15+ Csodálatos sárkány tetoválás minták férfiaknak és nőknek!

A sárkányok mindig is inspirálták a világot erejükkel és erejükkel! Ezek a legendás lények sok mesében megjelentek, és gonosz és baljós megjelenésükről ismertek. A sárkányoknak jelentős helyük van számos kultúrában, különösen Európában és Kínában, ellentétes nézetekkel ezekről a heves állatokról. Egyesek a sárkányokat a gonosznak tulajdonítják, míg mások a bölcsesség szimbólumaiként kezelik őket. Sárkánytetoválásokat vésnek a testekre, hogy szimbolizálják a nagy fizikai erőt és szellemi ügyességet. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb sárkány tetoválási mintákat, hogy inspiráljuk Önt.

A sárkány tetoválás jelentése és jelentősége:

A sárkányok mitikus lények, amelyek sok emberben és mitológiai felfogásban jelentek meg olyan országokban, mint Európa, Oroszország, Kína és Japán. Az olyan országokban, mint Európa, gonosznak tartják őket, és jól ismertek arról, hogy elrabolták a gyönyörű hercegnőt, és bezárták egy távoli várba. Azonban az ázsiai országokban, mint Kína és Japán, a sárkányok a bölcsesség és az értelem szimbólumai. A királyság őreiként kezelték őket, és jóakaratot és szerencsét jelentenek. A kultúrától függően a sárkányokat különböző mintákkal festik, hogy képviseljék ideológiájukat. Nézze meg ezeket a csodálatos Sárkány tetoválásmintákat, amelyek biztosan lenyűgözni fogják Önt!

Sárkány tetoválás minták

15+ legjobb sárkány tetoválás minták:

A sárkány tetoválásoknak számos változata van. Színesek lehetnek, vagy sima régi feketék. Lehetnek egyszerűek vagy aprólékos részletek. Általában a sárkány tetoválásnak nincs szüksége további díszítésre; csak némi tűz itt -ott teszi a trükköt. Ennek ellenére néhány tetováló készítő más elemeket is beépít, hogy egyértelműbbé tegye a design jelentését.

Az alábbiakban felfedezheti a legjobb sárkány tetováló képeket mind a lányok, mind a fiúk számára, valamint azok jelentését az Ön számára.

1. Piros és fekete kínai sárkány tetoválás:

Vörös és fekete kínai sárkány tetoválás

Ebben a listában szinte mindenféle sárkánytetoválást megpróbáltunk megemlíteni, és néhány színben is ott van. Ez különösen színes is, de más módon. Ez az egyik ideális sárkány tetoválás minták férfiaknak, és a természetes fekete és vérvörös kombinációját tartalmazza, és lefedi az egész hátat. Ez egy nagyszerű módja a tónusú hátadnak, és a férfiasság minden testszögből néz. Ez egy élénk kivitel, és alig talál helyet a hátsó sarokban.

 • A legjobb: Ez az ádáz kinézetű, vörös szemű sárkánytetoválás alkalmas azoknak a férfiaknak, akik a body art segítségével szeretnék felfedni belső önmagukat. Ez egy merész kialakítás, amely lefedi a teljes hátsó területet.
 • Előnyös tinta: Ezt a Sárkány tetoválást legjobban fekete és piros színű festékekkel lehet elvégezni
 • Ahol: A gazdag és díszes tetoválás ideális a hátán, a részletek jobb láthatóságának biztosítása érdekében
 • Méret: Ez egy meglehetősen nagy sárkány tetoválás, amely hátul lenyűgözően néz ki
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legmegfelelőbb azok számára, akik búzás és világos bőrűek.

2. Sárkány tetoválás minták lányoknak:

Sárkány tetoválás minták lányoknak

A sárkánytetoválások főleg akkor néznek ki jól, ha a tested széles területein készülnek, ahol a teljes szerkezet tökéletesen illeszkedik. Többnyire minden sárkánytetoválás hosszúkás, és így hosszú testrészeket igényel, és a hátsó bármikor tökéletesen hangzik az ilyen tetováláshoz. Ez a sárkány tetoválás az egész hátat lefedi, de kissé az oldalán, és általában nem borítja a hát közepét, mint a legtöbb hosszú tetoválás. Ezenkívül ebben a sárkánytetoválásban árnyékolták annak egyes részeit, hogy kiemeljék a sárkányt, hogy részben 3D -s kép legyen, amely biztosan úgy néz ki.

 • A legjobb: Ez egy másik hátsó sárkány tetoválás, amely a gonosz természetet szimbolizálja. Ez egyfajta realizmust is ad azoknak, akik nem akarnak mást, csak a legjobbat.
 • Előnyös tinta: Ezt a Sárkány tetoválást legjobban fekete színű tintával lehet elvégezni, szürke és fehér árnyalatokkal.
 • Ahol: Ez a tetoválás háton vagy akár a mellkas területén is elvégezhető
 • Méret: Ez egy nagy kialakítás, amely nagy területet foglal el a testen
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb azok számára, akik világos és világos bőrtónusúak

3. Kis méretű sárkány tetoválás nőknek:

sárkány tetoválás minták nőknek

Ezt a sárkány tetoválást azok a lányok preferálják, akik szeretik megmutatni a világnak, hogy kemény dió. Különösen abban a korban, amikor a nőket kizsákmányolják és árucikkként kezelik, az ilyen tetoválások merészségre ösztönözhetik őket. Állandó emlékeztetőként szolgálnak, hogy a nőknek nincs szükségük Charming hercegükre, hogy megmentsék őket a kastélyokból. Küzdhetnek a kivezető utak ellen, és kemény munkát adhatnak a férfiaknak bármilyen munkában.

 • A legjobb: Ez az egyik legjobb sárkány tetoválás azoknak a lányoknak, akik testművészetekkel szeretnék kifejezni természetüket. A sárkány képviseli belső erejüket és bátorságukat.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást lehetőleg fekete és szürke színű tintával készítik
 • Ahol: Kiválaszthatja a hátsó területet ehhez a csodálatos tetováláshoz
 • Méret: Ez egy közepes méretű kialakítás, amely kiderülhet, ha alacsony hátú felsőket visel.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb azok számára, akik világos és világos bőrtónusúak

4. Mellkasról karra sárkány tetoválás minták férfiaknak:

Mellkas karhoz sárkány tetoválás minták férfiaknak

Ez a tetoválás abszolút stílus, újradefiniálva, és a sárkány játssza a hősöt. Az összes többi sárkány tetoválás minták között ez nagyon gyakori, főleg férfiaknál. Ezt a kialakítást általában hátulról kezdik, majd a mellkas vonal mentén meghosszabbítják, másrészt pedig csak vízszintesen a mellkas mentén, és nem hátul. Ha a tervezést a hátsó részről kezdik, akkor általában a mellkas közepén ér véget. Ezt azonban más mintákkal is kifejtheti.

 • A legjobb: Ez az ázsiai sárkány tetoválás az erőt és erőt szimbolizálja. Tökéletes az erős férfiak számára, és képes harcolni azért, amit el akarnak érni.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást lehetőleg fekete és szürke színű festékekkel készítik
 • Ahol: A jobb karjától a mellkasáig kezdődő tetoválás a repülő sárkány illúzióját kelti.
 • Méret: Ez egy nagy méretű kialakítás, amely sok testterületet pótol.
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legmegfelelőbb a világos bőrszínhez.

5. Bicepszsárkány tetoválás fiúknak:

Bicepsz sárkány tetoválás fiúknak

A férfiak szeretik jobban formálni testüket, mint a többiek, és ha ugyanezt elérték, még nagyon stílusosan is szeretnek pompázni velük. Az ilyen sárkány tetoválások nagyszerű módja ennek. Ezen a képen egy igazán jóképű férfit láthatunk, aki új sárkánytetoválást készít a bicepszre, és hősként pompázik rajta. A vicces az, hogy már széles sárkánytetoválás van a derekán, és ugyanazt a formatervezést választotta, ami egyértelművé teszi, hogy szerelmes a sárkányokba.

 • A legjobb: A fekete sárkány tetoválás csodálatosnak tűnik a jól tónusú bicepszű férfiaknál. Ez jelképezi viselőjének fizikai erejét és állóképességét.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást lehetőleg fekete színű festékkel készítik
 • Ahol: Ez a legjobb a karokon és a bicepszen.
 • Méret: Kicsi és közepes méretű sárkány közül választhat
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

6. Lizard Dragon Tattoo on Arm:

Lizard Dragon Tattoo on Arm

A sárkány tetoválás minták nagyon gyakoriak a férfiak és a nők körében mind a mai napig, és soha nem unalmas egy ilyen elkészítése. A sok sárkánytetoválás közül ki kell választania egy érdekeset, és meg kell győződnie arról, hogy az kissé eltér a rendkívül normál tetoválásoktól. Ha közelebbről megvizsgálja ezt a sárkány tetoválást, biztosan megtalálja a különbséget. A különbség a sárkány teste, mert ez olyan, mint egy gyík, és a tetoválás viszonylag kisebb, mint a többi sárkánytetoválás, amit általában látunk. A lányok szeretik sportolni ezt a gyík tetoválást.

 • A legjobb: Ez az egyik egyedülálló sárkánytetoválás azoknak a nőknek, akik szeretnek magasan repülni. Ez a sárkány a szabadságot, a függetlenséget és a bátorságot szimbolizálja.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást lehetőleg fekete és szürke színű tintával készítik
 • Ahol: Ezt legjobb a karokon végezni. Ezt a váll hátsó részén is elvégezheti.
 • Méret: Közepes és nagyméretű sárkány közül választhat
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

7. Yin Yang Dragon Tattoo Design:

Yin Yang sárkány tetoválás tervezés

Ez a törzsi stílusú sárkány tetoválás normál yin és yang szimbólummal rendelkezik, kivéve, hogy két sárkányból áll. Nagyon jól néz ki, és finomabb, mégis erőteljes egyensúlyt képvisel, mint a közönséges yin és yang. A sárkány a legerősebb hatalom szimbóluma, mivel minden elem ura. Így a sárkányok által szimbolizált egyensúly ugyanolyan erős.

 • A legjobb: A Törzsi Sárkány tetoválások a gyökerekkel való szoros kapcsolatot és a büszkeséget képviselik, amellyel örökségüket kívánják bemutatni. Ez a tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt ideális,
 • Előnyös tinta: A törzsi tetoválásokat legjobb fekete színű tintával végezni
 • Ahol: A karok a legjobb helyek ezeknek a tetoválásoknak.
 • Méret: Közepes és nagyméretű sárkány közül választhat
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

8. Gyönyörű kelta sárkány tetoválás:

Gyönyörű kelta sárkány tetoválás tervezés

A sárkányok erős védők és útmutatók. Segítenek tüzet kelteni a szívedben, és segítenek abban, hogy magasabb lehess, lelkileg. Önbizalmat és bátorságot hoznak magukkal. A kelta sárkány szimbólum, akárcsak a törzsi, bonyolult, de azt reprezentálja, amit a normál sárkány csinál, és még sok más. A tipikus kelta körkörös csomó stílusban készült, és végtelenséget is képvisel.

 • A legjobb: A kelta sárkány tetoválás minták végtelen erőt és rengeteg fizikai és mentális energiát képviselnek. Ez a legjobb azoknak a férfiaknak, akik szeretteik védelmezői akarnak lenni.
 • Előnyös tinta: A kelta tetoválásokat legjobban fekete színű tintával lehet elkészíteni
 • Ahol: Ehhez a tetováláshoz kiválaszthatja a karokat, a combokat és még az ujjait is
 • Méret: Közepes és nagyméretű sárkány közül választhat
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világosabb bőrszínhez.

9. Teljes ujjú sárkány tetoválás gitárral:

Teljes ujjú sárkány tetoválás gitárral

Egy másik, de menő koncepció a sárkányt rocksztárként ábrázolni. A tetoválásminták leggyakrabban előadóművészek és rocksztár -rajongók körében fordulnak elő. Tehát egy sárkány gitárral biztosan jól néz ki. Könnyen lehet szeretni tetoválni s ezt a gyönyörű tetoválást. Ez a tetoválás modern csavar a hagyományos sárkány tetoválásmintákhoz, és a zene iránti hajlamot képviseli. A sárkány átölelve a gitárt szimbóluma annak, hogy a hangszer mennyire értékes az ember számára.

 • A legjobb: Ez a Guitar Dragon kéz tetoválás a legjobban alkalmas azoknak a férfiaknak, akik lelkesen szeretik és csodálják a zenét, különösen a rock műfaját, amely gitárt használ.
 • Előnyös tinta: Ezeket a tetoválásokat legjobb fekete, piros, kék és többszínű tintával végezni
 • Ahol: Ezt a kialakítást a legjobban a kezeken és karokon lehet elvégezni
 • Méret: Közepes és nagyméretű sárkány közül választhat
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világosabb bőrszínhez.

10. Törzsi kínai sárkány tetoválás minták:

Törzsi kínai sárkány tetoválás minták

A törzsi sárkány tetoválás egy sárkány tervezésére utal, amelyet fekete vonalak és görbék segítségével ábrázolnak. Jól néz ki, mint a legtöbb törzsi tetoválás, és előhozza az üzenetet, amelyet kifejezni kívánt. A törzsi sárkány szimbólumokat gyakran hozzáadják a védővarázsokhoz és az amulettekhez. Így a sárkány a védelem és a lelki vezető szimbólumaként is szolgál.

 • A legjobb: Ez egy másik törzsi kínai sárkány tetoválás, amely a legjobban illik a férfiakhoz; hagyományos mintákat használ kínai feliratokkal, hogy felfedje az inspiráló üzeneteket.
 • Előnyös tinta: A fekete a legmegfelelőbb festék ehhez a tetováláshoz, míg a feliratokhoz használhat piros utalásokat is.
 • Ahol: Ez a kialakítás a legjobb a hátsó területen.
 • Méret: A legjobb választás egy nagy méretű sárkány a részletek jobb láthatósága érdekében
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

11. Főnix és sárkánytetoválás a háton:

Sárkány főnix tetoválással

A sárkány a főnixszel egyfajta yin és yang kombinációvá válik. Ez a kényes, de tökéletes egyensúlyt képviseli mindenféle erő között. A barátság és a szeretet tökéletes egyesülését képviseli, amely hatalmat, jólétet és megvilágosodást hoz magával. Ez a színes női sárkány tetoválás köztudottan szerencsét és magabiztosságot hoz a hamvaikból.

 • A legjobb: Ez az egyik legjobb Sárkány tetoválás azoknak a nőknek, akik rossz szakaszon mentek keresztül, de összeszedték magukat, hogy újra felemelkedjenek! A tetoválás a feltámadást és egy új élet kezdetét szimbolizálja.
 • Előnyös tinta: Ez a legjobb, ha színes árnyalatokat használ a hatásos kialakítás érdekében
 • Ahol: Ez a kialakítás a legjobb a hátsó területen.
 • Méret: Ha bonyolult, részletes mintát szeretne, válasszon egy nagyméretű formatervezést
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

12. Wings Dragon Tattoo Design fiúknak:

Wings Dragon Tattoo Design fiúknak

A sárkányok formát váltanak a különböző folklórok körében. Néha azt mondják, hogy szárnyuk van, míg mások inkább pikkelyes kígyóként ábrázolják őket. Azonban a sárkány tetoválás szárnyakkal olyan hűvös, mint a nélkül, ha nem hűvösebb. Ez az egyik legjobb sárkánytetoválás egy olyan fickó számára, aki szereti a kreativitást.

 • A legjobb: Ez a csodálatos sárkány tetoválás nőknek és férfiaknak a bátorságot és a félelmet nem jelenti. Ez ideális azok számára, akik szeretnék egyszerűbbé tenni a tervezést, de összetett eredményeket elérni.
 • Előnyös tinta: A fekete a legjobb színes tinta ehhez a kialakításhoz
 • Ahol: Ezt a legjobban a test hátulján lehet elvégezni
 • Méret: Ez egy nagy méretű sárkány, amely lefedi az egész hátsó területet
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

13. Tüzes narancssárga sárkány tetoválás a vállán:

Tüzes narancssárga sárkány

A tűzköpő sárkány agressziót, erőt és fizikai erőt képvisel. Ez a tetoválás a saját és családja védelmének és védelmének szimbóluma a külső erők számára. Egy sárkány tüzet észlel, amikor felbujtják. Ez a kialakítás tükrözi a „Ne szórakozz velem” hozzáállást, ahol szó nélkül felfeded belső érzéseidet. Ez a kialakítás nem tesz eleget céljának?

 • A legjobb: Ez egy meglehetősen összetett kialakítás, és tökéletes a férfiak számára, akik szeretnek figyelmeztetni másokat, hogy ne keverjenek tűzbe!
 • Előnyös tinta: Ezt legjobb fekete és narancssárga színű tintákkal végezni
 • Ahol: Ezt a mellkas felső részének hátulján végezheti el
 • Méret: Egy közepes méretű sárkány tetoválás elképesztően jól néz ki, hogy minden bonyolult részletet rögzítsen
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

14. Sárkány tetoválás arc design vörösben:

Sárkány tetoválás arc design piros színben

Választhat, hogy tetoválásként csak a sárkány arcát kapja az egész test helyett. A vörös sárkányarc meglehetősen félelmetesnek tűnik, és rémálmokat fog okozni a gyenge szívűeknek. Ez a sárkány tetoválás egyszerűen fenomenális, de meglehetősen ritka is, figyelembe véve az objektum baljós megjelenését. Borotvaéles karmokkal éles fogú Sárkánnyal van maratva, ami a halál hatását kelti.

 • A legjobb: Ez egy ritka sárkány tetoválás, amelyet a bicepszen készítenek, és népszerű mind a férfiak, mind a nők körében, akik szeretnek figyelmeztetni az embereket ezzel a gonosz kinézetű dizájnnal
 • Előnyös tinta: Ezt a legjobban fekete és piros színű tintával lehet elvégezni
 • Ahol: Ez elképesztően néz ki, ha a bicepszen és a karokon történik
 • Méret: Egy nagy méretű Sárkány tetoválás tökéletes az effektus létrehozásához
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

15. Ázsiai sárkány tetoválás minták:

Ázsiai sárkány tetoválás minták

Ez az ázsiai sárkány tökéletes azok számára, akik szeretik a részleteket. Úgy néz ki, mint egy hatalmas kígyó, amely magasan mászik az égbe és a felhők fölé. A sárkány az életben elért eredmények és nagy ambíciók szimbóluma. Ez azt mutatja, hogy bármilyen nehéz is a kihívás, a nap végén kemény munkával és kitartással sikerrel járhat. A testén lévő rendkívül részletes skálák jelzik, hogy minden pillanat számít!

 • A legjobb: Ez az ázsiai sárkány tetoválás nagyon díszes és gazdag szimbolikában. Tökéletes azoknak a férfiaknak, akik szeretnek előrehaladni az életükben és elérni életük csúcsát.
 • Előnyös tinta: Ezt legjobban fekete színű tintával, kék színnel lehet megtenni
 • Ahol: Ez a részletes sárkánytetoválás a legjobb, ha a hátán történik
 • Méret: It egy hatalmas sárkány, amely gondosan történik, hogy minden részletet rögzítsen
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

16. Kék sárkány tetoválás minták férfiaknak:

Kék sárkány tetoválás minták férfiaknak

A sárkányok kék színe jelzi élőhelyeiket a mélykék tengerben. Különösen a sötétkék sárkányok kapcsolódnak óceánokhoz és hatalmas víztestekhez. Ezeket a lényeket mágikusnak tekintik, és isteni erővel rendelkeznek. Ezenkívül a legtisztább kék színűek, amelyek együttérzést és megbocsátást jelentenek. A kék sárkányokat is ritkán találják, és az emberek a béke jeleként végzik őket.

 • A legjobb: Ez a gyönyörű kék ​​sárkány tetoválás ideális mind a férfiak, mind a nők számára, akik békét akarnak nyújtani, és készek megbocsátani még a legkeményebb ellenségeiknek is.
 • Előnyös tinta: Ez a legjobb az Azure, a zöld és más kapcsolódó árnyalatok árnyalataiban
 • Ahol: Ez csodálatosnak tűnik, ha a mellkason és a háton történik
 • Méret: Válasszon egy nagy méretű sárkányt a tartós hatás érdekében
 • Bőrszín: Ez a tetoválás a legjobb a világos és tisztességes bőrszínhez.

További tetováló minták:

Sárkány tetoválás minták 1

Sárkány tetoválás minták 2

Sárkány tetoválás minták 3

Sárkány tetoválás minták 4

Sárkány tetoválás minták 5

Sárkány tetoválás minták 6

Sárkány tetoválás minták 8

Sárkány tetoválás minták 9

Sárkány tetoválás minták 10

Végső gondolatok:

Reméljük, hogy ez a cikk segített felfedezni a sok Sárkány tetoválásmintát. Ezek a képek legjobbjai közül válogatva segítenek a jobb választásban. Néhányuk meglehetősen összetett, és szépségük a részletekben rejlik. Tehát jól válassza ki a tetoválóművészt, mielőtt tintával készülne. Semmi sem lehet rosszabb, mint egy kopott sárkánytetoválás a testeden, ami zavarba hozhat. Tehát emberek, készüljetek fel arra, hogy kedvenc sárkánytetováló képeit örökre befestjük a testére!