeria

Korkea tai matala verensokeri voi aiheuttaa ahdistusta, energiahäiriöitä ja huimausta. Diabeetikot ovat erityisen alttiita näille oireille, koska heidän kehonsa eivät pysty säätelemään verensokeria. Inkivääri todella auttaa säätelemään verensokeria ja torjuu näitä oireita. Joten seuraavalla kerralla, kun haluat tavoittaa karkkibaarin, ota sen sijaan inkivääri.

Säilytä jäänyt mehu jääkaapissa

Tee inkivääri ampui itse resepti immuunijärjestelmä

Tee oma inkiväärilaukaus – resepti

Sitruunamehulla valmistetut inkiväärit ovat terveellinen tapa aloittaa päivä. Yritä juoda tämä inkivääriä ensin aamulla, kun heräät. Inkivääri tarjoaa sinulle kaikki edellä mainitut edut. Ja sitruunalla on alkalisoivia ominaisuuksia, joten sitruunamehu tasapainottaa kehon pH: ta. Monilla ihmisillä on liian happamia vartaloita, mikä on myrkyllistä ja voi johtaa moniin terveysongelmiin, kuten väsymykseen, akneen ja painonnousuun. On tärkeää pitää kehosi pH tasapainossa. Sitruunamehu sisältää myös antioksidantteja, jotka auttavat puhdistamaan maksan ja ruoansulatusjärjestelmän. Tämä auttaa kehoa vapauttamaan toksiineja ja laihduttamaan ylimääräistä painoa. Kokeile tätä inkivääri -laukausta huomenna aamulla ja olet todennäköisesti myös riippuvainen siitä. Lisäksi tämän terveellisen juoman valmistaminen kestää vain noin minuutin!

Inkivääri ja sitruuna – luonnollisia terveyden lähteitä

Ginger Shot Resepti Sitruunamehun ainesosat

Ainekset:

  • 100 grammaa inkivääriä
  • 3 sitruunaa, mehu
  • Hunaja (valinnainen), maun mukaan

Valmistautuminen:

  • Kuori inkivääri ja leikkaa se paloiksi.
  • Laita inkivääri ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita hyvin.
  • Lisää hunaja ja jatka sekoittamista, kunnes saat tasaisen seoksen.

Lisävinkki:

Voit lisätä ripauksen cayennepippuria. Aivan kuten inkivääri ja sitruuna, cayennepippurilla on monia terveyshyötyjä. Se edistää tervettä verenkiertoa koko kehossa ja on välttämätön terveelle ruoansulatukselle.

Joten voit tehdä terveyseliksiirin itse hetkessä

Kotitekoinen inkivääri kurkuma Shot Resepti Sitruuna Ginger Root

Ajattele positiivisesti ja syö terveellisesti 

Tee oma inkivääri -resepti sitruunan inkiväärijuuri

Tällä tavalla suojaudut viruksilta ja bakteereilta ja pysyt terveenä pidempään

Inkivääri -kurkuma -reseptin ainesosat ja valmistus Ginger Shot -reseptin terveyshyödytInkivääri kurkuma Shot resepti pullo juomia Tee inkivääri ampui itse resepti immuunijärjestelmän superruokaa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80