15 legjobb csillag tetoválás minták férfiaknak és nőknek!

A csillag tetoválás nem feltétlenül a mély jelentéseket szimbolizálja. Általában kiegészítő szerepeket játszanak a tetoválás tervezésében. A csillagok szépsége a mennyek szépsége, és így a csillag tetoválásokat általában esztétikai vonzerejük miatt választják. Kicsi és egyszerű vagy nagy és színes lehet. A nagy csillaghalmazok gyönyörű galaxisok megjelenését keltik, és ezek a bőrre tintázott képek tisztességes leányként vagy jóképű úriemberként találkoznak.

A legjobb csillag tetoválás minták férfiaknak és nőknek

A csillag tetoválásokat még akkor is általában a nők választják. Nem sok férfi képes csillag tetoválást készíteni, de ezek jobban néznek ki, mint a többiek.

A legjobb csillag tetoválás minták férfiaknak és nőknek:

Itt adjuk meg a 15 legjobb csillag tetoválás mintát férfiaknak és nőknek, valamint képeket és jelentéseket a megértés érdekében.

1. Rihanna Stars tetoválás lányoknak:

Rihanna Stars Tetoválás Lányoknak

A csillagok folyamata, némelyik nagy, némelyik kicsi, úgy néz ki, mint egy ragyogó galaxis, ahol csillagok esnek. Az általános megjelenés varázslatos és gyönyörű a lányok számára. A csillagokat feketén és egyszerűen tarthatja, vagy színezheti, így élénkebbnek tűnhetnek!

2. Alsó hátsó csillag spirálmintás tetoválással:

Alsó hátsó csillag spirálmintás tetoválással

Csak a csillagok csinosak, de még jobbá tehetők, ha olyan díszítéseket adnak hozzájuk, mint a spirálminták. Ezek a tetoválásminták kiválóan festenek a tintával a derekadon vagy a hát alsó részén. Mint minden más dizájn, fekete és más színekben is jól mutatnak.

3. Csillagok szavakkal Tattoo Art on Hand:

Csillagok szavakkal Tattoo Art a kezében

A csillagok éteri levegőt árasztanak magukról. Varázslatosak és túlvilágiak. Ma már tudjuk, hogy az égen pislákoló csillagok sokban hasonlítanak a napunkhoz, csak távolabb. Mégis, amikor a régi időkben az emberek nem voltak ilyen jól felszerelve ilyen tudással, fantasztikus meséket szőttek a csillagokról. Valahogy az évek során a csillagok köré szőtt fantáziák még mindig nem haltak meg. Még mindig elérhetetlenül fekszenek, elterjedtek az ismeretlenben, és ez adja számukra értékes rejtélyüket. Így bizonyos szavakkal a legszebb díszítések a csillagok.

4. Csillagok a végtelen alakjában:

Csillagok a végtelen alakjában

A csillagok túlmutatnak a mi fogásunkon, csak a fényük jut el hozzánk a végtelenben. Tehát milyen jobb tárgyak képviselhetik a végtelent, mint maguk a csillagok? A végtelen szimbólumában formázott hold- és csillagtetoválás így gyönyörű ránézésre és nagyon értelmes is egyben. Ez az egyik legjobb és egyszerű csillag tetoválás lányoknak.

5. Csillagok és szívek tetoválás tervezése:

Csillagok és szívek tetoválás tervezés

A csillagok és a szívek a tetoválások két leggyakrabban használt dísze. Így a csak szívvel és csillagokkal rendelkező design, bár nem jelentős, minden bizonnyal csodálatos ránézésre.

6. Csuklócsillag spirálokkal:

Csuklócsillag spirálokkal

Ez a csukló csillag tetoválás dizájn absztraktabb törzsi megjelenéssel rendelkezik. A csillagon belüli extra spirálok és fürtök olyan archaikus szimbólumnak tűnnek. Ezt a megjelenést fokozhatja aprólékos árnyékolás és a megfelelő szín használata.

7. Tengeri csillag tetoválás:

Tengeri tetoválások

A tengeri csillag az iránytűvel jellemzett csillagszerű alakzatra utal. Ez a kialakítás tökéletes a lelkes tengerészek és mások számára, akik mélyen szeretik a tengert. A tenger és a csillagok megosztják azt a rejtélyt, amely az ismeretlenből fakad.

8. Aranyos Hold és csillag tetoválás minták:

Aranyos Hold és csillag tetoválás minták

Ahol csillagok vannak, ott holdnak is lennie kell! Az aranyos csillagok és a holdterv magában foglalja a holdképes karikaturistát, imádnivaló arckifejezéssel és élénk sárga csillagokkal körülvéve. nem teheti fordítva, és a csillagokat az arckifejezésükkel is nagyobbá teheti!

9. Egy kis csillag tetoválás a lábán:

Egy kis csillag tetoválás a lábán

A kis csillag tetoválás minták nagyon gyakoriak, és általában a csukló belső oldalán, a bokáján vagy valahol gyalogosan vannak festve. Bármilyen testfelületen tintával lehet festeni, de mivel kicsi, a fent említett részeken néz ki a legjobban. Fekete és egyszerű tetoválással néz ki, és csak egy kis lázadást kölcsönöz a megjelenésednek.

10. Szárnyas csillag tetoválás:

Szárnyas csillagok

Egy csillag, amelynek mindkét oldalán csodálatos szárnyak vannak, még el kell mesélni. Ez a tetoválás kiemeli a titokzatos oldaladat, ha tetováló ötlet mellett döntöttél. Gyakran az alkar vagy a hátsó váll ideális hely a tetováláshoz. Ezek a tökéletes csillag tetoválási minták lányoknak, és mindig hozzá lehet adni egy kis életet, ha színeket építenek bele, hasonlóan az itt megadott tetováláshoz.

11. Lógó csillag tetoválások lábhoz:

Lő Csillag Tetoválások Lábra

A nők számára készült csillag tetoválások ennél jobban nem jönnek. A hullócsillag tetoválás a csillag mögött gálánsan lobogó versenyzászlót kíséri, ami tökéletes megtestesítője lehet a benned lévő versenyzőnek. Egy szaggatott bicepsz versenyzászló zászló csillag tetoválással mesélne a soha el nem múló szenvedélyéről a versenyzés iránt. Fűszerezze meg ezt a tetoválást egy kis színpompával, csak körülvéve a csillagot, és ez a tetoválás legyen szemforgató.

12. 3D Triple Embedded Star Tattoo Design for Men:

3D tripla beágyazott csillag tetoválás tervezés

A csillag tetoválás jelentése személyenként változó, és bár egyesek hisznek egy fogalomban, mások számára teljesen más jelentéssel bírhatnak. Az ilyen kétértelműség klasszikus példája látható ezen a tetováláson, amely három csillagot mutat, amelyek 3D -s textúrával borítják a mellkas területét, és durvább, de éteri érzést testesítenek meg. Ennek a tetoválásnak a földi érzése megalapozottabbnak és jelenlévőnek érzi magát. Ez a csillag tetoválás tökéletes azok számára, akik szeretik a csillagokat és az eget. Ez az egyik legjobb csillag tetoválás férfiaknak.

13. Egyszerű mély szegélyű törzsi csillag tetoválás minták:

Egyszerű mély szegélyű csillag tetoválás tervezés

Ez egy találó tetoválás, amely tökéletesen megtestesíti az egyszerű, mégis erősítő csillag tetoválásminták valódi jelentését. Ebben a tetoválásban egy normális törzsi csillag tetoválást látunk, erős határokkal, amelyek azt jelzik, hogy milyen erős vagy valójában. A határok megmutatják az erősséged alkotmányát, így nagyon egyszerű, de erősítő tetoválás. Ez a tökéletes tetoválás, ha első tetoválást keres.

14. Természet és csillag tetoválás tervezés:

Természet és csillag tetoválás tervezés

Ismét a természetet használjuk a békefenntartás jeléül, a madarak és a csillagok összegyűlnek, hogy megvilágítsák a természet által számunkra nyújtott csodákat. Ez a tetoválás egyértelműen két sportos madarat mutat, akik szórakoztatóan és tréfálkozva vesznek részt, mivel a kiemelkedő sztár közöttük itt -ott utat enged néhány tévelygő csillagnak, tökéletes csillagos éjszakát teremtve. Ez egy tökéletes éjszakai jelenet, amely a nyugalmat ábrázolja.

15. Repedt bőr 3D tetoválás:

Repedt bőr 3D tetoválás tervezés

Ez a nagyszerű 3D -s tetoválás tökéletes csemege, ha tudja, ki tudja jobban lehúzni. A tetoválás azt mutatja, hogy minden ötleted mélyen magadba ágyazódik, és megmutatja az embereknek, hogy komolyan gondolod, amit mondasz és amit érzel. Tökéletes tetoválás, mivel összevonja a bonyolult terveket az egyszerűséggel.

Áttekintés:

A csillag tetoválás gyakran a legjobb választás kezdőknek, és mindig jó megoldás azok számára, akik tetoválási művészetük más tartalmát szeretnék megjeleníteni. Minden tetováláshoz hozzátartozik egy jelentés, valami, amire mindenki vonatkozhat.