15+ legjelentősebb karszalag tetoválás minták férfiaknak és nőknek!

A tetoválás mindig is népszerű módja volt a hozzáállás és a filozófia kifejezésére a testművészet segítségével. A terveknél csak az ég a határ. Különösen az évezredes generáció ügyfelei szeretnének valami egyedit, ami megkülönbözteti őket a tömegtől. Annak érdekében, hogy minél több ügyfelet vonzzanak, a tetováló művészek minden nap új tervekkel rukkolnak elő. A tervek között a karszalag tetoválás rendkívül népszerű sok férfi és nő körében. Klassznak, elegánsnak és stílusosnak tartják őket. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb és egyszerűbb karszalag tetoválásmintákat.

Karpántos Tetoválásminták

Különböző karszalag tetováló minták névvel:

A karszalagon lévő tetoválások stílusa jó módja annak, hogy kifejezze magát és érzelmeit szerettei iránt. A félelmetes törzsi és kelta karszalag tetoválásminták férfiaknak és nőknek jelentésével néhányat a következő sorokban mutatjuk be itt.

1. Cseresznyevirág fa karszalag tetoválás:

Cseresznyevirágfa karszalag tetoválás

A cseresznyevirágfa karszalag tetoválásminták napjaink egyik legjelentősebb és legnépszerűbb tetoválása a nők számára. A dizájn gyönyörű és finom is. Maga a cseresznyevirágfa sok jelentéssel és jelentőséggel bír olyan országokban, mint Japán és Kína. Kína a női szépség, a hatalom és a szerelem szimbólumaként értelmezi. Japán viszont úgy gondolja, hogy ezek a fák az élet mulandóságát képviselik. A tetoválás nagyon festői, és minden bizonnyal az egyik félelmetes karszalag tetoválás létezik.

 • Legjobb: A cseresznyevirágok egy emberi élet rövidségét jelképezik, amelyet fel kell ölelni, mielőtt túl késő lesz. A cseresznyevirág szépségét csak egy adott évszakban élvezhetjük.
 • Előnyös tinta: Fekete, piros és rózsaszín árnyalatok
 • Ahol: Ezt a tetoválást legjobban a karon, a vállon és még a hát felső részén is elvégezheti a merész megjelenés érdekében.
 • Méret: Míg egyesek ezt a virágmintát szeretnék kiemelni a hátán, választhat egy egyszerű cseresznyevirág -koszorút is, hogy aranyos és finom megjelenést kapjon.
 • Bőrszín: Ez a legalkalmasabb a búza és a világos bőrű emberek számára.

2. Zenei karszalag tetoválás:

Zenés karszalag tetoválás

A zenei tetoválások a zene szeretetét, a szenvedélyt és a zene iránti energiát szimbolizálják. A zenét mindig is varázslatos módszernek tekintették, hogy kifejezze magát szerettei előtt. A hangjegyek tetoválásait gyakran más szimbólumokkal kombinálják a hangjegyekhez, amelyek megismételhetnek egy zenedarabot. A zenész és a művész általában zenei karszalag tetoválásmintákat gravíroz, hogy megmutassa a zene iránti erős szeretetét és kapcsolatát. Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.

 • Legjobb: A zenei tetoválás az élet harmóniáját és szimfóniáját képviseli. Különösen azok számára, akik hajlamosak a zenére, ez a tetoválás örökre örökítheti kedvenc jegyzeteit azáltal, hogy a bőrre vésheti őket.
 • Előnyös tinta: Legjobb, ha feketén csinálják
 • Ahol: Ez a tetoválás elképesztően jól néz ki a kar körül, ami úgy néz ki, mint egy dallamos lantból kirepülő hangjegy.
 • Méret: Ha azt szeretné, hogy több jegyzet is látható legyen, választhat egy közepes méretű sávot, kedvenc szimbólumaival körülvéve.
 • Bőrszín: Mivel fekete színben történik, ez a tetoválás a legjobb a közepes bőrszínű és a világos árnyalatú emberek számára.

3. Indiai karszalag tetoválás tollakkal:

Indiai karszalag tetoválás tollal

Az indiai toll tetoválásokat többféle és művészi módon lehet megtervezni. A toll tetoválás nagyszerű választás örökségének tartós ábrázolásához és az ország iránti hazafiságának kifejezéséhez. Nagyszerű választásnak tartják, hogy kifejezze büszkeségét és hűségét a nép szokásai és hagyományai iránt. Nagyszerű választás férfiaknak és nőknek egyaránt, és ez a tetoválás különböző színekkel is stílusos lehet.

 • Legjobb: Ez a toll tetoválás a törzsi örökség és kultúra szimbóluma. Azok számára, akik etnikai hovatartozásukra akarják visszavezetni magukat, semmi sem győzheti le e design kreativitását. A tollak az őslakos amerikaiak vérét képviselik!
 • Előnyös tinta: Míg a fekete a háttér színe, a tollak több színben is elkészíthetők az esztétikus megjelenés érdekében.
 • Ahol: Ezt megteheti a kar körül, hogy úgy nézzen ki, mint egy Boho ihlette karszalag.
 • Méret: Ha merész és hangos kijelentést szeretne tenni arról a büszkeségről, amellyel az örökséget hordozza, válasszon egy nagyobb méretű zenekarot.
 • Bőrszín: Ez lenyűgözően néz ki a sötét és világos bőrű embereknél.

4. Törzsi kereszt karszalag tetoválás minták:

Törzsi kereszt karszalag tetoválás minták

Ezek a tetoválások indiánoktól származnak, de az adott törzs kultúráját ábrázolják. A törzs minden tagját azonos tetoválásokkal festették, hogy jelezzék családi származásukat. De most úgy tűnik, hogy az emberek az ilyen típusú tetoválásokat úgy választják, hogy jól nézzenek ki, anélkül, hogy nagy jelentőséget tulajdonítanának a karszalagjukon kialakított dizájn mélyebb jelentésének. De valójában ezek a tetoválások erőt, szeretetet, békét, bölcsességet, szeretetet és családot képviselnek. Ez az egyik legnépszerűbb karszalag tetoválás minták férfiak merész.

 • Legjobb: Ez a törzsi tetoválás a személy belső erejét és vitézségét képviseli. Azok az emberek, akik jó szellemi és fizikai erővel rendelkeznek, és képesek kiegyensúlyozni a szerelmet, a háborút és minden mást, ezt az éleslátó tetoválást választják.
 • Előnyös tinta: Ez a tetoválás lehetőleg kék, piros és fekete színben készül.
 • Ahol: A jól tónusú kar tökéletes hely a tetoválás elkészítéséhez.
 • Méret: Ezt általában közepes méretben részesítik előnyben. A nagyobb bicepszű emberek azonban növelhetik tetoválásuk méretét, hogy merésznek és gyönyörűnek tűnjenek.
 • Bőrszín: A közepes bőrtől a világos hangig ez a tetoválás a legtöbb ember számára megfelelő.

5. Rose Thorn karszalag tetoválás:

Rose Thorn karszalag tetoválás

A Rose Thorn karszalag tetoválás kreatív és színes. Egyszerű, mégis gyönyörű, tövisekkel körülvett rózsából áll. Többnyire a pirosat használják, bár több más is választható. A rózsatetoválások gazdag szimbolikus jelentésük és szépségük miatt elterjedtek. A rózsa jelentése színekenként változik. A piros a szerelmet, a szépséget, a romantikát, míg a sárga az örömöt és a barátságot, a fekete rózsa pedig a halált és az elmúlást jelképezi. Ez a kialakítás nagyon gyakori mind a férfiak, mind a nők körében. Ez a legjobb karszalag tetoválás tervezés nőknek szeretettel.

 • Legjobb: Ez a tetoválás a szerelem és a veszteség keserédes érzelmeit képviseli. Míg a rózsák a szeretetet és a reményt jelképezik, a tövis kínokat és halált jelent. Akkor használhatja ezt a tetoválást, ha úgy érzi, hogy valaki elárulta szerelmét.
 • Előnyös tinta: Ezt a tetoválást lehetőleg piros és fekete színben kell elkészíteni.
 • Ahol: A tetoválás elvégzésének előnyös helyei a karok és a vállak.
 • Méret: Bárhol választhat a kis és közepes méretű kivitelek között, a kar szélességének megfelelően.
 • Bőrszín: Ha közepes tónusú, világos bőrű, akkor ez a tetoválás csodálatosnak tűnik.

6. Azték karszalag tetoválás tervezés:

Azték karszalag tetoválás

Az azték tetoválások az ősi azték törzsekből származnak, akik tetováló készségeikről voltak ismertek. Tetoválásuk általában az időjáráshoz, a termékenységhez és a kreativitáshoz kapcsolódik. Más szimbólumok lehetnek a nap- és holdtetoválások, a kereszt és a sasok is, amelyek egy harcos erejét jelzik. Ebbe a listába tartozik az azték naptár és a hercegnők is. Az azték karszalag tetoválások nagyon érdekes kategóriát alkotnak különféle tetoválások alatt, amelyeket sokan terveztek és eddig is nagyra értékeltek.

 • Legjobb: Ez a legjobb azoknak, akik hisznek Istenben. Az azték tetoválásokat az azték Isten tiszteletére és az emberek hitére késztetik, hogy isteni ereje mindig megvédjen minket.
 • Előnyös tinta: Ez a tetoválás lehetőleg fekete színű
 • Ahol: A fegyverek a tökéletes helyek ezen tetoválások elvégzésére.
 • Méret: Kísérletezhet közepes és nagy méretű kivitelben a kar mérete alapján.
 • Bőr Hang: Ez a legjobban illik a világos bőrű emberekhez. A közepes bőrű emberek azonban könnyedén hordhatják ezt a formatervezést.

7. Polinéz karszalag tetoválás:

Polinéz karszalag tetoválás

A polinéz tetoválások szépek és vonzóak. Polinézia szokásait és kultúráját képviselik, és az idő múlásával egyre népszerűbbek. Nagyon fájdalmas feliratozási folyamatot követnek, és nagyon jól beépültek a modern formatervezésbe. A polinéz tetoválások főként a harcosok erejét és vitézségét szimbolizálják. Ezeknek a mintáknak különböző geometriai formái vannak, és attól függően, hogy melyik részen vannak maratva, ezeknek a tetoválásoknak más jelentése van.

 • Legjobb: A polinéz tetoválásokat elsősorban az erejének és harcos tulajdonságainak kifejezésére használják. A vezetői tulajdonságokat is jelzik.
 • Előnyös tinta: Ez a tetoválás lehetőleg fekete színű
 • Ahol: Ezeket karon, térden és bokán végezheti el.
 • Méret: A polinéz tetoválások általában közepes méretűek
 • Bőrszín: Közepes és tisztességes bőrszínnek megfelelő.

8. Virág és szőlő karszalag tetoválás minták:

Virág és szőlő karszalag tetoválás minták

Virág és szőlő karszalag Tattoo minták egy nagyon egyszerű stílus tetoválás. Népszerűek és egyszerű virágokból állnak, amelyeket szőlő veszi körül. Vonzóak, és számos divatos dizájnt tartalmaznak. Ezek a tetoválások szimbolikus jelentőséggel bírnak a viselőjük számára a gazdag szimbolizmustörténet miatt. Ezek a tervek hatalmat, erőt, barátságot és sok szerencsét is ábrázolnak. A legtöbb nő a kis karszalag tetoválásokat részesíti előnyben a virág- és szőlőtervekben.

 • Legjobb: A virág- és szőlőtetoválások a legjobbak azok számára, akik hisznek a szerelem és a kapcsolatok erejében. Egy életre szóló elkötelezettséget szimbolizálnak családjuk vagy fontos embereik iránt.
 • Előnyös tinta: Bár a fekete a legjobb szín, piros és zöld színben is elkészítheti őket.
 • Ahol: A fegyverek a legjobb helyek ezen tetoválások elvégzésére.
 • Méret: A kis és közepes szőlő tökéletesen néz ki a karokon.
 • Bőrszín: Homályos és tisztességes bőrszín.

9. Szögesdrót karszalag tetoválás kialakítása:

Szögesdrót karszalag tetoválások

A szögesdrótból készült karszalag tetoválásokat férfiak és nők egyaránt kedvelték. Népszerű választás, és a méregkultúrából származnak, amelyet később a Dél -Kaliforniában élő latinok vettek fel. Mindegyik a biztonság, a megőrzés és az áthaladás tilalmának szimbóluma. A szögesdrót Jézus Krisztus kereszthalálát is jelképezi, és vallási szimbolikával is rendelkezik. Ez azt is jelenti, hogy az ember hisz a mindenható hatalmában. A szögesdrós karszalag tetoválás nők számára gyakran kis méretű.

 • Legjobb: A szögesdrót tetoválások a legjobbak azok számára, akik hisznek Isten isteni erejében. A kialakítás azt is jelzi, hogy magánszemély vagy, és keríteni és védeni szeretnéd szeretteidet.
 • Előnyös tinta: A fekete a legjobb szín a szögesdróthoz.
 • Ahol: Nincs jobb hely, mint a karod, hogy elkészítsd ezt a tetoválást.
 • Méret: A kis és közepes méretű tetoválások a legjobbak a karod számára
 • Bőrszín: Homályos és tisztességes bőrszín.

10. Indián karszalag tetoválás minták:

Indián karszalag tetoválás minták

Ez a tetoválás a karok köré kötött kötél formájában van. Ez a kötél többnyire gyöngyökből és pár tollakból áll. Még akkor is tervezhet néhány képet, mint egy bika koponya, egy álomfogó és más miniatűr ezekben a tetoválásokban, hogy tüzet adjon ennek a tetoválásnak. Ez a tetoválás kialakítása az indián kultúrához kapcsolódik. Fontos szerepet játszik az indián büszkeség képviseletében is.

 • Legjobb: Ez a legjobb azoknak, akik szeretnek büszkén mutogatni szülői kultúrájukat és örökségüket. Ez egy módja annak, hogy örökre vigye indián vérvonalát.
 • Előnyös tinta: A tetoválás elkészítéséhez többféle színt használhat
 • Ahol: A karok a legjobb helyek a tetoválás maratására
 • Méret: A kis és közepes méretű tetoválások a legalkalmasabbak a karodhoz
 • Bőrszín: Közepes tónus a tisztességes bőrszínhez.

11. Örvények és csillagok karszalag tetoválás:

Örvények és csillagok karszalag tetoválás

Ezek az örvények és csillagok típusú karszalag tetoválásminták nagyon népszerűek a férfiaknál. Ezek a tetoválások kicsinek tűnhetnek, de nagyszerű ötletet hordoznak, és a legtöbb ember nagyon szereti őket. Ez az igazságot, a szellemet, a reményt és a vallást is jelenti. Mint ismeretes, hogy a csillagok fényt bocsátanak ki egy univerzumban, ahol mindig sötétség van, úgy tűnik, hogy az élet ismeretlen útjain vezetnek. Ezek a tetoválási minták sok készséget igényelnek a tervezéshez, mivel a csillagokkal több egyedi tetováláshoz kell csatlakoznia oly módon, hogy azok folyamatos megjelenésnek tűnjenek. Ha lehetséges, csak képzett művésznek kell lefényképeznie, hogy kiváló és egyedi karszalag tetoválást kapjon.

 • Legjobb: Ezeket a tetoválásokat az emberek preferálják, különösen azok a férfiak, akik szeretnek szeretteikkel lenni. A pozitivitást és a reményt is szimbolizálják.
 • Előnyös tinta: Míg a fekete a legjobban néz ki, még egy csipetnyi színt is hozzáadhat
 • Ahol: A karok a legjobb helyek ehhez a tetováláshoz
 • Méret: A kis és közepes méretű tetoválásokat részesítik előnyben
 • Bőrszín: Közepes barna tónus a tisztességes bőrszínhez.

12. Törzsi karszalag tetoválás tervezés:

Törzsi karszalag tetoválás tervezés

A törzsi karszalag tetoválások több száz és száz éve nagyon népszerűek a különböző kultúrákból és régiókból származó emberek körében. Az emberek leginkább azért szeretik viselni, mert olyan társadalmat, kultúrát vagy civilizációt képvisel, amely etnikai megjelenést kölcsönöz neki. Ezeket a tetoválásokat a hagyományos törzsi művészetek tervei ihlették, amelyek nagyrészt az erőt, a vitézséget és a vezetői képességeket szimbolizálják. A törzsi minták az egyik legjobb karszalag tetoválás minták a fiúk számára, és számos kivitelben érkeznek az Ön igényei szerint.

 • Legjobb: A törzsi tetoválások a legjobbak azok számára, akik hisznek belső erejükben, és meg akarják mutatni a világnak, hogy vezetőnek születtek.
 • Előnyös tinta: Nincs jobb szín, mint a fekete, bár vannak, akik sötétzöldet is adnak hozzá.
 • Ahol: A fegyverek a legkedveltebb helyek
 • Méret: Kicsi és közepes méretű tetoválás kívánatos
 • Bőrszín: Közepes tónus a tisztességes bőrszínhez.

13. Hawaii karszalag tetoválás:

Hawaii karszalag tetoválás

A hawaii karszalag tetoválás valószínűleg a legújabb és legjobb tetoválás. A hawaii kultúrát képviseli, és általában Hawaii növény- és állatvilágából áll, mint például orchideák, delfinek, teknősök és még sokan mások. Valóban stílusosnak és divatosnak tűnik a karján, és klassz megjelenést kölcsönöz nekik. Ezek a tetoválások az ünnepeket, az erőt és a főnöki tulajdonságokat is szimbolizálják. Általában a Hawaii -szigetek gazdag kulturális és természeti szépségének tiszteletére készülnek.

 • Legjobb: Ezek a legjobbak azoknak, akik szeretik Hawaiit, és vissza akarják venni emlékeiket erről a gyönyörű helyről.
 • Előnyös tinta: A fekete a legjobb szín.
 • Ahol: A jól tónusú fegyverek a legkedveltebb helyek
 • Méret: A kis és közepes méretű tetoválások jól mutatnak a karokon
 • Bőrszín: Sötét tónus a tisztességes bőrszínhez.

14. Karpántra tervezett nevek:

Karpántra tervezett nevek

A névtetoválásokat férfiak és nők egyaránt nagyon keresik. Ezek a név tetoválási minták egy olyan személy nevét tükrözik, aki közel áll a szívéhez. Tehát mielőtt eldöntené a nevet, szánjon sok időt arra, hogy kinek a nevével kapja meg tintával. Ennek oka az, hogy a használandó betűk neve többé -kevésbé olvashatóvá teheti a nevet. A karszalag nevének formázása a legjobb hely, így a hely jól látható, és érzelmei könnyen kifejezhetők.

 • Legjobb: Ha mélyen szeretsz valakit, nincs jobb módja annak, hogy hangosan kimondd, mint egy névtetoválást készíteni a karodra.
 • Előnyös tinta: A fekete a legnépszerűbb szín, amellyel a nevek merészek és láthatóak.
 • Ahol: A fegyverek a legkedveltebb helyek, míg egyesek a bokát is preferálják
 • Méret: A közepes méretű karszalagok jól néznek ki
 • Bőrszín: Ez a legjobban illik a világos bőrű emberekhez

15. Kelta karszalag tetoválás minták:

Kelta karszalag tetoválás minták

A kelta karszalag tetoválásokról ismert, hogy a kelta nép művészetét és életét példázzák. Visszatekintve a történelembe, a kelta tetoválásokat a háborús időszakokban használták az ellenségek megnyerésére. Minden tetoválás fontos jelentéssel bír. A nők ezt a tetoválást női szimbólumok, például szívek és virágok kombinációjával is viselik. A kelta csomók az Univerzum végtelenségét is jelentik. Csakúgy, mint a kelta csomó, amelynek nincs eleje vagy vége, a tetoválás a végtelen szeretetet, kapcsolatot és bizalmat szimbolizál valakivel

 • Legjobb: A legjobbak azok számára, akik hisznek az élet és a világegyetem összefüggésében. Szintén előnyben részesítik azokat az embereket, akik szeretik kijelenteni végtelen szeretetüket, hűségüket és bizalmukat valakinek
 • Előnyös tinta: A csomók rajzolásához feketét használnak, míg a háttér, például piros, kék színeket használhatja.
 • Ahol: A legjobb, ha a karodon csinálod.
 • Méret: A közepes méretű karszalagok előnyösebbek.
 • Bőrszín: A legjobb a világos bőrűeknek.

16. Geometriai karszalag tetoválás:

Geometriai karszalag tetoválás

A geometriai karszalag tetoválásminták legismertebbek a szimmetria szeretetéről. Ezek a tetoválások körülbelül 2000 évvel ezelőtt léteztek, és először a mikronéziai szigeteken találtak rájuk. A geometriai tetoválások azt a buzgalmat képviselik, hogy elérjék a tökéletességet és a szakértelmet az életben. Ezeket a tetoválásokat rendkívül nehéz elkészíteni, mivel még egy kis eltérés is hibás tetoválást eredményezhet. A geometriai tetoválásokat általában feketével készítik, de színt is adhat hozzá. A természet elemeivel társulnak, amelyek tökéletes szimmetriában vannak egymással.

 • Legjobb: Ezek a tetoválások tökéletesek azoknak az embereknek, akik szemlélik a részleteket, és akik törekedni szeretnének arra, hogy bármit is tegyenek
 • Előnyös tinta: A fekete a legjobb szín, de adhat hozzá egy csipetnyi más színt is.
 • Ahol: A karok, a könyök és a csukló a legjobb hely.
 • Méret: A helytől függően választhat a kis és közepes méretű tetoválások között.
 • Bőrszín: Világos bőrűeknek a legjobban megfelel.

17. 3D karszalag tetoválás tervezés:

3D karszalag tetoválás tervezés

A 3D karszalag tetoválásmintákat rendkívül nehéz maratni, és készségre és szakértelemre van szükségük. Ezek a tetoválások élethűek, és elmosják a határt a valódi és a virtuális között. A 3D -s formatervezést azok az emberek preferálják, akik valami egyedit szeretnének a testükre. Annyira valóságosak, hogy az ember csodálkozhat, ha hirtelen levegőt vesznek és életre kelnek. A szemtől a farkasig a 3D -s tervek minden kreatív alkotást jelentenek, és mindegyik mestermű. Ezeket lehetőleg karon és bicepszen végzik, amelyek a legjobb helyek e műalkotások fitogtatására.

 • Legjobb: A 3D -s tetoválásokat azok az emberek részesítik előnyben, akik szeretnek egy kis realizmust adni mindenhez. Ezek az emberek gyakorlatiasak és megértik az élet valóságát.
 • Előnyös tinta: A 3D művészet különböző színekben készül, hogy életre keltse a művészetet.
 • Ahol: A bicepsz a legjobb hely, ahol egy kis drámát adhat a testének
 • Méret: A 3D tervek általában közepes és nagy méretűek.
 • Bőrszín: A legjobban a világos bőrű embereken láthatók.

18. Alkar szalag tetoválás:

Alkar szalag Tattoo

Az alkar szalagok egy másik népszerű módja a karszalag tetoválás használatának. Ezek a tetoválások általában egyszerűek, minimalistaak, de mélyebb jelentéssel bírnak. Gyakran geometriai mintákból, vastag fekete vonalakból vagy törzsi mintákból készülnek. Az alkar tetoválásait elsősorban azok az emberek részesítik előnyben, akik valami merészet szeretnének kipróbálni, és akik nem félnek a döntéseiktől. Büszkeséget, önbizalmat és modernista ideológiákat szimbolizálnak. Az alkar tetoválását általában olyan férfiak készítik, akiknek nagyobb az alkarjuk, de sok nő körében is népszerű.

 • Legjobb: Ezek a tervek azoknak a legjobbak, akik nem félnek meghozni döntéseiket, és soha nem bánnak semmit az életben.
 • Előnyös tinta: Az alkar kialakítása fekete.
 • Ahol: Az alkar a legjobb hely, ahogy a neve is sugallja.
 • Méret: Minimálisak és kis -közepes méretűek
 • Bőrszín: A legjobb a tisztességes bőrszínen.

További tetováló minták:

Karpántos Tetoválásminták Férfiaknak

Karpántos Tetoválásminták

Karpántos Tetoválásminták

Karpántos tetoválásminták férfiaknak és nőknek

Karpántos Tetoválásminták

Karpántos Tetoválásminták

Karpánttetoválás

Karpánttetoválás

Karpántos Tetoválásminták

Karpántos Tetoválásminták

Végső gondolatok:

Reméljük, hogy ez a cikk segített összeszedni néhány ötletet a karszalag tetoválásával kapcsolatban. Mielőtt nullázna egy konkrét tervet, először meg kell értenie a tetoválás elkészítésének célját. Ne feledje, hogy a tetoválás örökké tart, és nehéz visszafordítani. Tehát valóban össze kell szednie gondolatait, hogy megértse, miért van szüksége egy egyedi tervezésre. Függetlenül attól, hogy ez egy közelmúltbeli ünnep vagy a szerelmeseinek emléke, ezeknek a karszalag tetoválásoknak mélyebb jelentései vannak. Tehát, emberek, itt az ideje, hogy megörökítse érzéseit a művészeten keresztül a testén!