15+ Csodálatos delfin tetoválás minták és jelentések!

Azok, akik szeretik az állatokat és a teremtményeket, mindig szeretni fogják a delfineket. Ismeretes, hogy nagyon játékosak az összes tengeri élőlény közül, és nagyon aranyosak. Gyakran nehéz észrevenni a delfinek környékét, és nem lehet nem szeretni őket. Tekintettel arra, hogy a delfinek hatalmas rajongótábora van azoknak, akik szeretik tulajdonságaikat, a delfintetováló minták mostanában divatba jöttek.

Dolphin Tattoo Designs

De miért olyan híresek a delfintetoválások? Mi a rejtett delfintetoválás jelentése és ötletei? A közösséget, a barátságot és a harmóniát szimbolizálják. Mostantól sok párt és barátot látunk, akik hasonló delfintetoválásokat készítenek magukra. Ebben a cikkben a kedvenc kedvenc egyszerű delfintetoválási ötleteinket és aranyos delfintetoválásukat adjuk meg kipróbálásra.

Reális delfintetoválás minták képekkel:

Az alábbiakban bemutatjuk a legkedvezőbb és legjobb delfintetoválásokat képekkel és azok jelentésével férfiak és nők számára az ünneplésre. A delfintetoválások teljesen azt akarják, hogy menjen hozzájuk, mivel imádnivalóak és kreatívak is.

1. A színes és kelta delfintetoválás:

delfin tetoválás minták 1

A kelta delfintetoválások jobban hasonlítanak a törzsi delfintetoválásokhoz. Általában a törzsi kasztok formáival készülnek. A fenti delfin gyönyörű dizájn, két delfinnel szív alakú, kelta fordulatokkal. Az esti naplemente háttér növeli szépségét. A fantasztikus színkombináció vonzóbbá teszi. Ez a tetoválás egy rossz nap végét jelzi, és egy új nap felemelkedését új reményekkel és új álmokkal. Azok, akik hűvös delfintetoválást szeretnének, de szeretnének egy művészi dizájnt is, amely közel áll a természethez, határozottan megengedhetik ezt az édes gesztust. Ez világos, színes, szép és kreatív egyszerre.

 • Karosszéria elhelyezése: Ezt a tetoválást széles körben végzik a háton és a mellkason.
 • Szín: Ez a tetoválás csak ezekben a színes elemekben megy, kék, zöld és narancssárga színekkel!
 • Méret: Készítsen egy közepes méretű tetoválást, hogy megjelenjen az élénk színek miatt.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobban megfelel a tisztességes és közepes bőrszínnek.
 • Megfelelő nem: Ez a tökéletes tetoválás a lányok számára.

[ Többet látni:  Ló tetoválás jelentése]

2. A Hold delfin tetoválás tervezése:

A Hold delfin tetoválás design

A delfin hold szimbolikája olyan elemeket tartalmaz, mint az intuíció, a rejtett erők, az álmok, a fogantatás és így tovább. Ez a delfintetoválás képe általában a női erő ábrázolása, és így a nők választják. Hozzáadhat egy félholdat vagy egy teliholdat. Ez a fajta választás személyenként változó, de összességében a holddelfin design általában gyönyörű. Csinos megjelenést kölcsönöz, nem pedig merész él, amit a tetoválások általában nyújtanak. Ez az egyik legnépszerűbb és legaranyosabb holddelfin tetoválás lányoknak. Ha kételkedik a tetoválás megszerzésében, és mégis fontolgatja, de szeretne egy lépést előre lépni, akkor ez a tetoválás teljesen az Ön számára.

 • Karosszéria elhelyezése: Ezek nagyszerű delfin ujjú tetoválások vagy kar tetoválások, amelyeket ki kell próbálni.
 • Szín: Ez jó, ha színes, kék és narancs keverékével.
 • Méret: Ez a delfintetoválás nagyon aranyosnak tűnhet, ha kicsi.
 • Bőrszín: A tisztességesebb bőrszínű nők ezt jobban ki tudják próbálni, mint mások.
 • Megfelelő nem: A nők a legalkalmasabbak erre az apró delfin tetoválásra.

3. DolphinTribal Tattoo fiatal lányoknak:

DolphinTribal Tattoo fiatal lányoknak

Ez a törzsi delfintetoválás geometriai formákból áll, ami az amerikai törzsi kaszt alaptémája. Ez a fajta delfintetoválás jólétet és reinkarnációt jelent. Ez a tetoválás az újjászületés ciklusát mutatja, azaz a halált, majd az életet. Ez azt jelenti, hogy ha változtatni akarsz az életeden, vagy esélyt akarsz találni arra, hogy újrateremtsd magad, ez a tetoválás a legjobb számodra. Ez a tetoválás színekkel is elkészíthető, de fekete tintával ez adja a legjobb hatást. Ez a delfintetoválás nőknek azoknak a lányoknak és modern nőknek szól, akik jelentős jelentést akarnak adni a tetoválásukból. A tetoválás egyszínűsége meglehetősen egyszerű, mégis nagyon elegáns.

 • Test elhelyezése: Ez lehet jó és csodálatos delfin kar tetoválás vagy hátul is. Fiatal lányok is hordhatják ezt a tetoválást a bokájukon.
 • Szín: Ez jó fekete -fehér színben.
 • Méret: Ebben a kivitelben közepes méretű delfintetoválás jó.
 • Bőrszín: Bármilyen bőrszínűek teljesen kipróbálhatják ezt.
 • Megfelelő nem: Férfiak és nők is kipróbálhatják ezt a tetoválást, bár előnyös a fiatal lányok számára.

[ Többet látni: Tigris tetoválásminták férfiaknak]

4. DolphinAnchor tetoválás a vállán:

Delfin horgonnyal

A delfin egyike azoknak a tengeri élőlényeknek, amelyek olyan módon vágynak a kék vizekre, ahogy egyetlen bálna sem képes. Aranyosak, és ahogy a filmek hűséges barátokat ábrázolnak az embereknek. A hajóhorgonyos delfin kiváló választás, ha tetoválását szeretné emlékeztetni a tengeren töltött időre. A horgony és a delfin keverése a legjobb delfintetoválási ötletek. Próbálja ki ezt a delfintetoválást azoknak a srácoknak, akiknek jó izmaik vannak. Azok, akiknek szép macsóizmaik és karjaik vannak, tökéletesen illeszkednek ehhez a tetováláshoz stílusban és trendben. Teljesen férfias, ugyanakkor nagyon divatos és divatos.

 • Test elhelyezése: Ez egy nagyszerű váll delfintetoválás vagy delfin kar tetoválás.
 • Szín: A fekete a megfelelő színválasztás a tetoválás kipróbálásához.
 • Méret: Ezt jó csak nagy méretben bemutatni.
 • Bőrszín: Bármely bőrszínű férfi teljesen kipróbálhatja ezt a tetoválást.
 • Megfelelő nem: A férfiak a legjobbak, ha kipróbálják ezt a formatervezést.

5. Funky and Chirpy Dolphin Tattoo:

Ting és yang stílusú delfin tetoválás

A delfinek gyakran párban készülnek, és körbejárják egymást, mintha a másik farka után futnának. Ez yin és yang megjelenést kölcsönöz nekik. Most, ha hozzáadjuk ezt a kört mögöttük, a jelentés még nyilvánvalóbbá válik. A delfinek mindig kétféleképpen képviseltették magukat: a nap és a hold. A Holdhold, amint fentebb már említettük, a nőiesség jele, és mivel szemben van, a napenergia delfint gyakran a férfi erő szimbólumának tekintik. A további delfintetoválások azoknak a gyerekeknek jók, akik hajlandóak tintát kapni, és aranyosat szeretnének a lábukra vagy a karjukra. Ez nagyon egyszerű, csinos és jó mindazoknak a fiatal lányoknak, akik mernek valami újat kipróbálni.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez a delfintetoválás jól néz ki a lábán.
 • Szín: A fent bemutatott színes elemeket bele kell foglalni, hogy zöld, narancssárga, fekete és kék színűek legyenek.
 • Méret: Ez a tetoválás jó, ha nagyobb méretű.
 • Bőrszín: A tisztességes bőrtónusú nők kipróbálhatják ezt a tetoválást, tekintettel színes jellegére.
 • Megfelelő nem: Az ilyen típusú delfintetoválások jól állnak a nőknek.

6. Delfinek tetoválása tengeri szeretőnek:

Egy delfin a tengerben tetoválás

A delfintetoválásoknak nem csak a delfineknek kell lenniük. Ábrázolhatja őket otthoni környezetükben, sok más tengeri növény és állat körül. Fényessé és élénkvé teheti ezt a fajta tetoválást, tele sok színnel. Ez a tetoválás bepillantást enged a tenger alatti kilátásba. Ez a színes tetoválás szemet gyönyörködtető a különböző színek használata miatt. Továbbá, ha színes és fényes tetoválást szeretne, ez jó választás. Bármely állatbarát, aki szereti vadon és kreatívan tartani, teljesen elmenne erre a tetoválásra. Továbbá, azok, akik szeretik a búvárkodást, teljesen ezt a merész választást választhatják.

 • Karosszéria elhelyezése: Főleg a derékon, a háton és a hát alsó részén jön létre. Remek delfin szív tetoválás is lehet.
 • Szín: A zöld és kék színeknek ott kell lenniük, hogy csillogása ne vesszen el.
 • Méret: Ennek a tetoválásnak nagyobbnak kell lennie, hogy elbűvölő legyen.
 • Bőrszín: A tisztességesebb bőrtónusúak előnyben részesíthetik ezt a tetoválást másokkal szemben.
 • Megfelelő nem: A nők kipróbálhatják ezt a színes tetoválást.

[ Többet látni: Oroszlán Tetoválásminták]

7. Egyszerű kék ​​delfintetoválások pároknak:

Egyszerű kék ​​delfinek

A tervezés két egyszerű delfinből is állhat. Bármilyen színű delfint készíthet, bár a kék a legjobb választás. Az emberek gyakran ilyen kis tetoválásokat készítenek, hogy észrevehetetlenek legyenek. Ez a legegyszerűbb delfintetoválás. Ez a fajta tetoválás szimbolizálja a szerelmet, az egyszerűséget és a szenvedélyt. Továbbá arra az esetre, ha úgy gondolja, hogy párként szeretné elkészíteni ezt a tetoválást, akkor ez tökéletesen illik mindkettőjéhez. Mind a férfiak, mind a nők teljesen befesthetik ezt a tintát, és teljesen bájos, egyszerű, divatos és kedves. Ez jelképezi a szerelmet, mindkettőtök között, mint egy pár különböző szinten.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez egy nagyszerű delfintetoválás, amelyet gyalog vagy kézen kell elvégezni. Ezt a tetoválást férfiak és nők széles körben végzik a derékon, a csuklón és a nyakon.
 • Szín: Ez sima kék színű, hogy elegáns maradjon.
 • Méret: Ennek a tetoválásnak az apró mérete ideális lenne ahhoz, hogy bájos és szép legyen.
 • Bőrszín: Bármilyen bőrszín teljesen kipróbálhatja ezt a kialakítást.
 • Megfelelő nem: Férfiak és nők is kipróbálhatják ezt a tetoválást.

[ Többet látni: Állatos Tetoválásminták]

8. Dolphin Chain Linked Tattoo on Wrist:

Dolphin Chain Linked Tattoo on Wrist

Ez egy másfajta tetoválás. ez egy delfint tartalmaz, amely láncszemekkel van felépítve. A delfint a harmónia és egység szimbólumaként képviseli. A delfint bonyolultabbá és hűvösebbé teszi. Ezt a tetoválást széles körben végzik a hazafias emberek, valamint azok, akik nagyon elkötelezettek a családjuk iránt. Ha olyan ember vagy, aki a szoros harmóniában, a családban vagy a közösségben van, ez mindenképpen jó neked. Ez lehet egy jó családi tetoválás is, ha úgy tetszik. Merész, színes és szép egyszerre.

 • Test elhelyezése: Ez egy nagyszerű delfintetoválás, amelyet ki kell próbálni.
 • Szín: A megadott kék és fekete színeket jól kell keverni ebben a tetoválásban.
 • Méret: Ez jó, ha közepes méretű, hogy jól nézzen ki.
 • Bőrszín: A tisztességes és közepes bőrszínű lányok és nők vagy tisztességes férfiak kipróbálhatják ezt a tetoválást.
 • Megfelelő nem: Férfiak és nők is kipróbálhatják ezt a színes tetoválást.

9. Mini delfintetoválás kedves nőnek:

Mini delfintetoválás kedves nőnek

Ez a delfintetoválás a bokán a jó egészséget, energiát és intelligenciát szimbolizálja. Ez a fajta delfin azonban kétféle szellemi erőt képvisel. A napsütéses delfin a jó életminőséget és a megújulást jelenti, míg a holddelfin a női erőt, az álmokat és a jó megérzést. Mindketten rejtett erőket is képviselnek. Ez a sötét tintás delfintetoválás vonzónak tűnik, körülötte szőlőágakkal. Ha azt szeretnénk, hogy egyszerű, apró és mégis színes legyen, akkor az ilyen mini delfintetoválást elvégezheti a testükön. Szép és mégis divatos és világos. Az embernek nem kell sokat gondolkodnia, hogy ezt megvalósítsa.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez egy nagyszerű delfin rózsa tetoválás, hogy a kezét.
 • Szín: Próbálja ki ezt kék színben, csak hogy édes és egyszerű legyen.
 • Méret: Ez jó, ha közepes méretű.
 • Bőrszín: Bármely bőrszínű nő teljesen kipróbálhatja ezt, ahogy akarja.
 • Megfelelő nem: Minden kedves és modern nő ott kipróbálhatja ezt a tetoválást a szép megjelenés érdekében.

10. Delfintetoválás naplementével:

Delfin egy napsütéssel

A delfintetoválások szoláris szimbolikája olyan elemeket tartalmaz, mint az aktív élet, a gazdagság, az egészség és a megújulás. A napfényes delfin mindezt képviseli. Szép és gyönyörű is, ha színeket ad hozzá. A napot felkelővé vagy lemenővé teheti. Ha naplemente vagy napfelkelte szerelmese vagy, akkor ez a delfin tetoválás ötlet az Ön számára. Ez egy természetbarát, tengerparti és búvárkedvelő, és tökéletes tetoválás az ilyen személyiségeknek. Az embernek nem kell kétszer gondolkodnia, csak menjen tovább, ha mindezen tulajdonságok keveréke benne van.

 • Test elhelyezése: Ez egy remek delfintetoválás a lábakon vagy a csuklón, amit ki kell próbálni.
 • Szín: Kék és narancssárga színűnek kell lennie, ahogy fent látható.
 • Méret: Ez a tetoválás jól néz ki, ha közepes méretű.
 • Bőrszín: Csak a világos bőrű nők próbálhatják ki ezt a tetoválást a színek kiválasztása miatt.
 • Megfelelő nem: Ez egy nagyszerű tetoválás, amelyet ki kell próbálni a nőkön.

Többet látni: Felkapott medúza tetováló minták

11. A zenés delfintetoválások:

Delfin zenei szimbólummal

Ez egy egyedi és nagyon eltérő kialakítás. Ez az egyik legjobb delfin tetoválás minták eddig! A zenének megfiatalítónak kell lennie, és az egyetlen dolog, ami társa lehet minden hangulatban, legyen az boldog vagy szomorú. A delfinek olyan állatok, amelyek mindenféle pozitivitást képviselnek. Ha egyesíti őket, epikus tetoválást kap. Most, ha szereted a zenét, és szereted a delfineket vagy a tengert vagy a vizet, akkor ez biztosan az Ön számára. Elég egyszerű, nem igényel időt, és mégis nagyon divatos. A belső és mélyebb értelmet itt csak akkor érthetjük meg, ha jól megvizsgáljuk, és ezért mi más intenzívebb, mint ez.

 • Test elhelyezése: Ez egy nagyszerű delfintetoválás, amelyet ki kell próbálni a fegyvereken.
 • Szín: Ez a kialakítás jó csak feketében.
 • Méret: Viselje ezt nagyobb méretben, hogy jól nézzen ki.
 • Bőrszín: Bármely bőrtónusú férfi vagy nő kipróbálhatja ezt.
 • Megfelelő nem: Férfiak vagy nők is kipróbálhatják ezt a kialakítást.

12. Chirpy és Lovely Dolphin Tattoo for Women:

Csicsergő és kedves delfintetoválás nőknek

Ezt a delfin tetoválást nőknek nagyon használják a főiskolák divatos lányai. A lányok a hát alsó részén, hátán vagy köldökfestékkel tintázják. Ez a tetoválás virágminták és misztikus hangulat keveréke. A tetoválás egy pillantást vet a delfinekre, akik élvezik a víz partját. Ezért ezt a tetoválást olyan nők választják, akik tele vannak élettel, és szórakoztatóan élvezik a nehéz helyzeteket. A szórakoztató tetoválás azoknak szól, akik buli szerelmesei, és azoknak, akik szeretik a táncot és a zenét. Azok a személyiségek, akik meglehetősen csipkelődőek, pezsgőek és kedvesek, vakon megengedhetik ezt a dizájnt. További párok is megkaphatják ezt a delfintetoválás -tintát.

 • Karosszéria elhelyezése: Ez a delfin tetoválás jó, ha tintával karon.
 • Szín: Próbálja ki ezt a formatervezést csak fekete színben.
 • Méret: Kis vagy közepes méretű kivitelben jó.
 • Bőrszín: Bármilyen bőrszín és tónus teljesen befestheti ezt a tetoválást.
 • Megfelelő nem: Ez egy jó dizájn nőknek és lányoknak.

13. Delfintetoválás modern nő számára:

Delfintetoválás modern nő számára

Ez a tetoválás delfinek és kanji szimbólumok kombinációja. Ez a delfintetoválás jelentése szépség és ambíció. Az ilyen típusú delfintetoválásokat ambiciózus emberek végzik. Ez a tetoválás a természet szépségét is jelzi. Divatossá válik a kollegák körében. A fiatal, modern nő kétségkívül megengedheti magának ezt, ha szereti a trendet és a stílust, mégis nagyon szereti a tengert és a strandokat. Ez a személyiség belső erejét és jelentését is szimbolizálja.

 • Test elhelyezése: Ez egy nagyszerű delfintetoválás, ha a csuklóján vagy a lábán végzik.
 • Szín: A kék a megfelelő szín a dizájnhoz.
 • Méret: Ezt a tetoválást jó közepes méretben végezni.
 • Bőrszín: Próbálja ki ezt bármilyen bőrszínnel, mivel minden személyiséghez illik.
 • Megfelelő nem: A nők jobban illenek ehhez a delfintetováláshoz.

További delfintetoválások – új kollekció:

Dolphin Tattoo Designs 1

Dolphin Tattoo Designs 2

Dolphin Tattoo Designs 3

Dolphin Tattoo Designs 4

Dolphin Tattoo Designs 5

Dolphin Tattoo Designs 6

Dolphin Tattoo Designs 7

Dolphin Tattoo Designs 8

Dolphin Tattoo Designs 9

Delfin tetoválás minták 10

Dolphin Tattoo Designs – További tippek:

Íme néhány tipp, amire gondolnia kell, amikor ezeket a delfintetoválásokat készíti

 • Győződjön meg róla, hogy professzionális tetováló tervezőt keres. Ez azért fontos, hogy a tetoválás ne romoljon el, mivel állandó.
 • Ne kapkodja el a tintát sietve, gondolja át kétszer a legjobb kialakítást, és próbálja ki.
 • Döntsön a tervezés mellett. Mivel ez állandó, és itt marad, hacsak nem akar változtatásokat végrehajtani. De mindig jó dönteni a tervezés mellett, hagyjon időt magának, és kétszeresen biztos legyen, mielőtt belekezd.
 • Lelkileg készülj fel. Legyen biztos és világos a delfin színeiről és a designról.

Áttekintés:

Remélem tetszett ez a delfin tetoválásminták listája az Ön számára. Legyen szó bármilyen korosztályról vagy nemről, ez a tetoválási lista meglehetősen átfogó és sokoldalú, és bárki teljesen beilleszkedhet. Nézze meg a legjobban tetsző dizájnt és színt, és próbálja ki őket. Biztosan nem lehet nem szeretni őket. Mondja el, mit gondol ezekről a tetoválásokról; szeretünk hallani felőled.