15 legjobb bika tetoválás minták férfiaknak és nőknek

A Bika tetoválás sok ember inspirációja ennek a csillagjegynek a hatása alatt született. A Bikát, az állatöv második jelét a bika képviseli, lassú haragra, de halálos, ha provokálják, ami nagyon jellemző egy Taureans személyiségre. A Bika tetoválásokat általában a bika, a Bika karakter vagy a kettő kombinációja ábrázolja.

A férfiak általában a bika képét sportolják, ami gyakran a férfiassággal társul, míg a nők inkább a karakter finomságát vagy a betűkkel díszített betűtípust kedvelik. A bika tetoválások sokféle kivitelben és színben kaphatók, a barna és a fekete az uralkodó árnyalatok. A bika tetoválásnak saját szimbolikus jelentése van, amely jellemző a Bika napjele alatt született személy tulajdonságaira és személyiségére.

A kísérő Bika tetoválási minták, amelyeket alább vázolunk fel, azoknak a tetoválásoknak a különböző részei, amelyek általában láthatóak azon személyek testén, akiknek le kell mutatniuk erőteljes jelüket a testükön.

Bika tetoválás minták férfiaknak és nőknek

A legjobb bika tetoválás minták:

Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legjobb Bika tetoválásmintát férfiaknak és nőknek az alábbiak szerint.

1. Dühöngő Bika Tattoo Design:

Dühöngő bika tetoválás

A bika erőszakos lény, rettenthetetlen természetű és ereje nem ismer határokat. Mindezek a tulajdonságok nyilvánulnak meg ebben a tetoválásban, amelyet művészileg fekete és barna árnyalatokkal készítenek. Ez a tetoválás a férfiasság és az erő tiszta ábrázolása. Ez az egyik legjobb tomboló Bika tetoválás minták férfiaknak.

2. Bika tetoválás minták:

Bika Tattoo Designs

A bikák széles körben ismertek, hogy rövid indulatú lények, amelyek a vörös és a bika tetoválásokhoz kapcsolódnak, és gyakran ezt az összefüggést fejezik ki a vér színén keresztül, amint ez a tetováláson jól látható.

3. Bika Glyph Tattoo:

Bika Glyph Tattoo

A bika szarvai testének legerősebb és legvonzóbb tulajdonsága, a Bika -karakter pedig ebben a tetoválásban úgy lett kialakítva, hogy a szarvakat a legkülönlegesebb módon ábrázolja. Ez egy ügyes alkotás, és jól illeszkedik a napfényhez tartozó nőkhöz.

4. Bika fejének vázlata karaktertetoválással:

Bulls Head vázlata Glyph Tattoo -val

Ez a tetoválás a bika fejének művészi benyomása, vastagon feketén körvonalazva, a kiemelés pedig piros színben. Úgy néz ki, mint egy törzsi tetoválás, és mind férfiak, mind nők számára alkalmas.

5. Nyugodt Bika Tetoválás:

Nyugodt Bika Tetoválás

A rendesen dühöngő és agresszív módon ábrázolt bikatetoválásokat is nyugodt megjelenés jellemzi. A Taurean -nek, miközben olyan agresszív tulajdonságairól ismert, mint a féltékenység, a birtoklás és a könyörtelenség, lágy oldala is van. Barátságban melegek, őszinték és hűségesek. Ez a tetoválás, amelyet gyönyörű barna és fekete árnyalatokkal készítettek, úgy tűnik, hogy ezeket a tulajdonságokat hozza el a bika szelíd megnyugvása révén.

6. Bull Taurus Tattoo töltése:

Töltő Bika Bika Tetoválás

A bika tipikus alakja lehajtott fejjel, hegyes szarvakkal és sarokkal rúgva készülődik a töltésre és pusztítást okoz. A töltő bika tetoválás népszerű választás a legtöbb Bika férfi körében. Ez a hatalom és erő megtestesülése, amely magában foglalja a férfiasságot teljes értelmében. Ez az egyik legnépszerűbb bika Bika tetoválás a férfiak számára.

7. Kelta bika tetoválás:

Kelta bika tetoválás

A bikák nagyon fontosak voltak a kelta kultúrában az évek során. Az erő, sőt a termékenység szimbólumai voltak. Nem csoda, hogy a kelta Bika tetoválások népszerűek azok körében, akiknek ősei ebbe a kultúrába tartoztak. Itt látható egy tetoválás, amely a bika fejének általános ábrázolása, szarvait a mellkasán díszítő műalkotásként viselik. A nőknél mutatósnak tűnik, sőt a férfiaknak is.

8. Bika koponya Bika tetoválás:

Bika koponya Bika tetoválás

A bika koponya tetoválásokat sokféle stílusban és mintában lehet megtervezni, és gyakrabban viselik a férfiak. Népszerűsége az Egyesült Államok nyugati lakosai, az indiánok és még a mexikóiak körében is megvan, mindegyiknek saját jelentése. Az arc és a szarv puszta csontvázával tervezve, ez a bika koponya tetoválás a halál és a pusztulás szimbóluma lehet. Tekintettel a dizájn kiterjedt méretére, a bika koponya tetoválás nagyszerű hát- vagy melldarabot eredményez.

9. Ambigram Bika Tetoválás:

Ambigram Bika Tetoválás

Az ambigrammák nagyon népszerűek a tetoválás világában. Ugyanazt olvasva felfelé és lefelé, rejtélyesnek tűnnek, és meglehetősen kreatív módja a test tintájának bejuttatására. A Bika csillagjegy ambigrammikus stílusú megfogalmazása egyedülálló választás lenne a Taurean tetoválás szerelmeseinek.

10. Vénusz társított Bika tetoválás:

Venus Associated Bika Tetoválás

A mitológiai forgatókönyvek szerint a Bika bolygó uralkodója a bolygó, a Vénusz. Ezért mindkét bolygó korrelációja teljesen természetes. Míg a Vénusz körvonalainak magányos képe nem minősül Bika bika tetoválásnak, annál gyakrabban fordul elő egy bikával vagy egyszerűen a Bika állatövvel együtt. Mindenesetre a Vénussal való kapcsolat jelzés a Bika tetoválás felé. Ez az egyik jó Bika tetoválás a nők számára.

11. Bika törzsi tetoválás:

Bika törzsi tetoválás

A legtöbb törzsi tetoválás valamilyen kapcsolatban áll a Bika tervével. Ez a fajta Bika törzsi tetoválás vázlat valóban egyszerű. Ennek ellenére a bika fejének különféle fajtái vannak, az árnyékolástól, a helyzetektől, a mérettől és a különböző növekedéstől, például a szavaktól vagy a változtatásoktól. Mivel a Bika az eltökéltség és a biztonság képe, a bika fejeinek nagy többsége nagy kontrasztú lesz, annak ellenére, hogy hasonlóképpen elmehet egy magányos, árnyékoló árnyékba, hogy meghatározott érzelmekről beszéljen..

12. Bika csillagjegy tetoválás:

Bika állatöv jel tetoválás

Abban az esetben, ha lelkesedik az asztrológia iránt, akkor ez az egyik legegyszerűbb bika szimbólum tetoválás az állatövi jelek létrehozásához, csak egy kör, néhány hajlítással, hogy beszéljen a szarvakkal és előre. Azok számára, akik hasonlóképpen egyszerűen szeretik a kis tetoválásokat, amelyek nem fognak sok figyelmet szentelni, ismét ez az ideális döntés. A jelentőség nem változik, akár hatalmas, akár kicsi, ez nagyobb mértékben egyéni megfogalmazás, és ez rendkívül alapvetővé tette a Bika csillagjegyet.

13. Bika szarvak Bika tetoválás:

Bika szarvak Bika Tetoválás

Bármely Bika tetoválásnál a szarvak a legfontosabb részek, ily módon egyszerűen ragaszthat pár szarvát egy másik teljesen lényegtelen képhez, hogy természetesen Bika tetoválás legyen. Például egy önképhez hozzá lehet tenni néhány szarvat, hogy Bika tetoválás legyen. Bármi legyen is a kép, amelyhez szarvak járulnak hozzá, a körvonalazást a Bika bika, az irigység, a fáradhatatlanság, a felháborodás, az energia és még sok más jellemzi..

14. 3D Bika Tattoo Design:

3D Bika Tattoo Design

A csillagjegyű Bika tetoválás legszélesebb körben elismert magyarázatai közül kiemelkedik a 3D Bika tetoválás. Ez magában foglalja azt is, hogy egy kézműves valóban lefényképezi a bikát teljes pompájában, és értelmezi a testet. Általában ez a fajta tetoválás finom elemeket tartalmaz, amelyek szinte feszegetik a határt a toon és a praktikus között. A 3D Bika tetoválás az, ami hasonlít egy fényképre, amelyet kifejezetten a bikáról készítettek, és a bőrre cseréltek.

15. Színes Bika Tattoo Designs:

Színes Bika Tattoo Designs

Annak ellenére, hogy rendszeresen látni egyszerűbb konfigurációban a Bika tetoválásokat, ne képzelje el, hogy ez lesz a legfontosabb, amin át fog esni. Valójában gyakran az ésszerűbb lehatárolások rendelkeznek mélyebb árnyékpalettával és több hellyel, amelyek figyelembe veszik a mellékelt árnyalatokat és tónusokat. A bikával kapcsolatos lelkesedés és ellenségesség miatt a használt árnyalatok gyakran tartalmaznak vöröset és feketét, valamint sárgát a szemekben, hogy kiemeljék ezt a személyiséget és egyedülálló elemet. Végül azonban ez a tetoválásod, és tetszés szerint csinálhatsz… nyilvánvalóan a mesteremberrel való beszélgetés nyomán!

A Bika tetoválások elképesztően mainstreamek abban, amit körvonalaznak és az érzésekben, amelyeket megidéznek. A bika képe által elkülönített Bika tetoválások csodálatosak és megdöbbentőek, szórakoztatóak és ötletesek, az ügyfél stílusos igényeitől függően. A kísérő ezen tetoválások különböző részeinek egy része, amelyek általában azon személyek testén láthatók, akiknek erőteljes jelzést kell viselniük a testükön.