Tynnyrisauna – terveellinen hyvinvointi katseenvangitsija puutarhassa

Suomalaiset keksivät sen – saunan. Hyödyllinen "Hiki Lodge" on sittemmin tullut tunnetuksi lähes kaikkialla maailmassa ja on suosittu SPA -kokemus etenkin leveysasteillamme. Rauhoittava tunne ja saunan mukanaan tuomat monet terveyshyödyt johtavat yhä enemmän omaan saunaan. Vaikka suorakulmaiset saunamökit sopivat paremmin taloon, sinulla on mahdollisuus sijoittaa tynnyrisauna puutarhaan. Jopa pienestä pihapiiristä voi tulla todellinen yksityinen wellness -paratiisi. Meiltä saat tänään tietää, mikä on tynnyrisaunassa tärkeää ja miksi se kannattaa valita.

tynnyrisaunan puutarhan suunnittelu

Mikä on tynnyrisauna?

Joskus sitä kutsutaan myös tynnyrisaunaksi, sillä on ominainen viinitynnyrin muoto. Tämä erikoistyyppinen ulkosauna tarjoaa viehättävän maalaismaisen viehätyksensä ja antaa puutarhalle jotain tiettyä. Tynnyrisaunat on sijoitettu sekä vaaka- että pystysuoraan, ja niissä on koosta riippuen 2–6 paikkaa. Yleensä tällaiset saunat on valmistettu massiivisesta kuusesta tai setripuusta, mikä luo siellä vieläkin mukavamman ilmapiirin. Perinteisesti tällainen sauna poltetaan puulla. Sähköuunit ovat yhä suositumpia ja monet saunan fanit suosivat niitä.

Mikä erottaa korkealaatuisen tynnyrisaunan?

Jotta voisit nauttia maksimistasi ja ennen kaikkea pitkästä aikaa Tynnyrisauna sinun pitäisi ehdottomasti valita kokeneita ja luotettavia valmistajia ja toimittajia ostaessasi. Laadukkaat ulkosaunat on yleensä valmistettu kuusipuusta tai lämpöpuusta. Tämä tarjoaa korkeammat eristysarvot ja takaa paremman vakauden ja optimaalisen säänkestävyyden. Saunan seinämän paksuuden tulee olla vähintään 42 mm, ja kun kyseessä on vakaa katto, bitumilaatta on yksi parhaista vaihtoehdoista. Varmista, että kiristimet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja että ikkunoiden ja ovien lasi on erityisesti karkaistu.

tynnyrisauna kuusta

5 hyvää syytä, jotka puhuvat tynnyrisaunasta

Tällaisen saunan monet edut omassa puutarhassa ovat ilmeisiä. Ne on suunniteltu sekä käytännöllisesti että esteettisesti tai jopa emotionaalisesti. Tässä ovat tärkeimmät:

  • täydellinen saunakokemus

Tynnyrisaunan kaarevan, lieriömäisen muodon ansiosta lämpö ja kosteus jakautuvat saunomisen aikana täysin tasaisesti. Toisin kuin suorakaiteen muotoiset saunat, et tunne epämiellyttäviä lämpötilaeroja ja voit siksi rentoutua optimaalisesti.

  • parempi energiatehokkuus

Tämä tasainen lämpötilan ja kosteuden jakautuminen saunan tynnyrissä suosii myös nopeampaa lämmitystä ja säästää energiaa. Valitset sitten sähkö- tai puulieden, on tietysti täysin sinun. Huomaa vain, että jokaisella vaihtoehdolla on omat etunsa ja haittansa, ja pyydä neuvoja piiripiippuharjoittajalta ennen kiukaan käyttöä.

tynnyrisauna puutarhassa

  • enemmän yksityisyyttä

Tässä kodikkaassa, pienessä tynnyrisaunassa sinulla on erityinen yksityinen alue, joka on varattu vain sinulle tai rakkaillesi. Voit suunnitella ja nauttia saunasta haluamallasi tavalla.

  • vähemmän tilaa tarvitaan

Saunatynnyrin kompakti, soikea muoto varmistaa, että sen asennuksessa tarvitaan hyvin vähän tilaa. Joten voit sijoittaa tynnyrisaunan jopa pienimpään puutarhaan tai jopa terassille.

  • ainutlaatuinen katseenvangitsija

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tynnyrin muotoinen sauna, jossa on erehtymätön ilme. Se muuttaa puutarhasi erityiseksi rauhan keitaksi ja toimii samalla tehokkaana, melkein maagisena katseenvangitsijana.

tynnyrisauna kuusipuusta

Hemmottele itseäsi täydellisellä wellness -mukavuudella ja valitsemasi tynnyrisaunan maksimaalisella yksityisyydellä saunomisen aikana. Useimmilla niistä on hyvin yksinkertainen rakenne tai, mikä parasta, palveluntarjoaja tarjoaa ne valmiiksi koottuna. Aseta ne haluamaasi paikkaan ja nauti pienestä, rauhoittavasta tauosta tai rentouttavasta lyhyestä lomasta omassa puutarhassa milloin tahansa!

pieni tynnyrisauna järven rannalla