15 legjobb óra tetoválás mintával

A legjobb óra tetoválás minták

A tetoválások, a modern világ új kicsije átvette a megszemélyesítés minden tárgyát, és művészeti formává tette a mindennapi elemek legalapvetőbb elemeivel. Ami most idézőjelekkel és virágokkal kezdődött, azt egy nagyobb jelenséggé tették, ha olyan egyszerű dolgokat építettek be, mint az éjjeliszekrény, hogy bemutassák a belső jelentést. Vannak tetoválások, amelyeket puszta vágyból készítenek el, például egy idézetet vagy egy virágot, és vannak olyan emberek, akik a klasszikusokhoz hasonlóan kapcsolódnak a tetoválásukhoz.

A legjobb óra tetoválás minták:

Íme néhány az Óra tetoválásminták közül, amelyeket elvégezhet a testén.

1. Szerelem óra tetoválás:

Szerelem Óra Tetoválás

Az óra tetoválás mintái az örök imádatot szimbolizálhatják. Lehet, hogy imádja az embereket vagy a gyerekeit (ebben az esetben a nevük, az arcuk vagy a születési dátumuk összekapcsolható). Az ilyen tervekhez használt normális kép a szív. Galambokat, virágokat, szent hírnököket és csillagokat is fel lehet használni. Az óratetoválások szintén összeolvaszthatják a barátok és a család különböző megjelenéseit és képeit, ebben az esetben a fókuszos allegória az örök imádás egyikévé válik, az idő határtalan. Végre az óratetoválás tervek sokféle formában érkezhetnek, és kielégíthetik a középpontban lévő fontosságát módosító megkülönböztető képességeket. Valóban szokatlan és ritka tetoválási vázlat, az óra kétségtelenül megbecsülést kelt az egyénekben, akik lehetőséget kapnak arra, hogy tanúi legyenek.

2. Pillangó óra tetoválás tervezés:

Pillangó óra tetoválás tervezés

Ez az elbűvölő óra tetoválás férfiaknak és nőknek olyan érzelmekről beszélhet, mint az örök és a jelenlét. Függetlenül attól, hogy az univerzum melyik sarkában utazunk, de az idő mindig állandó marad. Mivel az óra ezt a kivételes jelentést szimbolizálja, sok ember szereti tetoválásként elkészíteni. Különböző összetevőket lehet beépíteni a körvonalba, például pillangókat, virágokat, áldott hírnököket és csillagokat. Az inspiráló szempontból ez a tetoválás szavak nélkül kifejezheti legmélyebb érzelmeit. Ez az egyik legjobb óra tetoválás a nők számára.

3. A zsebketyegés:

A zseb ketyeg

Emlékszel a régi zsebórákra, amelyek az urak és urak kabátzsebéből lógtak ki, aranyba borítva, római számokat megjelenítő számlappal? Ebből a koncepcióból kiindulva ez egy klasszikus ókori óra, ugyanazokkal a jellemzőkkel, de hasonlóan az oldalak torzulásához, a tisztázatlan számlapok arra késztettek minket, hogy azt gondoljuk, semmi sem áll örökké. A tetoválás nagyságát azonban elég ügyesen alakította ki a ragyogó árnyékolás. Ez az egyik jól néz ki óra tetoválás minták lányoknak.

4. A végső emlékeztető tetoválás kialakítása:

Végső emlékeztető tetoválás tervezés

Ez a végső emlékeztető óra tetoválás képei frissülnek, hogy mindig emlékezzünk arra, hogy az idő valóban szűkös senkinek. Az időmérők tetoválásai szilárdságot, toleranciát, kitartást javasolhatnak, mielőtt egy konkrét eredmény bemutatkozhat. Sok esetben, különösen, ha csavarodnak vagy lágyulnak, mint egy Salvador Dali festményen, azt mutatják be, hogy az idő gondolata nem köthető kis csomagokhoz, például órákhoz vagy percekhez, és hogy az irányításuk lényegében megtévesztés. Az idő előrehaladtával való szorításunk nem létezik, ezért egy egész keretet készítettünk a kísérletezéshez és kezeléshez.

5. Óra tetoválás a csuklón:

Az idő a legfontosabb eleme az ember életének, és egy órát használnak az idő mérésére, ami elengedhetetlen eszköz. Az óratetoválásokról készült képek az ember hajlamáról és érzelmeiről árulkodnak, ez az indítéka annak, hogy miért tetoválták a tetoválást az eltöltött idő óta. Ez a kisméretű, férfiak számára készült karóra tetoválás nagyon nagyra értékeli, tekintettel tipikus jelentőségére. Rendkívül szokatlan jelentősége van, ami párosítja azt az idő jelentőségével.

Óra Tetoválás Csuklón

Az órát kivételes időcéllal azonosítják az ember életében, például egy cica születésének dátumait, esküvői megemlékezéseket és akár egy barát vagy családtag halálának dátumát. Így a rejtett karóra tetoválásai az időt, az életet, az elmúlást és a helytállást szimbolizálják, és mindig emlékeztetik a szállítószalagot életük minden egyes másodpercének kritikájára.

6. A félhold oldal:

A félhold oldal

Ez egy másik óra tetoválási koncepció, ahol az órát nem teljesen az egyedüli témává tették, hanem az idézet és a művészet egyensúlyát egyidejűleg kiemelik mindkettőből. Az oldalon található idézet rendkívül inspiráló üzenetet sugároz: „élvezd az idődet, mert az idő tolvaj”. Az óra kifakult bitje a másik félholdon van kiemelve.

7. Mc-Twisp és az óra:

Mctwisp és az óra

Emlékezz a fehér nyúlra Alice -ben egy csodavilágban, ahol egy régi zsebórával a kezében boldogan ugrál, és ide -oda ugrál. Ez egy nagyon hasonló koncepció, ahol a nyúl teszi az órát, miközben ugrik.

8. A sötét óra:

A sötét óra

Ez egy újabb lélegzetelállító, gyönyörű óra tetoválás, amely összekeveri a sötétséget önmagával. Az óra számlapja szétszórja magát, hogy sok kis madár szálljon fel az égen, miközben az alapja a földön marad. Ez az egyik legjobb sötét fekete óra tetoválás a férfiak számára.

9. Meseóra:

mesebeli óra

A rózsaágyon egy angyalszárnyú óra nyugszik. Még a rózsák ágyát is felhőkkel helyettesíthetjük. A mély belső jelentés a mindenható iránti odaadás útját mutatja be, hogy elkerülje a rózsák tövisét. Erős koncepció csak kis műalkotásokon belül. Ez az egyik legjobb óra tetoválás rózsákkal.

10. 3D óra tetoválás:

3D óra tetoválás

A tetoválás csípője annyira tájékozott és széles lett ezen a ponton, hogy e művészet elsajátítása olyan szintre vezetett, hogy a méretek kollázsba kerülnek, és félelmetes műalkotást alkotnak, hasonlóan ehhez a 3D -s tetováláshoz. A régi számok egy korabeli érzést keltenek, miközben a csattogó kezek előre jelzik az idő múlását.

11. Burning Time Tattoo Design:

Égetési idő Tattoo Design

Ez az óra tetoválás képeinek ősi változata. A lakosság körében sok olyan személy van, aki nem látja, hogy mennyire nyereséges az idő. Valójában végül olyan gyakorlatokon vesznek részt, amelyek nem növelik életük értékét, feltételezve, hogy valamikor felépülnek az úton. Később keseregnek, amikor rájönnek, hogy az idő nem az ő oldalukon áll, és a múlt az a pont, amelyen nem lehet visszatérni, hogy megvalósítsák vágyaikat és álmaikat. Ezért ez egy tetoválás, amely kivételesen tökéletes mindenkinek, aki megérti az időbecslést.

12. Akkor Bagoly és annak ideje:

Aztán bagoly és annak ideje

Nem minden órának kell fekete háttér, hogy fenntartsa fontosságát, ugyanezt meg lehet tenni egy még érdekesebb koncepciójú színek segítségével. Azok számára, akik égetik az éjféli olajat, íme egy fantasztikus koncepció, amellyel elmondhatja történetét egy egyszerű rajzban. A bagoly, a könyvek, amelyekre ácsorogtak, a keblén lévő óra mind -mind érzést keltenek?

13. Csavarral:

Egy fordulattal

És itt szó szerint egy csavarral értem, ez egy nagyon nőies óra tetoválás, amelyet választhat, és amely a gitárral kezdődő zene keverékével végződik, és egy feltekeredett órával lefelé teker. Ez egy friss koncepció olyan kiegészítőkkel, mint a szitakötő a közepén vagy a szaténszalag, hogy a háttér teltebb és elfogultabb legyen.

14. A régi arany:

A régi a jó

Tudod, hogy a régi trendek hogyan térnek vissza a modern időkbe, hogy új trendekké váljanak. itt egy klasszikus példa erre. A régi idők zsebórája a figyelem középpontjába került, és a nőiesség sportolásához használhatja a virágot a leveleivel, és mindent, hogy komolyan érezze magát. A római számok visszavezetnek bennünket a nosztalgia útjára, míg a háttérminta hozzáfűzi a hangulatot.

15. Horgonyóra tetoválás:

Horgonyóra Tetoválás

A lehorgonyzott óra tetoválás dizájn remekül bővíti a szokásos tetoválás körvonalait. A horgonyok, amelyeket eredetileg a tengerészek és a kalauzok kedvtelésből tartott állatainak konfigurációjához használtak, hozzáadhatnak egy másik szándékot a tetováláshoz, ami a szilárdsághoz és a minőséghez kapcsolódik.

Az óra egy rendkívül jól alkalmazkodó kép, és az előadásmódtól függően különböző implikációkban szabályozható. A színezett tetoválások többnyire élénkebb vagy pozitívabb éllel rendelkeznek minden képen, lehetővé téve a szürkeárnyalatos vagy nagy kontrasztot, hogy valódi tónusokat ábrázolhassanak. A stílus és az árnyékolás ellenére az óra az idő sajátos képe, figyelemre méltó időszak vagy egy perc az életben.