15 félelmetes alkar tetoválás minták és ötletek!

Az alkar tetoválásai nagyon jól néznek ki, ha be vannak állítva, és ennek megfelelően vannak beállítva bölcs tervezéssel és színkombinációval. Az alkar kiváló hely a hosszúkás vagy függőleges tetoválásokhoz. A helyszín előny, mivel a választott tetoválás látható és világosan látható lesz.

Alkar tetoválás minták

De amit lenyom, annak értelme és jó kialakítása kell, hogy legyen. Íme néhány javaslat, amelyeket megnézhet. És láthatja a legjobb alkar tetoválás mintákat férfiaknak és nőknek olyan képekkel, amelyek biztosan inspirálják Önt.

Alkar tetoválás férfiaknak és nőknek:

Íme a 15 gyönyörű alkar tetoválás mintánk és ötletünk férfiaknak és nőknek az alábbiak szerint.

1. Csodálatos virágos tetoválás a férfiak alkarján:

Csodálatos virágos tetoválás a férfiak alkarján

Az alkar tetoválásának nem kell mindig kritikusnak vagy összetettnek lennie, ahogy ebben a műalkotásban látjuk; a tetoválás egy egyszerű, mégis csodálatos virágzó virágot, esetleg napraforgót egy rét közepette, a virág önmagában gyönyörű művészetet és mintát mutat. A legjobban felszolgált étel alapján; méreted a kicsi és a nagy virágzó napraforgó között változhat, egy csipetnyi szín mindig ihletett. Ez a fajta klasszikus belső alkar tetoválás gyönyörű és alkalmas nagy kezű férfiak számára. Ez az egyik egyedülálló virág alkar tetoválás.

2. Elhalványuló alkar tetoválás minták:

Elhalványuló alkar tetoválás minták

Ezúttal határozottan egyedi koncepcióról van szó, amely egy tetoválásnál megfordíthatja a fejét. Ennek klasszikus példája lehet a férfiak alkarjainak tetoválása, ahol a tetoválás művészet csodálatos vintage órává terjed, alatta díszítő pihenőgarnitúrával. Ami elképesztő ebben a fél ujjú tetoválásban, az az, hogy az óra felső részének elhalványulása sötét füstfelhővé válik, és a sötétben átlátszó madarak sziluettjei láthatók.

3. Rénszarvas az elülső alkar tetoválás művészetén:

Rénszarvas a kézfej alkarján Tattoo Art

Kérjük, hozza be az idei karácsonyt egy termékeny, aranyos rénszarvas tetoválással, amely nemcsak fenséges az aurájában, hanem lágy törzsi mintákat is használ, hogy csodálatos, élénk rénszarvas mellszobrát hozzon létre, a szarvas királyi hozzáállásában felkapta a fejét, és büszke. Annak ellenére, hogy ez a tetoválás monokróm, a törzsi művészet színe egy jól illik ehhez a megjelenéshez.

4. Koponya és rózsa alkar tetoválás:

Koponya és rózsa alkar tetoválás

Az alkar tetoválásai soha nem néztek ki ennél jobban, mint a virágok gyönyörű királya; a hatalmas rózsa itt tompa és szürke árnyalatokban tompul és nedves, valószínűleg azért, mert érintkezésbe került egy halálos koponyával, amelyet néhány rózsa alatt helyeztek el. Ha a csillapító színek kissé túl finomak az Ön számára, akkor mindig élénk, színes látvány mellett dönthet úgy, hogy a rózsákat élénk vermilionpirossal tölti ki. Ez a menő rózsa alkar tetoválása.

5. Különböző árnyalatok és színes alkar tetoválás:

Különböző árnyalatok és színes alkar tetoválás

Ez azoknak szól, akik tetoválásukban humoros elemeket szeretnének. Ez egyszerűen menő! Győződjön meg arról, hogy a tetoválása tiszta marad, és ehhez ne próbáljon semmit hozzáadni a tetováláshoz. Ha több mélységet szeretne hozzáadni, akkor ezt színekkel és különböző árnyalatokkal végezze. Továbbá, ha vékony alkarja van, ne legyen túl nagy a tetoválás. Nem szabad látni a másik oldal széleiről.

6. Törzsi alkar tetoválás:

Törzsi alkar tetoválás

Ez tökéletes példa lehet a férfiak alkar tetoválására. Itt van a tetováló művészet, amely termékeny törzsi alkar tetoválást mutat. Ez egy olyan fajta, amely jelentős más mintákat alakít ki, mint például a virágos grafika és a mindent látó szem. Ez egy függőleges vonal az egyes karakterekből, amelyek összeállnak, hogy létrehozzák ezt a robusztus műalkotást. Ez az egyik legjobb törzsi alkar tetoválás.

7. Az alkar madár tetoválás kialakítása:

Alkar madár tetoválás tervezés

Ez a gyönyörű madárrajz nagyon kecsesnek tűnik. Ez a tetoválás a nyugodtaknak való. A dizájn nagy szabadságot biztosít a színválasztásban és a formatervezés megváltoztatásában. Hozzáadhat valamit, ami személyre szabja, és a színválasztás is a tiéd. Adjon hozzá kék és lila árnyalatokat, ha úgy tetszik.

8. Egyszerű koponya szárnyakkal Alkar tetoválás minták:

Egyszerű koponya szárnyas alkar tetoválással

Egy egyszerű koponyatetoválás könnyű részletekkel jól néz ki az alkaron. Ez a kis tetoválás a férfi alkar számára a legjobban néz ki, ha feketén tartják, és ha szeretné, fehér színnel is kiemelheti. Győződjön meg róla, hogy nem túl nagy, különben a kívánt hatás elvész. Ezt a tetoválást férfiak és nők is lenyomhatják.

9. Tengeri ügyek Alkar tetoválás:

Tengeri ügyek Alkar tetoválás

Az alkar tetoválásai a tündérektől és a csillagoktól kezdve egészen a tengeri ügyekig terjedhetnek, mint például a hatalmas hajó kormányzása vagy egyszerűen a vassal bevont nehéz horgony. Ebben a tetoválásban csodálatos hideg kék árnyalatot láthatunk, amely a tetoválásokat díszíti, miközben a víz fröccsenése a háttérben meghatározást és szépséget kölcsönöz a tetoválás művészetének. A tetoválóművészet mindkét oldalán lévő szavak írása is hozzájárulhat a megjelenés meghatározásához.

10. Geometriai alkar tetoválás tervezés férfiaknak:

Geometriai alkar tetoválás férfiaknak

Ez egy másik spirális munka. A körvonalat már előre meghatározták, és az általa meghatározott geometriai kialakítás az alkar szerkezetét is kiegészíti. A belső spirálok ellentétesek a körvonalazott testtel. Ez a külső alkar tetoválás ötlete kontrasztos is jól néz ki különböző kombinációkban. De győződjön meg arról, hogy a tervezési verzió nem túl fülledt (spirálok száma); különben elveszíti a tetoválás megjelenését.

11. Az alkarbagoly tetoválása:

Alsóbagoly tetoválás

Ez az animált bagoly jó választás nőknek. A bagoly bölcsességet, szellemességet és tudást jelent. És mivel nem a szokásosakat szeretné, ez egy gyönyörűen részletes tetoválás. Nem hagy üres teret, és kompakt kialakítású. Meghosszabbíthatja, ha kissé meghosszabbítja a farkát.

12. Spirális alkar tetoválás:

Spirál alkar tetoválás

Az ilyen spirálok jól néznek ki, ha az alkar erősen felépített és izmos. Lehetőleg ragaszkodjon a sötét tónusokhoz, és állítsa be és változtassa meg a formatervezést az alkar hosszának megfelelően. Ha túl nagy, akkor a tisztaság elvész. Továbbá, ha vonzóvá akarja tenni, emelje ki kontrasztos színnel, például fehér, ezüst vagy kék színnel.

13. Koponyatetoválás lány alkarra:

Koponyatetoválás lány alkarjára

Ha szereted a koponyákat, ez egy nagyon kreatív módszer a viselésére! A lányok koponyatetoválásait általában egyszerűnek tartják, de ez teljesen ragyogóan néz ki a fáklyákkal és bekapcsolja. Ha úgy tetszik, adjon hozzá egy kis színt; a koponya szürke árnyalatokban tartása és a fáklyák színesítése is jól fog kinézni. Ez a tetoválás rugalmas a színhasználat szempontjából. A változtatás nem árt a kinézetének.

14. Toll alkar tetoválás minták:

Tollak alkar tetoválás minták

A tollak szabadságot jelentenek. Tehát a csendes lázadó számára itt az alkaron lévő toll tetoválás az Ön módja a szabadság kifejezésére és követelésére. Állítsa be a méretet ennek megfelelően, és nagyon jól illeszkedik. Ehhez használjon két színt, a feketét tetszőleges színnel.

15. Erdei alkar tetoválás fiúknak:

Erdei alkar tetoválás fiúknak

Íme egy ragyogó koncepció az alkar szalag tetoválásához, ahol a távoli erdő nyugalma és nyugalma nyilvánvaló ebben a tetováló művészetben. A formatervezés a csuklóból indul, mélyen és lágy fényű sötétséggel borítva, ahogy a ragyogó fafák lassan láthatóvá válnak, és a tetoválás elkerüli a kegyelmet és a nyugalmat. Ez az egyik legjobb alkar tetoválás.

Áttekintés:

Ebben a cikkben megnyitunk egy listát az összes lehetséges tetoválási koncepcióról, amelyet egy alkar tarthat, és inspirációt generálhat különböző forrásokból. Rájöttünk, hogy a kreativitásnak nincs akadálya, ha az alkarhoz hasonló nyitott vásznat jól használják.