15 félelmetes koponyatetoválás a legjobb képekkel!

A koponyatetoválások története és vallási jelentősége: A koponya tetoválás egy másik tetoválási terv, amely megfelelt az idő próbájának. A koponyatetoválás mintái a tetoválás történetéhez vezethetők vissza. A különböző kultúrákban és törzsekben egyedi koponyatetoválásokat használtak a halál, a diadal és a lázadás üzeneteinek közvetítésére. Ezek a csodálatos koponyatetoválások az utóbbi időben más formákban is vonzóvá váltak, például a mexikói kultúra koponyatetoválásai. A koponyatetoválásnak vallási összefüggésben is jelentősége van. A kereszténységben az örökkévalóságot és a halál bizonyosságát jelképezi. Ebben a cikkben megvizsgáljuk ezeknek a fantasztikus koponyatetoválásoknak a világát.

A koponya képe egyetemes a képével. Nem számít, honnan jött, azonnal tudni fogja, hogy a koponya halált és veszélyt jelent. Talán ez az oka annak, hogy a koponyatetoválás továbbra is az egyik legrégebbi és széles körben használt. A férfiak és a nők egyaránt kedvelik a koponyatetoválást. Az utóbbi időben a koponyatetoválás sok változáson ment keresztül az ábrázolásában. Nem csak.

Koponyatetoválás minták a legjobb képekkel

A koponyák szerves részét képezik számos tetoválásnak. Bár a bomlást és a halált kell képviselniük, a koponyatetoválást általában a megjelenésükre használják, nem pedig szimbolikus jelentésükre. Az egyik legkeresettebb tetoválási terv, amelyet azért készítenek, hogy jól nézzen ki. Bár a koponya formája és formája tipikus, és nem lehet sok mindent elrontani, mégis számos variációt adhat a koponyatetoválás mintákhoz! Íme a kilenc legjobb koponyatetováló minta, amelyek közül választhat.

A koponyatetoválás minták mindig szuper menők voltak minden generáció között. Különböző formatervezések, ha rögzítik, csodálatos hatást kölcsönöznek a koponyatetoválásoknak. A közelmúltban a Harley Davidson koponyás tetoválásai ragadták meg a tetoválás szerelmeseinek tekintetét.

Nagy és kicsi koponyatetoválás minták férfiaknak és nőknek:

Az alábbiakban a legnépszerűbb és legjelentősebb koponyatetováló minták láthatók férfiaknak és nőknek.

1. Halálos fél ujjú koponyatetoválás:

egyszerű koponyatetoválás

A koponyatetoválás ezen változatát főleg olyan emberek végzik, akik készek szembenézni minden veszéllyel. Ennek a tetoválásnak a jelentése veszélyt és halált jelent. Ezt a fajta tetoválást elsősorban a motorosok preferálják. Ahogy a tetoválás határozza meg, a motorosok mindig életüket kockáztatják a versenyzés során. Ezért ez a tetoválás a legalkalmasabb számukra. Ezt azok a férfiak is végzik, akik veszélyt akarnak gyakorolni ellenségeikre. A sötét és világos árnyékolás növeli egyediségét, a koponyából kilépő szarvak pedig veszélyes megjelenést kölcsönöznek.

 • A legalkalmasabb: Az égő koponya a lázadás és a veszély jele, ezért ez illik az emberhez.
 • Előnyös tinta: Fekete és barna.
 • Ahol: Ezek a gonosz koponyatetoválások megfelelő mennyiségű felületet igényelnek, és a kar tökéletes lenne erre.
 • Méret: Közepes és nagy.
 • Bőrszín: Tisztességes vagy búzaszemű.

2. A kalózkoponya tetoválás:

koponyatetoválás képek

Ez manapság az egyik legnépszerűbb koponyatetoválás. Ennek a tetoválásnak az a célja, hogy szabálytalan életet éljen. Ezt a koponya tetoválást a kalóz szerelmesei végzik, és szimbolizálja az élet művészetét saját szabályaik szerint. Azok a személyek, akik nem szeretnek mások parancsai szerint élni, valamint normáik vannak a boldog és szórakoztató élethez, vonzódnak az ilyen típusú tetováláshoz.

 • A legalkalmasabb: Férfiaknak és nőknek, akik szívből lázadók, és az árral szemben vitorláznak, ezt a kalózkoponya tetoválást el kell készíteni.
 • Előnyös tinta: Ehhez a tetováláshoz többféle színt használtak, a kalózkoponya tetoválás nagy részében a fekete dominál.
 • Ahol: A karok vagy a mellkas.
 • Méret: Közepes és nagy.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcszín.

3. A törzsi koponya tetoválás művészet férfiaknak:

legjobb koponyatetoválások

Az ilyen típusú törzsi koponyatetoválásokat széles körben végzik. A törzsi kasztminták ihlette embereket azok, akik nagymértékben elkészítik ezt a tetoválást. A tetoválás a koponya melletti különböző törzsi geometriai minták segítségével is módosítható, hogy növelje hangulatát. A törzsi kaszt számára ez a fajta koponyatetoválás az elhunyt szerettek emlékeinek, valamint a kísérteties megjelenéseknek a jele volt. Általában sötét fekete színben található, de néhány divatos ember színeket is használ, hogy vonzóbbá tegye.

 • A legalkalmasabb: Ez egy törzsi koponyatetoválás szigorú, ami azt jelenti, hogy minden ütésnek és görbének jelentése van, és ez az egyik nagyszerű koponyatetováló ötlet a fiúk számára.
 • Előnyös tinta: Fekete tintát széles körben használtak.
 • Ahol: A könyökig érő karokon.
 • Méret: Közepes és nagy.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcszín.

4. Művészi virágkoponya tetoválás a karon:

koponya kéz tetoválás

Ez az aranyos tetoválás a koponya kreatívabb és művészibb. Virágok felhasználásával koponyát alkot. Így van egy innovatívabb művészete. Gyönyörűnek és festőinek tűnik, ezért inkább a nők választják. A virágok lehetnek színesek vagy monokrómok. A koponya szeméből felbukkanó virágok a szerelmet és a szenvedélyt szimbolizálják.

Ez az aranyos tetoválás a koponya kreatívabb és művészibb. Virágok felhasználásával koponyát alkot. Ez tehát egy innovatívabb művészet. Ez egyike azoknak a gyönyörű koponyatetoválásoknak, amelyeket a nők készíthetnek. A virágok lehetnek színesek vagy monokrómok. A koponya szeméből felbukkanó virágok a szerelmet és a szenvedélyt szimbolizálják. A tetoválás különböző virágmintái növelik szépségét, többféle jelentéssel, pl. A rózsa szeretetet, liliom békét stb. Ez az egyik legnépszerűbb és legkülönlegesebb koponyatetoválás, amely kiemelkedő kreatív ötlet.

 • A legalkalmasabb: A virágok elhelyezése ebben a koponyavirág tetoválásban jelentőséggel bír, és a nő választhatja.
 • Előnyös tinta: Több színt használtak széles körben.
 • Ahol: Ez az egyik olyan koponya alkar tetoválás, amelyet ki kell mutatni.
 • Méret: Közepes és nagy méretű tetoválás.
 • Bőrszín: Tisztességes vagy búzaszínű arcszín.

5. Koponyapár tetoválás pillangókkal a hátán:

Koponyapár tetoválás pillangókkal a hátán

Ez a koponyatetoválás, bár hűsítő, rendkívül romantikus. Főleg két koponyából áll, egy hímből és egy nőstényből. A nemek közötti különbséget a különleges díszítések hozzáadása teszi nyilvánvalóvá. Azt mutatják, hogy ölelik egymást, körülöttük madarak vagy virágok. Ha felépítették, ez a kialakítás megfelelően tartalmazza az összes gyönyörű, romantikus és mégis félelmetes inspiráló megjelenést. Úgy tűnik, kifejezi azt a tényt, hogy bárkivel is tetováltatta magát, örökre veletek lesz. Sokáig azután, hogy a tested elromlott, és csak a koponyád maradt.

 • A legalkalmasabb: A koponya szerelmi tetoválásai elveszett szerelmet vagy örök szerelmet ábrázolnak, ebben az esetben mind a férfiak, mind a nők ezt megtehetik.
 • Előnyös tinta: Tiszta fekete koponyatetoválás.
 • Ahol: Ez a művészet sok mindent igényel, és ezért nagyszerű koponyatetoválás lenne.
 • Méret: Közepes és nagy méretű.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcbőr.

6. Koponya és idő tetoválás jelentése:

Koponya és idő tetoválás jelentéssel

Ez a koponyatetováló kép egyedi megjelenéssel rendelkezik. Tartalmaz egy koponyát és egy órát. Ez jelzi valakinek a halálának idejét. Ez azt is jelzi, hogy az ember rossz időben küzdött az életben. Ez a tetoválás is elkészíthető, hogy megmutassa a tökéletes időt, amikor valaki rendkívüli embert veszített el. A sötét szín és árnyalatok növelik szépségét. Ez a tetoválás erősen hordozható a háton és a karokon, ahol széles területet kapnak. Vannak, akik a mellkason is megcsinálják.

 • A legalkalmasabb: bonyolult részletekkel, ez a fél koponya tetoválás óra van a feje fölött, a fagyott idővel, amely egy szeretett személy elvesztését ábrázolja. Ez egy nagyszerű koponyatetováló ötlet a fiúk számára.
 • Előnyös tinta: Fekete koponya tetoválás.
 • Ahol: Ez a kialakítás tökéletes koponyatetoválás lenne.
 • Méret: Nagy.
 • Bőrszín: Tisztességes vagy búzaszínű arcszín.

7. A cukorkoponya tetoválás tervezése nőknek:

A cukorkoponya tetoválás tervezése nőknek

Ezt a koponyatetováló művészetet széles körben végzik a mexikói városok asszonyai. Ez a cukor koponya tetoválás kétféle lehet, a mexikói koponyatetoválás és a Candy koponya tetoválás. A mexikóiak a halottak napjának nevezett napot ünneplik, amelyben a családok összegyűlnek és koponyát készítenek. Ez a tetoválásterv tehát nők számára készült, és izgalmas megjelenést kölcsönöz virágmintákkal.

 • A legalkalmasabb: Ez a mexikói koponyatetoválás tökéletes fiatal korú nőknek és lányoknak, akik sok ellentétben állnak karakterükkel.
 • Előnyös tinta: Ebben a tetoválásban több színt használtak, hogy meghatározzák a koponya különböző virágait.
 • Ahol: Ez egy kiváló koponya alkar tetováló ötlet.
 • Méret: Közepes.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcszín.

8. Lányos alakú koponyatetoválás minták:

Lányos alakú koponyatetoválás minták

Lányos koponya készítése meglehetősen egyszerű feladat. Csak adj hozzá néhány íjat és szempillát, valamint tágra nyíló őzeket, és kész. Összességében ez a tetoválás formájú koponya aranyosnak és vonzónak tűnik. Funkcionális megjelenést kölcsönöz, és inkább a lányok, mint a fiúk választják. Ezt a tetoválást finomabban készítik a kis tinédzserek is. Ezenkívül a kislányok, akik vonzódnak a tetováláshoz, ezt a tetoválást pufók megjelenéshez kaphatják.

 • A legalkalmasabb: Meglehetősen kényelmes tetoválás a bőrbe. Ez a tetoválás lehet az első koponyatetoválás a nők számára, és a lányok fiatalabb korukban is megjelenhetnek.
 • Előnyös tinta: Rózsaszín, lila és fekete.
 • Ahol: ez kitűnő koponyatetováló tervezés a combok számára.
 • Méret: Közepes.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcszín.

9. Mechanikus koponyatetoválás a combon:

koponya tetoválás minták férfiaknak

A fogaskerekekbe ágyazott és más mechanikai alkatrészekkel körülvett koponya kiváló tetoválást eredményez! Az egész fizikus a mennybe nézett. A fogaskerekek növelik varázsát, és kreatívabbá teszik. Bár ezek a tervek nem túl ijesztőek, továbbra is elismerő pillantásokat fognak kiváltani.

 • A legalkalmasabb: Ez egy példa a Harley Davidson koponyatetoválásokra, amelyeket általában olyan motorosok fogadnak el, akik idejük nagy részét lovaglással és utazással töltik. Férfiak és nők egyaránt tehetik ezt.
 • Előnyös tinta: Ez egy tiszta fekete koponya tetoválás.
 • Ahol: A karokon vagy a combokon.
 • Méret: Közepes vagy nagy.
 • Bőrszín: Tiszta vagy barna arcszín.

10. A füstös koponya tetoválás lábakhoz:

A füstös koponya tetoválás lábakhoz

Ez a férfi koponyatetoválás tökéletesnek tűnik a lábak számára. A sötét fekete szín szürke fészerrel élénk megjelenést kölcsönöz. A szürkés fészer a koponya szemében veszélyes hatást kelt. Ez a tetoválás a veszélyt szimbolizálja. A koponya vadnak, szörnyűnek tűnik, és tökéletes szellemi megjelenést biztosít. Ez a tetoválás a vállán és a hátán is hordozható, de leginkább a lábon van, hogy halálos megjelenést kölcsönözjön a lábnak.

 • A legalkalmasabb: A megnyúlt áll és az elcsúszott koponya félelmet és ijedtséget vált ki. A vad hozzáállású férfiak helyesen tudják ábrázolni ezeket a gonosz koponyatetováló mintákat.
 • Előnyös tinta: Ez lehet fekete -fehérre maratva, vagy tiszta vörösben is.
 • Ahol: A combokon.
 • Méret: Közepes vagy nagy.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcbőr.

11. Lángoló koponya tetoválás a karon:

Lángoló koponya tetoválás a karon

Egy koponya, amelynek füstje és tűz lobog a foglalatából, ismét kiváló kép. Miután megfelelően megcsinálta, vonzza az óvatos tekinteteket a megjelenése felé. Hozzáadhat színt a lángokhoz, vagy ismét fekete -fehérben árnyékolhatja. Ezt a tetoválást leginkább a Ghost Rider című film ihlette. Többnyire még a kerékpárosok is használják ezt a tetoválást, hogy halálos megjelenést kölcsönözjenek.

Egy másik, lángoló koponyatetoválás, minimális színvilággal tökéletes lenne a deltoidák eltakarására. Ez a tetoválás dühöt és haragot ábrázol, és az egyik legjobb tetoválás a kerékpárosok számára. Ez egy elég férfias tetoválás, és a monokróm az út ezen a dizájnon.

 • A legalkalmasabb: A megnyúlt áll és az elcsúszott koponya félelmet és ijedtséget vált ki. A vad hozzáállású férfiak helyesen tudják ábrázolni ezeket a gonosz koponyatetováló mintákat.
 • Előnyös tinta: Ez lehet fekete -fehérre maratva, vagy tiszta vörösben is.
 • Ahol: A combokon.
 • Méret: Közepes vagy nagy.
 • Bőrszín: Tiszta vagy búzaszínű arcbőr.

12. Veszélyjelző koponyatetoválás a lábán:

koponya tetoválás nőknek

A koponya és két keresztben kialakuló csont a veszély egyetemes jele. Ez egy hagyományos kivitel tetováláshoz is. A jelzést teljesen feketével vagy tintával festheti, hogy reálisabb megjelenést kölcsönözhessen. Még művészibbé is teheti, ha törzsi dizájnját hozza létre. Tőled függ!

 • A legalkalmasabb: A koponya és a csontsovány tetoválás az univerzális veszélyjelző, és egyértelmű jel, hogy óvakodjon a hadvezértől. Ez egy egyszerű koponyatetoválás, amelyet férfiak és nők használhatnak.
 • Előnyös tinta: Ezt lehet monokrómba vésni.
 • Ahol: A bokán.
 • Méret: Kicsi és közepes.
 • Bőrszín: Világos vagy búza bőr.

13. A villanykörte koponya tetoválása:

A villanykörte koponya tetoválása

Ez egy másik egyedi és a dobozon kívüli kialakítás. Rajzfilmszerűbb megjelenésű, neon vagy fényes izzót mutat a koponyán belül. Ez a dizájn több mint félelmetes, vicces, és nevetést és elismerő pillantásokat vált ki. Inkább aranyosnak tűnsz, mint merésznek.

 • A legalkalmasabb: A színes koponyatetoválások egy másik műfaja a koponyatetoválásoknak, amelyek olyan tervek, amelyek mosolyt vagy nevetést váltanak ki. A vidám férfiak elvégezhetik ezt a tetoválást.
 • Előnyös tinta: Élénk színek keveréke, főleg zöld, sárga és narancssárga.
 • Ahol: A karon.
 • Méret: Kis és közepes méretű.
 • Bőrszín: Világos vagy búza bőr.

14. Szarvas koponya tetoválás férfiaknak:

Szarvas koponya tetoválás férfiaknak

A szarvas koponya groteszk ördögnek tűnik. Az embernek bátran fel kell vennie ezt a formatervezést, mivel nem a gyenge szívűeknek való. Ha ez megtörtént, rendkívül lázadó megjelenést kölcsönöz. Senkinek eszébe sem jutna veled összezavarodni, miután ránézett erre a tetoválásra. Ezt a tetoválást főleg birkózók és mutatványos férfiak hordják, mivel ez tükrözi szakmai jellemzőiket.

 • A legalkalmasabb: Az ördögi szarv és a vigyorgó koponya miatt ez az egyetlen terv gonosz és ijesztő. Az erős, lázadó és erőteljes férfiaknak ezt a mintát kell gravírozni.
 • Előnyös tinta: Tiszta feketét kell használni ezekhez a gonosz koponyatetoválásokhoz.
 • Ahol: A karon, vagy a borjún.
 • Méret: Kis és közepes méretű.
 • Bőrszín: Világos vagy búza bőr.

15. Kis dühös koponyatetoválás a bokán:

Kis dühös koponyatetoválás a bokán

Egy nagy kidolgozott tetoválás helyett kaphat egy kis fülbemászó tetoválást. Az ilyen kis koponyatetoválások a csuklón vagy a bokán mutatnak a legjobban. Egy kis fekete koponyavázlat megadja ezt a merész élét, anélkül, hogy túlságosan lázadónak vagy gótnak látszana. Arckifejezésének változtatásával akár aranyossá is teheti. Fent néhány gyönyörű, halálos koponyatetoválás, amelyet a fiatalok végeztek manapság. Adjon hozzá új ötleteket és színeket, és hozzon létre új árnyalatokat. Ennek a kialakításnak csak körvonalai vannak, és általában a bőr tölti ki a koponyát, és így a világos bőrű embereknek ez lehet.

 • A legalkalmasabb: Minimalista és tökéletes. Ez a fél koponya tetoválás egyetemes vonzerővel bír, és mindkét nemű ember viselheti.
 • Előnyös tinta: Fekete.
 • Ahol: A férfiak ezt elvégezhetik a tarkó hátsó részén, míg a nők a bokájukon vagy az inakon.
 • Méret: Kis méret.
 • Bőrszín: Világos vagy búza bőr.

További tippek/javaslatok:

A koponyatetoválás más jelentést kölcsönöz az ábrázolás módjának. Mielőtt elkezdené, a tinta meggyőződik arról, hogy tisztában van a koponyatetoválással kapcsolatos jelentőségével és a háttér relevanciájával. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy hol szeretné tetováltatni őket. Mivel a koponyatetoválás merész és meglehetősen magával ragadó a szem számára, az elhelyezés személyes megválasztását jól át kell gondolni.

További tetováló minták:

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 1

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 2

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 3

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 4

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 5

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 6

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 7

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 8

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 9

A legjobb koponyatetoválás minták a legjobb képekkel 10

Nincs tetoválás az ötletekben, amikor tetoválásról van szó, és főleg koponyatetoválásról. A tervezés olyan régóta tart, hogy az érdeklődésre való rákeresés az ötleteivel együtt számos lehetőséget kínál. Itt megkönnyítettük az ötletek keresési folyamatát, kiválasztva a legjobb 25 -öt, amelyeket különböző korcsoportoknak és nemeknek megfelelőnek találtunk.

Kíváncsian várjuk tapasztalatait.