Vietä kesä turvallisesti ilman auringonpolttamia ja ihosyövän riskiä

Terveisiä kesän auringon läpi

Kesä ei ole vain loma -aikaa, vaan myös aurinkoista aikaa. Koska aurinko houkuttelee meidät kaikki luontoon, ulkoilmaan, järviin ja mereen. Vapaa -ajan viettäminen ulkona on tietysti erittäin hyväksi terveydellemme – elintärkeän D -vitamiinin tuotanto lisääntyy ja immuunijärjestelmä vahvistuu. Mutta ennen kaikkea kevyt ja herkkä iho tarvitsee erityistä huomiota auringossa. Se on suojattava auringolta hyvissä ajoin.

Mutta jos haluat viettää kesän turvallisesti ilman auringonpolttamia ja ihosyövän riskiä, ​​sinun on noudatettava muutamia yksinkertaisia ​​sääntöjä.

  • Vältä aurinkoa lounasaikaan
  • Peitä herkkä iho vaatteilla
  • Käytä aurinkovoidetta, jonka aurinkosuojakerroin on vähintään 20
  • ei tuntikausia suorassa auringossa ilman hattua tai korkkia
  • Käytä aurinkolaseja, joissa on tietoja, kuten UV-400 tai 100 % UV

Mitä useimmat auringonpalvojista eivät tiedä: Ihoon tulee rusketusvaikutus, vaikka se olisi kermainen. Voitelemisen etuna on kuitenkin se, että se estää ihon vaurioitumisen.

Estä auringonpolttama

Vietä kesä turvallisesti ilman auringonpolttamia ja ihosyövän riskiä

Aurinkosuoja lapsille ja eläimille

Erityisesti vauvoja ja pieniä lapsia on suojattava paahtavalta auringolta, eikä heitä saa altistaa auringolle ilman hattua. Voiteen levittäminen iholle on välttämätöntä erityisesti pikkulapsille. Mutta he tarvitsevat myös ehdotonta suojaa paitsi ulkona, myös aurinkosuojaa autossa. Tämä koskee kuitenkin vanhempia lapsia ja myös eläimiä, jos he ajavat kanssasi autossa kuumana kesäaikana.

Voi tapahtua, että kuumana päivänä autossa kuumuus seisoo kirjaimellisesti ja paistava aurinko paistaa ikkunoista. Tämä ei ole vain sietämätöntä, vaan myös erityisen haitallista terveydelle ja joskus hengenvaarallista. Voit tietysti rullata ikkunat alas nyt, mutta tämä johtaisi suoraan suoraan vetoon ja vilustumisriski olisi liian suuri. Kattoluukku voisi olla ratkaisu, mutta kaikilla autoilla ei ole sellaista. Vuosien mittaan hyväksi ratkaisuksi on kuitenkin osoittautunut ikkunoiden aurinkosuoja kalvojen muodossa. Nämä eivät edes päästä auringon säteitä tunkeutumaan ajoneuvoon, ja ne on helppo kiinnittää itse ikkunoihin.

kohdassa Aurinkosuojakalvomyymälä www.folienmarkt.de Löydät laajan valikoiman ja paljon vaihtoehtoja lasi- ja ikkunalasille. Toinen sivuvaikutus on vakuuttava. Samaan aikaan auton ikkunakalvot, auton suojakalvot ja sävytyskalvot voivat parantaa auton ulkonäköä ja tarjota suojaa varkailta. Koska tummien lasien takana et voi helposti löytää käsilaukkua tai muita arvoesineitä.

Parhaat edut aurinkosuojakalvoista ovat kuitenkin haitallisesta UV -säteilystä ja auton kuumuudesta – varsinkin kun lapset tai eläimet ovat “aluksella”.