15 legjobb Jézus tetoválás minták a legjobb képekkel

A Jézus tetoválás minták vallásos fanatikusoknak szólnak. Ezek a tetoválások Jézust ábrázolják élete minden szakaszában. Választhat egy Jézus születése vagy Jézus pásztorként vagy akár Jézus keresztre feszítésének képét. A tetoválást valósághűvé teheti, vagy egyszerű fekete körvonalat vagy sziluettet tarthat. Ezenkívül nagy vagy kicsi lehet.

A legjobb Jézus tetoválás minták a legjobb képekkel

Még a „Jézus” szót is tetoválhatja, nem pedig az egész képét. A legtöbb Jézus -tetoválás azonban töviskoronát viselő, vérző és gyötrődő szemű. Azonban számos más nagyszerű Jézus Krisztus -terv is rendelkezésre áll.

Jézus Tattoo Designs & Ötletek jelentéssel:

A különböző Jézus tetoválási minták tehát nemcsak a keresztényeknél, hanem világszerte népszerűek. Nemcsak szeretetet mutatnak Jézus iránt, hanem lelki tekintetet is adnak. Itt vannak a legfinomabb Jézus tetoválások képekkel és jelentésekkel férfiak és nők számára.

1. Jézus tetoválás szívvel és virágokkal:

Jézus Krisztus tetoválás

Ez a Jézus arcok tetoválás Jézus arcának, szívének és virágainak kombinációja. A szív a szerelem szimbóluma; ennélfogva ez a tetoválás Jézus szeretetét jelzi. A festett virágok rózsák, amelyek az egyensúlyt, az ígéretet és a reményt jelképezik, ami azt jelzi, hogy Jézus megígéri, hogy örökké veletek lesz. Míg a közös kéz azt jelképezi, hogy valaki imádkozik Jézushoz. A tetoválás végére írt szlogen azt fejezi ki, ahogy az ember elhagyja életét.

2. Jézus kézi tetoválás szlogenekkel:

Jézus tetoválás a kezében

Ez a Jézus tetoválás azt mutatja, hogy valaki odaadó a vallás és Jézus iránt. Ez a tetoválás magában foglalja Jézus Krisztust a kereszt mögött és a napsugarakat. Szépségét az „Istenben bízunk” szlogen jelzi, hogy kifejezze az elkötelezettséget a spiritualitás iránt. A tetoválásnak adott szürke árnyalatok örök megjelenést kölcsönöznek neki. Ez a tetoválás különféle színekkel is elkészíthető, de ha fekete és szürke színnel készítik, a legjobb megjelenést nyújtja az ujjain.

3. Kis Jézus kereszt tetoválás az ujján:

Jézus kereszt tetoválás az ujján

Néha a Jézus tetoválásnak nem kell Jézusnak lennie. Egy egyszerű, kicsi fekete kereszt Jézus lényegét szimbolizálja, ugyanúgy, mint kínos arca. Ez a fajta tetoválás bárhol viselhető az ujjaitól a lábujjakig. Ez az egyszerű szimbólum kifejezi Jézus iránti szeretetét. Széles körben végzik a főiskolák tizenévesei. Ezt a szimbólumot széles körben sötét fekete színben használják, mivel lenyűgözőbbnek tűnik benne. Ez az egyik legjobb kis Jézus tetoválási terv örökre lányoknak.

4. Örök Jézus fej tetoválás virágokkal:

jézus tetoválás virágokkal

Ez a Jézus tetoválási terv Jézust mutatja örök formájában. A tetoválás azt mutatja, hogy Jézus megáldja az embereket a felhőkből. Jézusnak ez a formája a keresztre feszítés utáni. A sötét fekete szín szürke árnyalatokkal csodálatos megjelenést kölcsönöz. Ezt a tetoválást elsősorban a háton és a vállon hordják. Ez az egyik legerősebb tetoválása Jézusnak, amely manapság egyre népszerűbb.

5. Dedikált kereszt szárnyakkal Jézus tetoválás:

Jézus kereszt tetoválás

Ez a tetoválás egy remekmű, amely egyszerre két tetoválást ötvöz. Egyrészt ez a tetoválás magában foglalja az örökkévalóságot mutató szárnyú keresztet, másrészt emlékezetes dátummal és névvel rendelkezik, ami egy szeretett személy elvesztését jelzi. A szárnyak a kereszten azt jelképezik, hogy az a személy, akinek ezt a tetoválást szentelték, egy angyal volt számára. A kereszt jelzi, hogy most Jézus kegyelméből a mennyben lakik, és a dátum azt a napot jelzi, amikor elhagyta ezt a világot. Az ilyen típusú tetoválások egyre népszerűbbek világszerte, különösen a keresztény családok körében.

6. Pásztor Jézus tetoválása teljes hátán:

Jézus mint pásztor

Jézus fő szerepe az volt, hogy pásztorként vigyáz a nyájára, nevezetesen az emberekre. A Jézust pásztorként ábrázoló tetoválás azt a nagyszerűséget jelképezi, amelyet az emberiség felé mutatott. Ez emlékeztet Isten kegyelmére. Részletes és reális megjelenésű, csodálatos képet mutat. A nagy tetoválás általában a széles háton van, és nem karon vagy lábon. Még idézeteket vagy sorokat is hozzáadhat a Bibliából.

7. Vérző Jézus tetoválás az alkaron:

Jézus tetoválás az alkaron

Ez a fajta Jézus tetoválás dizájn egyre népszerűbb a használt színkombináció miatt. Ez a vérző Jézus arc tetoválása azt a fájdalmat mutatja, amellyel Jézus szembesült, mielőtt keresztre feszítették. Azt a fájdalmat szimbolizálja, amelyet az emberek a vallásért és az emberiségért végeznek a gonosz ellen. Ez a tetoválás azt az üzenetet is adja, hogy miután számos problémával szembesül, a jó mindig győzelmet arat a gonosz ellen. A különböző színek élénkebbé tették ezt a tetoválást. A tintás vércseppek hatékonyan mutatják Jézus fájdalmát.

8. A keresztre feszített Jézus képe:

Részletes kép Jézus keresztre feszítéséről

A keresztre feszített Jézus részletes képe megdöbbentő kép. A tervezők általában egy vagy két gyászt adnak hozzá, akik Jézus ernyedt testének tövében ülnek. A kép ismét azt jelképezi, amit Jézus képvisel. A sötét szín és a világosszürke árnyalat növeli szépségét. Ez a fajta tetoválás széles körben hordozható a hátán, mivel széles teret biztosít a tetoválás megfelelő látásához.

9. Jézus koronás képe a tetoválásról a kezén:

Jézus koronás képe

Jézusnak Isten fiának kellett lennie, akit azért küldtek a földre, hogy az emberiség megszabaduljon. Így gyakran úgy ábrázolják, mint a királyt, aki megérdemelné. A megkoronázott Jézus arca, izzó szent szívével, így egy gyakori, mégis kiváló tetoválás. Ha megfelelően rajzolod, lenyűgözőnek tűnik.

10. A Heart of Jesus Tattoo férfiaknak:

Jézus Tetoválás Férfiaknak

Egy részletes kép, amely Jézust a szent szív birtokosaként mutatja be, egy másik gyakori Jézus tetoválási terv. Kiválóan néz ki, és általában nem színezett, bár a részletekkel továbbra is gyönyörűnek és vonzónak tűnik. Tartalmaz egy fénygömböt Jézus feje mögött, és levél- vagy virágmintákat az egész kép körül.

11. Agonizált Jézus arc tetoválás a karon:

Jézus arctetoválása a karon

Ezekben a tervekben Jézus arca általában vérzik, és szeme mély fájdalmat tükröz. Fején tövisből álló korona ücsörög. Ez a tetoválás azt a fájdalmat szimbolizálja, amelyet az emberiség medve istenfiává tett. Emlékeztetőül szolgál az emberiségnek, nem pedig a bűnnek.

12. Egy egyszerű Jézus nevű tetoválás a csuklón:

Jézus nevű tetoválás a csuklón

Egy egyszerű Jézus szó tetoválás csak a Jézus név egy adott írásmódban. Néha az emberek más díszítéseket adnak hozzá, például csillagokat vagy mintákat körülötte. De a legtöbb ember úgy dönt, hogy a lehető legegyszerűbbé teszi. Ez a fajta tetoválás több vonzó betűtípusból készülhet. A görbék és a kereszt növelik szépségét. Ez a tetoválás elvégezhető a kezén, nyakán, hátán vagy csuklóján. Szebbnek tűnik, ha színeket adunk hozzá.

13. Törzsi Krisztus Jézus tetoválás:

13. a legjobb Jézus-tetoválás-tervek-képekkel

Ez a Jézus törzsi tetoválás vonzza azokat az embereket, akik kis finom tetoválásokat szeretnének a testükre. Ez a tetoválás törzsi tetováló hatásokat mutat. A dizájn gyönyörű ívekkel készült, ami imádnivalóbbá teszi. Ez a tetoválás a spirituális szimbólum egy kis darabja, amelyet a csuklón, a háton, a nyakon vagy a vállon lehet hordani. Ez a tetoválás leginkább a lányokat vonzza ahhoz, hogy megkapják. A tetoválás Jézus Krisztust mutatja keresztre feszített formában, amely széles körben népszerűvé teszi.

14. Anya Mária és Jézus tetoválás tervezése nőknek:

Mária és Jézus

Egy másik gyakori terv az, amelyen Mária anyát és a csecsemő Jézust mutatják be. Ez az anya és fia közötti szeretetet és e kapcsolat szentségét jelképezi. Anya Mária és Jézus tetoválásai általában gyönyörűek. Nincs más szó, ami jobban leírná.

15. Jézus keresztre feszített tetoválása a hátán:

Jézus keresztre feszített alakja

A keresztre feszített Jézus formájának művészi fekete vázlata egy másik jó ötlet Jézus tetoválásához. Kreativitása tükröződik a vázlat elkészítésének módjában, és értelmét a kép nyilvánvalóvá teszi. Ez a Jézus Krisztus kereszt tetoválás, bár nem reális kinézetű, sok elismerő pillantást fog kiváltani.

További tetováló minták:

A legjobb Jézus tetoválásminták 1

A legjobb Jézus tetoválásminták 2

A legjobb Jézus tetoválásminták 3

A legjobb Jézus tetoválásminták 4

A legjobb Jézus tetoválásminták 5

A legjobb Jézus tetoválásminták 6

A legjobb Jézus tetoválásminták 7

A legjobb Jézus tetoválásminták 8

A legjobb Jézus tetoválásminták 9

A legjobb Jézus tetoválásminták 10

A Jézus tetoválás mintákat ma gyakran látják sok ember között, ahol a kaszt nem bár. Jézus nevű tetoválás, Jézus tetoválás virágmintákkal, természet, kereszt stb. Ha a kis tetoválásokat vonzónak találják, akkor az emberek csak kis kereszttel vagy névvel fogadják el a tetoválásokat, míg azok, akik vonzónak találják a nagy tetoválásokat, nagy színes tetoválásmintákat választanak. Ezek a tetoválások bármilyen formában mindig olyan szimbólumokat hordoznak, mint a szeretet, a béke, az emberség, a lelki érzések stb.