Vinkkejä stressiä vastaan ​​- Vähennä stressiä oikealla ruoalla

Vinkkejä stressin lievittämiseen – mitä meidän pitäisi syödä stressin vähentämiseksi?

Pysy rauhallisena, hyvällä tuulella ja vältä arjen stressiä syömällä oikein. Seuraavat elintarvikkeet voivat saada sinut tuntemaan olosi heti positiiviseksi. Ne ovat myös terveitä ja säännöllisellä syömisellä syöt kehollesi tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita ja tulet energisemmäksi, optimistisemmaksi ja positiivisemmaksi pitkällä aikavälillä.

Vinkkejä stressiä vastaan ​​- mikä ruoka vähentää stressiä?

vinkkejä stressiä vastaan ​​terveet hiilihydraatit riisi

Vihjeitä stressiä vastaan ​​- vihreä tee torjuu stressiä

vihjeitä vihreän teen vaikutuksia vastaan

Musta suklaa

Sokerittomalla mustalla suklaalla on kaksinkertainen positiivinen vaikutus kehoomme. Siellä on anandamidi -ainetta, ja se on vastuussa aivojen dopamiinitasojen valvonnasta. Kun nämä ovat riittävän korkeita, tunnemme olomme onnelliseksi ja rentoutuneeksi.

Pidätkö suklaasta? Ja mustat?

elää terveellistä mustaa suklaata stressiä vastaan

Anandamidia ei ole vain sokeriton musta suklaa. Silti on parempi syödä tätä lajiketta. Muut sisältävät sokeria ja muita ainesosia, joita sinun tulee välttää, koska ne ovat epäterveellisiä ja vahingoittavat hyvinvointiamme pitkällä aikavälillä.

Pähkinät ja mantelit

Pähkinöissä on paljon seleeniä. Tämän mineraalin on oltava aina riittävästi läsnä kehossamme, jotta tunnemme olomme rentoutuneeksi ja hyvällä tuulella. Tilanne on samanlainen sinkin, magnesiumin, E -vitamiinin ja erityisesti B -ryhmän vitamiinien kanssa. Näitä kaikkia on runsaasti manteleissa. Stressin vähentämisen lisäksi on monia muita terveydellisiä etuja, kun niitä käytetään: verenpainetasojen säätely ja immuunijärjestelmän stimulointi. Nämä ovat tärkeitä edellytyksiä stressin hallitsemiseksi ja hyvän mielen ylläpitämiseksi.

Mantelit ovat terveellisiä ja herkullisia

elää terveellisesti syöminen mantelit pähkinät terveet

Mustikoita

Mustikat tekevät ihmeitä hyvän tunnelman luomiseksi. Ne ovat täynnä myrkkyjä poistavia aineita ja C -vitamiinia. Voit syödä mustikoita makeisten sijaan, koska ne sisältävät vähemmän kaloreita.

Vähennä stressiä syömällä mustikoita

elävät terveelliset mustikat vähentävät stressiä

Vihreä tee

Kuppi vihreää teetä toimii myös nopeana lääkkeenä stressitilanteiden voittamiseksi.

Mitkä ovat vihreän teen positiiviset puolet??

elävä terve vihreä tee vähentää stressiä

Kalaruokia

Useimmat kalat, kuten lohi, sisältävät omega-3-happoja. Ne pitävät stressihormonin hallinnassa ja toimittavat aivoihisi seleeniä ja tryptofaania. Jos et pidä kalasta, omega-3 on lisättävä päivittäiseen ruokalistaasi.

Kala on erityisen terveellinen tuote

vinkkejä stressiä vastaan ​​syö kalaa

Kalat sisältävät myös B6- ja B12 -vitamiineja, jotka mahdollistavat serotoniinin synteesin. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa autuuden tunteen aivoissa. B12: a suositellaan usein masennuksen voittamiseen.

sushia

Sushi ei ole vain terveellistä, koska se sisältää kalaa. Sisällä on myös magnesiumia, B2 -vitamiinia ja pantoteenihappoa. Vinkkejä stressiin ovat siis usein sushin käyttö. Se pitää myös adrenaliinin terveellä alueella.

Pidätkö sushista??

vinkkejä stressiä vastaan ​​syömällä sushia vähentää stressiä

Terveet hiilihydraatit (kaura, leipä, riisi ja pasta)

Hiilihydraattien kulutus on loistava tapa pysyä rauhallisena. Ne ovat kuitenkin tehokkaimpia, kun syöt mitattuja määriä täysjyvätuotteita. Tämä auttaa ruoansulatusta ja välttää raskauden tunnetta vatsassa. Lisää kaurakulutustasi niin paljon kuin mahdollista vähentääksesi kolesterolia ja ollaksesi rauhallinen kaikissa tilanteissa.

Kaura sopii myös aamiaiseksi

vinkkejä stressiä syöviin kaura -aamiaiseen

Syö leipää säännöllisesti!

elää terveellisiä vinkkejä leipää stressiä vastaan

Keitä riisi

elää terveellisiä vinkkejä riisi stressiä vastaan

parsakaali

Kaliumin lisäksi parsakaali sisältää myös seuraavia stressiä vapauttavia ainesosia: B- ja C -vitamiineja, foolihappoa ja kuitua. Ne auttavat parantamaan hermoja ja torjumaan ärtyneisyyttä.

Herkullinen parsakaaliruoka

vinkkejä parsakaalia vastaan ​​ärtyneisyyttä vastaan

Kuten näette, terveellinen ruoka voi olla erittäin maukasta. Sinulla on myös runsaasti vaihtelua. Muuten tämä itsessään on avain suurempaan onnellisuuteen elämässä.