15 legújabb és értelmes Skorpió tetoválás minták!

A tetoválás manapság egy ember divatos, mégis naprakész személyiségét képviseli !! Nemcsak a test szépségét fokozzák, hanem ez a testrajz is nagyon egyedi módon tükrözi az egyén személyiségét. És ha SCORPION tetoválást tervez, akkor győződjön meg róla, hogy mindent tudott korábban, mivel a skorpió vad és halálos ízeltlábú, akinek egyetlen ördögi csípése rövid időn belül véget vethet az életének, és szenvedés órákkal telik. medve. Ijesztően néz ki, és amikor tetováltatja ezt a halálos lényt a bőrén; készülj fel arra, hogy másként nézz szembe a világgal.

A skorpió a Skorpió csillagjegyet is képviseli, és ezért gyakran azok választják, akik október 24. és november 22. között születtek. Ezek az emberek hasonlóak ehhez a lényhez, és állítólag szenvedélyesek, hűségesek és gyakran túlságosan birtoklóak.

A Skorpió tetoválás jelentése és jelentősége:

A skorpiók félelmetes rovarokként is híresek. Számos ősi kultúrához és valláshoz is kapcsolódik. Az egyiptomiak számára ez a rovar Selket istennővel, az átmeneti lelkek őrzőjével áll kapcsolatban. A maják szerint ez az orvostudomány és a sebészet szimbolikus ábrázolása. Az afrikaiak azonban úgy vélik, hogy a skorpió méregnek hatalmas gyógyító ereje van. Tehát, ha tetoválást tervez ezzel a nem mindennapi halandóval, készüljön fel arra, hogy egyedi és szemet gyönyörködtető dizájnnal büszkélkedjen személyiségével..

Scorpion Tattoo Designs

A különböző skorpió tetoválásminták különböző jelentéseket szimbolizálnak. Általában ez egy csillagjegy szimbolikus ábrázolása, de számos más jelentéssel is összekapcsolható. Lehet, hogy egyesek számára halál, mások számára élet. A skorpió tetoválás az egyén erejét és megfélemlítését is jelenti. Azt is figyelembe veszi, hogy szimbolikus ábrázolása van a hatalomnak és a halálnak egyszerre. Egyéb jelentések, amelyeket a skorpió tetoválás jelent az irányítás és a védelem, a csábítás és a szexualitás művészete stb. A trendi 3D tetoválások, a törzsi skorpió tetoválások ma a tetoválás szerelmeseinek legfőbb vonzerejét jelentik. A skorpió tintával felvihető a nyakra, a vállra, a kézre, a lábra, a hátra, a derékra stb., És szépséget kölcsönöz a lányoknak; míg a fiúknál ez a bátorságot és a harci erőt jelenti.

Aranyos skorpió tetoválások a legjobb képekkel:

A skorpió tetoválás lehet reális, művészi vagy akár elvont. Több száz variáció lehetséges. Íme a 15 legjobb skorpió tetoválás minták képekkel és jelentésekkel férfiaknak és nőknek egyaránt.

1. Fekete skorpió tetoválás lányoknak lábakon:

Skorpió tetoválás lányoknak lábakon

Ez a skorpió tetoválás a nők szeretetét, szenvedélyét és csodálatát jelenti. Ez a skorpió tetoválás az anyák számára jelzi mély szeretetüket gyermekeik iránt, míg más lányok számára ez a szenvedélyt mutatja a családjuk és a szerelmeseik iránt, és csodálja a barátaikat. A skorpió tetoválás elkészíthető sötét fekete vagy vörös színnel, méret és hely szerint. A nők széles körben alkalmazzák ezt a tetoválást a lábukon, a hátukon, a derekukon és a kezükön. Szívekkel és virágokkal is díszítik ezt a tetoválást, ami szintén a mély szerelmet szimbolizálja.

 • A legalkalmasabb: Férfiaknak és nőknek egyaránt ideális.
 • Előnyös tinta: A fekete színű festékkel való festés a legmegfelelőbb. De lehet piros színű is.
 • Ahol: A nőstények a hátukra, a kezükre, a lábukra és a derekukra tintázhatják.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

2. A Sun Scorpion tetoválás a karon:

A Sun Scorpion tetoválás a karon

A szamáriai emberek úgy vélik, hogy a skorpió a napot is szimbolizálja. A skorpió ember szerintük megvéd minden szent dolgot, amely megvilágosodáshoz, élvezethez és felemelkedéshez vezet. Ez a skorpió tetoválás, ami azt jelenti, hogy a nap erősen látható az erős, védő és jámbor férfiak karján, hátán és derekán. Széles körben látható olyan férfiaknál, akik többnyire vallásos helyeken laknak, vagy akik nagyon szeretik a vallást, és Isten hívői.

 • A legalkalmasabb: Férfiaknak ideális.
 • Előnyös tinta: Ajánlott fekete színű festékkel festeni, míg a napsütésben vörös színű is lehet.
 • Ahol: Ezt legjobban a vállon és a háton lehet elvégezni a férfiaknál.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális a világos bőrűeknek.

3. A harci skorpió tetoválás az ujjakon:

A harci skorpió tetoválás ujjakon

Ez a fajta skorpió tetoválás az ember harci szellemét képviseli. Ezt a tetoválást törzsi skorpió tetoválásnak is nevezik. Ezt a tetoválást a törzsi kaszt ihlette. A farok kialakítása ebben a skorpió tetoválásban azt jelképezi, hogy a személy felkészült arra, hogy bármilyen erővel szembesüljön. Ez a tetoválás széles körben látható Dél -Ázsia és Afrika különböző részein. Továbbá, a sivatagi régióban lakók ezt a tetoválást használják, mint a legtöbb törzsi kaszt. Ezt a skorpió tetoválást széles körben férfiak készítik.

 • A legalkalmasabb: Ez csak férfiaknak ajánlott.
 • Előnyös tinta: Az eredetiség viselése érdekében javasolt fekete színű tintával festeni.
 • Ahol: Ennek a tetoválásnak a legjobb helye a váll, az ujjak és a nyak hátsó oldala.
 • Méret: Egy közepes vagy nagy méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

4. Csodálatos rövidkezes skorpió tetoválások:

Skorpió tetoválás a kezében

A kicsi kéz tetoválás szimbolizálja a személy merészségét. Ez motivációt és inspirációt is jelent. A gyógyítás ereje is társul ehhez a skorpió tetováláshoz. Ezt a skorpió tetoválást férfiak és nők egyaránt alkalmazhatják. Sokak számára a motiváció forrása, és másokat is inspirálnak merész személyiségükkel. Különböző színekkel együtt is vonzóbbnak tűnik. A tetoválás árnyékolása növeli a férfiak vonzerejét.

 • A legalkalmasabb: Ez a skorpió tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt ideális.
 • Előnyös tinta: Különböző színekhez köthető, de a fekete színű skorpió mindig perfekcionista!!
 • Ahol: Ez a legjobb a férfiaknál az ujjaknál, a nőknél a nyak mögött.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális a világos bőrűeknek.

5. Vonzó Scorpion Tattoo lányoknak:

Skorpió tetoválás lányoknak

Egy rózsaszín és lila színű skorpió, lányos háttérrel nőiesebbé teszi a tetoválást. Rajzfilmszerű megjelenést kölcsönözhet a skorpiónak, ha fényes szemeket ad hozzá hosszú szempillákkal és csábító ajkakkal. Összességében a hatás nagyon jó. A szín és más elemek elvonják az egyszerű skorpió homályosságát, és határozottan kevésbé ijesztővé teszik!

 • A legalkalmasabb: Csak nőknek.
 • Előnyös tinta: Javasoljuk, hogy lányos színekkel, például rózsaszínnel és lila színnel színezze be, hogy hitelesítse a formatervezést.
 • Ahol: Ez a legjobban elvégzett kéz.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális a világos bőrűeknek.

6. A Skorpió állatövi tetoválás nőknek és nőknek:

A Skorpió állatövi tetoválás nőknek és nőknek egyaránt

A skorpió a nyolcadik csillagjegyhez, a Skorpióhoz is kapcsolódik. A Skorpió jel az ellenállást és a küzdelmet szimbolizálja. A skorpió tetoválás jelentése ehhez a tetováláshoz odaadó, szeretetet, érzékenységet és jelentőséget jelent. A skorpió tetoválás csodálatos megjelenést kölcsönöz, ha sötét fekete színárnyalatokkal készül. Ez a fajta tetoválás, amikor a férfiak hordják, megmutatja, hogy képesek küzdeni az életben és harcolni bármilyen nehéz állapot ellen.

Míg a nők számára ez a tetoválás odaadó szeretetet jelent partnereik, barátaik és családjuk iránt. A férfiak a vállán vagy a karján hordják, míg a nők a hátán vagy a derekukon.

 • A legalkalmasabb: Ez a tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt ideális.
 • Előnyös tinta: Csak fekete színűre kell festeni. A vörös szín azonban tisztességes vagy fehér bőrű emberek számára is használható.
 • Ahol: Ez a legjobb a férfiak karján vagy ujján, nőknél a nyak vagy csukló mögött.
 • Méret: Egy kis vagy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búza és világos bőrű emberek számára.

7. Koponya és skorpió tetoválás férfiaknak:

Koponya és skorpió tetoválás férfiaknak

A koponya szemüregéből kimászó skorpió kitűnő dizájn egy tetováláshoz! A megfelelő árnyékolással reális megjelenést kölcsönözhet, ami még ijesztőbbé teszi! Más díszítéseket is hozzáadhat a dizájnhoz, például cigarettát vagy egy üveg alkoholt. Ez a skorpió design a halált jelképezi. Egyiptom népe úgy véli, hogy a halottak félig skorpióként és félig emberként születnek újjá. Ez a tetoválás egy pillantást vet az üzenetre.

 • A legalkalmasabb: Ezt csak férfiaknak ajánljuk.
 • Előnyös tinta: A fekete színű festékkel való festés a legmegfelelőbb.
 • Ahol: Ez tetoválható a férfiak hátára, mellkasára, karjára vagy lábára.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

8. Harley Davidson Scorpion tetoválás:

Harley Davidson Scorpion tetoválás

A skorpió a híres motorkerékpár -márka, nevezetesen a Harley Davidson szimbólumával kiváló tetoválás. Harley Davidson jelenléte teljessé teszi a lázadó tekintetét, amely a Skorpióval kezdődött. Az ilyen típusú skorpió tetoválást azok az emberek végzik, akiket a történelem megalkotói inspiráltak.

Ahogyan a Harley Davidsont használják ebben a tetoválásban, használhatja kedvenc példaképének szimbólumát, és létrehozhat egy tetoválást. Ez a tetoválás az inspirációt szimbolizálja. És ez az egyik leginkább követett Skorpió tetoválás a férfiak számára.

 • A legalkalmasabb: Csak férfiaknak.
 • Előnyös tinta: Ajánlott csak fekete színű festékkel festeni.
 • Ahol: Ez a legjobb a férfiaknál a mellkason, a karon és a háton.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

9. Kis skorpió tetoválás a nyakon:

Kis skorpió tetoválás a nyakon

Egy teljesen fekete skorpió mérete nagyon kicsi vagy rendkívül nagy lehet. Mérettől függően a test különböző részein elhelyezhető. A skorpió formája tipikus és könnyen elkészíthető. Teljesen fekete színben csak sziluettnek tűnik. Kiválóan néz ki a nyak oldalán, vagy a csuklóján vagy a bokáján.

 • A legalkalmasabb: Ez a skorpió tetoválás férfiaknak és nőknek egyaránt ideális.
 • Előnyös tinta: Csak fekete színűre kell festeni.
 • Ahol: Ezt legjobban a férfiak karján és nyakán, nőknél pedig a nyak, a derék és a csukló mögött lehet elvégezni.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

10. Csípős Scorpion Tattoo Design a hát alsó részén:

Skorpió tetoválás a hát alsó részén

Ez a skorpió tetoválás tervezés egy csikorgó skorpió tervezésével jött létre. Ez a kialakítás a skorpió két különböző részét szimbolizálja, vagyis amikor megmérgezik, és amikor csapásra készül. Ez a tetoválás a skorpió halálos részét mutatja. Ez megmutatja a többieknek, hogy mindig készen állsz arra, hogy szembenézz minden támadással, és legyőzd az ellenséget, amely még nálad is erősebb.

 • A legalkalmasabb: Ez a halálos skorpió férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.
 • Előnyös tinta: A fekete színű tetoválás lesz a legjobb.
 • Ahol: Ez a legjobb a test alsó hátsó részén.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

11. Scorpion Fallout Tattoo:

Scorpion Fallout tetoválás

A leeső tetoválások a depresszió megjelenését kölcsönzik a bőrnek. Ügyes árnyékolást igényelnek, és elkészítésük után kiválóan néznek ki. A skorpió csapadék tetoválás tervezése egyszerűen egy skorpió testének alakja. A repedések hozzáadása a felülethez reálisabb megjelenést kölcsönöz, még művészibbé és dicséretesebbé!

 • A legalkalmasabb: Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.
 • Előnyös tinta: Feketével kell festeni!!
 • Ahol: Végezze el a karján a reálisabb megjelenés érdekében.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

12. Tribal Scorpion Tattoo Design a derékon:

Scorpion Tattoo Design a derékon

A törzsi absztrakt Scorpion design kiválóan néz ki, és azt a célt szolgálja, hogy képviselje mindazt, amit egy tipikus skorpió szimbolizál. Absztrakt volta kevésbé ijesztővé és vonzóbbá teszi. Ez egy olyan dizájn, amely minden bizonnyal elnyeri tetszését.

 • A legalkalmasabb: Nőknek ajánlott.
 • Előnyös tinta: A fekete színű tetoválás egyedi és ringató lesz.
 • Ahol: Tetoválható a nőstények karjára vagy derekára.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

13. Skorpió rózsatetoválás hölgyeknek:

Skorpió rózsa tetoválás hölgyeknek

A rózsa a Skorpiók tipikus kiegészítője. Gyakran extra díszítésként adják hozzá a Skorpió tetováláshoz. Lehet, hogy a rózsa finomnak és rózsásvörösnek tűnik, vagy félelmetesebbé teheti a képet, ha a rózsa tövisét helyezi fókuszba. A rózsa a szerelem és a szenvedély szimbóluma is. Ez a tetoválás ajándék lehet a szerelmeseknek, akik mély szeretetet mutatnak egymás iránt. Ezt a kialakítást széles körben végzik a lányok.

 • A legalkalmasabb: Csak nőknek ideális.
 • Előnyös tinta: Ez lehet fekete -fehér műalkotás, vagy lehet színes, az egyén bőrtónusának megfelelően.
 • Ahol: Ez a nők nyaka, karja és lába mögött van.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális a világos bőrűeknek.

14. Reális 3D Scorpion Tattoo Design a bal karon:

Reális 3D Scorpion Tattoo Design a bal karon

A reális 3D skorpió ijesztően néz ki. Ha megfelelően készítik, úgy fog kinézni, mintha egy valódi skorpió mászik a bőrére! Feketével és szürkével árnyékolhatja, vagy több színt adhat. Ez a dizájn inkább a Skorpió megjelenéséről szól, mint a szimbolizmusáról.

 • A legalkalmasabb: Ez a skorpió csak férfiak számára rendelkezik védjeggyel.
 • Előnyös tinta: A reális hatás érdekében csak fekete tintával kell megadni.
 • Ahol: A tetoválás legjobb helye az egyén karja.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

15. Fekete absztrakt skorpió vázlat:

Fekete absztrakt skorpió vázlat

Ha azt szeretné, hogy a tetoválása egyszerű ügy legyen, akkor ez a design remek választás lesz az Ön számára. A Skorpió művészien és egyszerűnek tűnik, mivel nem más, mint egy egyszerű fekete körvonal, amelyet absztrakt formában formálnak. Azonban az a tény, hogy formája absztrakt, teljesen hűvös megjelenést kölcsönöz neki, ami tökéletes tetováláshoz.

 • A legalkalmasabb: Férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas.
 • Előnyös tinta: Fekete színű tetoválás fog ringatni!!
 • Ahol: Ez a legjobb a férfiaknál a karon, a nőknél a nyak mögött.
 • Méret: Egy közepes méretű tetoválás jól működik.
 • Bőrszín: Ideális búzának és világos bőrűeknek.

További tetováló minták:

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 1

A legjobb Scorpion Tattoo Designs with Pictures 2

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 3

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 4

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 5

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 6

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 7

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 8

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 9

A legjobb skorpió tetoválás minták képekkel 10

Tippek a tetoválás előtt:

A test skorpiókkal való tetoválása trendi és vonzó lehet az Ön számára. De sötétebb oldaluk nem elégíti ki a nézők szemét. Ezért vigyázzon, és készüljön fel, mielőtt tintát kap egy skorpióval. És fogadja el az alábbi pontokat:

 • Mivel a skorpiók együtt járnak a vallással és kevés ősi kultúrával, azt javasoljuk, hogy illessze be tisztességgel; hogy elkerülje a társadalom által felhozott kifogásokat.
 • Egy dolgozó szakembernek javasoljuk, hogy a tetoválást gravírozza be a test jobban ki nem fedett részeire, mivel ez az ipari etika szerint problémát okozhat.
 • Ha nagyobb méretű tintát kap, azt nehéz lesz törölni, ha módosítani vagy cserélni szeretné a mintákat.
 • A tetoválás méretének kiválasztása tükrözze a személyiségét, ahelyett, hogy ügyetlenebbé tenné.

Áttekintés:

A skorpió tetoválásokat ritkán lehet látni, de a fent említettek a divatos tizenévesek kedvencei voltak. Ha halálos tetoválást keres, ezek a skorpió tetoválások a legjobbak. De a design, a méret és a szín kiválasztása teljesen az egyén személyiségétől függ. Ezért győződjön meg arról, hogy a tintával festett dizájn megfelel személyisége profiljának, és vonzóbbá teszi azt.