15+ legjobb szamoai tetoválás minták és jelentések!

Az angol nyelv leggyakrabban használt polinéz szava a tetoválás. A „tetoválás” szó használatának időpontja és módja sok vita tárgya, de kétségtelen, hogy a polinéz „tatua” szó módosítása. Így a szamoai tetoválások valójában az eredeti tetoválások. A formatervezés jellemzően törzsi megjelenésű, és mindig fekete, és nem színes. Ennek ellenére mindig kifinomultnak és bonyolultnak tűnnek.

Szamoai tetoválás minták

A szamoai tetoválásokon sok kagyló található. Ezek többnyire teknőshéjak, amelyek a hosszú élettartamot, a termékenységet, a jólétet és a békét képviselik. Máskor tengeri kagylókat mutat, amelyek pajzsokat, védelmet és intimitást szimbolizálnak. Használják a „Marquesan keresztet” is, amely a természet különböző elemei közötti kényes egyensúlyt szimbolizálja. Számos más tipikus szimbólum létezik, amelyeket a szamoai tetoválások használnak. Ezek a tetoválások általában széles körben elterjedtek, és nagy testhosszakat fednek le.

Szamoai tetoválások jelentése és képek férfiaknak és nőknek:

A szamoai tetoválás az általános body art gyönyörű példája. Ha harcos vagy, harcos, akkor a szamoai természetért kell menned. Ebben a cikkben felsoroljuk a legfelső szamoai tetoválásminták gyűjteményét képekkel és jelentéssel az Ön számára.

1. Nyakkivágású szamoai tetoválás:

Nyakkivágású szamoai tetoválás

Milyen férfias megjelenésű ez a szamoai dizájn. A megjelenés az ősi harcosokra emlékeztet. Van egy szent naphoz hasonlító arc, amelyet imádnak, a nyakkivágást borító egyéb minták pedig birodalom érzetét keltik. A birkózók vagy a háborút és harcokat szerető férfiak szívesen festenének festéket az ilyen tervezett szamoai tetoválásra, hogy megmutassák férfi erejüket.

A szamoai kultúra gyökerei, a tatau művészet túlmutat az egyetlen díszítésen, de szimbolizálja a férfiasságot és a törzsi tényeket is. Bemutatja a szamoa törzs lényeges áthaladási rítusát. Bizonyos értelemben ékszertervezést is ad. A nyakkivágás és a könyök olyan félelmetesen faragott képzőművészet, amely olyan, mint egy ékszer. A körvonal homályos árnyalatot kap, amely dombornyomott, 3D mintázatú megjelenést kölcsönöz.

2. Átlós test tetoválás:

Átlós test tetoválás

Mindannyian láttunk egy csomó teljes testet és hátat, amikor a szamoai stílusú tetoválásokról van szó, valamint a mellkas és a láb terveiről, de ez nagyon különbözik a többitől. Ez az egyik legstílusosabb szamoai törzsi tetoválásmintának minősíthető, és a pozicionálás a plusz pont.

Itt az egész kialakítás a karosszéria elülső részén történik, és átlósan oszlik el egyik sarokról a másikra. Gazdag kialakítású, így a test nagy részét lefedi, de azt is úgy, hogy nagyon ügyes és tiszta legyen.

3. Szamoai virágos tetoválásminták a karon:

Virágos Tetoválásminták

A virágminták sok lehetőséget kínálnak számunkra, még akkor is, ha törzsi vagy szamoai tetoválásról beszélünk. Nem szükséges, hogy rózsát kapjunk a testére, mert virágmintát szeretne. Ha közelebbről megvizsgálja ezt a szamoai tetoválást, akkor egy hibiszkuszt talál a szalagos szalagos kidolgozással mindkét oldalán, hogy szépen elfedje az alkar felső részét. A tipikus szamoai minták nagyon okosnak és grafikusnak tűnnek, és férfiaknak és nőknek is klassz.

4. Egyszerű szamoai tetoválás a háton:

Egyszerű-szamoai-tetoválás

Ez egy egyszerű és józan kialakítás a szamoai tetoválások között. A körkörös minták az óceán hullámait szimbolizálják, a kör felső köre cápafogakból áll. Hasonlóképpen, a polinéz tetoválás minden mintája jelent valamit, vagy mást, ami a hagyományos hit része.

Ez a kör alakú szamoai tetoválás egyszerűsége miatt jól néz ki férfiaknál és nőknél is. A sötét tintás minta hangsúlyozza szépségét. Ez a szamoai tetoválás kialakítása a hátlapon is elkészíthető. A modern szamoai tetoválás tartalmazza ezt a mintát. A modern szamoai minták közé tartoznak a geometriai formák, a kör alakú minták, amelyek eltérnek a hagyományos polinéz éles szélű formáktól.

5. Tollas nőies szamoai tetoválás:

Tollas, nőies szamoai tetoválás

Milyen szép minta. Minden lánynak tetszene a design első látásra. És miért csak a lányok? A fiúk szívesen megnéznék egy ilyen gyönyörűen hátsó tetováló lányt. A Samoan Tattoo félelmetes ötvözeteket tartalmaz értelmes mintákkal, amelyek tollszerű dizájnt eredményeznek.

A szamoai kultúra által befolyásolt emberek szerte a világon gyakran hozzáadnak a természethez kapcsolódó szimbólumokat, köztük pillangókat, madarakat, teknősöket, cápafogakat, tollakat stb. Az emberek még tetoválást is faragnak a fülük mögé, bár ez nagyon fájdalmas. De az emberek szenvedésük miatt átvészelik a fájdalmat.

6. Szamoai gerinc tetoválás lányoknak:

Szamoai gerinc tetoválás lányoknak

Ez egy olyan kialakítás, amely végigfut az egész gerincén, és jellegzetes polinéz szimbólumok segítségével alakítja ki szerkezetét. Ezeknek a szimbólumoknak az összeállítása különböző jelentéseket fejez ki. De ha egy laikus ránéz, úgy néz ki, mint egy gyönyörű rajz a gerincéről.

7. Szamoai láb tetoválás nőknek:

Szamoai láb tetoválás nőknek

Ide tartoznak a virágminták a többi tipikus polinéz szimbólummal. A virágok nőiesebbé teszik, és ezeket a tetoválási formákat csak nők választják

8. Szamoai alkar tetoválása:

Szamoai alkar tetoválás

Ez a tetoválás illeszkedik az alkarjához, mint egy gyönyörű szalag. Úgy néz ki, mint valami dísz, amelyet a régi egyiptomi fáraók viselnének. Ugyanaz az összkép, mint a többi szamoai tetoválás, de azt jelenti, hogy a benne található szimbólumok bármit szimbolizálnak.

9. Szamoai mellkas tetoválás ujjak kialakítása:

Szamoai mellkasi tetoválás

Mivel a szamoai tervek a legjobbak azok, amelyek kiterjednek és kiterjednek széles területekre, ez könnyen felsorolható a legjobb szamoai tetoválásminták közé. Itt a mellkas felső része gyönyörűen festett, nagyon ügyes kialakítással, és álcázza a tónusú mellkas izmait.

Ez a kivitel különösen a pillangó változata, sok törzsi mintával, hogy nagyon másnak és innovatívnak tűnjön. Az árnyékos részek és vonalak olyan technikai megjelenést kölcsönöznek az egésznek, és nehéz elhinni, hogy ez csak az emberi kéz műve.

10. A szamoai teknős tetoválás tervezése:

A szamoai teknős tetoválás tervezés

A teknős a szamoai kultúrában fontos állat. Általában a hosszú életet, a jólétet és a békét szimbolizálja. A teknőshéjakat általában a szamoai tetoválásmintákban használják.

11. Szamoai teljes láb tetoválás férfiaknak:

Szamoai teljes láb tetoválás férfiaknak

Ez a fajta tetoválás végignyúlik a vádli izmainak teljes hosszán. Ez magában foglalja az óceán tipikus polinéz szimbólumait, a halakat és így tovább. A szamoai tetoválások nagyszerű készsége abban rejlik, hogy a különböző szimbólumok kiválóan össze vannak szerelve, hogy összeolvadjanak és gyönyörű dizájnként jelenjenek meg!

12. Szamoai hát tetoválás tervezése:

Szamoai hát tetoválások

Ez egy bonyolult fejezet, ha részletesen meg akarjuk ismerni a szamoai tetoválás terveit és jelentéseit, de ez is nagyon érdekes. Eddig sok hátsó tetoválást láttunk, de ezek a szamoai tetoválások merészebbnek tűnnek, mint sokan mások. Ezek harcosszerű tetoválások, és sok bátorságot ábrázolnak, ami általában a szamoai törzsi tetoválásokban található. A tetoválások ilyen megjelenése nagyszerű lehetőségeket kínál azoknak a férfiaknak, akik szeretik a széles formatervezést, hogy háttal pompázhassanak.

13. Kör szamoai tetoválások:

Kör alakú szamoai tetoválások

Mindig van különbség a katolikus tetoválás és a többi között, de helytelen, ha úgy gondolja, hogy a keresztet csak az előbbiben használják. Ebben a szamoai tetoválásban látni fogja, hogy kör alakú minta és kereszt van középen, de ez a kereszt inkább törzsi kereszt szimbólum, mint katolikus kereszt. Ebben a kis tetoválásban számos más szimbólum és minta is található. Ez a tetoválás nagyon ügyes és tiszta, így bárhol a test részévé tehető.

14. Toll szamoa tetoválás:

Toll Samoan Tattoo

Amikor a szamoai tetoválásmintákról beszélünk, nemcsak törzsi mintákról és harcos nyomatokról beszélünk. A szamoai terveknek sok más fajtája van, mint ez. Ez egy toll tetoválás, ugyanazokkal a szamoai görbékkel és a toll belsejében lévő nyomatokkal.

A készség szintje nagyon jól látható itt minden bonyolult görbével és szimbólummal, és ez az egyik oka annak, hogy a szamoai tetoválások híresek a világ minden tájáról, olyan grafikusnak tűnnek, és a mérések minden szempontból tökéletesek.

15. Szamoai törzsi váll tetoválás:

Szamoai törzsi váll tetoválás

Ez a fajta a teljes lapockáját és a felső bicepsz nagy részét lefedi. Tartalmazza a normál szimbólumokat örvényekkel és spirálokkal, hogy kitöltse a hiányosságokat. Az óceáni szimbólumok gyakran segítenek ebben a feladatban. Az óceán a szamoai kultúrában a halált szimbolizálta a túlvilág számára, mert a szamoai nép úgy vélte, hogy az óceán az, ahová az ember ment, miután meghalt.

16. Szamoai teljes kar tetoválás:

Szamoai teljes kar tetoválás

Ez a fajta tetoválás a kar teljes hosszában fut. Olyan, mint egy teljes ujjú tetoválás. A Samoan Tattoo úgy néz ki, mint egy páncél része, amelyet esetleg visel. A tipikus polinéz szimbólumokat hordozza, és ugyanolyan kiválóan néz ki, mint az összes többi szamoai tetoválás.

 

17. Szamoai tetoválás nap karon férfiaknak:

Szamoai tetoválás nap karon férfiaknak

A nap sok szamoai tetoválás része. Általában más tipikus szimbólumokkal vannak ellátva, hogy kifejezzék a fontos jelentéseket. A nap a szamoai kultúrában gazdagságot, fényességet, nagyszerűséget és vezetést jelent. Ez a nap általánosabb jelentése. De ez más szimbólumok és minták használatával változtatható. A felhasznált sugarak vagy a nap kifejezése stb. Fontos meghatározói annak, hogy a tetoválás valójában mit szimbolizál.

18. Szamoai arc tetoválás tervezés:

Szamoai arc tetoválás tervezés

Ez a tetoválás az arcodon és a nyakadon megy. Ijesztő ősi harcos megjelenést kölcsönöz. Olyan szimbólumokat tartalmaz, mint a lándzsahegy, amely bátorságot és harcos ügyességet mutat, és az „enata”, amelyek polinéz emberi formák, amelyek az istent és annak hatalmát képviselik.

19. A Tiki arc hagyományos mintái a szamoai tetoválásban:

Hagyományos minták a Tiki arcról a szamoai tetoválásban

Ez a szamoai tetoválás egyik eredeti terve, amely a polinéz hagyományokhoz tartozik. A tetoválás mintája egy olyan arcból áll, amelynek Tiki minták elnevezése van, a többi minta pedig a hagyományoknak megfelelően mást jelent. A test különböző részeiről készült különböző mintáknak speciális neveket adnak.

Például a tervezés során készített sorok, a hátlapra helyezett forma mind eltérnek a társadalomban elismert személy természetétől. Mondjuk a teknős, a kagylók, az ember arca, a koponya; a cápafogak, az egér, az óceán hullámai stb. nagy és gyakran használt minták.

Így a szamoai tetoválási minták itt megkülönböztethetők a törzsi tetoválási mintáktól, ami nagyon gyakori hiba, és azt is megtudtuk, hogy ezeknek a tetoválásoknak több száz fajtája lehet, amelyek közül kiválaszthatjuk a legjobbakat.

Tehát itt vannak a szép szamoai tetoválásminták, amelyek követik a polinéz kultúrát. A férfiak és a nők nagyrészt a szamoai mintákat választják, mivel messziről nagyon szépnek tűnik, és kellemes. Elmehetsz egy szakértő tetováló tervezőhöz, aki ismeri a polinéz kultúra történetét, és ismeri a hagyományban szereplő különböző mintákat, mivel ez valami különlegeset ír le róla.

Azok a kemény természetű emberek, akik erősek a fájdalom és a nehézségek elviselésében, ilyen döntések alá tartoznak. Vannak olyan lányok is, akik kemény tervek mellett döntenek, amikor nehéz időszakon mennek keresztül. A tetoválások tükrözik az emberi elme gondolatait, ezért ennek megfelelően válassza ki a tetoválását.