15 testvér tetoválás minták testvérnek!

Testvérek osztoznak a legfontosabb kapcsolatban. Ők lehetnek a legjobb barátok, útmutatók és védők egymás számára. Tervezzük a tetoválást, de a testvérek tetoválását, akkor értelmet nyer, az értelmes tetoválás adja a kötést a testvér között. Ha van testvéred, akkor még barátra sincs szükséged. Mellettünk állnak, amikor szükségünk van rájuk. Annak érdekében, hogy kifejezze ezt az érzést testvére iránt, az emberek még testvér tetoválásokat is faragnak a bőrükön.

Tetoválásminták testvérnek

Testvérek tetoválása testvéreknek:

A testvér tetoválásban különféle formaterveket találhat. Részletezzük mindegyiket.

1. Egyező testvér tetoválások:

Testvér tetoválás

Ez a hozzá illő testvér tetoválás, amelyet gyalog végeznek, ahol toll rajzolódik, és kicsi és nagy testvér van írva. Ez a két nővér közötti szeretetet és kötődést mutatja. Ez a testvérek tetoválása állandó lesz, és így lesz a szerelmük is. Egy ilyen kialakítást kipróbálhat a kezén is.

2. Testvér -tetoválások:

Testvér és tetoválás

Ez a testvér testvér tetoválás az utolsó ujj oldalára van faragva. A tervezéshez hasonló fegyver piros és kék színű minden ujján. Az ujj tetoválása a testvér közötti kapcsolatot tükrözi. Erős parancsot ad az érzéseikre.

3. Brother Idézet tetoválás:

Brother Idézet tetoválás

Ez a különleges üzenet tetoválás egy férfi alkarjára van rajzolva. Ez a testvér tetoválás két testvér közötti kézfogás képét ábrázolja, és még a betűk is tetoválással készülnek. Ez azt mutatja, hogy a bátyád mindig veled van. Magabiztos leszel, mert a bátyád mindig megvéd.

4. Édes testvér tetoválások:

Édes testvér tetoválások

Egyszerűen csodálatos és édes testvér tetoválás. Két apró mackó van rajzolva a kezükben, mindkettő különböző színű. Úgy tűnik, mindketten látják egymást és mosolyognak. Ilyenek lehetnek a testvérek, mosolyt csalva egymásra. Próbálja ki ezt a kialakítást, ha különféle rajzfilm típusú tetoválásokat szeretne kipróbálni.

5. Zombi nővér és testvér tetoválás:

Zombi nővér és testvér tetoválás

Ez egy zombi karakter nővér és testvér tetoválás, ahol a kishúga kötéllel tartja a bátyját. Ez azt mutatja, hogy a húga nem akarja elengedni a testvérét, ezért kötéllel köti össze. Ilyen aranyos minden kishúga. A testvérpár kipróbálhatja az ilyen formatervezést, ha meg akarja sokkolni a szüleit.

6. Puzzle Piece Testvér tetoválás:

Puzzle Pieces Testvérek

Itt egy kirakós játék kép rajzolódik ki, amelyek illeszkednek egymáshoz. Ez négy darab tetoválás nővérek számára, akik szívvel összekötik egymást. Ez a darab betölti mindenki üres részét. Ez a kötődés a nővérek között; nővére mindig olyan, mint egy barát. A lány minden boldog és szomorú pillanatát megosztja húgával, és ez a design megérdemli a jobb jelzést.

7. Testvér tetoválás a csuklón:

Testvér tetoválás a csuklón

Ez a testvér tetoválás csuklón történik. Azt ábrázolja, hogy egyek és egyetlenek egymásnak. A testvérpár közötti erős kötődés sok tekintetben ösztönzi és inspirálja őket. Ha szeretne egy egyszerű módszert frissíteni a testvérét, akkor próbálja ki ezt a kialakítást, hogy megmutassa a testvérével fennálló kötelékét.

8. Fél pillangó testvér tetoválás:

Fél pillangó testvér tetoválás

Ez a testvér tetoválás kiegészíti egymást. Mindkét kezén a fél pillangó kivitel rajzolódik ki, amely együtt tartva teljesnek tűnik. Így az egyik nővér hiányos egy másik nővér nélkül. Ezt a formatervezést kipróbálhatja a testvérével is, de meg kell kérdeznie tőle, mielőtt megtervezi ezt a stílust. De jól néz ki, próbáld ki.

9. Üvöltő testvér tetoválások:

Üvöltő testvér tetoválások:

Ez testvér tetoválás, amely azt mutatja, hogy a testvérek mindent megoszthatnak egymással. Legyen szó szerelemről, haragról és még harcról is. Néha a testvérek még szép verekedéseket is tudnak végezni, és ordítanak, mint ez a tetoválás. Ez a kialakítás a legalkalmasabb az alkarokra.

10. Horgony testvér tetoválások:

Horgonytestvérek tetoválásai

Ez a nővérnek készült tetoválás horgonytervezéssel kötéllel van megkötve, és íjat köt a horgony fölé. Ez a horgony feletti íj a tetoválás fénypontja. Ritkán találunk horgonyt íjjal, és ez egy külön tetoválás.

11. Végtelen csomótestvér tetoválás:

Végtelen csomótestvér tetoválások

Ez testvér testvér tetoválás fekete tintával. Ebben a tetoválásban minden csomó össze van kötve egymással, ami azt mutatja, hogy a testvérek egy életen át kapcsolatban állnak egymással. Van egy végtelen csomó, amiben örök szerelem van. Vedd fel ezt a mintát a hátadra vagy a kezedre, ez egy alkalmi megjelenés, de értelmes tetoválás.

12. Iker testvér tetoválás:

Testvér tetoválások

Ez a tetoválás az ikertestvér szeretetét tükrözi. Ez a testvér tetoválás, ahol a nővérek közötti szeretet árad egymásba. Itt egy lány élvezi Jhullat és élvezi a függetlenséget. Itt mindkét tetoválás ugyanaz, így mindkét nővér ugyanazt a tetoválást tervezheti a kezére, ez megfelelő figyelmet szentel a húgának.

13. Testvérkötő tetoválások:

Testvérek Tetoválásai

Ez testvér tetoválás mindkét lábán. Itt egy testvér egyetlen húrt tart és egymáshoz rögzíti. Ez a húr köti össze testvéreket egymással és a való életben, ez a kötődésük, ami összeköti őket. Ez a legviccesebb, de legőrültebb módszer a testvér tetoválás egyedi mintájának megtervezésére.

14. Testvér családi tetoválások:

Családi tetoválások

Ez egy teljes család testvér tetoválása, ahol mindhárom nővér képe rajzolódik ki. Mindhárom nővér fogja a kezét, és élvezi a társaságát. Három nővér együtt boldog családot alkot. Ha távol marad otthonától, ez a kialakítás emlékeztetni fogja a családjára, és a család mindig veled van. Próbálja ki, és érezze ezt a módot.

15. Nővér szerelmes tetoválások:

Nővér Szerelmes Tetoválások

Ez egy tetoválás a nővéreknek, ahol három nővér tetovált egymásnak. A tetoválást ábécé módon faragják ki, és a végén kis szívet rajzolnak. A testvéri szeretet tükröződik ebben a tetoválásban.

A testvérek egész életük során kapcsolatban maradnak egymással, bármi is legyen. A szeretet köti össze szívüket egymással. Az emberek szerencsések, ha van testvérük, akivel sok szép emléket tudnak létrehozni.