15+ legnépszerűbb kínai tetoválás minták és minták!

A kínai kalligráfia a tetoválásminták egyik széles körben választott formája, amely szimbólumkészletet használ egy bizonyos érzés ábrázolására vagy nevének szeszélyes bevésésére. A kínai tetoválások modern módon fejezik ki érzéseiket gondosan maratott karakterek segítségével. Azok számára, akik szeretik elfedni az üzeneteiket, a kínai tetoválások a legjobbak Önnek. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a legjobb kínai szimbólum tetoválásokat és a hozzájuk tartozó jelentéseket.

A kínai tetoválások története és jelentősége:

Ha a kínai történelmet nézzük, a tetoválásokat mindig a büntetés jeleként kezelték. A kínai tetoválás szó „Ci Shen”, ami azt jelenti, hogy „szúrja a testet”. A tetoválásokat a művészet brutális formáinak tekintik, amelyek a test becsületsértéséhez vezetnek. A változó időkkel azonban a tetoválás művészetét lassan felkarolja a fiatalabb generáció. A kínaiak és a világ minden tájáról származó emberek inkább a kínai stílusú tetoválásmintákat részesítik előnyben, hogy egzotikus szimbólumokat és mintákat használva írjanak üzeneteket. A kalligráfiától a sárkányokig a kínai művészet számos tervezési lehetőség közül választhat.

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták és jelentések:

Az alábbiakban bemutatjuk a legnépszerűbb és legfinomabb kínai stílusú tetoválási mintákat képekkel és azok jelentését férfiak és nők számára; közülük kiválaszthatja a legjobb választást.

1. Kínai kalligráfia tetoválás a kézfejen:

kínai tetoválás minták a kezében

Ha nagyon szereti a kínai kalligráfiát, akkor ez a kínai tetoválási stílus lenne a legjobb az Ön számára. A kínai kalligráfiát a kínai művészet egyik legmagasabb formájának tekintik, és ez a tetoválási forma bármilyen szót, karaktert vagy szövegformát tartalmazhat kalligráfia formájában. Bármilyen stílust és színt választhat, hogy szépnek, kiegyensúlyozottnak, játékosnak és egyedinek tűnjön. Hívhatja a kínai tetováló betűtípusokat az ujjakhoz.

2. Hűvös egyetlen kínai betűs tetoválás:

Menő egyetlen kínai betűs tetoválás

Az egybetűs kínai tetoválások a leggyakoribbak az összes kínai tetoválásmintában. Egyszerűek, mégis beszédesek. A kínai betűk, ellentétben az angolokkal, egyedülállóan erős érzelmeket és fogalmakat szimbolizálnak. Egyetlen betű jelenthet barátságot, szerelmet, ellenségeskedést, bátorságot, sorsot, a világot és így tovább. így csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy érzelmet vagy gondolatot, amelyet a testére szeretne nyomni, fordítsa le a tökéletes kínai betűre, és készítse el a tetoválást! Ezt úgy tekintheti, mint egy kínai betűtetoválást.

3. Népszerű kínai állati tetoválások:

Kínai állatnév tetoválás

Gyakran az emberek úgy döntenek, hogy az állatöv -tetoválásuk kínai nevét kapják. Aztán megint az emberek úgy döntenek, hogy az állatok nevét tetoválják a különböző tulajdonságok miatt. Akár ki is mutathatja szeretetét egy adott állat iránt, ha úgy dönt, hogy tetováltatja kínai nevét. Ezeket a tetoválásokat vonzóbbá és szebbé lehet tenni görbék és minták hozzáadásával a kínai szavakhoz. Ez egy imádnivaló kínai tetováló állatnév.

4. Kínai hölgy tetoválás minták a vállán:

Kínai hölgy tetoválás minták a vállán

Ha szeretné, akár a gyönyörű kínai nő tetoválást is választhatja. Ezek a tervek szimbolizálhatják valaki fontos személy elvesztését, vagy egyszerűen vonzó minőségük miatt. Ebben a tetoválásban élénk színeket is használhat, hogy elkapónak tűnjön. Ez a tetoválás még egy személy érzelmeit is megjeleníti. Ez az egyik egyedülálló kínai tetoválási terv a mély szerelmes férfiak számára. Ez az egyik legjobb kínai tetoválás mintája.

5. Kínai angyal tetoválás felső kézben:

Kínai angyal tetoválás a felső kézen

Az ősi időkből származó angyalokat az istenek hírvivőinek tekintik, és minden generáció divatos tetoválásterveznek, mivel ez a tetoválás megmutatja az istenbe vetett hitet vagy hitet. A szárnyakkal vagy kézzel tervezett angyal tetoválások szintén stílusosak, és általában a lányok nagyon szeretik ezeket a tetoválásokat, mivel hasonlítanak egy angyal tetoválás jellemzőire. A kínai angyal tetoválás, ha gyönyörűen van ábrázolva, nagyon kegyes és jól néz ki a hátán.

6. Kínai tetoválások a kezükben:

Kínai tetoválások a kezén

Egyes tetoválási minták a név kínai fordítását tartalmazzák. Vannak, akik tetoválják a nevüket, mások pedig szeretteik nevét. Hozzáadhat színeket, hogy vonzóbbá tegye a szemét, és szerettei gyorsan vonzódjanak hozzá. Még néhány apró motívumot is hozzáadhat, hogy vonzónak és gyönyörűnek tűnjön. Itt a név ábécéi nagyon szépen vannak tetoválva a karokra. Ez az egyik híres kínai tetoválás.

7. Kínai Koi Fish Tattoo Designs on Back:

Kínai Koi Fish Tattoo Designs on Back

A kínai kultúrában a koi hal fontos helyet foglal el. Ez azt a bátorságot szimbolizálja, amely szükséges ahhoz, hogy leküzdjük az élet akadályait és elérjünk egy célt. A koi hal tetoválás kétféleképpen készülhet, akár felfelé, akár lefelé. Ha downstream, ez azt jelenti, hogy a személy már legyőzte a vele szemben álló nehézségeket. Ha felfelé van, az azt jelenti, hogy az illető még mindig küzd a problémáival. Ez az egyik legjobb kínai tetoválás a fiúknak.

8. Kínai sárkány tetoválás a testen:

Kínai sárkány tetoválás a testen

A sárkányok általában bátorságot, erőt és függetlenséget képviselnek. A sárkánytetoválások általában számos változatban kaphatók. Választhat klasszikus fekete sziluettet, vagy élénk színekkel. Ezeket a tetoválásokat általában férfiak viselik bicepszükön, hogy vonzzák a körülöttük lévő embereket. Lehetnek nagyok vagy kicsik. Választhat egy pikkelyes sárkányt vagy egy apró szárnyú, tüzet lélegzőt. A kínai sárkánytetoválásoknak nincs vége különböző formájuknak.

9. Buddha kínai tetoválás minták:

Buddha kínai tetoválások

A nevető Buddha örökké a jólét szimbóluma volt. Annak ellenére, hogy ezek a tetoválások fekete -fehérek, biztosan vonzzák a pozitív figyelmet. A kínai buddhákat általában a klasszikus jin és jang szimbólum kíséri. Kellemes ránézésre és szokatlan választás. Ezek a tetoválások a pozitivitás és a szerencse szimbólumai is, amelyeket sokan örökké magukkal akarnak vinni a body artban.

10. Virágos kínai tetoválások:

Virágos kínai tetoválások

Ha lenyűgözi a kínai virágokat, akkor ez az egyik legjobb ötlet a kínai virágtetoválások stílusához. Ezeket a virágos tetoválásokat akár értelmes kínai szavakkal is kísérheti, amelyek még mélyebbé teszik ezt a tetoválást, és gyönyörűnek és vonzónak tűnnek. Még gyengéd színeket is hozzáadhat, amelyek feltűnő megjelenést kölcsönöznek. Az ilyen típusú tetoválások általában nőies megjelenést biztosítanak.

11. A kínai tetoválásminták:

A kínai tetoválásminták

Vannak olyan tetoválási minták, amelyeket a tetoválás művészetének kínai mesterei. Jelentésüket és szimbolikájukat csak készítőik ismerik. Ezek a kínai tetoválógyártók nem hajlandók másolni ezeket a lenyűgözően gyönyörű mintákat, így egyedülállóak. Ez az egyik legvastagabb kínai tetoválási terv karokra bonyolult művészettel. Elég összetettek, és tervezésükhöz szakértelemre van szükség.

12. Kínai cseresznyevirág fa tetoválás a nyakán:

Kínai cseresznyevirág fa tetoválás a nyakán

A cseresznyevirág az egyik legszebb virág. A cseresznyevirágfák gyakori helyszínek Kínában, és a kínai kultúra fontos részét képezik. Ha nagy rajongója a virágmintáknak és -mintáknak, akkor dönthet úgy, hogy ezeket a kínai virágokat a hátára tetoválja. A cseresznyevirág minták szintén a halandóság jelei. Azt képviselik, hogyan rövidítsük le életünket, és mennyire fontos, hogy teljes mértékben élvezzük az életét, mielőtt vége lesz. Széles körben választott minták a kínai nyak tetoválásában.

13. A kínai zenei tetoválások szimbóluma:

A kínai zenei tetoválás szimbóluma

Vannak, akik nagyon szeretik a zenét. Ki akarják fejezni a világnak, hogy életüket a zenének szentelik. Tehát a kínai zenei szimbólumok tervezése nagyszerű módja annak, hogy kifejezze magát anélkül, hogy kinyitná a száját. Az ilyen típusú tetoválások általában a karodon, a válladon vagy akár a nyakadon vannak kialakítva. Még néhány apró miniatűröt is hozzáadhat, például csillagokat, hogy gyönyörű megjelenést kapjon. A zenei tetoválások az egyik legjobb minták a kis kínai tetoválásokban.

14. Kínai törzsi tetoválás az arcon:

Kínai törzsi tetoválás az arcon

Kínában sok etnikai kisebbség továbbra is követi a tetoválás hagyományát. 12 évesen tetoválást terveznek az arcukra az érettség szimbólumaként. Ezeket a tetoválásokat a szemöldök között és a száj körül végzik néhány apró lénysel. Néhány törzsi tetoválás bajuszt is jelent. Most nehéz megtalálni az eredeti törzsi tetoválást. Az emberek módosították őket, és elkezdték a stílusukat a választásuk szerint.

15. Kínai tigris szimbólum tetoválás:

Kínai tigris szimbólum tetoválás

Az egyik népszerű kínai tetoválás a tigris tetoválás. A tigris a kínai állatöv egyik állata, és a kínai állatöv 12 éves ciklusának 3. állata. Bátorságra, reménykedőre, hiábavalóra, barátságosra, önellátásra hasonlít, és hiányzik belőle a figyelem és törődés. Tehát az a személy, aki rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, általában kínai tigris tetoválást készít a kezére vagy a karjára.

16. Kínai tetoválás a lábakon:

Kínai tetoválás tervezés a lábán

A lábak az egyik legkedveltebb helyek a kínai tetováláshoz. Különösen azokon a sportolókon és nőkön, akiknek a lábukban jó tónusú izmok vannak, ezek a tetoválások csodálatosnak tűnnek. Választhat a bonyolult és a bonyolult minták közül, mint például ez a kínai harcos dizájn, amely gondosan megtörténik minden részlet rögzítése érdekében. A legnépszerűbb kínai lábtetoválások a sárkányok, a kalligráfia és olyan témák, mint a Buddha.

17. Kínai tetoválás a csuklón:

Kínai Tetoválások Csuklón

A csukló a test fontos része, a központi idegek kapcsolódnak a szívhez. A csuklóra vésett tetoválás fájdalmas folyamat az alatta lévő finom idegek miatt. A leggyakoribb csukló tetoválás a nevek és a csillagjegyek, amelyek közel állnak a szívükhöz. A nagyon szeretett személyek neve és adatai a csuklóra véshetők, hogy felfedjék iránta érzett legbelsőbb érzéseiket, és bizonyítsák, mit jelentenek Önnek.

Legújabb kollekció:

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták

Kínai Tetoválások

Kínai tetoválás betűtípus

Kínai tetoválás minták

Kínai tetoválás minták

További tippek a kínai tetoválásmintákhoz:

  • Ha kínai tetoválást tervez, akkor ezek a tippek segíthetnek a jobb és tökéletes minta elérésében:
  • Ha kínai nevű tetoválást tervez, és művésze nem ismeri a nyelvet, akkor a kínai névgenerátor eszközzel szerezheti be a tervezést.
  • Kínai idézeteket is használhat, ha hosszabb tetoválást szeretne az ideológiájához közelíteni.
  • Ha olyan rajzot keres, amely nem használ betűket vagy szimbólumokat, a következő legjobb minták a sárkányok és a tigrisek. A legtöbb tetoválóművész jól meg tudja csinálni ezeket a terveket.
  • A kínai karakter kiválasztása során győződjön meg arról, hogy teljesen tisztában van annak jelentésével és szimbolikájával, ahelyett, hogy vakon választaná.

Végső gondolatok:

Reméljük, hogy ez a cikk inspirálta Önt arra, hogy saját kínai tetoválását befestje. Míg a kínai tetoválási minták meglehetősen gyakoriak, számos kreatív minta közül választhat, hogy kitűnjön a tömegből. Sokat segítene, ha emlékezne rá, hogy a kínai minták bonyolultak, és egy mozdulat itt -ott megváltoztathatja a jelentést. Tehát valóban meg kell győződnie arról, hogy a tervezés pontosan olyan, mint szeretné. Nos akkor mire vársz még? Válasszon ezek közül a minták közül, és díszítse testét ezekkel a szeszélyes kínai tetoválásokkal! N