15 legjobb menő tetoválási forma férfiaknak és nőknek

A tetoválás a testápolás legmenőbb formája ma. A közhiedelemmel ellentétben azonban a tetoválás nem modern alkotás. Ezt a tendenciát régen azok az emberek indították el, akik először fedezték fel, hogyan kell szimbólumokat használni a kommunikációhoz.

Az emberek ősidők óta különféle szimbólumokat nyomtattak a testükre különböző okokból. De míg őseink a tetoválásokat védelmi és varázslatos formákként használták, a mai fiatalok a testművészet hűvös formájaként használják. De a tetoválásokat nem csak jó nézni, hanem azért is, mert szimbolizálják őket. A tetoválások segítségével jelentős életesemények jelölhetők. Emlékeztetőként használhatók a fontos emlékekre stb.

A legjobb menő tetoválásminták férfiaknak és nőknek 3

Menő tetoválások fiúknak és lányoknak:

Itt van a 15 kép a menő tetoválásmintákról, amelyeket megfontolhat.

1. Aranyos Sankofa tetoválás a csuklón:

A Sankofa -t a ghánai akán emberek használják, ami azt jelenti: “Menj vissza és szerezd meg”. Ez a szimbólum gyakran kapcsolódik a közmondáshoz: „Soha nem rossz visszamenni azért, amit elfelejtett”. Ez a tetoválás erős jelentést kölcsönöz, és nagyon inspiráló arra, hogy kimegyünk és megragadjuk álmainkat.

Aranyos Sankofa tetoválás a csuklón

Azok az emberek, akik úgy találják, hogy egy mélypont után összerakják az életdarabokat, felírhatják ezt, és folyamatosan pozitívak lesznek az életben. A sankofa mögött rejlő jelentés azt tanítja, hogy előbb vissza kell térnünk a gyökereinkhez ahhoz, hogy tovább tudjunk lépni. Vissza kell nyúlnunk, és össze kell gyűjtenünk a múltunk legjobb tanításait, hogy megvalósíthassuk álmainkat.

2. Hűvös horgony tetoválás a csuklón:

Horgony csukló tetoválás

A szimbólumok kis tetoválásai kevésbé látható helyeken, a fül mögött vagy az ujjakon helyezhetők el. A horgony egy személy vagy dolog ábrázolása lehet, amely stabilitást vagy bizalmat biztosít az egyébként bizonytalan helyzetben. A horgony az egyik leggyakrabban tetovált szimbólum, amely a „földelés” érzését képviseli. A horgonytervek igazán menő tetoválásokat hoznak létre. Horgony csukló tetoválás, amely az egyik legaranyosabb kicsi és hűvös tetoválás.

3. Hűvös angyal tetoválás:

Teljes méretű angyal tetoválás

A teljes méretű angyal tetoválás a hátán vagy a test teljes hosszában néz ki a legjobban. Elképesztően szépek vagy rettenetesen ijesztőek lehetnek. Magába foglalhatja az angyal egész testét, vagy csak a szárnyakat és az arcot. Számos variáció használható arra, hogy a tetoválás megfelelő legyen egy adott személy számára. Az angyal tetoválás így megőrzi az egyéniségét is!

4. Hűvös toll tetoválás:

Toll tetoválások

A toll tetoválás a tervezés új formája. A tolltetoválások különböző karaktereket szimbolizálnak, mint a madaraknál, mint az igazság, a bátorság, a bátorság, a szabadság, az utazás stb. A tollakat üzenetnek is tekintik. A fenti tetoválás férfiaknak és nőknek is ideálisnak tűnik, különösen akkor, ha a test látható területein viselik. Általában a szabadságot szimbolizálják, mint a tollak, amelyek a madarak szárnyainak részei. Ez az egyik legjobb menő tetoválás minták lányoknak.

5. Hűvös kéz Unalome tetoválás lányoknak:

Hűvös kéz Unalome tetoválás lányoknak

Az Unalome tetoválás a „megvilágosodás” szimbólumát jelenti. A legegyedibb tetoválás a menő tetoválás kategóriákban, erős jelentéssel. Az út a spirál közepén kezdődik, és ahogy folytatjuk az utat, vándorláson veszünk részt, és egyre jobban tudatosítjuk környezetünket. Miután elértük a szimbólum tetejét, ez azt jelenti, hogy elértük a megvilágosodást. Az Unalome a nagy kis tetoválásgyűjtemény része, és talán ez a szimbólum minden menő embernek szól. Ez a legjobb menő tetoválás minták.

6. Hűvös Phoenix tetoválás a mellkason:

Hűvös Phoenix tetoválás a mellkason

Ha állati tetoválásokat keres, akkor feltétlenül menjen a főnixhez. A főnix nemcsak jól néz ki, hanem a mitológia egyik legmenőbb lénye is. Bátorságot és tüzet jelent, hogy harcolni kell azért, amit helyesnek hiszel. Reális nyomatot kaphat a madárról vagy körvonalának törzsi formájáról. Akárhogy is, ez adja a tüzes hűvös megjelenést, amit keres.

7. Hűvös törzsi állati tetoválás:

Cool Tribal Animal Tattoo

Az állatok törzsi körvonalai hűvös tetoválásokat is készítenek. Az állati nyomatok ruhákban, sálakban, stolákban, lakberendezésben stb. Ugyanez egy tetoválásba beépítve sokat elmond egy személyről. A szimbolizmusától függően kiválaszthatja az adott állatot. Az állat tetoválását színezheti, vagy úgy dönthet, hogy a design csak sziluett vagy körvonal.

8. Hűvös egyszerű sárkány tetoválás a háton:

Hűvös egyszerű sárkány tetoválás a hátán

A sárkányok messze a leggyakoribb mitikus lények, amelyeket tetoválásokhoz használnak. A fekete törzsi sárkány tetoválások hűvösnek és félelmetesnek tűnnek. Sőt, sok kultúrában a sárkányok a bátorság és a hatalom szimbóluma. Így a sárkány tetoválás a karján határozottan hűvösnek és ijesztőnek tűnik.

9. Hűvös bagoly tetoválás lányok lábához:

Hűvös bagoly tetoválás lányok lábához

A bagoly tetoválás egy másik klassz design a tetováláshoz. A bagoly tetoválás egy bonyolult és gyönyörű tervezési munka, amely nagyon kellemes a szemnek. Mivel egy hosszú, bagoly tetoválás szimbolizálja az oktatást és a bölcsességet. A bagoly az intelligencia madara. Tehát ha bölcs ember vagy, válaszd azt a bagoly tetoválást, amely a személyiségedet jelképezi. Tetováld a bagolyt, és büszkélkedj személyiséged bölcs oldalával.

10. Hűvös geometriai tetoválás:

Hűvös geometriai tetoválás

A geometria az új hűvös napjainkban. Geometria ihlette ruhákat, fali dekorációt, lakberendezést találunk; bútorok stb. miért nem építik be egy menő tetoválásba. A geometriai tetoválások minden szimbólumot és formát használnak, például köröket, háromszögeket, plusz, mínusz stb. Ebben a minimalista geometriai tetoválásban a tetoválás azt jelenti, hogy Isten nagyobb, mint az élet csúcsa és mélypontja. Tehát nagyon igaz, és mégis lépést tart a hűvös hányadossal. Ez egy nagyszerű menő tetoválás lányoknak.

11. Menő törzsi teljes ujjú tetoválás férfiaknak:

Menő törzsi teljes ujjú tetoválás férfiaknak

A törzsi tetoválások jellemzően fekete görbék és vonalak. Bonyolultnak tűnnek, és különböző dolgokat képviselnek, kezdve a bátorság, a védelem szimbólumaitól az állatokig, virágokig stb. Általában valamit ábrázolnak az adott törzs kultúrájából. Ezeket jó nézni, és leggyakrabban a férfi bicepszén láthatók, kiemelve izomzatukat.

12. Hakuna Matata szimbólum tetoválás:

Hakuna Matata Szimbólum Tetoválás

Annak ellenére, hogy a Hakuna Matata nem rendelkezik szuahéli szimbólummal, van egy szimbólum, amely Hakuna Matatát jelenti, amelyet az emberek tetoválnak. A Hakuna Matata szimbólum latin ábécét használ. Ez azt jelenti, hogy a szuahéli napokban nem kell aggódnia. Hakuna Matata a problémamentes filozófiát jelenti. Az emberek ezt a tintát a csuklón, karon, boka, nyak stb..

13. Cool Tattoo Pattern Design:

Hűvös mintás tetoválások

A tetováló tervezők gyakran rendkívül klassz mintákat készítenek egyszerű formák, például körök, háromszögek és spirálok használatával. Alapvetően egy különleges minta alapján készülnek a hűvös hányados növelése és a modern megjelenés érdekében. Minta használata absztrakt dizájn megszerzéséhez a tetoválás alapja a hűvös mintás tetoválásoknak. Akár virágmintákat is választhat, ha gyönyörű megjelenést keres. Ez az egyik nagyszerű menő tetoválás a srácok számára.

14. Hűvös koponyatetoválás férfiaknak:

Hűvös koponyatetoválás férfiaknak

A koponyatetoválások a legmenőbbek a gót és az emo műfaj számára. Sötétnek és kísértetiesnek tűnnek, és gyakran segítenek megfélemlíteni megjelenését. Így a koponyatetoválásokat nem a félénk és halk szavúak választják. Ezeket a csuklótörőknek és a motoros gengszter típusú embereknek tervezték. A klasszikus koponya és csontok a veszély jelei lehetnek, vagy választhat egy teljes csontváz tetoválását. Vagy kreatívabb lehet, és szárnyakat adhat hozzá, és úgy nézhet ki, mint a halál angyala.

15. Hűvös nyíl tetoválás a kezén:

Hűvös nyíl tetoválás a kezében

A nyíl tetoválás a tetoválás művészetének egyik legtöbb mintája. Ez a legelőnyösebb, egyszerű kialakítás a tetoválás szerelmeseinek. régóta. Ezért ez a tetoválás jó választás az első alkalommal is. A nyíl tetoválások tervezése olcsóbb, mivel nem kidolgozottak és pillanatok alatt elkészülnek. Bár ezek a tetoválások nagyon egyszerűek, mégis stílusosak. A nyíl típusú tetoválások nagyon vonzóak, ezért a legtöbb férfi és nő ezt a legjobb tetoválási lehetőségnek tartja számukra. Ezek a trendek, mint az új menő tetoválás. Ez különböző dolgokat jelenthet különböző személyek számára. A nyilak jelenthetik az álmait, magasabbra célozhatnak, és azt is jelenthetik, hogy felfelé haladva megvalósítják az álmokat.

A menő tetoválások észrevehetőek az embereken, gyakran azon tűnődve, hogy mi is a képtervezés vagy szimbólum háttere. A menő tetoválások a trend az első alkalommal, akik testrajzokkal és tetoválásokkal kísérleteznek. Kicsi, stílusos és nem túl nehéz a zsebében. A hűvös, kis tetoválásokhoz stíluselem is tartozik, és megfizethetőek. A tetoválások szimbolizálhatnak, kifejezhetnek és inspirálhatnak. A menő tetoválások pont ezt teszik. Csinálj menő tetoválásokat a csuklódon, az alkarodon, az ujjaidon, a tarkódon, a kulcscsontodon, a füled hátulján, stb..