13 legjobb tetováló eltávolítási módszer és a tetoválás eltávolítása

A tetoválás eltávolítása nagyon fájdalmas folyamat, és időt és energiát igényel a hatékony befejezéshez. Még akkor sem könnyű, mert ha tetoválást készítenek, azt a bőrbe ágyazzák, ami állandónak tekintendő. A bőr nem fogja könnyen venni azt a tényt, hogy el szeretné távolítani a tetoválást, ha az nem felel meg az Ön szabványainak. A folyamat nagyon fájdalmas, és hagyhat némi hegesedést, amelyet nem könnyű elkerülni.

tetoválás eltávolítása

Számos módszer adhatja meg a kívánt eredményt, de ez mégsem egyszerű, és bizonyos esetekben minden nap gyakorolni kell. Vannak orvosi módszerek és otthoni jogorvoslatok is, amelyek segíthetnek eltávolítani a tetoválást, de néhány módszer teljes bizonyíték, néhány módszer pedig próba és hiba folyamat.

A tetoválás eltávolítása:

Az alábbiakban részletesen megemlítjük a tetoválás megszüntetésének legjobb 13 módját.

1. Lézeres eltávolítás:

Lézeres eltávolítás

A lézeres eltávolítást az utóbbi években elfogadták a tetoválás eltávolításának legfőbb folyamataként, de úgy gondolták, hogy a folyamat véget ér. Legfeljebb egy nap alatt nagyon fájdalmas. Ez még fájdalmasabb, mint maga a tetoválás, és legtöbbször hegeket hagy a bőrön, ami legtöbbször nem elkerülhető. Ezért először mindig tetoválást kell készítenie egy kis elmélkedés után, majd egy jó tetoválóművésztől, hogy elkerülje a későbbi eltávolítást. Ez a legjobb lase tetoválás eltávolító kezelés.

2. Tetoválás eltávolító krém:

Eltávolító krém

Az eltávolító krém költséghatékony, ezért lehetővé teszi, hogy sokat használjon a tetoválás megszabadulásához. Ha összekeveri az eltávolító krémet az otthoni szerrel, és naponta háromszor alkalmazza, akkor a tetoválás nagy része néhány hónap alatt eltűnik. Bár a folyamat hosszú, a tetoválás a nap végén eltűnik.

3. Orvosi módszer a tetoválás eltávolítására:

Orvosi módszerek

Az orvosi módszerek közé tartozhat a bőr elvékonyodása, amely eltávolítja a tetoválásnak otthont adó bőrréteget, ez a módszer meglehetősen drága és fájdalmas, mint a lézeres eltávolítás, ezért legyen óvatos.

4. Dermabrázió:

Dermabrázió

A csiszoló súrlódás révén a bőr legfelső rétege eltávolításra kerül, ez egy újabb népszerű tetoválási eljárás, de ismét költséges és fájdalmas. Ez a tetoválás eltávolítására szolgáló dermabráziós eljárás nagyon drága, de még megéri. Ez a legjobb tetoválási technológia.

5. Kivágás:

Kimetszett tetoválás eltávolítás

A kivágás a leghalálosabb módszer a tetoválás eltávolítására, ahol a tetoválás körüli bőrt levágják, majd a tetoválás eltávolítása után visszavarrják. Ez egy nagyon fájdalmas folyamat, és nagy bátorságot és a fájdalom elviselésének képességét igényli.

6. Bőrátültetés a tetoválások eltávolításához:

Tetoválás eltávolítási módszerek -bőr grafitng

A bőrátültetés olyan folyamat, amelyben a tetoválás helyén lévő bőrt eltávolítják, és a test egy másik tiszta részének bőrét először eltávolítják, majd a tetoválás eltávolított területére helyezik. Ez egy nagyon drága folyamat, és ezt egy profi orvosnak kell elvégeznie.

7. Tetoválás elfedése:

Tetoválás takarás

Ha szereted a tetoválásokat, de van egy tetoválásod, amely nem felel meg a normáidnak, akkor lehetőséged van arra, hogy lefedj egy képzett tetoválóművészt, aki új előírásokat készít a régi felett, az előírásoknak megfelelően.

Otthoni jogorvoslatok a tetoválás eltávolítására otthon:

Az alábbiakban bemutatjuk a legjobb tetoválás eltávolítási módszereket, amelyek nagyon biztonságosak, és nincsenek mellékhatásai.

8. Aloe Vera és sárgabarack:

Otthoni orvoslás a tetoválás eltávolítására

Készítsen egyenlő mennyiségű aloe vera, sárgabarack és vitamin keveréket, és vigye fel a tetoválásra. Hagyja hatni körülbelül tíz percig, majd mossa le hideg vízzel. Végezze el ezeket naponta háromszor, amíg a tetoválás elhalványul. Folytassa ezt, amíg a tetoválás el nem tűnik. Maradványok maradnak a bőrön, de a tetoválás nagy része eltűnik a bőréről.

9. Só:

Tetoválás eltávolítási módszerek só

Ez az otthoni megoldás a tetoválás eltávolítására magában foglalja azt a folyamatot, hogy rendszeresen dörzsölje a sót, vagy mindennap erőteljesen dörzsölje a tetoválást. Ez elpusztítja a bőr sejtjeit, és a bőr könnyen leválik, és idővel eltávolítja a tetoválást. A sót súrlódásra késztetik a bőrön, így a tetoválás rétegét lekaparják. A bőr hetekig gyógyulhat ezen eljárás után.

10. A citromlé csodái:

Citromlé

A citromlevet mindig az egyik legjobb bőrmegvilágító terméknek tekintik, amely csodákat tesz a hegeken. A tetoválás a bőrén nem más, mint egy örök heg, amely a korral és a bőr rugalmasságával elhalványul. Ha azonban egyszerűen és gazdaságosan kell törölnie a tetoválást anélkül, hogy kiterjedt lézereket használna, akkor csak használja ki a C -vitaminnal dúsított gyümölcs előnyeit, és könnyedén elvégezheti a dolgokat. Préseljünk friss citromot vagy akár lime -t egy tálba, és tisztítsuk meg a magokat. Most nedvesítse meg a gyapotot a gyümölcslével, és dörzsölje a tetoválással, hogy megkezdje a hámlasztási folyamatot. Az idő múlásával rájössz, hogy a tetoválás lassan elhalványul. Ez az egyik legjobb tetoválás eltávolítás otthon.

11. Kesudió dió tetoválás eltávolításához:

Kesudió olaj

Nagyon kevés ember ismeri azt az egyszerű tényt, hogy a kesudióval töltött ajándékkosár valójában segít megszabadulni a nem kívánt tetováló tintától. Ha pontosan és határozottan követjük, a kesudió mindennapi hatása határozottan megkönnyíti a tintát. Ha kíváncsi arra, hogyan távolítsa el a tetoválásokat kesudió maggal, akkor kezdje el egy csap segítségével lyukat szúrni a kesudiómag tetejére, és ürítse ki a nedvet a dióból a csípős területre. Miután a nedv lefedi a tetoválás teljes területét, egyszerűen hagyja megszáradni.

12. Szalabrázió:

Salabrasion Tattoo eltávolító

Annak ellenére, hogy ezt megelőzően már említették a sót mint kiemelkedő tetováláseltávolítási módszert, ezek többsége fájdalmas intézkedéseket tartalmazna, amikor alapos dörzsölést és hámlasztást végeznek, amelyek károsíthatják vagy nem károsíthatják az adott területen lévő bőrréteget. A Salabrasion az egyik népszerű tetoválás eltávolítási módszer, amelyet saját házának kényelméből lehet gyakorolni, csak sóval, vízzel és kötőfóliával. Ez azonban kissé durva lehet a bőrön, mivel csiszolószerrel dörzsöljük a területet, amíg nyers lesz, közvetlenül a sós víz felvitele után. A bőr azonnal gyulladt lesz, ezért használjon antibiotikumot, és kösse be a területet, és tartsa így a következő 2-3 napban. A folyamat újbóli alkalmazása szükséges, mivel a bőrtípusok és a tetoválóművészet megtartó képessége bőrönként változik.

13. Drágám:

Méz és só

Már eleget hallottunk arról, hogy a só hogyan segít eltörölni a tetoválást, és ezúttal egy társat adtunk a sóhoz, az édes és cukros mézet. A citrom- és lime -mézhez hasonlóan jó hámlasztó, és halványítja és ragyogóvá teszi a bőrfelületet, eltüntetve a hegeket vagy foltokat, és határozottan hatásos lesz a tetoválásokon. Még mindig kíváncsi, hogyan lehet eltávolítani a tetoválást otthon egyszerűen méz segítségével? Kezdje azzal, hogy elkészít egy házi keveréket, ahol sót és cukrot ad hozzá, nem finom szemcséjűeket, majd mézet és beillesztett mentaleveleket ad a keverékhez. Gyakran hasznos lehet az alkohol dörzsölése az oldat megkönnyítésére, és most áztassa be a gyapotot a keverékbe, és indítsa el a hámlasztási folyamatot. A tetoválás eltávolítása a lehető legegyszerűbb módon.

Az egyszer elkészített tetoválások nagyjából maradandó emlékek maradhatnak mindaddig, amíg átfogó intézkedéseket nem tesznek a tetoválás kijavítására. A tetoválás lefedésének legjobb és legmegfelelőbb módja az, hogy válasszon egy do-over-t, ahol egy másik tintát vázol fel az előzőre. A következő legjobb lehetőség a lézeres eltávolítás, de sokan félnek vagy visszatartják magukat attól, hogy egyet válasszanak.

A tetoválás eltávolításának másik módja az otthonos tartalomnak való alávetés, és a konyhából származó legjobb lehetőségek felhasználásával, hogy a megfelelő módon megsemmisítse a tintát..