15 értelmes szamuráj tetoválásminták férfiaknak

A szamurájok rendkívül fegyelmezett és jól képzett harcosok osztálya, akik kiválóak a harcművészetekben. Ők az egyik legjobb katonák, akiket a világ valaha látott. A kardvívás és harci képességek mellett a szamurájokat rendkívül érzékeny emberekké is tették, mivel alapos művészeti és költői oktatásban részesítették őket. Így a szamurájok a harcos és a művész legjobbjainak kombinációja voltak. Az évek során a média dicsőítette a szamuráj imázsát, legyen szó könyvekről vagy filmekről. Ma azért vagyunk itt, hogy a szamuráj tetoválásmintákról beszéljünk, amelyek segítenek szeretetet és szeretetet mutatni irántuk.

Szamuráj tetoválás minták férfiaknak

A szamurájok nem mások, mint az ősi japán harcosok, akik életüket a bennszülöttek védelmére szentelték. A tiszteletet, a nemességet, a bátorságot, a férfiasságot, az erőt stb. Tehát vedd fel a testedre a divatos szamurájokat, és légy büszke, és adj tiszteletet és tiszteletet azoknak a japán harcosoknak, akik feladták életüket.

A kínai és japán szamuráj tetoválásminták harcosai:

Ma a szamurájok a tetoválás világának elvét képezik. Az általuk jelképezett erő és bátorság páratlan. Íme a 15 legjobb szamuráj tetoválás, valamint képek és jelentések férfiaknak és nőknek egyaránt.

1. Teljes hátú szamuráj ló tetováláson:

Teljes hátú szamuráj ló tetováláson

Az ilyen típusú szamuráj harcos tetoválásokat nagyobb valószínűséggel a fronton lévő katonák végzik el. A ló itt a sebességet és az erőt szimbolizálja, míg a kardos szamurájok a háború kezdetét jelzik. Ez a szamuráj tetoválás kép a harcos erejét is mutatja a győzelem eléréséhez és a gonosz legyőzéséhez. A tetoválás során használt sötét szín csodálatos hatást kölcsönöz a szürke árnyalatoknak. Ez a szamuráj tetoválás főleg a hátán készül, hogy megfelelő látást biztosítson.

2. A koponya szamuráj sas tetoválással:

A koponya szamuráj sas tetoválással

Ez a szamuráj tetoválás kép tartalmaz egy sast és egy szamurájt koponyafejjel, valamint koponyákat körülötte. A sas a győzelem szimbóluma, a koponya pedig a halált jelképezi. Így ez a tetoválás a halál utáni győzelmet jelenti. Ez a tetoválás egy kis pillantást vet a halál utáni világra. Ez a tetoválás is a jó győzelmét mutatja a gonosz felett. Az enyhe sötétkék árnyalat nagyobb hatást kölcsönöz a pokolra mutató képnek. Tiszteletben tartja azokat a harcosokat is, akik életüket vesztették a bennszülöttekért.

3. Szamuráj tetoválás napfénnyel és Fuji -hegy:

Szamuráj tetoválás, Nap és Fuji -hegy

Ahogy a szamuráj büszkeséget és becsületet képvisel, a nap és a Fudzsi -hegy a japán kultúra két jámbor eleme. Ezért ezt a japán szamuráj tetoválást szent műalkotásnak tekintik. A Fuji -hegyről előbukkanó nap egyedülálló vonzerőt kölcsönöz ennek a tetoválásnak. A tetováláshoz használt színkombináció is vonzza a színes tetoválás szerelmeseit. Ez a tetoválás nemcsak a japánok szívét nyerte el, hanem világszerte is megtekinthető.

4. A hagyományos japán szamuráj Kanji tetoválás a karon:

Japán szamuráj kanji tetoválás a karon

Ez a fajta kanji szamuráj tetoválás büszkébb velük. A kanji karakterek egy szót tartalmaznak, amely leírja a szamuráj tetoválás jelzését. Mindketten együtt képviselik elveiket, ezért értelmesebbek. A kanji karakterek jelzik a szamuráj jellemzőit, például a büszkeséget, a becsületet, az erőt, a tiszteletet, stb. A színkombináció egy másik szintre emeli a tetoválást.

5. Szamuráj tetoválás védelme:

Szamuráj tetoválás védelme

Ez a remekmű a nem japán embereket is magához vonzza. Ez a szamuráj tetoválás itt a védekezést szimbolizálja, és jelzi az akkori légkört. Ez a tetoválás tiszta látást kap az ujján vagy a hátán. A különböző színkombinációk, amelyek nagyon vonzóvá teszik ezt a tetoválást. A koponyaarcú szamuráj szimbolizálja a szamuráj erejét és erejét a gonosz elleni küzdelemben. Ezért ez a szamuráj tetoválás a valódi ok, amiért jámbornak számítanak.

6. Művészi vörös szamuráj teljes test tetoválás:

Egy szamuráj vörös arc tetoválással

Egy szamuráj katona vörös arccal feltörő arccal mutat haragot vagy forrongó dühöt. Kétségkívül ijesztő kép, és jól elhárítja a nem kívánt tekinteteket. A szamuráj tetoválás vörös arca haragot jelez. Ezt a tetoválást olyan emberek végzik, akik nagyon könnyen haragszanak. A szürke árnyalat a tetoválás oldalán erősen dühös szamurájokat jelez. Ennek a szamurájnak törzsi király kinézete is van. A hátlap tökéletes hely az ilyen típusú szamuráj tetoválások tervezésére.

7. Egy szamuráj arc tetoválás kard kézzel és vérrel:

Szamuráj arc kardkezekkel és vérrel

A kard kezével vérbe csöpögő, meghajolt szamuráj arc feltárja a vereséget, amellyel egy szamuráj szembesül, amikor rájön, hogy az emberiség mennyit pusztított el ügyességével. Hűvös kép, és kiváló tetoválást eredményez. Ez a tetoválás egy harcos győzelmét is jelképezi, miután súlyosan megsérült a vérben. A tetoválásban használt árnyalatok élénkebbé teszik. Ezt a tetoválást főleg a katonák és a fegyveresek végzik.

8. Egy japán sárkány és szamuráj tetoválás:

Japán Sárkány és Szamuráj Tetoválás

A japán sárkány szamuráj harcosával kiváló tetoválás. Súlyosbítja az üzenet erejét, amelyet a tetoválás ábrázol. Ez a sárkány és a szamuráj tetoválás ötletének egyik legjobb kombinációja, amely bátorságot és erőt jelez, és a szamuráj harcos ugyanezt jelezte. Így ez a remekmű a heves háború és a benne elért győzelem gyönyörű kombinációja.

9. Szamuráj harcos tetoválások kanji szavakkal:

Szamuráj harcos Kanji megfogalmazással

A szamuráj harcos, akinek üzenete van a japán írásmódban, vagyis a kandzsiban, kiváló kép a szemrevételezéshez. A tetoválás a bicepszeden néz ki a legjobban. A harcos részletezése bonyolítja a tetoválást, bár finomabb. Ez olyan kiváló kép, mint a szamurájok minden festménye.

10. Szamuráj koponya tetoválás sisakkal:

Szamuráj koponya tetoválás sisakkal

Ez a funkciók és a szamurájok komoly történetének egyedülálló keveréke. A tipikus szamuráj öltözékben lévő koponya jól néz ki, és átadja a hatalom és az erő üzenetét is! A koponya halált és veszélyt jelez. Ezért ez a tetoválás veszélyes háborús győztest jelent. A vörös vörös nap csodálatos hatást kölcsönöz a tetoválásnak. Ez a koponyatípus szamuráj tetoválással a bátorságot és a harcos hajót jelképezi.

11. Fél ujjú szamuráj tetoválásminták férfiaknak:

Fél ujjú szamuráj tetoválásminták férfiaknak

Egy akcióban lévő szamuráj katona szívmegálló képet mutat. Képzelj el egy ilyen képet a bicepszeden. Hozzáadhat a szélben szálló port, vagy vért, vagy más hasonló díszítést a harcos tetejére. Ez a kialakítás a szamurájokat mutatja a legjobban, és feltárja minden készségét és kiválóságát. Így kiváló választás, ha olyan tetoválást keres, amely beszél Önről.

12. Szamurájok kanji betűkkel a hátsó részen:

Szamuráj kanji betűkkel a hátsó

A „kanji” a japánok által a kommunikáció során használt betűk neve. Kiváló szamuráj tetoválás, ha tetoválásként a szamuráj kanji szimbólumát kapja meg. Titokzatosnak és titokzatosnak tűnik, mivel a legtöbb ember, aki bámulja, nem tudja kitalálni, mit jelent. De ugyanakkor megadja neked azt a bátorságot, amiben remélted, hogy kölcsönöz.

13. Egy csoport szamuráj tetoválás a lábán:

Szamuráj tetoválások csoportja a lábán

Ez a szamuráj harcos tetoválás egyre népszerűbb, mivel egyszerre mutatja a különböző harcosokat a háborús állapot alatt. A szamurájok arcán tett különféle gesztusok jelzik azokat a nehéz helyzeteket, amelyekkel a háború során szembesültek. A japán kultúra különböző híres harcosainak portréjaként is tekintik. A különböző színek használata vonzóbbá teszi a kivitelezést.

14. Samurai Face Tattoo Design:

Szamuráj arc tetoválás tervezés

A szamuráj arcú tetoválás is elegendő ahhoz, hogy kifejezze a bátorságot és az erőszakot, amelyet egy szamuráj ábrázol. Az arckifejezés a kulcsfontosságú elem, és okosan kell megválasztani. A kifejezés az, ami az egész tetoválást megszólalja. Tehát választhat egy agresszív típust, ha erőszakos tekintetre vágyik, vagy békés tekintetet, ha a szamurájok bölcsességét akarja ábrázolni.

15. Samurai Warrior Face Tattoo Design ragyogó szemekkel:

Samurai Warrior Face Tattoo Design ragyogó szemekkel

Ennek a formatervezésnek a szépsége abban rejlik, hogy milyen szép a szeme, amit a maszkon keresztül lát. A design egyszerű szamuráj, páncéljába öltözve, csak a szeme kandikál ki a sisak nyílásából. A szemben lévő érzelem kifejezi mindazt, amit a szamurájnak szánt. Ez az egyik legjobb szamuráj tetoválás valaha, akik szeretik a merész tetoválásokat.

A fent említett tetoválások a híres tetoválások a szamuráj tetoválás minták kategóriájában. Ezeket a szamuráj tetoválásokat széles körben végzik a tizenévesek, harcosok és katonák, hogy kifejezzék erejüket.