Valmista betoniset kynttilänjalat itse: Ohjeita ja ideoita inspiraatioon!

On kiehtovaa, että karkea materiaali, kuten betoni, voi olla perusta tällaisille upeille sisustustöille. Tämän päivän artikkelissa haluamme näyttää sinulle, kuinka voit tehdä kauniin kynttilänjalan itse. Vaiheittaisten ohjeiden lisäksi löydät myös upeita kuvia, jotka kuvaavat upeita tuloksia. Löydät sitten useita muita hienoja esimerkkejä konkreettisista kynttilänjaloista. Niiden muoto on erilainen kuin tämä, joka on kuvattu ohjeissa. Suunnitteluperiaate on suunnilleen sama.

Kultaiset ja muut kirkkaat värit ovat erittäin suosittuja betonin kynttilänjaloille

DIY -ideoita kynttilänjalka loistava

Betoninen kynttilänjalka munankuoren muodossa

Betoninen kynttilänjalka, jonka ohjeita kuvaamme sinulle, on kauniin rikkoutuneen munankuoren muotoinen. Yksittäisten vaiheiden visualisointi näkyy alla olevassa kuvassa. Mutta selitämme ne mielellämme sinulle alla olevassa tekstissä.

kynttilänjalka

Tarvitsemasi materiaalit

Tässä ovat materiaalit, joita suosittelemme betonisen kynttilänjalan valmistukseen:

  • Keskikokoinen muovikulho;
  • Koristeellinen kultainen väri;
  • Pieni muovipurkki;
  • Lastalla sekoittamiseen;
  • Vesi;
  • Ilmapallo;
  • Muoviset käsineet;
  • Pieni tyhjä hillopurkki.

Seuraavassa opetusohjelmassa kuvataan betonisen kynttilänjalan valmistamisen pääperiaate. Voit myös mukauttaa tätä erilaisiin muotoihin! Mutta pysytään ensin pääaiheessamme.

Harmaa betoni luo upean kontrastin

erittäin hienoja DIY -ideoita - erinomainen

Tee itse munankuoren muotoisia kynttilänjalkoja – juuri niin se toimii

Käsityövalmis betoni sisältää yleensä myös käyttöohjeet. Jos näin ei ole, kysy ne myyjältä. Tärkeintä on betonin ja veden välinen suhde, joka sinun tapauksessasi johtaa pienen käsityöprojektisi onnistumiseen. Sekoita betoni sopivaan määrään vettä muovikulhoon. Sekoita voimakkaasti lastalla, kunnes muodostuu tasainen massa. Täytä ilmapallo ja sido se sitten pienen hillopurkin aukkoon kuvan osoittamalla tavalla.

Betonin kiinnitys

Levitä ferriittibetoniseos tasaisesti ilmapallon pinnalle mahdollisimman tasaisesti ja tasoita pinta. Voi kestää muutamasta tunnista päivään, ennen kuin koko asia vahvistuu. Poista sen jälkeen ilmapallo lasista ja käännä se ympäri. Leikkaa tai katkaise osa yläosasta muodostaaksesi kuvissa samanlaisen muodon. Nyt on kyse kauniin kulta-oranssin värin käytöstä. Sinun pitäisi soveltaa tätä sisäpuolelta. Voit tietysti valita myös toisen vivahteen projektillesi. Lisäksi kontrasti voi olla vahvempi, jos valitset betonin, jonka väri on hieman tummempi.

Tässä on saavutettu lempeä, virkistävä kontrasti

Tee kynttiläjalusta itse ja tee DIY -ideoita

Betonisten kynttilänjalkojen muunnelmia

Betonisen kynttilänjalan muoto riippuu tietysti lähinnä siitä, millaista esinettä käytät pohjana. Geometrisesti muotoilluille kynttilänjaloille, jotka ovat erittäin moderneja, pohjana käytetään yleensä pahvia. Eri geometristen muotojen kiinteät pakkaukset voivat sitten määrittää betonikynttilänjalkojen kauniin ulkonäön. Luova värivalinta ja kontrasti itse betonin sävyjen kanssa voivat luonnollisesti luoda muita erittäin voimakkaita vaikutuksia.

Tällaisten geometristen muotojen pohjana on parasta käyttää pahvia

DIY -ideoita Pienet koristeelliset kynttilänjalat

Betonisten kynttilänjalkojen käyttö

Mietit varmasti, voidaanko tällainen betoninen kynttilänjalka integroida sisustukseen tai puutarhasuunnitteluun. Väriltään betoni on melko neutraali materiaali. Tältä osin se on siksi kirjoitettu erilaisiin koristeellisiin käsitteisiin. Siinä on kuitenkin erityinen, karkea pinta, joka on melko havaittavissa. Jotta tällainen betoninen kynttilänjalka kirjoitettaisiin hyvin sisustukseesi, seinien tai muiden samankaltaisten pintojen pitäisi olla jo huoneessa. Nämä ovat kuitenkin hyvin yleisiä joissakin moderneissa tyyleissä. Betoninen kynttilänjalka näyttäisi hyvältä myös parvekkeella tai puutarhassa.

Tältä betoniset kynttilänjalat voivat näyttää

DIY -ideoita - neliöideoita - tee kynttilänjalat itse

Kynttilät kynttilänjalalle betonista

Kynttilänjalalla on luonnollisesti myös itsenäinen luonne kynttilästä, esimerkissämme on valittu hyvin yksinkertainen. Voisit kuitenkin olla luovempi valittaessa kynttilöitä ja siten myötävaikuttaa oman työsi rikastumiseen ja yksilöintiin.

Monille nykyaikaisille sisustuskonsepteille soikea muoto on paras mahdollinen!

DIY -ideoita - monipuolisia ideoita ja vinkkejä

Toinen malli betonin kynttilänjaloille, jonka voit saavuttaa upeasti kartongin perusteella 

nykyaikaisia ​​ja trendikkäitä ideoita DIY -ideoita

Mitä mieltä olet tästä ihanasta soikeasta muodosta??

Orgaaniset muodot - DIY -ideat - DIY -ideat

Tällaisten kynttilänjalkojen mallit voivat olla hyvin erilaisia

Pyöreät ideat - DIY -ideat - loistava muotoilu