15 legjobb Joker tetoválás minták és jelentések

A Joker eredetileg a bohóc szinonimája volt. A vicces vörös orrú karakterek, amelyek célja, hogy mindenkit megnevettessen. De amióta a batman sorozat képregényként és filmként jelent meg, a „joker” szó csak egy képet varázsol mindenki fejébe, Heath Ledger, ami hihetetlenül lenyűgöző teljesítményét nyújtja a sötét lovagban. Még ha nem is látja a Heath -főkönyvet, biztosan látja a viccet, Batman ősellenségét. Így a joker -tetoválások a batman és a joker közötti párharcok jeleneteit sportolják. Bizonyos innovatív variációk hozhatók ezekbe a formatervezésekbe, de ezek főleg a Heath -főkönyvek vagy más viccek a batman képregényekből és filmekből.

joker tetoválás minták

Csodálatos Joker tetoválásminták képekkel:

A joker tetoválás mindig vonzó volt a környező emberek számára. A különféle tetoválások segítenek kifejezni az érzéseit vagy hozzáállását, amelyet az ember életmódjában hordoz. Itt vannak a legjobb joker tetoválásminták férfiaknak és nőknek, jelentésükkel és képeikkel együtt.

1. Girl Joker Tattoo Design:

Lány Joker Tattoo Design

Ez a joker tetoválás nők számára meglehetősen divatos a férfiaknál is. Az ilyen típusú tréfás tetoválások azt a képet mutatják, hogy az illető valójában milyen. Az arc típusát tetszés szerint választhatja, azaz vicces, szomorú, félelmetes, gonosz, boldog, szórakoztató stb. Az élénk színek helyett a hideg színeket gyakran használják sötét kiemeléssel. A lányos joker tetoválás szomorú vagy ijesztő kifejezéssel nagyon népszerű az elmúlt években. A lányok általában ezt a tetoválást hordják a lábukon, a hátukon, a vállukon és a derekukon.

2. Jester Joker tetoválások tervezése:

Jester Joker tetoválások tervezése

Ez a fajta joker arc tetoválás hosszú múltra tekint vissza. Híresen csínytevő tréfaként ismertek. Olyan emberek viszik őket, akik szeretnek csínytevést játszani, és tele vannak szórakozással. Ennek a tetoválásnak a fő vonzereje a textilkalap, három csengővel, és a széles mosoly, amely szélesre nyitja a száját a fülektől a fülekig. A sötét szemek és a széles szájból fényes fehér színű fogak kiemelik finom finomságát.

3. Joker Dragon Tattoo a teljes testen:

Joker Dragon Tattoo a teljes testen

A sárkány az erő és az erő szimbóluma. Ezért ez a joker tetoválás jelentése hatalom, nemesség és varázslat. Ez a tetoválás a tetováló személy erejét mutatja. Ez a színes joker sárkány tetoválás nagyon vonzó a birkózók, harcosok, hadseregek stb. Számára. Ez a tetoválás sötét fekete tintával, szürke árnyalatokkal is elkészíthető. Ez a mágikus és spirituális tulajdonságok szimbóluma is lehet. Az ilyen típusú joker tetoválásokat széles körben viselik a háton, az alsó háton és a mellkason, mivel széles területet biztosít.

4. Egy nevető Joker arc tetoválás férfiaknak:

Nevető Joker arc tetoválás férfiaknak

A félelmetes nevetéssel rendelkező joker arc szintén kiváló választás. Hozzáadhat színt ehhez a tetoválási tervhez, vagy sima régi fekete tintával festheti. Mindenesetre jól néz ki. A dizájn fő lényege abban a gonoszságban rejlik, ami csöpög a joker nevetéséből. A joker arcát is meglehetősen inspirálja a koponyatetoválás. A szemek vörös színe veszélyesebbé teszi a megjelenést. A kalap zöld és piros kombinációja gonosz megjelenést kölcsönöz.

5. Joker kártya tetoválás a kezében:

Egy Joker kártya tetoválás a kezében

A joker arc helyett egy joker kártya segítségével készítheti el a tervét. Akkor hozhatod ki a joker nyomorúságát, ha a kártyádon szereplő jokert agonizált karakterré teszed, nem pedig vidámá. Az ilyen típusú tetoválást a kártyák, vagyis az ásók ihlették. Ez a tetoválás a legjobban illik a karra, de a háton, a lábakon és a hát alsó részén is készül. Ez az egyik legegyszerűbb joker tetoválás minták örökre azoknak a férfiaknak, akik szeretnek kártyázni.

6. Joker és Harley Quinn tetoválás:

Joker és Harley Quinn Tattoo

Ha a joker és a Harley Quinn szerelmi történet rajongója, akkor ezt tetoválásként kaphatja meg. A Harley Quinn -t magába ölelő joker képe, szívvel a háttérben a tökéletes dizájn ahhoz, amit keres. A gonoszság ellenére, amelyet a joker képvisel, ez a kép szép és bizonyos szempontból édes is!

7. Joker mondat tetoválás a mellkason:

Joker mondat tetoválás a mellkason

A joker leghíresebb elkapó mondata a „miért olyan komoly?” Egy egyedülálló dizájn magában foglalja ezt a kifejezést, és szavai úgy helyezkednek el, hogy a joker arcát alkossák! A tervezés olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik, ezért szüksége van a zsenialitásra az elkészítéséhez, de miután elkészült, elképesztően jól néz ki és olvasható! Az emberek feltétlenül megfordulnak, és újra megnézik a tetoválásukat, mielőtt elkezdik dicsérni őket!

8. Kép ​​a Jokerről Gotham városával mögötte:

Egy kép a jokerről, mögötte Gotham városával

A képregény szerint a vicces Gotham legendás városa, amelyet a joker sújt, a Batman pedig megvéd. Így egy másik tipikus joker tetoválás tervezés magában foglalja a joker képét, amelynek háttere Gotham városa. Még a denevérjelzést is hozzáadhatja a képregény teljes megjelenéséhez.

9. Rajzfilm Batman és Joker tetoválás:

Rajzfilmszerű batman és joker tetoválás

A tetoválást viccesebbé, mint komolyabbá teheti! Készíts inkább rajzfilmfigurát, mint realisztikus batmant és viccet. A design akár aranyosnak is tűnhet! Ezt a tetoválást azok az emberek végzik, akik még mindig ragaszkodnak a gyermekkori karikatúrákhoz. Ez a tetoválás leginkább a gyerekeket vonzza, és néhányan az európai országokban is elvégzik. A tetoválásban használt színek vonzóbbá teszik.

10. Ijesztő bohócgyilkos tetoválás a férfiak hátán:

Ijesztő bohócgyilkos tetoválás a férfiak hátán

Ez a fajta joker tetoválás mostanság egyre divatosabb a tetoválás szerelmeseinek körében. Az ilyen típusú bohóc arcok fehérek vagy veszélyesen színezettek lehetnek. A szemek és az orr ijesztőek a görbékkel. Kést is hordhatnak vagy véresek lehetnek. Ha sötét árnyékot adnak az arc, a nyak és a váll környékén, csodálatos hatást keltenek.

11. A Joker mosoly tetoválása a kezén:

A Joker mosoly tetoválása a kezén

Ez a design a joker eltorzult arcát mutatja, aki Batman ellensége. Ez a tetoválás a legjobban néz ki, ha színes, és bár nem túl ijesztő, a joker arca a tetoválásban nem tűnik melegnek és vidámnak. A joker ilyen formája olyan, mint a gonosz. A tetoválás során használt színek egyedi megjelenést kölcsönöznek. Ez a tetoválás elkészíthető a karokon, a háton és a lábakon.

12. Heath Ledger Joker tetoválás az oldalon:

Heath Ledger Joker tetoválás az oldalon

Heath Ledger arcát több száz testre festették, így ez a dizájn nem valami egyedi vagy új. Ennek ellenére minden alkalommal hidegrázást kelt a pörgetésben, amikor ránéz. Heath Ledger arcát sportolja, egy joker kártyát tartva a híres joker arckifejezésével. A teljesen fekete tetoválás növeli a varázsát.

13. Egyszerű Tribal Joker Tattoo:

legjobb joker-tetoválás-tervek és jelentések

Ez a fajta joker tetoválás ötlet a törzsi tetoválások ihlette. A joker tetoválása boldog és gonosz érzést kölcsönöz. A vicc mosolya boldogságot jelez, míg a szem és a homlok egésze gonosz jeleket hordoz. Ezeket a szimbólumokat korábban a törzsi kaszt használta érzéseinek kifejezésére. Ezt a tetoválást széles körben sötét fekete színben végzik, mivel az a legjobban hat ebben a színben. Főleg férfiak hordják a háton, a vállon és a lábon.

14. Szomorú arc Joker tetoválás nőknek:

Szomorú arc Joker tetoválás nőknek

Ez a joker arc tetoválás design nagyon divatos manapság. Bárki összekapcsolhatja ezt a fajta arc tetoválást egyik vagy másik érzésével. Az ilyen tetoválásokban látható bohócok többnyire a Tramp Bohócok. Az ilyen tetoválások kalapja fontos jel. Az ilyen típusú tréfás tetoválás szemei ​​nagyon kifejezőek. Ha többet szeretne hozzáadni, a szemeket meg lehet tölteni szürke árnyalatú könnyekkel. A tetoválás során használt színek lenyűgözőbbé teszik a felhelyezést. Ezek a tetoválások erősen hordozhatók a háton, a vállon és a mellkason.

15. A Joker Batman Tattoo Design ujjakhoz:

A Joker Batman Tattoo Design ujjakhoz

A Joker tetoválások többnyire harci jeleneteket tartalmaznak Batman és a joker között. Azok az emberek, akik meg akarják teremteni a batman fölényét, olyan jelenetekre mennek, ahol a tréfát a helyére teszik, míg mások arra, ahol Batman esik, és nem a joker. Az előbbi kategóriába tartozik az a jelenet, amikor a batman megüti a tréfát, és erősen megütik.

A joker tetoválás ötleteket széles körben elfogadják az emberek az amerikai és az európai országokban. De a sárkány joker tetoválásminták a japán fiataloknál is híresek. Az arckifejezés, a színek és a bohóc típusának megfelelő kiválasztása innovatív formatervezéseket eredményezhet, amelyek megfelelnek a textúrájának és színének. Tehát mozdulj ki, és próbáld ki ma az egyik joker tetoválást, és fejezd ki magad.