15 legjobb furcsa tetoválás mintával

A furcsa tetoválás alapvetően egy csúnya tetoválás. A szomorú az, hogy állandóak a testen, és nagyon nehéz eltávolítani őket. Az arcán lévő tetoválás valószínűleg a legrosszabb hely a feliratozásra, mivel elrontja gyönyörű szerkezetét, és nagyon undorító és tetszetős megjelenést kölcsönöz neki. Egy furcsa tetoválás csak undort, haragot, gyűlöletet és nagyon taszító érzést kelt a nézők körében. De nyilvánvalóan nem szeretnénk, ha ezt a hibát elkövetné. Ezért összeállítottunk egy listát a furcsa tetoválásokról, amelyek nemcsak hatalmas kudarcot vallottak, hanem nagy sajnálatot és kényelmetlenséget is okoztak azoknak, akik viselték őket. Hatalmas gyűjteményt hoztunk a tetováló csalódásokról. Ha rájuk nézel, kétségtelenül megkímélhetsz az ilyen ostobaságoktól.

A legjobb furcsa tetoválásminták:

1. Ogre Face furcsa tetoválások:

Furcsa tetoválásminták képekkel

Az ogre arc tetoválás az egyik legfurcsább, amit eddig láttak. Szörnyű megjelenést kölcsönöznek, és nagyon hasonlítanak egy ördögi démonszerű lényhez. A sárga szemek és a zöld szín fokozzák csúnyaságát, és biztosan megijesztik a melletted ülőt.

2. Szemek a fej hátsó részén Furcsa tetoválás:

Szemek a fej hátsó részén tetoválás

Egy normális ember soha nem szeretne olyan tetoválást, amely egy szempár képét mutatja, a fej hátsó részén is. Őrültség, és néha megkérdőjelezi, hogy miért akar valaki szemet hátul, ha már kettő van elöl. Nyilvánvaló, hogy ez egy szörnyű kivitel.

3. Skeleton Baby Weird Tattoo Designs:

Csontváz Baba Furcsa Tetoválásminták

Egy másik furcsa tetoválás a csontvázas baba tetoválás. Nevetségesnek és teljesen szörnyűnek tűnnek. Határozottan nem józan ötlet ilyesmit festékkel festeni, mivel bosszúság érzetét kelti. Biztos vagyok benne, hogy az ilyen tetoválások tulajdonosai úgy gondolták, hogy ez akkor hihetetlen gondolat volt. Egy időszak, amikor majomként vakolták őket, és nem voltak körülöttük kísérők vagy rokonok, hogy lebeszéljék őket finom fejű elrendezésükről, mielőtt a végtelenségig a testükre nyomódtak volna.

4. Csúnya Tribute Furcsa Tetoválások:

Ugly Tribute Tattoo

A legrosszabb ötlet tisztelegni valakinek az, ha vese vagy máj alakú tetoválást írunk a környező bőrre. Inkább sértésnek tűnik, és kevésbé tisztelgésnek. Ez a rossz ítélet klasszikus példája, intelligencia hiányával. A vese és a máj a test egyik legfontosabb része, és biztosan nem vicc, hogy játszunk vele.

5. Rejtélyes koponya furcsa tetoválásminták:

Félelmetes koponyatetoválás

Az utolsó tetoválás, amelyet valaha is meg szeretne ismételni, az a koponyatetoválás, amely a külső fülén van feliratozva. Furcsának, vonzónak tűnik, és nem tükröz semmi pozitív vagy értelmeset. Szörnyű ötlet, és nem ad egyéniséget.

6. Sertések anatómiája Furcsa tetoválások:

Sertés anatómia tetoválás

Őszintén szólva, a disznó anatómiája nem a legvonzóbb a világon. A disznó képét bemutató tetoválás készítése eleve értelmetlen ötlet. Ráadásul a hentesüzlet menüjében általában felsorolt ​​különböző területek megnevezése teszi még idiótábbá.

7. Testvér furcsa tetoválásminták:

Testvér furcsa tetoválás

A tetoválás, amely teljesen elromlott, a testvér furcsa tetoválása. Két kézenfogott testvér képét mutatja, testük egy része egymáshoz tapadva. Szívük, amely kilógott, nagyon összetett módon fonódott össze. Ez valóban nagyon furcsa és csúnya megjelenést kölcsönzött a tetoválásnak.

8. Véletlen furcsa tetoválások:

Furcsa tetoválások

Néhány tetoválás teljesen értelmetlen. Nincs szerkezetük vagy jelentőségük, és valószínűleg ezek a legfurcsább tervek, amelyeknek az ember valaha is szemtanúja volt. A tetoválás, amely véletlenszerű lények képét mutatja, mint például a dinoszauruszok, csótányok, tárgyak, például a Mikulás -kalap vagy a színes állott szőlő, valóban ijesztő megjelenésű. Ezeket a terveket soha nem szabad opciónak tekinteni.

9. Csontváz furcsa tetoválásminták:

Csontváz furcsa tetoválásminták

Mindannyian tudjuk, hogy testünket csontok támogatják. Nincs benne semmi új. Vannak, akik szeretnek viccet csinálni magukból, ha túl nyilvánvalóak. A hátán futó csontváz tetoválás a legjobb példa. Az ilyen tetoválások annyira furcsák és megmagyarázhatatlanok, hogy nagyon kínosak, és egy másodpercig is nehéz elviselni őket.

10. Sun Glass furcsa tetoválások:

Sun Glass Furcsa Tetoválások

Milyen megdöbbentő az a pont, ahol mindenütt keresnie kell árnyalatait a csodálatos napsütéses napon, azonban ez a személy megmutatja nekünk, hogy nem lehet úgy kinézni, hogy kifejezetten befestjük őket. A napüveg tetoválásnak egy másik tervezési magyarázatnak kell lennie, de emlékezzen a fókuszpontokra ebben a furcsa tetoválási tervben.

11. Kiszáradt furcsa tetoválásminták:

Kiszáradt furcsa tetoválásminták

A furcsa tetoválási képek magukban foglalják az alacsony akkumulátor -szimbólumot, amely keresztben villog a hordozható munkaállomásokon, ha erőszakos segítségre vágyik. Annak ellenére, hogy a vázlat mérsékelt és közvetlen, abszolút felkelti az elhaladó emberek figyelmét. A konfiguráció örökre befesthető lenne azoknak, akik azt remélik, hogy tartósabb benyomást keltenek.

12. Furcsa szemtetoválások:

Furcsa szem tetoválások

Az egyik furcsa hely a tetoválásokra, amelyek körbe -körbe járnak különböző börtönökben, a szemfehérje befestése. Ez kivételesen gyötrelmesen hangzik, de manapság számos fogvatartott teszi ezt. Hagyják, hogy valaki, aki ismeri a tetoválás módját, tűt ragasszon a szemébe azzal az árnyalattal, hogy a szeme fehérje nagyon meglepő árnyékoláshoz hasonlít. A szem a szellem ablaka. Nem kellene valamit mondani arról, hogy a szemet be kell festeni egy testdarabon? Teljesen őrült gondolat, mivel kellemetlen hatást gyakorol arra, hogy a körülötted lévő személyek retteghetnek. Ez olyan 3D hatást tesz lehetővé, amely hűvössé és egyedivé tesz.

13. Nyelv furcsa tetoválásminták:

Nyelv furcsa tetoválásminták

Annak ellenére, hogy ez a kommunikáció újabb gyötrelmes megközelítésének tűnik, kétségkívül finomnak hangzik. Ezek a furcsa tetoválási helyek nemcsak a nyelvén való kivitelezés, hanem különféle ízek is, beleértve a csokoládét, a vaníliát és még a fokhagymát is. A testnyelv legsérülékenyebb és alkalmazkodóbb része között kiemelkedő; ez a tetoválási stílus egyértelműen hosszú ideig tart. Valóban, kezdeti napjaikban a nyelvtetoválások rendkívüli aktivitást mutatnak, mivel ez az, amit az egyének még nem látnak. Innovatív példáik és stílusaik a félelem forrásai a lakosság számára.

14. Félelmetes arc furcsa tetoválások:

Félelmetes Arc Furcsa Tetoválások

Néhány ember olyan szokatlan és szörnyű terveket választ, amelyek miatt nem néznek ki másnak, csak némának. Feltétlenül ellenőriznie kell, hogy a tetoválási terv jót ígér -e. A tetoválások élethosszig tartó barátaink, ezért nem ügyes olyan értelmetlen dolgokat választani, amelyek egész életedben egy doltra emlékeztetnek. Egy ilyen zavaros tetoválómontázs nagyon undorító, és senki sem erősítené meg az arc kinézetét. Ez egy klasszikus példa a furcsa testtetoválásokra, amelyeket senki sem szeretne az arcára készíteni.

15. A klasszikus tetoválás nem sikerül:

A klasszikus tetoválás nem sikerül

Az egyik kritikus dolog annak biztosítása, hogy a mesterember képes -e megrajzolni a kívánt körvonalat, vagy sem. Figyelembe kell venni a tetoválás készítésében jártas szakember múltbeli munkáját. Ez annak köszönhető, hogy a kézműves képességei és adottságai csak díszítik a tetoválást, vagy bunkót okozhatnak. Egyszerűen ne feledje, hogy egész életében magával kell vinnie a botot

Mivel a későbbi szakaszban nincs meghosszabbítás a visszaesésre, ne rágódj a tetoválásért anélkül, hogy a lényeges házi feladat mellett döntenél. A tetoválások egy gondolatmenettel fejeződnek be, hogy növeljék a kiválóságot, és ne tűnjenek szörnyű kivitelezésnek, ezért határozottságukat teljes bizonyossággal és tervezéssel kell befejezni.