15 egyszerű és hagyományos sellő tetoválás

A sellő tetoválás a női szépség, a szexualitás és a szerelem szimbóluma. Ezeket a tengerészek viselték először a XVIII. Vonzóak és lenyűgözőek, mert gyakran a görög Aphrodite istennővel -a szerelem, a termékenység és a nőiesség istennőjével -hozták kapcsolatba. A sellők misztikusak és lenyűgözőek a félig halas félig nő lények, amelyek több éve lenyűgözik a nőket. Ez az érdeklődés már jó ideje kibontakozott, és tetoválás formájában tükröződött. A sellő tetoválás manapság meglehetősen népszerűvé vált, és néhány ötletet adtak a következő néhány bekezdésben.

Mermaid Tattoo Designs

A sellő tetoválás a legelterjedtebb tetoválástípus. 1900 közepén, amelyet a tengerészek gyakorlatilag hasznosítottak. A sellő tetoválás nagyrészt átfogó, tekintettel arra a tényre, hogy a festék alapjai a túllépésből fakadnak. Értelemszerűen illeszkednek a legtöbb tengeri tetoválás körvonalába, különösen azért, mert hihetetlenül kedves lényeknek tartják őket. A sellő tetoválások kiemelkednek a legfurcsább és legbájosabb tetoválási tervek között, amelyek ezt a kedves legendás állatot használják fel alapvető összetevőként.

Gyönyörű hableány tetoválás és képek:

Az alábbiakban bemutatjuk a kiváló sellő tetoválásmintákat, amelyek jelentéssel és képekkel rendelkeznek férfiak és nők számára.

1. Szuper részletes tetoválás a sellőről:

Szuper részletes tetoválás a sellőről

Ez rendkívül pontról pontra való kivitelezés. Ez a sellő maga mesésen renderelt, de ha egyszer a farkához ért, az egész csak mennyei megfigyelés. Rengeteg látnivaló van, halak, kincs középső részei, csavarodó farka, az óceáni sünök és légzsebek. Összekapcsolja a darabbal. Ha véletlenül alaposan megnézi, a csónakot is láthatatlanná teszi, ráadásul rendkívül határozott. Ez csak egy megdöbbentő darabja a sellő tetoválásnak, kiválóan a combra helyezve.

2. Anyasági sellő tetoválás:

Anyasági sellő tetoválás

Nem minden sellő tetoválásnak kell körvonalaznia a szexistennő stílusú sellőket. Ez az egyszerű sellő tetoválás bájos darabja bemutatja, hogy egy anya és lány sellő imádnivaló kis csípést adnak egymásnak az ajkakon. Nem lát rendszeresen ábrázolt csecsemő sellőket, mégis ez egyszerűen aranyos. Nagyra értékelem a penge vagy a kopoltyú fülét a fülek mögött, és ennek könnyedsége csak az anya iránti szeretetet mutatja a lánya iránt.

3. Kis hableány tetoválás:

Kis hableány tetoválás

Egy kis sellő tetoválási stílus, amely mindig örökzöld marad, a pin-up stílusa. Szilárdítsa meg a pin-upot egy sellőtervvel és tartózkodással, és igazán klassz, szokásos stílusú tetoválása van. A tetoválások így néztek vissza, mielőtt szabványosak lettek, és nagyon szeretem. A markoló feketében és vörösben készül, és az árnyékolás nagy részét kíméli magának a sellőnek. Az ilyen típusú sellő tetoválásokon pompázhat a csuklóján és a kezén.

4. Japán sellő tetoválás horgonnyal:

Japán sellő tetoválás horgonnyal

A sellők a japán kultúra nagyon fontos részét képezik. Az ősi kultúrákra vezethetők vissza, ahol különböző óceánok partjait és szikláit lakták. Pompás alkotás, és ragyogó tervek készítésére használhatók. Ahol a tetoválást készítette, a kívánt méretre támaszkodik, és a sellő tetoválások hajlamosak kicsiről és könnyűről hatalmasra változni, és nagymértékben apró. Egy kis sellőnek viselhető az ujján, a karon vagy akár a lábán is. Ezek többnyire egyedülálló sellőt és talán csak egy képet tartalmaznak.

5. Hableány skála tetoválás a csípőn:

Hableány skála tetoválás a csípőn

Ami a méretarányos tetoválásokat illeti, ezen felül jelentős választási lehetőségek vannak. Láthattunk néhány apró szép darabot, és egy egész lábdarabot is. Ezek a mérlegek sellő tetoválás minták itt kezdődik út magasabb a testen, mint a többi, kényelmes derékvonal. A hullámok alakítják a szakadékot az ember és a hal között. A hullámok alatt láthatjuk a pikkelyek kezdetét, ezúttal sötétben és halvány árnyalatokban. Ennek az a vonzereje, hogy ezek véget érnek, vagy a combon lefelé haladnak? Itt -ott a kis bennfentes tények a legjobb alkalom.

6. Kis hableány Ariel tetoválás lányoknak:

Számos ember van ezen a világon, akik szeretik Ariel -t bevonni, miközben a sellő tetoválást készítik. Ő a Disney világ egyik legjobb alkotása, és nagyon csinos megjelenésű. Valóban értékes választást tesz a tetoválásmintákhoz. Hableányok, igen, ezek a kicsi, kedves állatok, hosszú szőrrel és szeretetteljes szemmel, az ókorban jártak az emberiséggel.

Kis hableány Ariel tetoválás lányoknak

Egy asszír legenda elmeséli Atargatis istennő történetét, aki sellővé változott, mivel ő hibás volt, és zavarba jött a gyilkosság miatt, amikor kicsúsztatta emberi kedvesét. Beugrott egy tóba, és a teste fele derékból kiindulva halakká változott.

7. Vörös hajú sellő tetoválás a combon:

A sellő számos jellemzője a hosszú, göndör és élénk haj. A vörös hajú sellő tetoválás színes buborékokkal körülvéve természetesen gyönyörűnek és fényesnek tűnik. Ezek a sellő tetoválások elterjedtek azoknál a hölgyeknél, akik bíznak a sorsban és a szerencsében. Számos terv áll rendelkezésre a sellők tetoválásához férfiaknak és hölgyeknek egyaránt.

Vörös hajú sellő tetoválás

Az ilyen tetoválások helyének kritikusnak kell lennie. Mielőtt hableány tetoválási tervet készít a testére, meg kell határoznia a test helyét és körvonalait. Sportolhat ilyen típusú sellő tetoválásokat a lábakon és a háton, valamint a test más részein.

8. Törzsi hableány tetoválás tervezése az oldalon:

Törzsi hableány tetoválás tervezés az oldalon

Ez a sellő tetoválás férfiaknak és nőknek kivételesen éles keveréke a sellő modellnek és a nagy régi törzsi stílusnak. A kacsintás innen származik, ahogy a sellők körvonalait a motivációból készítik, amelyek a törzsi tetoválások „relevanciája” vonzódtak a hagyományos sötét árnyékoláshoz. A kép sokoldalú minősége felébreszti az érdeklődését, és újra meg kell néznie, és fel kell fedeznie a mitikus kígyó arcát, amelyet az állat hosszú hajába takart. Rendkívül alkalmas olyan szakembereknek és egyéneknek, akik hajlamosak megfontolni a kemény filozófiai kérdéseket.

9. Dupla hableány tetoválás nőknek:

Egy tetoválás, amely két sellőt ábrázol, akik együtt alszanak az óceánban, miközben különböző típusú halak veszik körül, gyönyörűen fognak kinézni. A kreativitás egy elemét hordozzák, és vonzónak és gazdagnak tűnnek a szem számára. A sellők elbűvölő és extra hétköznapiságról beszélnek. Ennek ellenére a sellők tetoválásai kissé zavarosak, és több helyet igényelnek, mint a különböző tetoválások.

Dupla hableány tetoválás nőknek

Így néhány ember elkerül, hogy jelentős hableány tetoválási tervet kapjon. Akárhogy is legyen, valahogy sokféle egyén van ezen a világon, akik emellett nagyra értékelik, hogy teljes méretű vagy hatalmas méretű sellő tetoválás körvonalait kapják a testükön. A sellők tetoválásai szépek és tökéletesen mutatnak a hölgyek testén. Ez az egyik kiváló sellő tetoválás a nők hátára.

10. Monokromatikus kettős sellők tetoválása a háthoz:

Monokromatikus kettős sellők tetoválása a háthoz

Ez a nyomorult kinézetű nő nagyrészt orrzöldek és sárgák. Tetszik, hogy a farokmérleget inkább foltokban végzik, mintsem sorakozó pikkelyeket, mint a legtöbbet. Az árnyalatok kellemesek, de úgy tűnik, mintha egy súlyos paintball támadás áldozata lett volna. Nagyra becsülöm ennek az álláspontját, gyakorlatilag tragikusnak tűnik, a világ ellenkező irányába mozdult el. Kétségtelen, hogy ez az egyik legjobb sellő tetoválás lányoknak.

11. Színes sellő tetoválás:

Színes sellő tetoválás

A sellők a meggyőzés, a függetlenség, a rejtély és a kreativitás teremtményei. Saját varázsuk van, és hatalmas erővel rendelkeznek. Színes és ízletes sellő tetoválás, csillagokkal a nyakában, érzéki testtartásban ülve biztosan lebilincselő és művészi megjelenést kölcsönöz a tetoválásnak.

12. Old School sellő tetoválás:

Old School sellő tetoválás tervezés

Az old school sellő tetoválás a kilencvenes években jött létre, amikor a fiatal tengerészek megpróbálták sportolni ezeket a látványos kinézetű lényeket. Azokban a napokban a sellők tetoválásait a férfiak viselték, de a túlórák elkezdték felhívni a nők figyelmét. Ezek a sellő tetoválásminták olyan szimbólumokkal érkeznek, mint a horgonyok, kötelek, hajók és tengeri csillagok.

13. Vintage sellő tetoválás a vállán:

Vintage sellő tetoválás a vállán

Több ezer éve a sellőket mitikus lényeknek ismerik el. Számos ősi kultúra társult a varázslatos és vonzó sellőkhöz, akik dalaikkal, megjelenésükkel és más érzéki módszereikkel csábítják el a tengerészeket. Az a tetoválás, amely különböző színeivel és tartásával kiemeli a sellő csábító jellegét, garantáltan mesés lesz. Ez egy egyszerű sellő tetoválás, amely csodálatos megjelenést kölcsönöz a testének.

14. Fekete hableány tetoválás gyalog:

Fekete hableány tetoválás a lábán

A sellő tetoválás a női szépség erős ábrázolása. Úgy írták le, mint egy olyan figurát, aki mély bátorsággal és erővel rendelkezik. Merész természete miatt olyan szavakkal is rokon volt, mint a teremtés és az intuíció. Egy jól megtervezett fekete sellő tetoválás nagyon szép és izgalmas módon rögzíti mindezeket a jellemzőket.

15. Hawaii sellő tetoválás a karon:

Hawaii sellő tetoválás a karon

Amikor a szüreti tengerjárásról beszélünk, először a sellők jutnak eszünkbe. A folklór és a novella között a sellőkről ismert, hogy dalaikkal és gyönyörű megjelenésükkel csábítják a tengerészeket. Egy hawaii sellő tetoválás, amely egy sellő képét tartalmazza, hosszú, gyönyörű záraival a mellére esik, vonzónak tűnik. A szép vörös rózsák jelenléte még élénkebbé és színesebbé teszi a tetoválást.

Ezek a sellő tetoválásminták régóta népszerűek, és mindkét nem döntése.