Terveellisiä aamiaisideoita lapsille – 10 herkkua, jotka valmistetaan nopeasti aamulla

Miksi aamiainen on niin tärkeä ja niin terveellinen lapsille eikä vain heille? Aamiainen on ateria, joka aloittaa päivän tai koulupäivän. Hyvän yöunen jälkeen aivot ja keho tarvitsevat polttoainetta toimiakseen kunnolla. Tutkimukset osoittavat, että aamiaista syövät lapset toimivat paremmin kuin lapset, jotka eivät syö.

10 terveellistä aamiaista lapsille

Terveellisiä aamupalaideoita lapsille

Vanhempien on oltava hyviä roolimalleja

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille ja vanhemmille viikonloppuisin

Mutta mikä on paras tai terveellisin ”polttoaine”, joka herättää kehon ja aivot ja valmistaa ne tulevaa päivää varten? Kokojyvä, kuitu ja proteiinit ovat kuitenkin terveellisimpiä aamiaisideoita nuorille ja vanhoille. Mutta miksi täysjyvätuotteita ja sokerittomia viljoja tai pakattuja leivonnaisia? Sokeri- ja puhdistetut viljat nostavat verensokeriarvoja nopeasti, mikä laskee nopeasti. Tämä voi saada lapsesi tuntemaan olonsa nälkäiseksi, pahoinvoivaksi ja / tai uniseksi. Kokojyvä imeytyy elimistöön hitaammin, joten verensokeri ei nouse. Kokojyvä ja kuitu ja proteiini tekevät lapsesta melko täyteläisen seuraavaan välipalaan tai lounaaseen saakka.

Aamiainen on tärkein ateria

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille

Lapset syövät silmillään

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille hauskoja voileipiä

Siksi ruoan pitäisi olla hauskaa ja mielenkiintoista

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Take away -rullat Juusto -tähti

Mitä terveellisiä aamiaisideoita voit palvella lapsillesi huomenaamuna??

Munakokkeli voidaan valmistaa kirjallisella tavalla aamulla ja tarjoilla paahtoleivän ja / tai joidenkin vihannesten tai hedelmien kanssa. Tämä tarkoittaa, että voit syödä terveellisen aamiaisen muutamassa minuutissa ja auttaa lasta aloittamaan päivän hyvin. Ja kun lapsi on tarpeeksi iso, hän voi valmistaa tämän yksinkertaisen aamiaisruoan itse.

Munakokkelia rullina, tarjoillaan alkuperäisellä tavalla

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Munakokkelia leivän kanssa

Muna englantilaisen muffinssin päälle – Tämä on niin herkullinen ja terveellinen aamiainen. Voit myös saada englantilaisen muffinin täysjyväjauhoista. Munat voidaan valmistaa ja lämmittää etukäteen. Voit tehdä tämän lisäämällä kinkkua, vihanneksia, juustoa tai mitä tahansa lisuketta. Voit tarjoilla sitä monella eri tavalla ja mukauttaa sen lapsesi makuun. Lapsi voi myös ottaa tämän yksinkertaisen ruokalajin mukaansa ja syödä sen kylmänä lounaalla koulussa.

Voit myös valmistaa englantilaisia ​​muffinsseja etukäteen

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Englantilainen muffinssi paistettu muna raaka

Jos sinulla ei ole englantilaisia ​​muffinsseja, voit myös lisätä rullia esimerkiksi avokadon ja viipaloidun keitetyn kananmunan kanssa

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Avokado -paahtoleipä, keitetty muna

kaurapuuro ovat niin monipuolisia aamiaisia, on niin monia tapoja kuluttaa kaurapuuroa. Voit esimerkiksi sekoittaa kaurapuuron maitoon tai jogurttiin ja lisätä paloiksi leikatut hedelmät. Rusinat, saksanpähkinät ja pekaanipähkinät jne. Ovat muita ainesosia, jotka ovat hyviä energialähteitä.

Terveelliset aamiaisideat kaurapuurolla ovat erittäin suosittuja

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille hedelmät pähkinät maito

Voit myös liottaa kaurapuuroa jääkaapissa yön yli

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Aamiaismurot hedelmillä

Kotitekoiset kaurapatukat ovat vielä yksi vaihtoehto, jonka voit tarjota lapsellesi aamiaiseksi.

On parasta valita kaurapuuroaamiainen, josta lapsesi todella pitää, ja kokeilla erilaisia ​​makuja.

Tarjoile lapsellesi mielikuvituksellisesti suunniteltu lautanen terveellisen aamiaisen kanssa

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille kaurapuuro ja pöllön hedelmät

muffinsseja voidaan valmistaa etukäteen ja tarjoilla terveelliseksi aamiaiseksi. Minimuffinsseja voidaan myös tarjoilla pääaamiaisen lisänä. Nämä voivat maistua sekä makeilta että suolaisilta.

Lapset syövät mielellään muffinsseja aamiaiseksi

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille

Terveitä muffinsseja, jotka on valmistettu täysjyväjauhoista ja mustikoista

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Muffinit mustikoilla

paahtoleipä on toinen vaihtoehto terveelliselle aamiaiselle. Aseta yksinkertaisesti siivu täysjyväpaahtoleipää lapsesi maun mukaan.

Aseta rullat haluamallasi tavalla

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Paahtoleipää, jossa on tomaattiviipaleita

Avokado on erittäin terveellinen ja antaa lapsille paljon energiaa

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Avokado

Smoothiet kuuluvat selvästi terveelliseen aamiaiseen. Smoothiet valmistetaan tehosekoittimessa muutamassa sekunnissa aamulla, ne maistuvat hyvältä ja ovat terveellisiä ja ravitsevia. On myös lukuisia yhdistelmiä ja reseptejä, joita voit yrittää löytää lapsesi suosikki smoothie. Aloita esimerkiksi seuraavilla ehdotuksilla – mansikka- ja kaurapuuro smoothie sekä ananas ja kookos smoothie.

Aamiainen lasissa

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille chia -jogurttibanaani

Siirry seuraavaan terveelliseen ideaan aamiaiseksi. Ja tämä on a Aamiainen burrito. Se voi olla melkein mitä haluat. Entä munat, kuutioitu kinkku, pinaatti ja salsa? Tai ehkä munia, kotitekoisia pekonipalasia, juustoa ja silputtua paprikaa? Hanki inspiraatiota lapsesi suosikkiaineosista.

Voit myös täyttää burriton munakokkelilla

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille aamiaisburrito

Vihreä tarkoittaa vielä terveellisempää 

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Tortila

Pähkinävoi ja banaani voidaan helposti yhdistää yhdeksi Täysjyvä tortilla käpertyä. Lisää sitten muita ainesosia sen parantamiseksi, kuten ehkä vähän hunajaa, ripaus minisuklaalastuja tai granolaa.

Makea aamiainen voi olla myös terveellistä

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille pannukakku tähti

Täysjyväpannukakkuja Lapset rakastavat myös välipaloja vehnäjauhoista, joita tarjoillaan saksanpähkinöiden ja hedelmien kanssa. Parasta on, että voit tehdä pannukakkuja etukäteen ja koristella vain haluamallasi aamulla.

Amerikkalaisia ​​pannukakkuja vaahterasiirapin kanssa 

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille amerikkalaisia ​​pannukakkujaTerveellisiä aamiaisideoita lapsille Täysjyväjauhoiset amerikkalaiset pannukakut

vohvelit ovat toinen vaihtoehto, jonka voit valmistaa etukäteen ja joka on vain koristettava nopeasti lapsesi suosikkihedelmillä aamulla. Esimerkiksi täysjyvämustikka -vohvelit ovat loistava aamiainen, josta lapsesi nauttii erityisesti, tai?

Lapset syövät mielellään vohveleita

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille vohveleille kasvot hedelmät meloni mansikat

Etsi tapa tehdä niistä vielä terveempiä

Terveellisiä aamiaisideoita lasten vohveleille

Joka tapauksessa, älä unohda ottaa lapsesi mukaan aamiaisen valmistusprosessiin. Iästä riippuen he voivat valmistaa oman aamiaisen, kuten lämmittää oman munamuffininsa, paahdella oman leivänsä, vatkata munia jne. Ja jos ruoanlaitto on liikaa kouluaamulle, voit silti nauttia aamiaisen Plan in etukäteen, valmista kaikki ainekset tai anna kaurapuuron liota yön yli. Tämä säästää aikaa, eikä sinulla ole enää tekosyytä jättää aamiainen väliin.

hyvää ruokahalua!

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Leipärullat hedelmäavokado mansikoiden päällä Terveellisiä aamiaisideoita lapsille sämpylöillä

Syöminen ja pelaaminen voivat myös kulkea käsi kädessä

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille terveille sämpylöille

Täytetty avokado on myös taitava aamiaisidea

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Avokado munalla ja mansikoilla Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Avokado -paahtoleipäleipämuna Terveellisiä aamiaisideoita lapsille, jotka avaavat voileipiä paistettua munaa

Paahda paistetun kananmunan päälle

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille rullaa munia Terveellisiä aamiaisideoita lapsille englantilaisia ​​muffinssirullia

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Burrito munakokkelilla Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Munat aamiaiseksi

Terveellisiä aamupalaideoita lapsille Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Englantilainen aamiainen

Aloita päivä tuoreilla hedelmillä

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille leikata hedelmiä

Aamiaismurot hedelmillä

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Anna kaurahiutaleiden chian liota yön yli Luomu aamiainen Quinoa pähkinöillä

Niin monet viljayhdistelmät ovat mahdollisia!

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille liottamalla kaurapuuroa yön yli mustikoiden appelsiinit Terveellisiä aamiaisideoita lapsille liota kaurapuuroa yön yliTerveellisiä aamiaisideoita lapsille herkullisia paahdettuja avokado -paistettuja munia

Lisää terveellisiä aamiaisideoita nuorille ja vanhoille

Terveellisiä lasten aamiaisideoita Meksikon paistinpannuTerveellisiä aamiaisideoita lapsille Runsas pannukakkuja Terveellisiä aamiaisideoita lapsille pannukakkuja lasissa Terveellisiä aamiaisideoita lapsille pannukakkuille Terveellisiä aamiaisideoita lapsille pannukakkuja hunajalla

Täysjyvävohvelit hunajalla ja vadelmilla

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille Kokojyvä vadelmarullatTerveellisiä aamiaisideoita lapsille Paahtoleipää paistetun munan kanssa

Tarjoillaan rakkaudella

Terveellisiä aamiaisideoita lapsille paahtoleipää lohen sydämenmuotoista juustoaTerveellisiä aamiaisideoita lapsille liota kaurapuuroa yön yli