15 egyedi Yin Yang tetoválásminták jelentéssel

A Yin Yang kínai szimbólum, más néven Tai-Chi szimbólum. Ez a kínai filozófia legnagyobb vívmánya, és felelős Kína közismertté tételéért a kutatás, a tudás és a fejlesztés szempontjából. Ennek a szimbólumnak két oldala van. A feketét Yin -nek, a fehéret pedig Yang -nak hívják.

Egyedi Yin Yang tetoválásminták

A Yin Yang kapcsán egy érdekes dolog az, hogy mindkettő elválaszthatatlan; nem maradhatnak egymás nélkül. Apropó Yin Yang tetoválás, ezek nagyon népszerűvé váltak manapság, és szinte mindenhol láthatók. Úgy tűnik, hogy új divatmegjelenés a fiatalok számára, mivel a számok naponta nőnek. Ha hűvös és divatos Yin Yang tetoválásmintákat keres, felsoroltuk a legjobbakat az Ön kényelme érdekében.

A Ying Yang tetoválás különböző típusai:

A Yin Yang tetoválás az egyik legjobb lehetőség arra, hogy megmutassa természetét a világnak. Megmutatja az emberi természet mindkét oldalát. Az ökoszisztéma is függ ennek a szimbólumnak a jelentésétől.

1. Yin Yang nővérek tetoválása:

Yin Yang nővérek tetoválása

A nővérek szerelme, amely soha nem választható el. A Yin Yang szimbólumnak két oldala van, amelyek a nővéreknek is vannak. Mindkét nővér az élet ellentétes oldalát veszi szemügyre, és vigyáz egymásra az élet minden területén, két nővér pedig tintafestékkel a Yin Yang tetoválást az ellenkező lábára, és összehozza őket, hogy teljes Yin Yang tetoválást készítsenek. Azt a két ellentétes természetű nővért is ábrázolhatjuk, akik összeállnak egy teljes terv elkészítéséhez. A nővérek szeretete itt a Yin Yang tetoválásokban mindkét oldalon hozzáadja a napsütéses napot és a csillagos éjszakát.

2. 3D Yin Yang tetoválás:

3D Yin Yang tetoválás

A fenti kivitel 3D -s tervek alá tartozik. A művészek tetoválások széles választékát kínálják. A 3D -s mintákat ma nagyon szeretik a fiatalok. A dizájn illúziót ad egy valódi műalkotásról, amelyről úgy látjuk, hogy annak megvannak a maga oldalai. Ez a yin yang 3D design kék tintával és szürke tintával készült, amelyet vörös, fehér és fekete tintával domborítanak, így 3D hatást kelt. Ennek a szép kivitelnek szikrázó árnyéka van, amely érezteti a szem simaságát és ragyogását.

3. Hableány Yin Yang tetoválás:

Hableány Yin Yang tetoválás

Ez a csodálatos kivitel, amely két sellőt köt össze, így a yin -jang szimbólum azt mutatja, hogy a világegyetem két oldala is beletartozik az absztrakt világba. A színes sellő és a kifakult sellő mind az érem két oldalát mutatja. Jelentjük az élet boldog részét és a szomorú részét is. Láthatjuk, hogy a hableányok kis halakat kísérnek a sellőkhöz, a színes halak, amelyek a kifakult sellővel vannak, és a fekete halak a színes sellő mögött, megmutatják nekünk, hogy mindig van remény az élet minden szomorú és boldog időszakában.

4. Csodálatos titokzatos Yin Yang tetoválás:

Csodálatos titokzatos Yin Yang tetoválás

A fenti yin yang tetoválás annyira titokzatos. A yin és a yang mindkét oldalán a dizájn különbözik a fekete -fehér részektől, amelyek valójában ugyanazokhoz a mintákhoz tartoznak, de megfordulnak az árnyalatokkal. A virágos, de geometriai kialakítás ebben a tetoválásban tökéletes példa a képzőművészeti tervezésre. A sötét és világos oldalak elképesztően megmutathatók ebben a mintában. A hölgyek imádni fogják a hátsó nyakon.

5. Yin Yang tetoválást készítő halak:

A halak Yin Yang tetoválást készítenek

Az itt található halak gyönyörűen festettek, a yin yang jelentését szimbolizálva. A tetoválás yin és yang oldalai is a kékből állnak, amely a hideg oldalát mutatja, és a pirosból, amely a színkör forró oldalát, valamint az élet ellentétes oldalát mutatja. A teljes dizájnt lefedő árnyékok szikrát adnak a tetováláshoz. Ez a tetoválás készülhet a csuklón vagy akár a vállán is. A nők inkább festékkel színezik, mint a férfiak, mivel a nők szeretik a halak színét.

6. Szív Yin Yang tetoválás:

Szív Yin Yang tetoválás

Gondolkozott már azon, hogyan lehet létrehozni egy Yin Yang tetoválást, amely kellemesen eltér a többitől? Abban az esetben, ha igen, valószínűleg figyelmen kívül hagyta a szív Yin Yang tetoválását. Ez a kialakítás meglehetősen egyszerű, bár a szív alakja érdekes és szép megjelenést tesz lehetővé.

7. Yin Yang tetoválás kínai design:

Yin Yang tetoválás kínai design

Vannak, akik a hagyományos megjelenés mellett szeretnének részt venni. A kínai Yin Yang tetoválás a legjobb számukra. Merész megjelenést kölcsönöznek, és növelik a tetoválás varázsát. Ezeket a tetoválásokat csak szakember segítségével lehet elkészíteni. Valaki, aki nagyon jártas, megadhatja ennek a dizájnnak az eredeti és csodálatos megjelenését.

8. Sárkány Yin Yang tetoválás tervezés:

Sárkány Yin Yang tetoválás tervezés

A sárkányok nagyon fontos részét képezik a kínai kultúrának és történelemnek. Jelentősen emlékeznek rájuk természetükről, haragjukról és erőteljes állapotukról. A tetoválás, amely a Yin Yang szimbólumot karmoló dühös sárkány képét mutatja, innovatívnak tűnik. A lángok jelenléte a sárkány mögött még vonzóbbá teszi.

9. Sárkány vs Tigris Yin Yang tetoválás:

Sárkány vs Tigris Yin Yang tetoválás

A Yin Yang tetoválás remek ötlete a Sárkány kontra tigris. Nagyon szépnek tűnnek, és a kínai kultúra és mitológia erős képviselői. Ez a dizájn dinamikus, férfiak és nők egyaránt viselhetik.

10. Virágos Yin Yang Tattoo Design:

Virágos Yin Yang tetoválás tervezés

Ha azt szeretné, hogy Yin Yang tetoválása kiemelkedőnek, mutathatónak és látványosnak tűnjön, nagyszerű ötlet lenne a virágos Yin Yang tetoválás. Zöld színű, jól megtervezett, és kreativitást tartalmaz.

11. Tűz és víz Yin Yang Tattoo Design:

Tűz és víz Yin Yang tetoválás tervezés

A Yin Yang tetoválás nagyon jó azok számára, akik szeretnék megmutatni gonoszságukat és angyali oldalukat. A fenséges kinézetű tűz és víz Yin Yang tetoválás a tökéletes választás itt. Jól stílusos volt, és nagyon divatos és divatos nézni.

12. Idézett Yin Yang Tattoo Design:

Idézett Yin Yang tetoválástervezés

A Yin Yang tetoválás, amely ezt a hagyományos kínai szimbólumot mutatja, szép kijelentéssel körülvéve, jól néz ki. Ez egy nagyszerű tetoválás a nők számára, mivel ez nagyon nőies megjelenést kölcsönöz nekik.

13. Lábnyom Yin Yang Tattoo Design:

Lábnyom Yin Yang tetoválás tervezés

A Yin Yang tetoválások egyedi tervezése a lábnyom tetoválás. Különlegesek, különbözőek és nagyon vonzóak. Ez valószínűleg sok figyelmet fog vonzani, és néhány bókot kap.

14. Festői Yin Yang Tattoo Design:

Festői Yin Yang tetoválás tervezés

A Yin Yang tetoválás, amelyet művészi stílusban írtak, biztosan csodálatos lesz. Két különböző táj jelenléte, az egyik a naplementét ábrázolja, a másik pedig az éjszaka romantikus szépségét mutatja, elbűvölő és vonzó a szemnek.

15: Művészi Sunny Yin Yang Design:

Művészi Sunny Yin Yang Design

A Yin Yang szimbólum itt a napsugarak felhasználásával készült. Az eredeti Yin Yang szimbólum a Nap belsejében és a belőle kilépő sugarakban készül. A férfi hátán készül. Lány is szeretni fogja, hogy ugyanazt a mintát a derekukat, vagy a közepén a gyomor. Ez a tetoválás mély fekete tintával és világos tinta árnyalatokkal van festve.

A kínai hagyomány nagyon jól megtanítja a világot arra a gyönyörű gondolatra, amelyet az élet igazsága, valójában a világegyetem igazsága vagy akár az égi testek is tartalmaznak. Az élet minden területének két oldala van. A jó és a rossz, a szeretet és a gyűlölet, a fényes és unalmas. A tetovált szimbólum az egyik legjobb kivitel lenne. Tehát menj, és szerezz egy univerzális dizájnnal vésett tetoválást.