15+ Csodálatos maori tetoválás minták és jelentéseik

A tetoválás a legjobb módja annak, hogy kifejezze kultúráját és identitását a testművészet segítségével. A maori tetoválások a tetoválóművészek széles körben gyakorolt ​​mintái közé tartoznak a világ minden tájáról. A maorik az Új -Zéland országából származó törzsi csoport. 1769 -ben James Cook kapitány a természettudóssal együtt először látta a maori tetoválásokat, miközben a Csendes -óceán déli részén tett útjukon voltak. Valóban elbűvölték a bonyolult terveket, és nagyon felkeltették az érdeklődésüket. A varázslat folytatódik, mivel a modern kor emberei továbbra is viselik őket. Ebben a cikkben néhány csodálatos maori tetoválásmintát fogunk felfedezni, hogy inspiráljunk egy tetoválást.

Maori tetoválás minták és jelentésük

A maori tetoválások története és jelentősége:

A maori tetoválásokat Ta Moko -nak hívják az anyanyelvükön. Az erő, a hatalom és a bátorság szimbólumának tekintették őket. A tintázott tetoválások száma a személy közösségében elért eredményeiről és állapotáról beszélt. A maori tetoválásokat emlékeztetőként is használták az emberekkel szembeni felelősségre, és nagy kiváltságnak tartották, hogy tetovált tintát kaptak. Férfiak és nők is szokták csinálni ezeket a tetoválásokat. Míg a férfiak szokták elvégezni a festést olyan területeken, mint az arc és a fenék, a nők tetoválását az állán, az ajkakon és a vállon végezték. Az eredeti maori tetoválásokat albatrosz madarak csontjaival készítették, a carui ínyből és más gyökerekből származó, pigmentált festékkel, olajjal keverve. Olvassa el, és fedezze fel a legjobb maori tetoválási képeket.

maori tetoválás minták

A legjobb maori tetoválás minták és jelentések képekkel:

A legjobb maori tetoválás jelentések és szimbólumok közül néhány a következő bekezdésekben található.

1. Maori mellkasi tetoválás:

Maori mellkasi tetoválás tervezés

A maori tetoválások nagyon okosak, és még okosabbnak tűnnek, ha a mellkas egy részét lefedik. Ez az egyik maori tetoválás férfiaknak, és számos maori szimbólum és jel kombinációja, például kelta jelek és csomók, az emberi szimbólum, a nyilak részei és még sok más, ilyen remek módon kidolgozott. A tetoválás vörös színnel is rendelkezik a normál feketével együtt, ami nagyon fényesnek tűnik, és egy másik dolog az, hogy ez a tetoválás nem az egész mellkasot, hanem csak a felső vonalat takarja.

 • A legjobb: Ez a maori tetoválás a legjobban alkalmas azoknak a férfiaknak, akik harcos tulajdonságokkal rendelkeznek, és ki akarják küzdeni magukat a csúcsra jutásért
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást legjobban fekete tintával lehet elvégezni, barna tintával
 • Ahol: Ez a szép mintás tetoválás a nyakkivágástól a felső mellkasig kezdődik, és különböző geometriai mintákból áll
 • Méret: Az ilyen típusú tetoválásokat kis minták csoportjával készítik, hogy nagy tetoválást alkossanak
 • Bőrszín: Ez a legalkalmasabb a búza bőrére, hogy tisztességes bőrszínű legyen.

2. Marquesas Cross Maori Tattoo Design on Foot:

Marquesan Cross maori tetoválás

A Marquesas -kereszt népszerű maori szimbólum. Nagy jelentőséggel bír, és megpróbálja azonosítani az egyensúlyt az elemek és a harmónia között. Néhány régészeti tanulmány azt is kimondja, hogy a kereszt a teknőshéjhoz kapcsolódik. Azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni ennek a tetoválásnak a szépségét. Valóban lenyűgözően néz ki a bőrön, és etnikai és hagyományos megjelenést kölcsönöz. Ez az egyik legjobb maori tetoválás nőknek.

 • A legjobb: Ez egy finom maori tetoválás nőknek mérete és egyszerűsége miatt. A kereszt azt a buzgalmat képviseli, hogy harmóniát és boldogságot érjünk el az életben.
 • Előnyös tinta: Ez a tetoválás lehetőleg fekete színű
 • Ahol: Ez a szép tetoválás a legjobb gyalog, de a kezére és a nyakára is elkészíthető.
 • Méret: A kis és közepes méretű tetoválások tökéletesek ezekhez a mintákhoz
 • Bőrszín: Ez a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

3. Leg Maori tetoválásminták fiúknak:

Leg Maori Tetoválásminták Fiúknak

A maori tetoválás a törzsi minták legjobb formája, és a legjobb maori tetoválásminták nem igényelnek külön helyet a tintához. Ezek a tetoválások fizikai erőt és eredményeket jeleznek. Számos geometriai mintával készülnek, amelyek szimmetrikus formátumban készültek az egyensúly és a harmónia jelzésére. A gyakori minták közé tartoznak a fegyverek, egy adott sportág tehetsége, a jólét vagy az egészség. Ez az egyik legjobb maori tetoválás.

 • A legjobb: A maori lábtetoválás tökéletes a sportos lábú férfiak számára. Összetett, bonyolult minták felhasználásával készülnek, amelyek jelzik a fizikai erőt és a bátorságot.
 • Előnyös tinta: A tetoválás lehetőleg fekete tintával készül, hogy a minták életre keljenek
 • Ahol: Az ilyen típusú mintákat a lábak hátán végzik, hogy a fizikai erőt képviseljék
 • Méret: A maximális lefedettség érdekében választhat közepes és nagy méretű tetoválásmintákat
 • Bőrszín: Ez a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

4. Középhosszú maori tetoválásminták:

Középhosszú maori tetoválásminták

Ha maori tetoválási ötleteket keres, ez az egyik legjobb minta. Ez a tetoválás a maori társadalom mikroszkopikus nézete. A sátrak, az emberek bonyolult mintáinak felhasználásával készül, és életmódjukat képviseli. Ezeket a tetoválásokat általában olyan emberek részesítik előnyben, akik megértik a maorik életmódját, és óriási büszkeséggel gyökereznek. Az ilyen minták tetoválása meglehetősen bonyolult és nehezen megvalósítható a részletek bonyolultsága és a szimmetria tökéletes megvalósítása miatt,

 • A legjobb: Az ilyen típusú maori tetoválási mintákat lehetőleg jó erősségű és korú férfiak készítik. Emlékeztetnek minden áldozatra és tettre, amelyet őseik tettek.
 • Előnyös tinta: A maori tetoválásokat általában fekete vagy sötétzöld színű tintával készítik
 • Ahol: Végezze el a bicepszét és karját, hogy pompázhasson ezeken a csodálatos tetoválásokon
 • Méret: Választhat közepes vagy nagy méretű tetoválást a felülettől függően.
 • Bőrszín: Ez a legalkalmasabb a közepes és a világos bőrszínhez.

5. Emberi szimbólum fél ujjú maori tetoválás:

Emberi szimbólum fél ujjú maori tetoválás

Az „Enata” egy polinéz szó, amely embereket vagy Istent jelent. Az életet, a születést és a tapasztalatokat képviseli. Néha olyan kapcsolatok kifejezésére is használják, mint a házasság, a barátok és a rokonok. A fordított enata azonban az ellenség jelenlétét szimbolizálhatja. Különböző minták és választási lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik egy konkrét tetoválást szeretnének.

 • A legjobb: Az Enata tetoválásokat ideális esetben férfiak készítik, hogy képviseljék kapcsolataikat családjukkal és barátaikkal. Ezek nagyon bonyolult tervek, és gondosan kell elvégezni.
 • Előnyös tinta: A fekete a legmegfelelőbb színes tinta az ilyen típusú tetoválásokhoz
 • Ahol: Ezeket a tetoválásokat legjobban karon és bicepszen lehet elvégezni. Ezek a maori alkar tetoválásminták a mellkason is lehetnek.
 • Méret: A nagy méretű tetoválás a legjobban rögzíti ezen tetováló minták részleteit
 • Bőrszín: Ez a legalkalmasabb a közepes és a világos bőrszínhez.

6. Maori lányok tetoválásminták a combon:

Lányok maori tetoválás minták a combon

Egyáltalán nem igaz, hogy a törzsi és maori terveket csak férfiaknak szánják, mert a nők nagyszerű stílusban csinálják, és abszolút szeretik őket. Tegyük fel, hogy beszélünk az ilyen típusú maori tetoválásmintákról, és látni fogjuk, hogy egy nő stílusosan pompázik a combtetoválásában. Ez a vörös és fekete kombinációja, és a kelta minták, valamint az enyhe virágos érintések olyan gyönyörűvé teszik és vonzó. Tehát a lányok és a hölgyek előjönnek a dobozból, és kipróbálnak valami újat. Legközelebb próbálja ki ezeket a nagyon stílusos maori mintákat!

 • A legjobb: Ez a szép maori tetoválás egyedi nőknek készült, akik jó egészséget és boldogságot kívánnak. Vonzó minták felhasználásával készülnek a női szépség szimbolizálására.
 • Előnyös tinta: Ezeket a gyönyörű mintákat fekete és piros színű festékekkel hozták létre
 • Ahol: A comb a legjobb hely ezekhez a tetoválásokhoz. Vállra vagy akár karpántra is felveheti őket.
 • Méret: Az elhelyezés területétől függően közepes és nagy méretű tetoválás közül választhat.
 • Bőrszín: Ezek a formatervezések megfelelnek a közepes és tisztességes bőrszínnek.

7. Gyík maori tetoválásminták a háton és a mellkason:

Gyík maori tetoválás minták a háton és a mellkason

A polinéz kultúrában a gyíkok vagy gekkók Isten-szerű alakot képviselnek. Nagyon fontos része a polinéz hiedelmeknek és eszméknek. Ismeretes, hogy mindenféle betegséget és szerencsétlenséget óvnak, és megszabadítják az embereket az ellenségektől. A gyík tetoválás valóban nagyon egyedi és kreatív megjelenésű. Általában a test felső részein végeznek, hogy jelezzék az állat iránti tiszteletet.

 • A legjobb: Ezeket a tetoválásokat ideális esetben férfiak készítik, akik meg akarják védeni családjukat és a bezártakat az ellenségektől.
 • Előnyös tinta: A gekkó tetoválásokat legjobb fekete színű vagy akár barna tintával végezni
 • Ahol: Ezeket hátul vagy a mellkas területén végzik, hogy megmutassák tiszteletüket és becsületüket az alázatos állat iránt
 • Méret: Választhat egy közepes vagy nagy méretű tetoválást attól függően, hogy hol szeretné elhelyezni
 • Bőrszín: Ezek a formatervezések a világos és a tisztességes bőrszínnek felelnek meg.

8. Teljes testű maori tetoválások:

Teljes testű maori tetoválások

Ha rendkívül hagyományos maori tetoválásokról beszélünk, akkor a teljes test kialakítása nagyon gyakori. Ez azért van, mert a törzsi emberek számára a body art nagyon jó módja annak, hogy pompázzák kultúrájukat, és nagyon meglepő, ha látja, milyen művészi érzékkel rendelkeznek, annak ellenére, hogy olyan vad vidékeken tartózkodnak, ahol semmi és szinte egyetlen jele sem a civilizáció eddig elérte. Ez a tetoválás a fantasztikus testművészet jó példája, ahol olyan, mint egy egész történet, amelyet az emberek láthatnak a testeden, és mindenképpen kihívás a tetoválóművészek számára, hogy ezt a megfelelő helyre tegyék.

 • A legjobb: A teljes test tetoválását legjobban olyan férfiaknál lehet elvégezni, akik merészek és erősen kapcsolódnak a gyökereikhez. Testüket vászonként használták a maori kultúra történetének elbeszélésére.
 • Előnyös tinta: A teljes test tetoválását legjobban fekete színben lehet elvégezni, színezéssel.
 • Ahol: Ahogy a neve is jelzi, ezeket a tetoválásokat az egész testen végzik
 • Méret: Mivel ez egy teljes test tetoválása, a méret nem számít. Kis mintákból álló csoportot használnak a maximális testfedés biztosítására
 • Bőrszín: Ezek a formatervezések a világos és a tisztességes bőrszínnek felelnek meg.

9. Maori virág tetoválás csípőn:

Maori virágos tetoválások csípőn

A virágos maori tetoválás nagyon szép. A törzsi mintákkal körülvett gyönyörű virág képét tartalmazza. Gyönyörű megjelenésű, és a nők számára a legmegfelelőbb. Leginkább csípőn hordják. Ez az egyik legjobb maori tetoválás a lányoknak, amely annyira szép és könnyen vonzza a többieket is.

 • A legjobb: Ezeket a tetoválásokat a lányok és a nők preferálják, akiknek görbe derékvonaluk van. Ezek a tetoválások karcsú testüket díszítik, és érzéki megjelenést kölcsönöznek.
 • Előnyös tinta: A virág maori tetoválásokat legjobban közepes és nagy méretben lehet elvégezni, a választott mintától függően.
 • Ahol: Az ilyen típusú tetoválásokat inkább a derékvonalon kell elvégezni
 • Méret: A tetoválás mérete attól függ, hogy mennyi lefedettséget keres. Megadhat egy közepes vagy nagy méretű virágmintát.
 • Bőrszín: A legjobban illenek a világos és tisztességes bőrszínhez.

10. Turtle Shell maori tetoválás a vállán:

Turtle Shell maori tetoválás a vállán

A maori tetoválásmintákban a leggyakrabban használt szimbólumok a kagylók, különösen a teknősbéka. A teknős nagyon fontos tengeri lény, és nagy jelentőséggel bír a maorik körében. Ez az egyszerű maori tetoválás sokkal jelentősebb más szimbólumokhoz képest, és remek ötlet egy tetoválás kialakításához. A teknősök az egészséget, a boldogságot, a hosszú életet, a pihenést, a békét és a jólétet jelképezik. A maori kultúrában a szerencse jeleinek tekintik őket.

 • A legjobb: Ezeket a teknős tetoválásokat férfiak és nők is készítik, akik hisznek az ősi maori kultúra meséiben. A teknősös tetoválásokról ismert, hogy szerencsét és hosszú életet hoznak az embernek.
 • Előnyös tinta: Ezt a hátsó maori tetoválást legjobban fekete színű tintával lehet elvégezni.
 • Ahol: A tetoválások kis mérete miatt bárhol elhelyezhetők a testen, például karok, bicepszek, nyak, hát és akár mellkas.
 • Méret: Egy kis és közepes méretű teknős tetoválás ideálisnak tűnik
 • Bőrszín: Alkalmasak a közepes bőrszín és a világos árnyalat között.

11. Sun Maori Tattoo Designs for Girls:

Sun Maori Tattoo Designs for Girls

A Sun Maori tetoválás gazdagságot, vezetést és ragyogást képvisel. Fényesség, természeti gazdagság és táplálék forrásának tekintik. A nap tetoválás nagyon dinamikus megjelenésű. Nagyon merész és erős megjelenést kölcsönöz. A test bármely részén viselhető, bár a felsőtest előnyösebb. Ismeretes, hogy szerencsét, egészséget és boldogságot hoznak viselőjüknek.

 • A legjobb: A Sun Maori tetoválásokat leginkább férfiak és nők viselhetik, akik szeretnek reményt, boldogságot és jó egészséget sugározni életükbe.
 • Előnyös tinta: Ezeket a tetoválásokat legjobban fekete és piros színű tintával lehet elkészíteni.
 • Ahol: A jobb láthatóság érdekében lehetőleg a mellkason, a vállon és a bicepszben vannak tintával.
 • Méret: A közepes méretű tetoválás elegánsnak tűnik, és növeli a viselő szépségét.
 • Bőrszín: Mivel a tetoválás vörös és fekete tintákat használ, ezek a legjobbak a világos és világos bőrszínhez.

12. Cápafogak maori tetoválásminták férfiaknak:

Cápafogak maori tetoválásminták férfiaknak

A cápafogak fontos halszimbólumok a polinéz tetoválások között. Az iránymutatás, a bátorság, az erő és az erő ábrázolásaként állnak, és stílusosnak és divatosnak tűnnek a bőrön. A cápák a maorik fontos étrendjei voltak, és fogaikat nagyra becsült vagyonnak tekintették. A cápákat a tenger gyümölcsei között is nagyon tisztelték, fogaik pedig erőt, erőt és védelmet jelentenek. Ez az egyik legjobb maori kar tetoválás tervezés férfiaknak.

 • A legjobb: A cápafogak tetoválása a legmegfelelőbb azoknak a férfiaknak, akik hevességgel és erővel rendelkeznek. Ezek az emberek is nagyon alkalmazkodóképesek és tisztelik a klánjukat.
 • Előnyös tinta: A cápafogak tetoválását legjobban fekete fogak segítségével lehet elvégezni,
 • Ahol: Ez a maori ujjú tetoválási terv karokon és bicepszeken is elvégezhető.
 • Méret: Ezeket a harcos tetoválásokat legjobban közepes méretű mintákban lehet elkészíteni
 • Bőrszín: Világos és tisztességes bőrszíneken végezheti el őket.

13. Lándzsafej maori tetoválások a karon:

Lándzsafej maori tetoválások a karon

A lándzsafej maori tetoválás a bátorság, a bölcsesség és az erő szimbóluma. Megpróbálja kifejezni a harcos képét és nagyszerű képességeit. A tetoválás nagyon bonyolult kialakítású, és minden sor valami szimbólumaként szolgálhat. Nagyon innovatív és egyedi megjelenésű. Ez az egyik legjobb maori tetoválás minták férfiaknak és nőknek egyaránt.

 • A legjobb: A lándzsafejű tetoválások a legjobbak azoknak a férfiaknak, akik harcosszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, és céljukat összpontosítják. Ezek az emberek elkapják a bátorságot és a bátorságot.
 • Előnyös tinta: A lándzsás tetoválásokat fekete és barna színű tintával festik
 • Ahol: Ezeket legjobb karszalagként, vagy ujjakon és karokon végezni.
 • Méret: A lándzsás tetoválások jól mutatnak közepes vagy kis méretű mintákban
 • Bőrszín: Ezek a legjobban alkalmasak közepes és tisztességes bőrszínre.

14. Kis maori tetoválásminták férfiaknak:

Kis maori tetoválásminták férfiaknak

Általában rájövünk, hogy a maori tetoválások többsége valóban gazdag, szutykos és hosszúkás, ami a test jelentős részeit lefedi. Ha szeretne egy maori tetoválást férfiakra, akik rendesebbek, akkor válasszon egy ilyen apró mintát, és tintával a mellkasára tegye, mint itt vagy a nyak mögött vagy bárhol máshol, mert a kisebb tetoválásokat könnyebb pompázni mint a többiek. Ezek a tetoválások a maorikák gazdag kultúráját és örökségét képviselik finom minták és minimális részletek felhasználásával. Olyan tervezési klaszter felhasználásával készülnek, mint a flóra, az állatvilág és a maori élet többi fontos eleme.

 • A legjobb: Ezeket a tetoválásokat elsősorban azoknak a férfiaknak szánják, akik többet szeretnének elérni kevesebb használatával. Jelzik a maori életmód iránti szeretetet és azt a büszkeséget, amellyel örömmel viszik örökségüket.
 • Előnyös tinta: A fekete tinta használata a legjobb szín az ilyen típusú tetoválásokhoz
 • Ahol: Ez a minta elképesztően jól néz ki a mellkason, a háton vagy akár a vállán.
 • Méret: A közepes méretű minta ideális az összes részlet lefedésére, miközben biztosítja az egyszerűséget
 • Bőrszín: Alkalmasak világos és tisztességes bőrszínekhez.

15. Ocean Maori Tattoo Design férfiaknak:

Ocean Maori Tattoo Design férfiaknak

Az óceáni maori tetoválások nagyon gyakoriak. Vannak, akik az óceánokat a halál vagy a azon túli világ szimbólumaként értelmezik. Különböző minták és minták közül lehet választani, és az embereknek nagyon tetszett az ötlet, mivel így a tetoválás elképesztően csodálatosnak tűnik. Az óceánok döntő szerepet játszottak a maorik életében, mivel régebben táplálékaik nagy részét a vizekből szerezték be. A tenger gyümölcsei voltak a maóriák alapvető étrendje, akik számos technikát alkalmaztak a halak vadászására.

 • A legjobb: Az óceáni tetoválásokat általában férfiakon végzik, akik tisztelik a tengeri istent, mert rengeteg ételt adott nekik, és megélhetési forrást kínál nekik
 • Előnyös tinta: A maori felkar tetoválást legjobban fekete színű tintával lehet elvégezni
 • Ahol: Az óceáni tetoválásokat legjobban a mellkason, a vállon, a nyakon és még a háton is meg lehet csinálni.
 • Méret: Kisebb mintákból álló csoport segítségével egy nagy óceáni mintát készítenek.
 • Bőrszín: Alkalmasak világos és tisztességes bőrszínekhez.

16. Maori törzsi tetoválás minták:

Maori törzsi tetoválás minták

A maori törzsi tetoválások az ősi maorik gazdag kultúrájának és örökségének szimbóluma. Sok szimbólum és minta felhasználásával készülnek, hogy az ősi életmódot képviseljék. Minden részletet gondosan ábrázolnak bizonyos szimbólumok használatával, mint például a sátrak, a halpikkelyek, a makréla farka stb., Mindegyikhez olyan jelentéseket társítva, mint a jólét, az egészség és a bátorság.

 • A legjobb: A törzsi tetoválásokat legjobban a férfiaknál lehet csinálni, akik szeretik testüket tökéletes vászonként elkészíteni a maori életmód maratásához. Ezek a tetoválások az akkori maori életmód szimbolikus történetei.
 • Előnyös tinta: A törzsi tetoválásokat lehetőleg fekete színű tintával készítik.
 • Ahol: A jobb láthatóság érdekében elvégezhetők a bicepszen, a mellkason és a karokon.
 • Méret: A maori törzsi tetoválásokat ideális esetben nagy méretben készítik, hogy biztosítsák az összes részlet pontos rögzítését.
 • Bőrszín: Alkalmasak világos és tisztességes bőrszínekhez.

17. Maori Band Tattoo Designs:

Maori Band Tattoo Designs

Ez az egyik lenyűgözően elkészített maori karszalag tetoválás. Olyan minták sorozatával készül, mint a lándzsa, a bálnafogak stb., Amelyek a védelmet, a csatateret és a bátorságot jelképezik. A karszalag tetoválás nagyon népszerű mind a férfiak, mind a nők körében, akik szeretik használni a tetoválásokat, amelyek állandó tartozéka a testüknek. A szalag tetoválás a bokán és a vállon is elvégezhető. Annak ellenére, hogy egyszerű tervek, nagyon részletesek, belső jelentéssel.

 • A legjobb: A szalag tetoválás a legjobb mind a férfiak, mind a nők számára, akik szívesen adnak részleteket a testük leglátványosabb részeinek, például a csuklónak, a karnak és a bokának..
 • Előnyös tinta: Ezek a tetoválások csodálatosnak tűnnek, ha fekete színű tintával készülnek.
 • Ahol: Ahogy a neve is sugallja, a szalagtetoválásokat lehetőleg csuklón, karon és bokán végezzük.
 • Méret: Legjobb közepes vagy nagy méretben elvégezni őket, az elhelyezési terület méretétől függően.
 • Bőrszín: Ideális esetben közepes és tisztességes bőrszíneken készülnek.

További tippek a maori tetoválásminták eleganciájának megőrzéséhez:

A maori tetoválások nagy jelentőséggel bírnak a világ leghíresebb klánjának kultúrája és öröksége tekintetében. Ezért fontos, hogy megértsünk bizonyos szempontokat, mielőtt nullázunk egy adott konstrukciót:

 • A design kiválasztása előtt ismerje meg a különböző szimbólumok fontosságát.
 • Teljesen tisztában kell lennie a minták jelentőségével, hogy biztosan tudja, mit szeretne elérni a tetoválással.
 • A történettől függően el akarja mesélni, válasszon különböző kis mintákat, hogy egyetlen nagy mintát készítsen.
 • Az elhelyezési terület szintén fontos a maori tetoválásoknál. Bizonyos, vallási szimbolizmussal ellátott tetoválásokat nem szabad gyalog és a test alsó részein végezni.
 • A művész kiválasztása szintén nagyon fontos. A művészeknek jól ismerniük kell a maori jeleket és mintákat, hogy megkapják a pénzüket.

További tetováló minták:

A legjobb maori tetoválásminták 1

A legjobb maori tetoválásminták 2

A legjobb maori tetoválásminták 3

A legjobb maori tetoválásminták 4

A legjobb maori tetoválásminták 5

A legjobb maori tetoválásminták 6

A legjobb maori tetoválásminták 7

A legjobb maori tetoválásminták 8

A legjobb maori tetoválásminták 9

A legjobb maori tetoválásminták 10

Így bizonyított és megpecsételt tény, hogy a törzsi tetoválások állandó slágerként szerepelnek a legjobb tetoválási minták listáján, és a maori tetoválások egyszerűen lenyűgözik az embereket az újabb verziókkal és kreatívabb és gyönyörű mintákkal. Reméljük, hogy ez a cikk inspirált arra, hogy történetét a maori szimbólumok segítségével mesélje el. A maori tetoválások meglehetősen bonyolultak, és nehéz elérni, ha a művész nem tapasztalt. A maori tetoválás szimmetriájának elérésének egyszerű módja a sablonok használata a minták felvázolásához. Tehát emberek, készüljetek fel ezekre a csodálatos maori tetoválásokra, amelyek biztosan megragadnak néhány szemgolyót!